hatressssssssss ışığın yanıyor nerdesin tatlım..topice gelde sohbet edelim..hazır buse uyurken fırsattan istifade edelim...
saracığım durumun nasıl acaba?seni merak ediyorum ya...umarım en kısa zamanda topice gelir kendinden haber verirsin canım...bebişlerin sana sımsıkı tutunsun canım...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
ziyaretçi senmiydin yoksa hatrescim...
Ayyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmm nayır nolamaz ( biraz cüneyt tarkın takılayım) kaçırdım leyloşum seni yaaaaaaBen de sıkılıyodum sitede dolanıyodum aylak aylak Bir ara topice takıldım kimsecikler yoktu ben de kendimi bıraktık kknın akarsularına...
Evet Saracım haberlerini bekliyoruz canım.Offf ben de de tekrar tüp bebek tedavisi stresi başladıBir kez doğum yapanların ikincisinde hamile kalma şansı daha çok olurmuş ya dua ediyorum Allahım bana ve isteyen tüm arkadaşlara kendilinden, doktorları vesile kılmadan versin inşallah
niksiz girersen kk ya ziyaretçi oluyorsun hatrescim....Ya canım ben bu ziyaretçi üye işini anlamadım yaw, mesaj yazarsan üye yazmazsan ziyaretçi mi oluyosun accep:44::44::44::44::44::44:
niksiz girersen kk ya ziyaretçi oluyorsun hatrescim....
buse uyandı ben çkıyorum hatresim..öptüm canım...
saolasın.sanada hayırlı cumalar.ne kadar kaldı doğuma.normalmi sezeryanmı düşünüyosun
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
ziyaretçi senmiydin yoksa hatrescim...
iyi yapmışsın tatlım...bende buseyi uyuttum bir bakayım dedim...eşimde gelmedi henüz...inşallah ikinciye hamile kalırken zorluk olmaz tatlım...benim eşimde ikinci demeye başladı valla...ben tırsıyorum..henüz ikinciye hazır değilim...[/COLOR][/I][/B]
niksiz girersen kk ya ziyaretçi oluyorsun hatrescim....
26 gün var canım
normal düşünüyorum ama belli de olmaz
benim ve bebeğim için hayırlı olan olsun
Prenses inşallah normal doğum yaparsın hayırlısıyla çünkü sezaryanın iyileşme süreci bayağı geç, belki de ben hassas olduğum için zor atlatttım bu süreci.Allah' ım sana ve hamile arkadaşlarımıza kolay doğumlar, bebişlerinizi de sağlıkla kucağınıza almanızınasip etsin inşallah.
saol bitanem..buse ismini babası koydu kızıma..o çok seviyor bu ismi..Allahım kıldığın namazlarını kabul etsin hatresim..bizlere dua et canım..bir müminin bir mümine ettiği dua kabul olurmuş...öptüm seni ve ranayı..biliyormusun benim abimin büyük kızının ismide rana..rana ismide çok güzel canım..yavrularımız adlarıyla yaşasınlar inşallah sağlıkla sıhhatle..Rabbim mürvetlerini görmeyi bizlere nasip etsin bitanem...Canım ama nicksiz foruma girilmiyor, sadece bazı genel yerlere bakılabiliyor diye hatırlıyorum. Neyse neti eskisi kadar sık kullanmayınca biraz cahil kalmışım
Ama olmadı şinciBen de öptüm canım seni ve Buseyi de
Buseeeeeeeee... Ne kadar güzel bir isim...Farsça kökenliAllaha emanet olun canım ikindi vakti girdi ben de haydinnnnnn namaza diyorummmmmmm
hayır canım..buse normal oldu tüp bebek değil benim kızım...sadece doktora yumoş kontrole gittim..aşılama yapılacağı ay kendiğilinden Rabbim yavrumu gönderdi bize..şükürler olsun ..çok dua etmiştim Rabbim hemen gönderdi yavrumu dualarımı kabul etti hatresim...Canım ben nicksiz girmiyorum hiç kkya
Canım Buse de mi tüp bebek?
