Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Sen şimdi öğlen yemeğine gidersin dimi? ben daha kahvaltı yapmadım hadi gel bir bardak ta senin için sofraya koyalım birlikte yapalım kahvaltıyıAh ne kaaaaaa güzel olurdu dimi ya
Canım topictekilerden dışarıda görüştüğün veya tanıdığın var mı , yoksa hep sanaldan mı tanışıyor herkes?

ah canım sorma hiç valla..bunlar bir alem ya...buse evde bozmadık hiç bir şey bırakmadı..babasının telefonunu bozdu pc bozdu..

Vay yaramaz Buse, bu bizim kızı da sollamış annesi ya Rana da bizim telefonlarımızın bozulma süreçlerini hızlandırdı teyzesi, kızcağız bize yardım etti ama teyzesi

AH canım valla seninle kahvaltı yapmış kadar oldum o kadar sıcak bir davet ki bu..teşekkür ederim hatresim..güzel yürekli arkadaşım benim...hep sanaldan tanışıyoruz ama sanki 40 yıllık dostlar gibiyiz canım...
Vay yaramaz Buse, bu bizim kızı da sollamış annesi ya Rana da bizim telefonlarımızın bozulma süreçlerini hızlandırdı teyzesi, kızcağız bize yardım etti ama teyzesi
rananın sayesinde yeni telin olmuş daha ne istiyorsun ne güzel işte annesi... yerim ben onu...

Haklısın canım bence de, e iyi de olmadı değil hani

hadi sen ranaya bak canım..bende çıkacam buse beni bekler..emzirmeye gidecem canım...çok öptüm senide ranayıda canım..

Evine yakınsın demek ne güzel Buseyi o zaman bolca emzir annesi.Ben de sizleri öpüyorum canım ALLAH' a emanet olun

selammmm
leyloş seninle aynı ekranda karşılaşmak ne güzel,inşallah henüz çıkmadın canım

bu arada doğum gününe davetliyiz ama biz daha buseyi göremedik,nasıl tanıcaz ki
koysan ya profiline resmini minik prensesin
ben de yeni resimlerini koydum teyzesi,eğer görmek istersen yakışıklı oğluşumu

selammmm
leyloş seninle aynı ekranda karşılaşmak ne güzel,inşallah henüz çıkmadın canım
ooooooooo kimler gelmiş kimler gelmiş efendim...nerelerdesin sen bakalım kardelencim..seninle karşılaşmakta güzel canım..senden umudumu yitirmiştim artık..nasılsın bakalım oğluşun nasıl seni zorluyormu?doğuma az kaldı...5 dakikaya çıkacam canım..

Haklısın canım bence de, e iyi de olmadı değil hani

Evine yakınsın demek ne güzel Buseyi o zaman bolca emzir annesi.Ben de sizleri öpüyorum canım ALLAH' a emanet olun
evet canım evim yakın şükürler olsun ki...sen ve yavrunda Allaha emanet olun bitanem..

kızlar ben çıkıyorum..ikinizide öpüyorum canlarım...görüşmek üzere..kardelen burdaysan öğleden sonra görüşürüz tatlım...

kızlar ben çıkıyorum..ikinizide öpüyorum canlarım...görüşmek üzere..kardelen burdaysan öğleden sonra görüşürüz tatlım...

benden niye umudu kesiyon kız,buralardayım işte ama bu sıra genelde geceleri aktifim,gündüz ya uyuyorum,ya iş yapıyorum,şu anda da uyumaya gitmeyi planlıyorum
sabah kargo geldi,uyandırdı tatlı uykumdan ama oğluşun arabası gelmiş,ona sevindim

:26:tünaydınn kızlarr nasılsınızz ben sara yı merak ettimm nasıll döndümüü evine varmı bi değişiklikk

mrh kızlar nasılsınızzzz
ben yorgunum adet oldummm bu yüzden sanırımmmm başım ağrıyor kendimi pek iyi hisetmiyorumm
yarın eşime mr çekilecek onun streside varrr rabbim yüzümüze baksın inşşş
SARAMMMMM SENİ MERAK EDİYORUM BEBEĞİM

bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti
şu bağlantı niye kesildi ki çok sinirlndim çok

leylacım canım buse ye almak istediğin şey ne anlamadım
busemizin doğum günü mü olurmuş
yerim onu ben ya
kısmetse benim de 3 haftam kaldı
hayırlısı artık

saracım hayırlı haberini bekliyorum
baya heyecan yaptım

bu arada doğum gününe davetliyiz ama biz daha buseyi göremedik,nasıl tanıcaz ki
koysan ya profiline resmini minik prensesin
ben de yeni resimlerini koydum teyzesi,eğer görmek istersen yakışıklı oğluşumu
geçen resmini koymuştum ama sen yoktun canım...iş yerinde yok resmi evden koymam lazım...karşılaşımıyoruz ki canım seninle...bakarım oğluşunun resmine canım...
geceleri aktif olduğunun farkındayım zira gözümden kaçmadı..arabası hayırlı olsun minin prensinin canım..gülerek kullan inşallah..arada gelde sohbet edelim..özlüyoruz
:26:tünaydınn kızlarr nasılsınızz ben sara yı merak ettimm nasıll döndümüü evine varmı bi değişiklikk
meraba canım..hg vanilyacım..sara iyi merak etme..evine geldi heyecanla 5 haziranı bekliyoruz canım...5 haziranda test yapacak ve inşallah hamile olduğunu duyuracak bizlere...sen nasılsın tatlım?
geçmiş olsun canım..inşallah yarın eşinin sonuçlarıda temiz çıkar.şimdiden kolay gelsin yeterim..

ay geçen benimde öyle oldu tek tek cevap yazdım birden gitti deli oldum canım ya..seni çok iyi anlıyorum prensesim benim...buseye doğum günü pastası alacam teyzesi...sende busenin doğum gününde doğum yaparmışsın ne güzel olur.. sana sağlıklı doğumlar diliyorum bitanem..Rabbim bu 3 aylar hürmetine sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • hadisko
  • hg hadiskocummmmmmmmmmm..nasılsın canım?epeydir gözükmüyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…