günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
adet oldum ondanmıdır bilmiyorummmm başım çatlıyor bu günnn
saram güzel haberleri bekliyoruz inşşş
leyla geçmiş olsun canımmm
biliyormusun seni seviyorummm
amin inşallah leyloşum müjdeli haberi verecem size
busenin iyi olmasına sevindim onlr daha melek Allah meleklerini korur sen rahat ol
bende seni seviyorum yetercim sende bunu biliyormusun
inşş kuzum ama biliyorsun benim hiçççç umudum yok
Eki Görüntüle 431033 Eki Görüntüle 431034 Eki Görüntüle 431035 Eki Görüntüle 431033 Eki Görüntüle 431034 Eki Görüntüle 431035 Eki Görüntüle 431033 Eki Görüntüle 431034 Eki Görüntüle 431035 Eki Görüntüle 431033 Eki Görüntüle 431034 Eki Görüntüle 431035 Eki Görüntüle 431033 Eki Görüntüle 431034 Eki Görüntüle 431035 Eki Görüntüle 431033 Eki Görüntüle 431034 Eki Görüntüle 431035 Eki Görüntüle 431033 Eki Görüntüle 431034 Eki Görüntüle 431035 Eki Görüntüle 431033 Eki Görüntüle 431034 Eki Görüntüle 431035
inşallah canım...5 hazirane 4 gözle bekliyoruz bitanem benim..Rabbim kalbine göre versin inşallah...dualarımdasın saracım..sen ve tüm bebek isteyenler inşallah...hamişlerimizede sağlıklı doğumlar diliyorum bitanem...hepinizi çok seviyorum..yüreğimde hepinizin yeri ayrı...amin inşallah leyloşum müjdeli haberi verecem size
busenin iyi olmasına sevindim onlr daha melek Allah meleklerini korur sen rahat ol
umutsuzluk yok yeterim sakın ha..Rabbimin gücüne gider..bitanem biliyorsun ki hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır..Rabbim yeterki ol desin dağlar denizler yerinden oynar biliyorsun...inşallah sanada yavrunu gönderecek canım...inşş kuzum ama biliyorsun benim hiçççç umudum yok
PRENSESCİM temizlik bitmedimi tatlım...topice gelde iki laf yapalım...bir ay kadar giremeyebilirim topice...haziranda arazi işim var..ama ara ara bakarım geceleri falan..sizi merak ederim çünkü...aah canım ya inan bu aralar çok yorgunum
temizliğe başladık şimdi bile belim kopuyor
bir de sanırım üşüttüm
her nefes alışımda kaburgalarımın altı ağrıyor
bir de hamilelik stresi sen anlarsın
dua edin de hayırlı bir şekilde yavrumu kucağıma alayım
bazen okuyacak halim bile olmuyor
elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum
ama senin yazdığın kesin gözümden kaçmıştır
yoksa neden cevap vermeyeyim ki
siz benim dert ortağımsınız
ve iyiki varsınız üzülme lütfen
zaten her şeye zırlıyorum
şimdi de ağlamak üzereyim
üzüldüm falan diyince
buse için de çok üzüldüm
neyseki bir şey olmamış
Allahtan umut kesilmez yetercim gün doğmadan neler doğar her karanlık gecnin bi sabahı muhakkak vardır ve yağmur ne kadar yağarsa yağsın ardından güeşin açmasına engel olamaz.
sende umudunu kaybetme gör bak eşin iyileşecek dertleriniz bitecek ve sen hamile kalıp dünyanın en mutlu kadını olacaksın bu dünyada anne olmayı belkide en fazla sen hakediyosun .
bu çektiklerinin mükafatı olarak Rabbim bebeğini gönderecek inanırmısın bilmem ama bunları yazarken burada ezan okunmaya başladı inşallah bu dualarımıza verilmiş bi cevap olur yetercim sende bende anne oluruz bu sene ve tabi isteyen herkeste
inşallah canım...5 hazirane 4 gözle bekliyoruz bitanem benim..Rabbim kalbine göre versin inşallah...dualarımdasın saracım..sen ve tüm bebek isteyenler inşallah...hamişlerimizede sağlıklı doğumlar diliyorum bitanem...hepinizi çok seviyorum..yüreğimde hepinizin yeri ayrı...
umutsuzluk yok yeterim sakın ha..Rabbimin gücüne gider..bitanem biliyorsun ki hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır..Rabbim yeterki ol desin dağlar denizler yerinden oynar biliyorsun...inşallah sanada yavrunu gönderecek canım...
Allahtan umut kesilmez yetercim gün doğmadan neler doğar her karanlık gecnin bi sabahı muhakkak vardır ve yağmur ne kadar yağarsa yağsın ardından güeşin açmasına engel olamaz.
sende umudunu kaybetme gör bak eşin iyileşecek dertleriniz bitecek ve sen hamile kalıp dünyanın en mutlu kadını olacaksın bu dünyada anne olmayı belkide en fazla sen hakediyosun .
bu çektiklerinin mükafatı olarak Rabbim bebeğini gönderecek inanırmısın bilmem ama bunları yazarken burada ezan okunmaya başladı inşallah bu dualarımıza verilmiş bi cevap olur yetercim sende bende anne oluruz bu sene ve tabi isteyen herkeste
inşallah canım...5 hazirane 4 gözle bekliyoruz bitanem benim..Rabbim kalbine göre versin inşallah...dualarımdasın saracım..sen ve tüm bebek isteyenler inşallah...hamişlerimizede sağlıklı doğumlar diliyorum bitanem...hepinizi çok seviyorum..yüreğimde hepinizin yeri ayrı...
umutsuzluk yok yeterim sakın ha..Rabbimin gücüne gider..bitanem biliyorsun ki hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır..Rabbim yeterki ol desin dağlar denizler yerinden oynar biliyorsun...inşallah sanada yavrunu gönderecek canım...
[
SARAAAAAAAAAAAAAAAACIMMMMMMnerdesin canım..dinleniyormusun acaba...seni merak ediyorum gel lütfen...
kızlar biliyormusunuz bugün öğleyin işe gelirken buseyi gezmeye çıkardım..arabasıyla dolaştırdık biraz..sonra annemlere teslim ettim onlar benden sonra biraz daha gezdirmişler...çok mutlu olmuş...sonunda çocuk dışarı yüzü görebildi...havalardan bir türlü dışarı çıkaramadık çocuğu ya...sıkılıyor haliyle buse hanım...içeri girmem diye ağlamış...dışarıyı çok sevdi demekki...oy kıyamam ya kuzuma...
hatrescim bugün hiç girmemişsin...umarım rana falan hasta değildir canım..seni merak ediyorum..gelince hemen kendinden haber ver...
sracım burda olmana sevindim.
Test günün ne zaman netimin kotası ayın 4üne yenileneceği için giremiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?