- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz
çok sağol bitanem
hayırlısı canım ya
evde otur otur sıkıldım
ödem de oluştu ayaklarım bacaklarım fena
inş benimki buse gibi erkenci olmaz
zira hala ters duruyor
hoş geldin canım
büyüdü mü kızçemiz
öp kokla annesi benim yerime
hayırlısı olsun canım
artık yavaş yavaş gelebilirler
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin
hg edancım...nasıl kızına alıştınmı geçiniyormusunuz bakalım?bizde seninle sohbet etmeyi özledik canım..ara ara fırsat bulursan gel sohbet edelim..
dularımız seninle canım..Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah kardelencim...korkma inşallah herşey yolunda gidecek ve oğluşunu kollarına sağlıkla alacaksın..gelişmelerden bizi haberdar et tatlım...
seni anlıyorum canım..doğumdan sonra hep hareketli olursun zira seni bebek ne uyutur ne yerinde oturturbu günleri iyi değerlendir canım..inşallah sağlıkla bir avazda doğurursunuz prensesim..sen ve tüm gebe kızlarımız...
hg edancım...nasıl kızına alıştınmı geçiniyormusunuz bakalım?bizde seninle sohbet etmeyi özledik canım..ara ara fırsat bulursan gel sohbet edelim..
dularımız seninle canım..Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah kardelencim...korkma inşallah herşey yolunda gidecek ve oğluşunu kollarına sağlıkla alacaksın..gelişmelerden bizi haberdar et tatlım...
seni anlıyorum canım..doğumdan sonra hep hareketli olursun zira seni bebek ne uyutur ne yerinde oturturbu günleri iyi değerlendir canım..inşallah sağlıkla bir avazda doğurursunuz prensesim..sen ve tüm gebe kızlarımız...
slm canım hg işten çıkmana üzüldüm..inşallah daha iyi bir işe girersin..canını sıkma..hep bekleriz..gelmediğinde merak etmiştik seni..betülde seni soruyordu efsun nerde acaba diye..iyi olmana sevindim canım...sınavında başarılar diliyorum canım..merhaba kızlar nasılsınız
nerdeydin diyeceksiniz hemen yazim
işten çıktım evdeyim 1 2 hafta psikolojim bozuktu takılamadım pek
sonra laptopumun şarjı bozuldu 1 haftada onu bekledim
şimdi burdayım artık
ama aöf sınavlarım var arada girip çıkıyorum
çabuk gel özlerim seni tatlım..kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz
sağol teyzeleri çok şükür iyi gidiyo sancısı var gazını çıkaramıyo bide kakasını yapamıyo :26::26:
onun dışında iyiyiz bu arada bugün tam bi aylık oldu kızım
maşallah prensesine canım...demek bir aylık oldu..bir ara senin tickerini değiştirilem canım...doğumdan sonra değişmemişsin..biliyorsun bende ticker hastalığı var...illa değişecem yani...gaz için damlalar var onları dene canım...nurse harveyi tavsiye ederim...bitkisel bir ilaç..24tl fiyatı ...süper bişey..kakasınıda rahat yaptırıyor bebeğin...emziriyormusun canım...eğer emiyorsa yattığı yerden emzirmesağol bitanem çok şükür alıştık birbirimize
fırsat buldukça gelirim inşallah bitanem ama geldiğimdede
şansızlık işte siz yoksunuz:26::26::26:
ilaç verirler canım..sağlık ocağındaki doktor bir baksın...kızlarda çok gaz oluyor..birde kızı üşütme canım..kız genelde üşütme kaynaklı oluyor..ayaklarını sıcak tut..yumuşak bir havlu parçasını ütü ile ısıt ve karnına koy canım...fazla da sıcak olmasın..bir tiyo daha vereyim sana..saç kurutma makinasını ayaklarına tut..çok ağlarsa bunu yapabilirsin hemen susar..fön makinasının sesi anne karnındaki sesle aynıymış..o yüzden kendini güvende hissedermiş bebek...kakası için debridat diye bir şurup vermişti doktor bana..ama seninki daha ufak tavsiye edermi bilemiyorum..sen bir doktora götür tatlım..tam doğum tarihini bana yaz sana yeni bir ticker yapayım..bebişin adı neydi bu arada canım?sağol lleylacım yaa valla emziriyorum ama uzanarak veriyorum
yoksa kucağa alımış kucağımda sütünü içirdikten sonra uyursa bile
yere bıraktığım gibi ağlıyo canım gaz damlası var şuan 15tl eşim aldı onu kullanıyorum şimdi
kızım şuanda bile kucağımda uykusu vvar ama gazından dolayı
uyuyamıyı tam uykuya dalıyo sonra bi bakıyoum
ıkınarak tekrar uyanıyo geceleride sürekli
böyle uyku yok anlayacağınbu arada canım ,
doktora götürsem daha doğrusu sağlık ocağına kakası için sizce vamı bi ilaç
yazarmı acaba kakasını yapamıyo hiç bu sorunlardan olmasa kızım çook,
uysal olur diye düşünüyrm ama malesef şuan bana askerlik yaptırıyo
tickeride değişmesini bilmiyom cnm yaparsan sevinirim
saol bitanem iyiyim şükürler olsun..ameliyatı ertelediniz demek..hayırlısı olsun canım benim..annem baban doğru düşünmüş..çok etkilenirdin bencede..zor gerçekten..Allahım kolaylık versin bitanem..sarayı çok merak ediyorum..iki gündür uğramıyor çok meraktayım çokkkkkherkese merhabalar.
