canım ben bursada yaşamıyorum ama tüp bebeği burada yaptırıyoruz.acıbadem tüp bebek merkezinde doktorum Şahin ZETEROĞLU
çok iyi ve bilgili bi o kadarda ilgili bi doktor çok güven veriyo insana sanada tavsiye ederim canım
Canım yeni gördüm yazmışsın zaten. Allah yar ve yardımcın olsun canım benim. Ben Rana' nın tedavisini Ankara'da yaptırmıştım bir daha yaptırırsak aynı doktorumuza gidelim istiyor eşim. Ama ben de Bursa' da yapılım diyorum. Acaba memnun musun canım?Tavsiye eder misin?:44::44::44::44:Üffff Rana' ylada iki saatte bir mesaj ancak yazıyorum
biliyorum canım hatta ben bulunduğun şehirde yaptırıyorsun diye düşünmüştüm tüpü ama bursada fellik fellik gezdim yazınca merak ettim
bende tüp yaptırırsam şahin zeteroğlunu düşünüyorum çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar hatta eşimin bir tanıdığı onda ilk tüple ikizlerine kavuştular hatta şimdi 2 yaşlarında falan olması lazım
çok memnunum ve tavsiye ederim canım menim
bende acıbademe yakın bi merkez var ART diye osman develioğluna gittim geçen sene ama sağı solu belli olmayan bi doktor çok geriliyordum ona giderken bazen kızarak konuşuyodu telefon etmeye çekiniyodum
ama şahin zeteroğlu için hep iyi şeyler duyuyorum
kaça mal oldu size tüp ve muane için ayrıyeten para alıyorlarmı
merhaba kızlar
bursayı fellik fellik dolaşıyorum çok yorgunum bu yüzden
yarın transferim olucak Allah yardım ederse biraz heyecanlıyım dualarınızı esirgemiyosunuz biliyorum Allah hepinizden razı olsun
yarında dualarınızı esirgemeyin kızlar herşey yolunda gitsin
amin bitanem..cümlemizin evlatlarıyla beraber inşallah canım benim...dualarım seninle sarammmmmmm...çok sağol canım Allah senden de razı olsun inşallah sende sağlıklı bi gebelik yaşar bebeğini kucağına alırsın
tatlım hamilesin işte ne güzel artık inan ve bebeğine iyi bak
çok sağol leylacım Allah sendende razı olsun duaların için çok sağol canım Allah buseyi sana çok bağışlasın
canım bugün regaip kandili..transferin bu mübarek günde yapılıyor demekki..inşalah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hamile kalmana nasip etsin..yavrunu sende sağlıcakla kucakla inşallah..Rabbim yüreğindeki anne hasretini dindirsin saram.senin tüm bebek isteyenlerin.yazarken bile gözümden yaş akmasına engel olamıyorum ya...biliyorum ki bu zorlu süreçten Rabbimin izniyle galip çıkacaksın canım..seneye yavrunu kollarına alacaksın inşallah saracım...merhaba kızlar
bursayı fellik fellik dolaşıyorum çok yorgunum bu yüzden
yarın transferim olucak Allah yardım ederse biraz heyecanlıyım dualarınızı esirgemiyosunuz biliyorum Allah hepinizden razı olsun
yarında dualarınızı esirgemeyin kızlar herşey yolunda gitsin
önemli değil tatlım..Allah sana yardım etsin...maşallah ne kadar vefalı bir eşsin sen öyle..Rabbim inşallah senide bir bebekle mükafatlandırsın yeterim....canım nasılsın yazdığını görmedim eşimin yarın kontrolleri var o yüzde evrak yaptırıyordum bu gün bir kez girdim saradan haber varmı diye apar topar çıktım fark etmedim senin yazdığını
eşimin çalıştığı yer şehir merkezinin dışında bir yerde :26: muasebede merkezde:26: evrakaları muasebeden alıyoruz iş yerine götürüyoruz imza için .. imza yetkisi olan kişide çoğunlukta köyde oluyor(nasıl iş anlamadım )sonra ya köye gidiyoruz bu kişiyi bulamak için yada onun gelmesini bekliyoruz küçük yerde yaşamanın sıkıntıları işteee ancak 1 günde evark tamamlıyoruz :50...
