iki kiz canim ....... senin cocuklarin varmi .......
ay valla demeye kalmadı..matkapı çalıştırdılar aşağıdan bir ses buse bağırmaya başladı ona koştum..hemen memeyi ağzına verdim..tekrar uyudu..aaa canım tam ben de seni soruyordum ki gelmişsinİyisin inşallah Buse nasıl ?Benim de Rana yeni uyudu ben de küçük bi kaçamak yapıyorum
cok saol canim ... insalla ALLAH kulanmayi nasip eder bebisler hayirlisiyla bi gelsin
Allah bağışlasın inşallah, evet canım benim de bir kızım var.Tüp bebek yöntemiyle oldu.Benim kızımın da ikizi vardı ama daha 8 haftalık kalp atışları durdu,Allah Rana' mı bize bağışlasın inşallah.
Canlar ben kaçıyorum hepiniz Allaha' a emanet olunuz.Mayalı pohaça yapmıştım kabarmıştır şimdi,namazımı kılayım sonra da pastacılık işine girişeyim
prensesimmmmmm hu huuuuuuuuhg tatlımmmmmm...nasılsın canım?
ay valla demeye kalmadı..matkapı çalıştırdılar aşağıdan bir ses buse bağırmaya başladı ona koştum..hemen memeyi ağzına verdim..tekrar uyudu..şeytan diyor in aşağı adamlarla kavga et..bak ya yine başladılar..sinirden köpürdüm bugün ya...çocuk sesten korkuyor ya..sen nasılsın hatrescim..?ranamızı öp benim için annesi...
aminnnnnnn canım inşallah..
evde olmak ne güzel ya..keşke hep evde olsam...sarıyor valla..buse ağlıyor..ben kaçtım kızlar...
kızlar ya ben çok halsizim
yerimden kalkmak istemiyorum
accık enerji istiyorum
Canım işe yarar inşallah senin için dua edicem Allahım sağlık afiyet versin inşallah ve bol enerji güç kuvvet
evde olmak ne güzel ya..keşke hep evde olsam...sarıyor valla..buse ağlıyor..ben kaçtım kızlar...
Canım hamileysen eğer hakkını helal et bilseydim yazmazdım yasağol canım
bu arada canım poğaçandan çekti
Canım hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun inşallahmerhaba kızlar beni merak etmişsiniz hepiniz çok sağolun
dün yumurtaları topladılar çok sayıda olgun yumoş varmış
çok ağrım sancım vardı o yüzden otele gelince bütün gün uyudum akşam yemeğe bile zor çıktım diyebilirim
bugün daha iyiyim bugün aradılar çok sayıda yumoş döllenmiş maşallah transfer için yarınki duruma bakacaklar ona göre karar verecekler
yarında olabilirmiş cumarteside olabilirmiş hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın dimi
benden haberler böyle dualarınızı esirgemeyin kızlar bu mübarek ayların hürmetine Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Canım hamileysen eğer hakkını helal et bilseydim yazmazdım ya
Canım hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?