uyutmadılar valla prensesim...uyutmadılar dimi çocuğu
ben de sinirlendim şimdi
maşallah canım..Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bitanem.şuan tek elimle buseyi sallıyorum tek elimlede yazıyorum..senin için girdim canım..güzel haberlerini bekliyoruz...şuan ezan okuyor..inşallah okunan bu ezanlar hürmetini hamile kalırsın saracım...merhaba kızlar beni merak etmişsiniz hepiniz çok sağolun
dün yumurtaları topladılar çok sayıda olgun yumoş varmış
çok ağrım sancım vardı o yüzden otele gelince bütün gün uyudum akşam yemeğe bile zor çıktım diyebilirim
bugün daha iyiyim bugün aradılar çok sayıda yumoş döllenmiş maşallah transfer için yarınki duruma bakacaklar ona göre karar verecekler
yarında olabilirmiş cumarteside olabilirmiş hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın dimi
benden haberler böyle dualarınızı esirgemeyin kızlar bu mübarek ayların hürmetine Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
canım benimm alalhım yumoşlarına güç kuvvet versinde iyice tutunsunlar sana tez zamanda müjdeli haberleri bekliyoruz sendende. ben hala muallakta oldugum için bi türlü müjde diyemiyporum ilerleyen haftalarda kesin haberleri veririm inş. allahımm isteyen tüm kullarınınb kucaklarını boş bırakmasın inş.
kızlar ya ben çok halsizim
yerimden kalkmak istemiyorum
accık enerji istiyorum
Sara ablaaa çok sevimdimm ALLAH'ım inşallah olumlu sonuçla biter bu işşşşş dualarım seninleeeeeee
yaptım tatlım ama ne bileyim kesin gözüyle bakamıyorum hala. cuma günü yaptırdığım kan testi 13,9 çıkmıştı pazartesi yaptırdığımda 68,3 çıktı idrar testlerimde çift çizgi çıkıo ama keseyi görmeden kalp atışını duymadqan müjdeyi veremicem sanırım kimseye.adette olmadım günüm geçti zxatende ne bilim. o kadar zaman sonra alışınca insan negatflere bi türlü inanamıyo sanırım.annemi bile arayamadım daha annane oluosun die :)allahım sağlık versinde devam etsin sonuna kadar gebeliklerimiz.
uyutmadılar valla prensesim...
maşallah canım..Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bitanem.şuan tek elimle buseyi sallıyorum tek elimlede yazıyorum..senin için girdim canım..güzel haberlerini bekliyoruz...şuan ezan okuyor..inşallah okunan bu ezanlar hürmetini hamile kalırsın saracım...
hamilesin hilalcim niye hala tereddüt ediyorsun anlamadım ki..ticker bile yapmışsın bak..bebiş anne ben göbüşündeyim diye bağırsınmı sana...Kız Allah iyiliğini versin emi..güldürdün beni...hayırlı olsun canım..sağlıkla doğur inşallah...
ay çok güzel yaaaa heyecanlandım vallaaa dualarımız seninle tatlım
maşallah canım inşallah hayırlısı ile transferinde gerçekleşir güzel haberleri bizimle paylaşmak nasip olur inşallahhh
günaydınlar kızlarrrr nasılsınız
saram seni merak ediyorummmmm güzel haberler bekliyorum inşşş
merhaba kızlar
bursayı fellik fellik dolaşıyorum çok yorgunum bu yüzden
yarın transferim olucak Allah yardım ederse biraz heyecanlıyım dualarınızı esirgemiyosunuz biliyorum Allah hepinizden razı olsun
yarında dualarınızı esirgemeyin kızlar herşey yolunda gitsin
merhaba kızlar
yarın transferim olucak Allah yardım ederse biraz heyecanlıyım dualarınızı esirgemiyosunuz biliyorum Allah hepinizden razı olsun
merhaba kızlar
ay inşallah canım yaaa heyecanla bekliyoruz valle Allahım yüzünüze baksın mübarek günler hürmetine
inşallah olacak öyle hissediyorum
merhaba kızlar
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
kız hayalet yeterrrrrrr elma dersem çık ortaya...elmaaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba kızlar
anamm canım benim bursadamısın sen. bende bursadayım yoksa benim doktorumamı geliosunn.müjdeli haberlerini alalım inş. bak bi yardımım dokuncaksa söylemen yeterli hayırlı haberlerle dönersin evine inş.
hadi inşallah az kaldı bebeğinin müjdesini vermeye
bursadamı yaptırıyorsun sen tüpü ve kime yaptırıyorsun
ay inşallah canım yaaa heyecanla bekliyoruz valle Allahım yüzünüze baksın mübarek günler hürmetine
inşallah olacak öyle hissediyorum
anamm canım benim bursadamısın sen. bende bursadayım yoksa benim doktorumamı geliosunn.müjdeli haberlerini alalım inş. bak bi yardımım dokuncaksa söylemen yeterli hayırlı haberlerle dönersin evine inş.
evet ablacım duaaa diyorummmm olucak bu işşş hissediyorum geldi bebiş yaşasınnnnnnnnnnn
güzel yüreklimtedaviye başladığın günden bu yana hep dua ediyorum rabbim saramın gönlündekini hayırlı kılıp nasip et diyeeEki Görüntüle 426403 Eki Görüntüle 426403 Eki Görüntüle 426403 Eki Görüntüle 426403
inşşşşşş üç ayların hürmetine rabbim gönlünden her ne geçiyorsa onu fazlasıyla nasip etsinnnEki Görüntüle 426403
Eki Görüntüle 426403 Eki Görüntüle 426403 Eki Görüntüle 426403
Sara canım Bursa' da hangi hastanedesin , doktorun kim acaba? Merak ettim canım ben de Bursa' dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?