Sabırla Bebeğini Bekleyenler

herkese merhabalar.eşim hala işe başlamadı.bende fazla giremiyorum.daha doğrusu hergün ya doktordayım ya tahlil veriyorum.
şimdilik herşey yolunda.
sara 5 haziranda en mutlu haberi alman dileğiyle.
diğer arkadaşlarım sizlerde ne var ne yok.
görüşmek üzeree

PRENSESCİM temizlik bitmedimi tatlım...topice gelde iki laf yapalım...bir ay kadar giremeyebilirim topice...haziranda arazi işim var..ama ara ara bakarım geceleri falan..sizi merak ederim çünkü...

sara, caadı,yeteeeerr, prenses,son ece, kardelen,sevinç,hilal,betül, kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gelin topiceeeeeeeeeeeeee

biliyorum tatlım ben de arkadaşlarımın üzülmesini istemiyorum
temizliğimde yarın bitcek inş perşembede halılarım gelecek yıkamacıdan
inş sonra hep ertelediğim doğum çantamı hazırlıyacam
ama o kadar uzun gitme özleriz seni

leyloşum uzun zamandır topikde sohbet edmedik.
inşallah en yakın zamanda burada olacağım:))
buarada efsundan haber varmı.bayadır göremedim

Son düzenleme:

Canım geçen gün Buse başını çarpmış demiştin çok geçmiş olsun üzüldüm ama iyi çok şükür.

sara, hatres,caadı,yeteeeerr, prenses,son ece, kardelen,sevinç,hilal,betül, kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gelin topiceeeeeeeeeeeeee
Canım gelmek istiyorum ama benim nöbetçi benden çok bilgisayar başında

hatrescim bugün hiç girmemişsin...umarım rana falan hasta değildir canım..seni merak ediyorum..gelince hemen kendinden haber ver...
ALLAH razı olsun bitanem hem Rana' dan hem işlerden fırsat bulamıyorum pek yoksa ben de gelmek istiyorum topice

kızlar sağolun ama ne bileyim çok yoruldum beklemekten beklenenin gelmemesinden zamanın su gibi geçmesinden çare bulamamaktan vs vs yoruldummm

Yeterim bence hiç umutsuz olma sen de biliyorsun ki hastalıklar bahane, vermek isteyen Mevla zamanı gelince bütün engelleri ortadan kaldırıp mutlaka verir. Benim eşim hep der ki " Mevla vermek istemeseydi istek vermezdi " İstek olduğuna göre demek ki zamanı gelince dilekte gerçekleşecek inşallah.Gerçekten de öyle Rabbim ona niyazımızı , yakarışımızı görmek istiyor, seninde kucağın en yakın zamanda yavrunla dolsun inşallah canım

Evet Sarcım doğru tahmin tebrikler şimdi bile yazarken ekranı görebilmek için başımı bir o yana bir bu yana çevirmekten yoruldum
Bu arada senin 5 haziranı sen kadar heyacanla bekliyoruz O gün anlaşılan bütün gözler senin üzerinde olacak

çok mutlu oldum saracım.rabbim yüzünü güldürsün.dikkat et kendine ,güzel haberlerini bekliyorum

