Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iki kiz canim ....... senin cocuklarin varmi .......

Allah bağışlasın inşallah, evet canım benim de bir kızım var.Tüp bebek yöntemiyle oldu.Benim kızımın da ikizi vardı ama daha 8 haftalık kalp atışları durdu,Allah Rana' mı bize bağışlasın inşallah.

aaa canım tam ben de seni soruyordum ki gelmişsinİyisin inşallah Buse nasıl ?Benim de Rana yeni uyudu ben de küçük bi kaçamak yapıyorum
ay valla demeye kalmadı..matkapı çalıştırdılar aşağıdan bir ses buse bağırmaya başladı ona koştum..hemen memeyi ağzına verdim..tekrar uyudu.. şeytan diyor in aşağı adamlarla kavga et..bak ya yine başladılar..sinirden köpürdüm bugün ya...çocuk sesten korkuyor ya..sen nasılsın hatrescim..?ranamızı öp benim için annesi...
cok saol canim ... insalla ALLAH kulanmayi nasip eder bebisler hayirlisiyla bi gelsin

aminnnnnnn canım inşallah..

senin ikiz olduğunu bilmiyordum hatrescim ya..Rabbim kızına ve tüm yavrularımızı sağlıklı hayırlı ömürler versin canım....

Canlar ben kaçıyorum hepiniz Allaha' a emanet olunuz.Mayalı pohaça yapmıştım kabarmıştır şimdi,namazımı kılayım sonra da pastacılık işine girişeyim

Canlar ben kaçıyorum hepiniz Allaha' a emanet olunuz.Mayalı pohaça yapmıştım kabarmıştır şimdi,namazımı kılayım sonra da pastacılık işine girişeyim

saol canım sende Allaha emanet ol hatresim..ay benimde canım poğaca çekti şimdi...akşama buseyle sendeyiz...bizede ayır poğacadan tatlım..kolay gelsin sana canım..bende çıkacam birazdan eşim gelir..yemek işi malum..

prensesimmmmmm hu huuuuuuuu hg tatlımmmmmm...nasılsın canım?

evde olmak ne güzel ya..keşke hep evde olsam...sarıyor valla..buse ağlıyor..ben kaçtım kızlar...

Canım sinirlenmekte haklısın çünkü aynısını Rana 4-5 aylıkken ben de yaşamıştım çocuk matkap çalışmaya başlayınca korkudan tir tir titriyorduÖperim teyzesi büyük bir zevkle
İyiyim canım benim şimdi gidip pasta yapıcam işim çok, eşim dışarı çıkalım diyordu bir konferansa gitmek için. Bakalım eşim gelmeden inşallah hallederim işleri.

merhaba kızlar beni merak etmişsiniz hepiniz çok sağolun

dün yumurtaları topladılar çok sayıda olgun yumoş varmış

çok ağrım sancım vardı o yüzden otele gelince bütün gün uyudum akşam yemeğe bile zor çıktım diyebilirim

bugün daha iyiyim bugün aradılar çok sayıda yumoş döllenmiş maşallah transfer için yarınki duruma bakacaklar ona göre karar verecekler

yarında olabilirmiş cumarteside olabilirmiş hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın dimi

benden haberler böyle dualarınızı esirgemeyin kızlar bu mübarek ayların hürmetine Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Son düzenleme:
sağol canım
bu arada canım poğaçandan çekti
Canım hamileysen eğer hakkını helal et bilseydim yazmazdım ya

Canım hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…