sağol teyzesi allah razı olsun inşalla cnm
evet cnm çook tşk ederim çok güzel oldu ellerine sağlık bitanem
ya canım bende yazımın sürekli bi
renkte ve biraz kalın olmasını istiyorum
sözde yaptım ama yine aynı değişen bişi yok :26::26:
gülerek kullan bitanem...sendende Allah razı olsun edancım...yağmur ne tatlıdır şimdi..minik eller minik ayaklar..nazarlardan korusun Rabbim ya...
amin bitanem..Rabbim cümlemizin yavrusunu bağışlasın inşallah edanım...24 haziranda yaşına girecek teyzesi Allahın izniyle...evet hergeçen gün güzelleşiyor ve tatlı oluyorlar..öğlen zor ayrılıp işe geldim öptüm öptüm yedim bitirdim yanaklarını...babam diyor çocuğun yanaklarını sarkıtacan öpüp durma diyorcanım senin busenide allah sana bağışlasın cnm şuan
kaç aylık fıstığın bu arada bizim kız gittikçe güzelleşiyo ve
büyoyo teyzesi
o kadar hassaslarki en ufak şeyden etkileniyorlar edancım ya...seni anlıyorum..bizim fıstık en ufak sese bile tepki veriyor..altına bez bağlamak ne mümkün savaş yapıyoruz..ayağa kalkıyor zıp zıp zıplıyor yerde durmuyor hiç bezini bağlatmıyor...sağol cnm evet minicik
elleri ve ayakları var
bide
altını açmamdan nefre ediyo
altını değiştirdiğimde sanki poposuna
ine yapıyorum gibi ağlıyo :26::26:
bende uyurken onu alıp yavaş yavaş altını değiştiriyorum
uyanan kadr işim bitiyo onunla yoksa onunla baş edemiyorum
hemen yardımcı olayım tatlım..yukardaki Büyük A harfini tıkla ordan renk seç sonra sol altta büyük B ve I harfi var orayada tıkla ama önce yazdıkları seç otomatik seçmek istiyorsan ctrl+A tuşuna bas o şekilde seçer..dene bakalım..
ordan olmuyor canım ya..bende denedimde olmuyor..bende böyle yapıyorum hep..her seferinde seçmek gerekiyor..cnm onu biliyorumda ben sürekli seçme yerine
kaydetmek istiyorum nasıl desem sana
frofile geçerken orda yazı şeklifalan yazıyo
yaa hani tickleri kaydettiğimiz yerde var renk seçimi
yazı boyutu ben ordan yaptığını sandım ordan hepsini seçtim
ama yine aynı cnm
amin bitanem..Rabbim cümlemizin yavrusunu bağışlasın inşallah edanım...24 haziranda yaşına girecek teyzesi Allahın izniyle...evet hergeçen gün güzelleşiyor ve tatlı oluyorlar..öğlen zor ayrılıp işe geldim öptüm öptüm yedim bitirdim yanaklarını...babam diyor çocuğun yanaklarını sarkıtacan öpüp durma diyor
o kadar hassaslarki en ufak şeyden etkileniyorlar edancım ya...seni anlıyorum..bizim fıstık en ufak sese bile tepki veriyor..altına bez bağlamak ne mümkün savaş yapıyoruz..ayağa kalkıyor zıp zıp zıplıyor yerde durmuyor hiç bezini bağlatmıyor...
ordan olmuyor canım ya..bende denedimde olmuyor..bende böyle yapıyorum hep..her seferinde seçmek gerekiyor..
saol teyzesi..sende yağmurun nice yaşlarını gör inşallah bitanem.eşler çocuklarla olan ilgimizi kıskanıyorlar galiba..eşim sakız kağıdını bana gösteriyor.kağıtta ne yazıyordu biliyormusun...Aşk ikiye bölünmektir...yani hem eşe ilgi hem çocuğa...gülmekten öldüm ya..haklısın insanın tüm vakti artk onlar oluyo bazen eşim eve gelince bana diyoki
artk evde canın sıkılıyomu diye bende gülerek canımın sıkılmasına fırsat vermiyoki diyorum
bide sen onumu çok seviyorsun yoksa benimi diye sormazmıbende ikinizin yeri
ayrı diyorum allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
ayy canııım benmm yerim ben onu yaaa
evet yaa aynen öyle cnm maşallah busemize
allah sağlıkla yaşına girmesini nasip eder inşallah
bilmiyorum ki canım ya..kimseler takılmaz oldu....hmm anladım cnm sağol tşk ederim bu arada canım topik neden bu kadar
sessiz olmuş bu kadar sessiz değildi yaa
evet ya ne kadar gelsem kimse yok burda
saol teyzesi..sende yağmurun nice yaşlarını gör inşallah bitanem.eşler çocuklarla olan ilgimizi kıskanıyorlar galiba..eşim sakız kağıdını bana gösteriyor.kağıtta ne yazıyordu biliyormusun...Aşk ikiye bölünmektir...yani hem eşe ilgi hem çocuğa...gülmekten öldüm ya..erkekler çocuk gibi oluyorlar...bebek olalı beni ihmal ediyorsun demez mi...önceden pc başındayken beni odalardan kovuyordun diyorum bana gülüyor..nasılmış dedim...şimdi öyle beni ararsın dedim...
valla aynen öyle cnm bizimkide önceden eve gelir gelmez pc başındaydı bizim evde
olduğumuzu bile görmezdiler sanki ahhh ahhh bu okey oyunu varya
hep onun yüzünden bende sürekli derdim dur kızım olsun bende seni hiç takmıyacm diye
önceden sürekli bana su ver bunu getir şunu getir derdi
şimdiyse hiç bişi istiyemiyo malüm yağmur hanım kucağa alışmış
bazen kıza kızıyo kızım bırak annen birazda benimle ilgilensin diye
bende yaaa bak nasıl oluyomuş diyorum
bilmiyorum ki canım ya..kimseler takılmaz oldu....:26::26:
ben varım canım...zaten çoğu hamile pc başında oturmak istemiyorlar haklı olarak zararlı diye...gelene gidene takılma..kimi bulursan sohbet et sende benim gibi..evet ya ne kadar gelsem kimse yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?