Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracığım durumun nasıl acaba?seni merak ediyorum ya...umarım en kısa zamanda topice gelir kendinden haber verirsin canım...bebişlerin sana sımsıkı tutunsun canım...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

ziyaretçiiiii nikinle gel...tanıdıkmı yabancımısın?

hatressssssssss ışığın yanıyor nerdesin tatlım..topice gelde sohbet edelim..hazır buse uyurken fırsattan istifade edelim...

Ayyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmm nayır nolamaz ( biraz cüneyt tarkın takılayım) kaçırdım leyloşum seni yaaaaaa Ben de sıkılıyodum sitede dolanıyodum aylak aylak Bir ara topice takıldım kimsecikler yoktu ben de kendimi bıraktık kknın akarsularına...

saracığım durumun nasıl acaba?seni merak ediyorum ya...umarım en kısa zamanda topice gelir kendinden haber verirsin canım...bebişlerin sana sımsıkı tutunsun canım...

Evet Saracım haberlerini bekliyoruz canım.Offf ben de de tekrar tüp bebek tedavisi stresi başladıBir kez doğum yapanların ikincisinde hamile kalma şansı daha çok olurmuş ya dua ediyorum Allahım bana ve isteyen tüm arkadaşlara kendilinden, doktorları vesile kılmadan versin inşallah

iyi yapmışsın tatlım...bende buseyi uyuttum bir bakayım dedim...eşimde gelmedi henüz...inşallah ikinciye hamile kalırken zorluk olmaz tatlım...benim eşimde ikinci demeye başladı valla...ben tırsıyorum..henüz ikinciye hazır değilim...

niksiz girersen kk ya ziyaretçi oluyorsun hatrescim....

Canım ama nicksiz foruma girilmiyor, sadece bazı genel yerlere bakılabiliyor diye hatırlıyorum. Neyse neti eskisi kadar sık kullanmayınca biraz cahil kalmışım

buse uyandı ben çkıyorum hatresim..öptüm canım...

Ama olmadı şinci Ben de öptüm canım seni ve Buseyi de
Buseeeeeeeee... Ne kadar güzel bir isim...Farsça kökenliAllaha emanet olun canım ikindi vakti girdi ben de haydinnnnnn namaza diyorummmmmmm

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

ziyaretçi senmiydin yoksa hatrescim...

Canım ben nicksiz girmiyorum hiç kkya

Canım Buse de mi tüp bebek?

niksiz girersen kk ya ziyaretçi oluyorsun hatrescim....

Canım ben üye olmadan önce foruma böyle rahat girebildiğimi hatırlamıyorum belki sonradan buna izin verildi:44: Her neyse bunu da öğrenmiş olduk.Yeri gelmişken sorayım bari canım çizelgeler nasıl yapılıyor açıkcası hiç denememiştim ama sen bana söyleyince meraklandım birden

26 gün var canım
normal düşünüyorum ama belli de olmaz
benim ve bebeğim için hayırlı olan olsun

Prenses inşallah normal doğum yaparsın hayırlısıyla çünkü sezaryanın iyileşme süreci bayağı geç, belki de ben hassas olduğum için zor atlatttım bu süreci.Allah' ım sana ve hamile arkadaşlarımıza kolay doğumlar, bebişlerinizi de sağlıkla kucağınıza almanızınasip etsin inşallah.

bende çok istiyorum cimcime bi bebişim olsun.ama eşimin işi iyi değil maaşımız çok düşük sanırım ben hep böyle bi bebek hasretiyle yanıp tutuşacağım

günaydın kızlar

inş canım ama bugün kontrolüm vardı
bebeğim yine ters dönmüş
eğer düzelmeze zorunlu sezeyan olucak
yine de hayırlısı olsun