kızlar sağolun ama ne bileyim çok yoruldum beklemekten beklenenin gelmemesinden zamanın su gibi geçmesinden çare bulamamaktan vs vs yoruldummm
seni anlıyorum bazen insan yorulduğunu hissediyor ama Rabbim inşallah o güzel günleri sanada gösterecek canım...
açıklamalar için saol saracım...evet buse hanım dışarıyı sevdi teyzesi...akşam babası saçlarını kesti..banyo ettirdik..bugünde parka gidecekti ama hava yağışlı malesef..artık kısmet öbür güne....
sracım burda olmana sevindim.
Test günün ne zaman netimin kotası ayın 4üne yenileneceği için giremiyrm
sınırsız neden kullanmıyorsunuz tuğbacım...?
oh evin pırıl pırıl olmuştur prensesim...oğluşun gelsin yaylansın temiz evde sağlıkla inşallah tatlım...doğuma az kaldı hemen hazırla canım çantanı...riske girme..bakarsın oğluşun acele eder..yaramazların durumu hiç belli olmuyor...
leyloşum uzun zamandır topikde sohbet edmedik.
inşallah en yakın zamanda burada olacağım:))
buarada efsundan haber varmı.bayadır göremedim
betülcüm geçen sana yazacaktım buse izin vermedi girmemle çıkmam bir oluyor evdeyken buse rahat durmuyor...kızının ameliyatını yazmışsın..hiç canını sıkma o konuda bitanem..Rabbim dermansız dert vermesin yeterki..inşallah sağlığına kavuşacak..dularım seninle bitanem...topice gelmeni dört gözle bekliyorum canım benim...efsun dün kaynasıyla sorun yaşayanlar topicine girmiş yorum yazmış ama bizim topice gelmedi canım...iyi sanırım..profiline girip baktım canım..bizim topici unuttu o sanırım..

Son düzenleme:
kızlar sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum..şuan kimse yok ama gelince eminim yorum yazarsınız..şu çocuğu yürütmek için tepeden tutulan şeyler var..ismini tam bilemiyorumda ondan buseye almak istiyorum..acaba öyle rahat yürürmüki?yerinde durmuyor yürümek istiyor devamlı beni yürütün diyor..acaba onu alsam kollarını falan acıtırmıki..eşime söyledim boşver zaten iki güne yürür diyor...kararsız kaldım..sizce alsammı acaba?:26::26:

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 9 ziyaretçi)

Aman ALLAHIMMMMMMMM BU NEEEEEEEEE HEYYYYYYYYYY ZİYARETÇİLERRRRRRRRRRRRRRRRRR

NEHİRRRRRRRRRRRR ne yapıyor acaba..:26:.onuda çok merak ediyorum...umarım iyidir....nehirrrrrrrrr bir ara topice gelde sağlık haberini ver ya...demiyormusun ki bu kızlar beni ve oğluşumu merak eder...meraktayız haberin olsun canım...

saraaaaaaaaaa öğlen oldu kalksana uykucuuuuuuuuuuuuu..havada yağışlı kesin uyuyorsun sen?

yalnız kaldım anam topicte...ziyaretçilerle başbaşa koymayın benüüüüüüüüüüüü

Allahım nasip ederse busem 3 hafta sonra yaşına girecek..ona kocaman pasta alacam..kızlar hepiniz busemin doğum gününe davetlisiniz..saracımmmmmmm sana çok iş düşüyor topicbaşım benim..kızıma sürpriz doğum günü istiyorum topicte 24 haziranda haberin olsun...

Hatresssssssss ışığın yanıyorrrrrrrrr...gel topice tatlım sohbet edelim...rana izin verirse...rana nasıl canım.iyimi?öptüm kuzunu tatlım..

Hatresssssssss ışığın yanıyorrrrrrrrr...gel topice tatlım sohbet edelim...rana izin verirse...rana nasıl canım.iyimi?öptüm kuzunu tatlım..

Pc yi açar açmaz girdiğim yer burası zaten Çok şükür teyzesi iyi elhamdülillah ama bu sıralar çok mızmız , havalar da dediğin gibi kapalı olunca çıkıp gezdiremiyorum da pek sanırım o da evde sıkılıyor o yüzden mızmız. Bir de babasıyla artık önceki telefonlarımızı yeterince külüstürleştirdiğimiz için yeniledik. Yenilerini almak istiyor biz de vermeyince basıyor yaygarayı, eskilerini önceden severek alırdı şimdi veriyorum fırlatıp atıyor beni bunlarla mı kandırıyorsunuz der gibi Oyyy oyyyy bu veletler şimdiki veletler çok uyanıklar Leyloşum , senin Buse de öyle mi?

ah canım sorma hiç valla..bunlar bir alem ya...buse evde bozmadık hiç bir şey bırakmadı..babasının telefonunu bozdu pc bozdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…