Canım ben üye olmadan önce foruma böyle rahat girebildiğimi hatırlamıyorum belki sonradan buna izin verildi:44: Her neyse bunu da öğrenmiş olduk.Yeri gelmişken sorayım bari canım çizelgeler nasıl yapılıyor açıkcası hiç denememiştim ama sen bana söyleyince meraklandım birden
canım hg topicimize öncelikle...her insanın böyle sıkıntıları var canım..ama sende biliyorsundur ki Rabbim yavrularımızı rızıklarıyla beraber gönderir..bak bebeğiniz olsun evinize bereket bile gelir inan buna..kendini hiç üzme..eşinle konuş..inşallah sağlıklı bir yavrunuz olur evinizede neşe ve bereket getirir..hayatın sıkıntıları ömür boyu bitmez...maaşın yükselsin hayat seviyemiz yüksek olsun diye beklersen bir bakmışsın yaş geçmiş gitmiş...en iyisimi hemen yapın siz çocuğu...bende çok istiyorum cimcime bi bebişim olsun.ama eşimin işi iyi değil maaşımız çok düşük sanırım ben hep böyle bi bebek hasretiyle yanıp tutuşacağım
günaydın prensescim..umarım iyisindir tatlım..seninle bir türlü karşılaşamadık...ama aklım sende..doğum şeklin içinde Rabbim hakkında hangisi hayırlısıyla onu nasip etsin tatlım..öptüm seni ve yavrunu....günaydın kızlar
inş canım ama bugün kontrolüm vardı
bebeğim yine ters dönmüş
eğer düzelmeze zorunlu sezeyan olucak
yine de hayırlısı olsun
Canım kaç tane transfer edildi? Hadi hayırlısı
CANIMMMM SEN ÇİFT Mİ GÖRÜÜYORSUN BANAMI ÖYLE GELİYORR
HAYILI OLSUNNN KUZUM hayılısı olsunnn göbüşündeki bebişinnn kök salsın sende 9 ay göbüşünde bir ömür boyu hayatında olsunnnn SENİ ANNE YAPSINNNN HASRETLE BEKLEDİĞİN ANNELİĞİ TATIRSIN SANA her şeyyyy AMA HER ŞEYYY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUNNNNN BU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE İNŞŞŞŞŞ
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun...................
canım hayırlı günde oldu transferin inş hayırlı bebelerin olur Rabbim yardımcın olsun
Allah hamile olmani nasip etsin canim
Saracığımm transferin hayırlı olsun.. İnşallah anneciklerine sımsıkı tutunurlar...
unutmadan Sara bol ananas ve kabak çekirdeği ye..... Dimes'in %100 ananas suyunu iç....
rabbim sana bağışlasın ikizin olur inşallah.bi taşla 2 kuş
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
maşallah canım tebrikler gözünaydın
canım sana dua ediyorum inşallah güzel haberler vereceksin bize bebişlerin tutunacak inşallah
aminn inş. canım benim darısı tüm isteyenlerin başına.benim gibi başında olanlarında alalhım inş. sapasağlam tutunmasını nasip etsin rabbim. şunu öğrendim pozitifi görmek yetmiomuş.çok zor bi dönem değer yükselicekmi düşücekmi die stres yapıomuş insan. rabbim versinde herşey alalhtan...alalhım nasip ettiya acılarını göstermesin kimseye...
saracığım durumun nasıl acaba?seni merak ediyorum ya...umarım en kısa zamanda topice gelir kendinden haber verirsin canım...bebişlerin sana sımsıkı tutunsun canım...
Ayyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmm nayır nolamaz ( biraz cüneyt tarkın takılayım) kaçırdım leyloşum seni yaaaaaaBen de sıkılıyodum sitede dolanıyodum aylak aylak Bir ara topice takıldım kimsecikler yoktu ben de kendimi bıraktık kknın akarsularına...
Evet Saracım haberlerini bekliyoruz canım.Offf ben de de tekrar tüp bebek tedavisi stresi başladıBir kez doğum yapanların ikincisinde hamile kalma şansı daha çok olurmuş ya dua ediyorum Allahım bana ve isteyen tüm arkadaşlara kendilinden, doktorları vesile kılmadan versin inşallah
26 gün var canım
normal düşünüyorum ama belli de olmaz
benim ve bebeğim için hayırlı olan olsun
Prenses inşallah normal doğum yaparsın hayırlısıyla çünkü sezaryanın iyileşme süreci bayağı geç, belki de ben hassas olduğum için zor atlatttım bu süreci.Allah' ım sana ve hamile arkadaşlarımıza kolay doğumlar, bebişlerinizi de sağlıkla kucağınıza almanızınasip etsin inşallah.
iyi hafta sonu diliyorum hepinize ..iyi gezmeler sizi hepinizi cok.......... sara nerdesin bizi merakta birakma ..
bende çok istiyorum cimcime bi bebişim olsun.ama eşimin işi iyi değil maaşımız çok düşük sanırım ben hep böyle bi bebek hasretiyle yanıp tutuşacağım
kendini sakın yorma kalkma yerinden. acaba nete girmen neden yasak
kendimi yormuyorum canım transferin ilk günü olduğu için eşim nete girmemi istemedi radyasyon almamam için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?