Sabırla Bebeğini Bekleyenler

uyutmadılar dimi çocuğu
ben de sinirlendim şimdi
uyutmadılar valla prensesim...
maşallah canım..Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bitanem.şuan tek elimle buseyi sallıyorum tek elimlede yazıyorum..senin için girdim canım..güzel haberlerini bekliyoruz...şuan ezan okuyor..inşallah okunan bu ezanlar hürmetini hamile kalırsın saracım...

hamilesin hilalcim niye hala tereddüt ediyorsun anlamadım ki..ticker bile yapmışsın bak..bebiş anne ben göbüşündeyim diye bağırsınmı sana...Kız Allah iyiliğini versin emi..güldürdün beni...hayırlı olsun canım..sağlıkla doğur inşallah...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

kız hayalet yeterrrrrrr elma dersem çık ortaya...elmaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sara ablaaa çok sevimdimm ALLAH'ım inşallah olumlu sonuçla biter bu işşşşş dualarım seninleeeeeee

çok sağol canım Allah senden de razı olsun inşallah sende sağlıklı bi gebelik yaşar bebeğini kucağına alırsın

tatlım hamilesin işte ne güzel artık inan ve bebeğine iyi bak

çok sağol leylacım Allah sendende razı olsun duaların için çok sağol canım Allah buseyi sana çok bağışlasın

merhaba kızlar

bursayı fellik fellik dolaşıyorum çok yorgunum bu yüzden

yarın transferim olucak Allah yardım ederse biraz heyecanlıyım dualarınızı esirgemiyosunuz biliyorum Allah hepinizden razı olsun

yarında dualarınızı esirgemeyin kızlar herşey yolunda gitsin

Son düzenleme:
ay çok güzel yaaaa heyecanlandım vallaaa dualarımız seninle tatlım

çok sağol canım Allah razı olsun senden

maşallah canım inşallah hayırlısı ile transferinde gerçekleşir güzel haberleri bizimle paylaşmak nasip olur inşallahhh

amin inşallah canım

günaydınlar kızlarrrr nasılsınız
saram seni merak ediyorummmmm güzel haberler bekliyorum inşşş

çok sağol canım menim inşallah herşey güzel olur yarın transferim var dua et yetercim

hadi inşallah az kaldı bebeğinin müjdesini vermeye
bursadamı yaptırıyorsun sen tüpü ve kime yaptırıyorsun

ay inşallah canım yaaa heyecanla bekliyoruz valle Allahım yüzünüze baksın mübarek günler hürmetine
inşallah olacak öyle hissediyorum

ay inşallah canım yaaa heyecanla bekliyoruz valle Allahım yüzünüze baksın mübarek günler hürmetine
inşallah olacak öyle hissediyorum

anamm canım benim bursadamısın sen. bende bursadayım yoksa benim doktorumamı geliosunn.müjdeli haberlerini alalım inş. bak bi yardımım dokuncaksa söylemen yeterli hayırlı haberlerle dönersin evine inş.

evet ablacım duaaa diyorummmm olucak bu işşş hissediyorum geldi bebiş yaşasınnnnnnnnnnn

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

kız hayalet yeterrrrrrr elma dersem çık ortaya...elmaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım nasılsın yazdığını görmedim eşimin yarın kontrolleri var o yüzde evrak yaptırıyordum bu gün bir kez girdim saradan haber varmı diye apar topar çıktım fark etmedim senin yazdığını
eşimin çalıştığı yer şehir merkezinin dışında bir yerde :26: muasebede merkezde:26: evrakaları muasebeden alıyoruz iş yerine götürüyoruz imza için .. imza yetkisi olan kişide çoğunlukta köyde oluyor (nasıl iş anlamadım )sonra ya köye gidiyoruz bu kişiyi bulamak için yada onun gelmesini bekliyoruz küçük yerde yaşamanın sıkıntıları işteee ancak 1 günde evark tamamlıyoruz :50...

güzel yüreklim tedaviye başladığın günden bu yana hep dua ediyorum rabbim saramın gönlündekini hayırlı kılıp nasip et diyeeEki Görüntüle 426403 Eki Görüntüle 426403 Eki Görüntüle 426403 Eki Görüntüle 426403

inşşşşşş üç ayların hürmetine rabbim gönlünden her ne geçiyorsa onu fazlasıyla nasip etsinnn Eki Görüntüle 426403
Eki Görüntüle 426403 Eki Görüntüle 426403 Eki Görüntüle 426403

anamm canım benim bursadamısın sen. bende bursadayım yoksa benim doktorumamı geliosunn.müjdeli haberlerini alalım inş. bak bi yardımım dokuncaksa söylemen yeterli hayırlı haberlerle dönersin evine inş.

bende bursadayım senin doktorun kim

hadi inşallah az kaldı bebeğinin müjdesini vermeye
bursadamı yaptırıyorsun sen tüpü ve kime yaptırıyorsun

canım ben bursada yaşamıyorum ama tüp bebeği burada yaptırıyoruz.acıbadem tüp bebek merkezinde doktorum Şahin ZETEROĞLU

çok iyi ve bilgili bi o kadarda ilgili bi doktor çok güven veriyo insana sanada tavsiye ederim canım

canım menim ben bursada yaşamıyorum tüp bebeği bursada yapıyorum

acıbadem hastanesinde doktor şahin zeteroğlu doktorum senin doktorun kim

ayrıca yardım teklifin için çok teşekkür ederim canım düşünmen bile yeterli çok sağol bitanesi

amin sağol canım kocaman yürekli bacım menim dualarını Allahım duyar inşallah ve seninde bebişini çok bekletmeden gönderir

Son düzenleme:
Sara canım Bursa' da hangi hastanedesin , doktorun kim acaba? Merak ettim canım ben de Bursa' dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…