Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
adet oldum ondanmıdır bilmiyorummmm başım çatlıyor bu günnn
saram güzel haberleri bekliyoruz inşşş
leyla geçmiş olsun canımmm

amin inşallah canım menim yaaaa

sanada geçmiş olsun inşallah yeni ayda bebeğin sana sürprüz yapar gelir yetercim inan bunu çok istiyorum.

inşş kuzum ama biliyorsun benim hiçççç umudum yok

Allahtan umut kesilmez yetercim gün doğmadan neler doğar her karanlık gecnin bi sabahı muhakkak vardır ve yağmur ne kadar yağarsa yağsın ardından güeşin açmasına engel olamaz.

sende umudunu kaybetme gör bak eşin iyileşecek dertleriniz bitecek ve sen hamile kalıp dünyanın en mutlu kadını olacaksın bu dünyada anne olmayı belkide en fazla sen hakediyosun .

bu çektiklerinin mükafatı olarak Rabbim bebeğini gönderecek inanırmısın bilmem ama bunları yazarken burada ezan okunmaya başladı inşallah bu dualarımıza verilmiş bi cevap olur yetercim sende bende anne oluruz bu sene ve tabi isteyen herkeste

amin inşallah leyloşum müjdeli haberi verecem size

busenin iyi olmasına sevindim onlr daha melek Allah meleklerini korur sen rahat ol
inşallah canım...5 hazirane 4 gözle bekliyoruz bitanem benim..Rabbim kalbine göre versin inşallah...dualarımdasın saracım..sen ve tüm bebek isteyenler inşallah...hamişlerimizede sağlıklı doğumlar diliyorum bitanem...hepinizi çok seviyorum..yüreğimde hepinizin yeri ayrı...
inşş kuzum ama biliyorsun benim hiçççç umudum yok
umutsuzluk yok yeterim sakın ha..Rabbimin gücüne gider..bitanem biliyorsun ki hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır..Rabbim yeterki ol desin dağlar denizler yerinden oynar biliyorsun...inşallah sanada yavrunu gönderecek canım...

PRENSESCİM temizlik bitmedimi tatlım...topice gelde iki laf yapalım...bir ay kadar giremeyebilirim topice...haziranda arazi işim var..ama ara ara bakarım geceleri falan..sizi merak ederim çünkü...

Son düzenleme:
sara, caadı,yeteeeerr, prenses,son ece, kardelen,sevinç,hilal,betül, kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gelin topiceeeeeeeeeeeeee

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

SARAAAAAAAAAAAAAAAACIMMMMMM nerdesin canım..dinleniyormusun acaba...seni merak ediyorum gel lütfen...

Son düzenleme:
kızlar biliyormusunuz bugün öğleyin işe gelirken buseyi gezmeye çıkardım..arabasıyla dolaştırdık biraz..sonra annemlere teslim ettim onlar benden sonra biraz daha gezdirmişler...çok mutlu olmuş...sonunda çocuk dışarı yüzü görebildi...havalardan bir türlü dışarı çıkaramadık çocuğu ya...sıkılıyor haliyle buse hanım...içeri girmem diye ağlamış... dışarıyı çok sevdi demekki...oy kıyamam ya kuzuma...

sara, hatres,caadı,yeteeeerr, prenses,son ece, kardelen,sevinç,hilal,betül, kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gelin topiceeeeeeeeeeeeee

hatrescim bugün hiç girmemişsin...umarım rana falan hasta değildir canım..seni merak ediyorum..gelince hemen kendinden haber ver...

kızlar sağolun ama ne bileyim çok yoruldum beklemekten beklenenin gelmemesinden zamanın su gibi geçmesinden çare bulamamaktan vs vs yoruldummm

kızlar sağolun ama ne bileyim çok yoruldum beklemekten beklenenin gelmemesinden zamanın su gibi geçmesinden çare bulamamaktan vs vs yoruldummm

[

SARAAAAAAAAAAAAAAAACIMMMMMM nerdesin canım..dinleniyormusun acaba...seni merak ediyorum gel lütfen...

canım eşimin amcasının gelini yakın komşum çaya çağırdı ona gittim biraz kafam dağılsın diye şimdi geldim

yerim onu men ya dışarıyımı sevmiş benim kuzum

hatrescim bugün hiç girmemişsin...umarım rana falan hasta değildir canım..seni merak ediyorum..gelince hemen kendinden haber ver...

hatres bugün geldi hatta konuya cevap yazıyodu ama çıktı sanırım rana izin vermedi

sracım burda olmana sevindim.
Test günün ne zaman netimin kotası ayın 4üne yenileneceği için giremiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…