saol bitanem..buse ismini babası koydu kızıma..o çok seviyor bu ismi..Allahım kıldığın namazlarını kabul etsin hatresim..bizlere dua et canım..bir müminin bir mümine ettiği dua kabul olurmuş...öptüm seni ve ranayı..biliyormusun benim abimin büyük kızının ismide rana..rana ismide çok güzel canım..yavrularımız adlarıyla yaşasınlar inşallah sağlıkla sıhhatle..Rabbim mürvetlerini görmeyi bizlere nasip etsin bitanem...
hayır canım..buse normal oldu tüp bebek değil benim kızım...sadece doktora yumoş kontrole gittim..aşılama yapılacağı ay kendiğilinden Rabbim yavrumu gönderdi bize..şükürler olsun ..çok dua etmiştim Rabbim hemen gönderdi yavrumu dualarımı kabul etti hatresim...
hatrescim topice niksiz girersen sadece sayfaları okuyabilirsin yorum yazamazsın canım...birde ticker sormuşsun..tickerin bir net sayfası var..işi biraz uzun..linkini bir ara veririm yapmaya çalışırsın canım..yardımcı olurum yapmak istersen...sen bu tickerini beğenmedin sanırım..bir ara değiştirelim..hep sana ticker yapmayı öğretmiş olurum tatlım...
bende çok istiyorum cimcime bi bebişim olsun.ama eşimin işi iyi değil maaşımız çok düşük sanırım ben hep böyle bi bebek hasretiyle yanıp tutuşacağım
canım hg topicimize öncelikle...her insanın böyle sıkıntıları var canım..ama sende biliyorsundur ki Rabbim yavrularımızı rızıklarıyla beraber gönderir..bak bebeğiniz olsun evinize bereket bile gelir inan buna..kendini hiç üzme..eşinle konuş..inşallah sağlıklı bir yavrunuz olur evinizede neşe ve bereket getirir..hayatın sıkıntıları ömür boyu bitmez...maaşın yükselsin hayat seviyemiz yüksek olsun diye beklersen bir bakmışsın yaş geçmiş gitmiş...en iyisimi hemen yapın siz çocuğu...
günaydın kızlar

inş canım ama bugün kontrolüm vardı
bebeğim yine ters dönmüş
eğer düzelmeze zorunlu sezeyan olucak
yine de hayırlısı olsun
günaydın prensescim..umarım iyisindir tatlım..seninle bir türlü karşılaşamadık...ama aklım sende..doğum şeklin içinde Rabbim hakkında hangisi hayırlısıyla onu nasip etsin tatlım..öptüm seni ve yavrunu....

Son düzenleme:
Canım kaç tane transfer edildi? Hadi hayırlısı

iki tane transfer edildi canım sağolasın hayırlısı olsun inşallah

amiiiiiiiiiiiiiin yetercim evet çift görüyorum yeterim inşallah sonuna kadar hep böyle olur çok sağol canım menim

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun...................

canım hayırlı günde oldu transferin inş hayırlı bebelerin olur Rabbim yardımcın olsun

amin canım sağol

Allah hamile olmani nasip etsin canim

amin canım menşm sağolasın

Saracığımm transferin hayırlı olsun.. İnşallah anneciklerine sımsıkı tutunurlar...

amin sağol canım inşallah sıkı sıkı tutunur bırakmazlar leylikocum

unutmadan Sara bol ananas ve kabak çekirdeği ye..... Dimes'in %100 ananas suyunu iç....

kabak çekirdeği yiyorum ama midemi bulandırıyo canım ya ama yinede yemeye devam

rabbim sana bağışlasın ikizin olur inşallah.bi taşla 2 kuş
güzel haberlerini bekliyoruz canım.

amin çok sağol canım menim

maşallah canım tebrikler gözünaydın

canım sana dua ediyorum inşallah güzel haberler vereceksin bize bebişlerin tutunacak inşallah

inşallah canım menim çok sağol

amin hilalcim Allah hepimizin yardımcısı olsun

işte geldim buydayım

amin canım sağolasın tatlım ilk tüp bebekten sonra doğal yoldan hamiş olan çok var inşallah senden onlardan olursun

26 gün var canım
normal düşünüyorum ama belli de olmaz
benim ve bebeğim için hayırlı olan olsun

hakkınızda hayırlısı olsun canım Allahım bi avazda kurtarsın seni

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

iyi hafta sonu diliyorum hepinize ..iyi gezmeler sizi hepinizi cok .......... sara nerdesin bizi merakta birakma ..

sanada iyi hafta sonları canım bende seni çok öpüyorum

inşallah bebeğin kısmetiyle gelir mutluluğunuzua mutluluk katar

kendimi yormuyorum canım transferin ilk günü olduğu için eşim nete girmemi istemedi radyasyon almamam için

saraaaaaaaaaaaaaa nasılsın canım benimmmmmmm
bebişlerimiz nasıl ayy kızlarımız dicektim kız ikiz kızlarınmı olacak acep hislerim kuvvetlidir haaa

herkese merhaba kızlar

bugün eve geldim ama çok yorucu bi yolculuk yaşadım otobus resmen çalkalıya çalkalıya getirdi bizi inşallah bebişlerime bişey olmamıştır tek korkum bu

yoldayken biraz sancım vardı ama şimdi iyiyim bişey olmaz değilmi kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…