nasılsın leylacım.kızımın ameliyatıı sormuşsun.ameliyatı bir süre erteledik.kızımın skolyozu yavaş ilerliyo ve ameliyat için acele etmemize gerek olmadığını düşündük.bide ben hamileyim diye annem babam istemedi.çok etkilenirsin dediler.
hayırlısı ne ise öyle olsun.çok zor bu işler.
saol bitanem iyiyim şükürler olsun..ameliyatı ertelediniz demek..hayırlısı olsun canım benim..annem baban doğru düşünmüş..çok etkilenirdin bencede..zor gerçekten..Allahım kolaylık versin bitanem..sarayı çok merak ediyorum..iki gündür uğramıyor çok meraktayım çokkkkkherkese merhabalar.
nasılsın leylacım.kızımın ameliyatıı sormuşsun.ameliyatı bir süre erteledik.kızımın skolyozu yavaş ilerliyo ve ameliyat için acele etmemize gerek olmadığını düşündük.bide ben hamileyim diye annem babam istemedi.çok etkilenirsin dediler.
hayırlısı ne ise öyle olsun.çok zor bu işler.
saol bitanem iyiyim şükürler olsun..ameliyatı ertelediniz demek..hayırlısı olsun canım benim..annem baban doğru düşünmüş..çok etkilenirdin bencede..zor gerçekten..Allahım kolaylık versin bitanem..sarayı çok merak ediyorum..iki gündür uğramıyor çok meraktayım çokkkkk
evet canım evde izinli yani..geleni gideni olsada sara gece bile olsa girerdi mutlaka..bu hiç normal değil iki gün gelmemesi anormal bir durum...inşallah bir şey yoktur..çok merak ediyorum...nasıl ulaşmak lazım bu kıza bilmiyorum ki..beni çok endişelendirdi ya...hakkımızd a hayırlısı.sara bu bekleme sürecinde çalışmıyor dimi evde yani.
belki geleni gideni çok olmuştur uğrayamamıştır.
ilaç verirler canım..sağlık ocağındaki doktor bir baksın...kızlarda çok gaz oluyor..birde kızı üşütme canım..kız genelde üşütme kaynaklı oluyor..ayaklarını sıcak tut..yumuşak bir havlu parçasını ütü ile ısıt ve karnına koy canım...fazla da sıcak olmasın..bir tiyo daha vereyim sana..saç kurutma makinasını ayaklarına tut..çok ağlarsa bunu yapabilirsin hemen susar..fön makinasının sesi anne karnındaki sesle aynıymış..o yüzden kendini güvende hissedermiş bebek...kakası için debridat diye bir şurup vermişti doktor bana..ama seninki daha ufak tavsiye edermi bilemiyorum..sen bir doktora götür tatlım..tam doğum tarihini bana yaz sana yeni bir ticker yapayım..bebişin adı neydi bu arada canım?
Topici şöyle bir kolacan ettim..kızının adı yağmurmuş onu öğrendim..sanırım 2 mayıs doğumlu ben bu tarihe göre sana ticker yapıp özeline atacam..beğenmezsen değiştiririz bitanem..öptüm seni ve yağmuru...
evet canım evde izinli yani..geleni gideni olsada sara gece bile olsa girerdi mutlaka..bu hiç normal değil iki gün gelmemesi anormal bir durum...inşallah bir şey yoktur..çok merak ediyorum...nasıl ulaşmak lazım bu kıza bilmiyorum ki..beni çok endişelendirdi ya...
ay yerim ben onu ya...41 kere maşallah kuzuma..doktorla konuş mutlaka..tüm şikayetleri söyle canım...Rabbim versin şifasını...bende bu konuda çok çektim..Allah yardımcın olsun tatlım..yağmuru kokla benim yerime annesi...öpmeye kıyamam ben onu...cennet kokulum benim..sağol teyzesi tşk ederiz bugün bi ayı oldu yarın
inşalla bi aylık aşısı var götürürm ve şu şikayetlerinide
doktora söylerim cnm
sağol bitanem bizde seni kocaman öpüyoruuz Eki Görüntüle 433154
yağmur şuan kucağımda teyzesi emziriyom onu
inşallah yoktur ya..merak ediyorum..malesef canım teli yok bende...anca topice gelmesini bekleyecez...tickerin hayırlı olsun beğendin mi canım tickeri...canım bende şimdi merak ettim ama
inşalla bişeyi yoktur sende tlfn numarası falan yokmu :26::26:
ay yerim ben onu ya...41 kere maşallah kuzuma..doktorla konuş mutlaka..tüm şikayetleri söyle canım...Rabbim versin şifasını...bende bu konuda çok çektim..Allah yardımcın olsun tatlım..yağmuru kokla benim yerime annesi...öpmeye kıyamam ben onu...cennet kokulum benim..
inşallah yoktur ya..merak ediyorum..malesef canım teli yok bende...anca topice gelmesini bekleyecez...tickerin hayırlı olsun beğendin mi canım tickeri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?