hatrescim seni gördümde buse bırakmıyor ben yazayım..tam yazacakken ağlamaya başladı ya..şimdi bile beşikte sallıyorum...bırakmıyor ben pc ye gireyim ya.Leylacım hayırlı geceler canım
günaydın canım..senin ve göbüşündeki ikizlerin kandili mübarek olsun tatlım....gunaydin kizlar
günaydın canım..senin ve göbüşündeki ikizlerin kandili mübarek olsun tatlım....
canım ben bursada yaşamıyorum ama tüp bebeği burada yaptırıyoruz.acıbadem tüp bebek merkezinde doktorum Şahin ZETEROĞLU
çok iyi ve bilgili bi o kadarda ilgili bi doktor çok güven veriyo insana sanada tavsiye ederim canım
saol bitanem iyiyim çok şükür...busede iyi maşallah teyzesi beşiğinde uyuyor..arada sallıyorum mızıldıyor...sen nasılsın tatlım..ikizler yoruyormu seni?leyla nasilsin canim Buse nasil iyimisiniz
saol canım...hayırlı kandiller olsun inşallah...gunaydin tatlim ....senin ve Buseninde kandili mubarek olsun ...
gunaydin kizlar
amin bitanem..cümlemizin evlatlarıyla beraber inşallah canım benim...dualarım seninle sarammmmmmm...
canım bugün regaip kandili..transferin bu mübarek günde yapılıyor demekki..inşalah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hamile kalmana nasip etsin..yavrunu sende sağlıcakla kucakla inşallah..Rabbim yüreğindeki anne hasretini dindirsin saram.senin tüm bebek isteyenlerin.yazarken bile gözümden yaş akmasına engel olamıyorum ya...biliyorum ki bu zorlu süreçten Rabbimin izniyle galip çıkacaksın canım..seneye yavrunu kollarına alacaksın inşallah saracım...
Amin tüm dualarımız Sara' yla...
önemli değil tatlım..Allah sana yardım etsin...maşallah ne kadar vefalı bir eşsin sen öyle..Rabbim inşallah senide bir bebekle mükafatlandırsın yeterim....
Amin inşallah...
hatrescim seni gördümde buse bırakmıyor ben yazayım..tam yazacakken ağlamaya başladı ya..şimdi bile beşikte sallıyorum...bırakmıyor ben pc ye gireyim ya.
Anlıyorum canım ben de hep öyleyim
kızlar hepinizin REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN .....
bir yığın işim var ama hiçbir şey yapasım yok..makinaya çamaşır atacam..ev süpürülecek..bulaşık makinasını açacam...camları açtım evi havalandırıyorum...buse uyurken iş yapayım diyorum ama kolum bile kalkmıyor...çayımı alıp burda sizinle laflamak istiyor canım...ha birde akşama yemek yapılacak...oy oy anamm ev işi bitmiyor ya...:18::18::18::18: camlarım bile silinecek yani.... busenin çorbası hazırlanacak...
sara
transferin oldumu acep mübarek güne denk geldi hakkında hayırlısı canım benimmmmmmm
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım Allah ne muradınız varsa versin amin..
canım benadliyenin ordaki bursa tüp bebek merkezine gittim doktorum zübeyudeden ayrıldı oraya gitti ondan oraya gittim yumurta takibi yaptırdım sadece özer kutlu çok sevimli bi doktor. ama takiplerimi tüp ebek merkezinde yaptırmıcam doktor arayışı içindeyim.bende bursadayım senin doktorun kim
canım hayırlı olsun sanırım sende yeni öğrendin hamile oldugunu allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.merhabalarr.geçmişi okuyamadım.uzun süredir doktorlara gidip geliyorum.bide pc bozuldu gelemedim.
saracım sanırım transferin oluyomuş bugün rabbim bu mübarek günde hayırlı bi evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?