Sabırla Bebeğini Bekleyenler

AH SARACIM AH BENİ MERAKTAN ÖLDÜRDÜN BUGÜN YA...TOPİCTE YAZA YAZA SAYFALAR TÜKENDİ SEN HALA GELMEDİN KUZUM YA...İNŞALLAH İYİSİNDİR..

yeter bugün eşini emara götürecekti..eminim çok yorulmuştur..inşallah eşinin sonuçları temiz çıkar..yetercim gelince sonucu yaz lütfen...

kardelencimde gece acile gitmiş suyum geldi diye ama yanlış alarmmış...şuan durumu nasıl acaba..onuda merak ediyorum..bugün herkesler beni merak ettirdi ya...kızlar gelin topicede bi ceeeeee diyin ya...

PRENSESİM Anne topicindeymiş... gel tızım iki laf edelim..ne yaptın annene gittin mi bakayım...

saracım hala gelmedi zaten meraktayım...

PRENSES HG CANIM..HENÜZ TOPİCE GİRMEDİN AMA IŞIĞIN YANIYORDU..BİRAZDAN GELİRSİN NASILSA...

selam leyloşum pc yi açtım
foruma girdim eşim geldi
onunla ilgileneyim dedim
anneme gittim kahvaltıdan sonra çok uykum geldi
koşa koşa eve gelip uyudum
az önce kalktım yataktan

selam leyloşum pc yi açtım
foruma girdim eşim geldi
onunla ilgileneyim dedim
anneme gittim kahvaltıdan sonra çok uykum geldi
koşa koşa eve gelip uyudum
az önce kalktım yataktan
hg bitanem...bugünleri değerlendir bol bol uyu ...oğluşun gelince uykular haram olacak...sabaha kadar 100 kez kalkarsın ben gece artık buseyi kucağımda emzirirken uykuya dalmış buluyordum kendimi..kendime bir geliyordum çocuk kucağımda memeyi atmış uyuyor bende öyle koltukta uyumuşum..iyi bebeği kucağımdan düşürmüyordum ya..kendime şaşıyorum.insan ne hallere giriyor..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • 88prenses22+
    ziyaretçiler lütfen nikinizle geliniz..topicimize ziyaretçi girişi yasaktır.
şaka şaka herkese kapımız açıktır..hemide sonuna kadar...

Son düzenleme:
gelen giden yok en iyisi bende çıkıp gideyim...inşallah sara akşam gelir de yazar..ara ara telden bağlanıp bakmaya çalışacam..iyi akşamlar prensesim..ben gidiyorum tatlım...eve gidip buseyi besleyecem yemek falan yapacam..akşam bir yığın ütü var hep erteleyip duruyorum..eşimin giyicek gömleği kalmadı adam bana söyleniyor haklı olarak...

tamam canım sonra görüşürüz

zaten gece uyuyamıyorum
gündüz uykum geldi mi kaçırmıyorum

kardelencimde gece acile gitmiş suyum geldi diye ama yanlış alarmmış...şuan durumu nasıl acaba..onuda merak ediyorum..bugün herkesler beni merak ettirdi ya...kızlar gelin topicede bi ceeeeee diyin ya...

kardelen nasıl oldun tatlım
gelen giden yok dimi

kızlar merak etmişsiniz,biz iyiyiz,bugün kontrolümüz vardı zaten rutinde,gittik,haftasıyla uyumlu bir bebekmiş,şu an için su normal,eğer paniksen yatıralım dediler,ben de bunu gerektircek bi risk var mı dedim,yokmuş,on dk sonrasında kendimize bile nolacağını bilemeyiz dediler,ben de ben kendimi takip edeyim,gerekirse gelirim dedim,daha iyi olur,hastanede enfeksiyon riski var her zaman dediler ve gönderdiler
nst mizde de sancı çıkmadı,şimdilik durum bu
geceden uykusuz olduğum,sabah ta erken kalkıp tüm günüm hastanede geçtiği için şu an çok yorgunum ve uyumaya gidiyorum
sara yı ben de çok merak ettim
prensescim temizliğin bitmiş,çok kıskandığımı belirtmek isterim
ama benim annem bana yardım edemez,çok şükür ki ameliyattan sonra baya düzelmiş,en azından basarken acısı yok ya,ona seviniyorum

çok mutlu oldum saracım.rabbim yüzünü güldürsün.dikkat et kendine ,güzel haberlerini bekliyorum

amin sağol semicim sen nasılsın sende varmı gelişmeler epeydir yoksun :26::26::26:

desteğiniz için sağolun kızlar hepiniz çok iyisiniz

bencede gerek yok canım zaten yürümesine az kalmıştır boşu boşuna canı falan yanar yazıktır buseme

saraaaaaaaaaa öğlen oldu kalksana uykucuuuuuuuuuuuuu..havada yağışlı kesin uyuyorsun sen?

yalnız kaldım anam topicte...ziyaretçilerle başbaşa koymayın benüüüüüüüüüüüü

kıyamam korktunmu sen ziyaretçilerden

hazırlamazmıyım ben ona doğum günleri keşke aynı şehirde olaydık inanki sana bırakmaz ben ellerimle hazırlardım busenin doğum gününü ama artık buradanda yapacaz bişeyler prensesimize

:26:tünaydınn kızlarr nasılsınızz ben sara yı merak ettimm nasıll döndümüü evine varmı bi değişiklikk

tatlım ben evdeyim bekleme sürecindeyim

canım sağol yetercim bunca işinin arasında bide beni merak etmişsin sağol güzel yürekli arkadaşım

eşin MR çekecekti bugün nasıl geçti sonuçlr inşallah iyi çıkar tatlım

sağol canım doğum anında dua et bize tamam mı prensesim

canım merak etmişsin bitane arkadaşım menim ama netim yoktu aklım hep sizdeydi ama burada havalar kaç gündür çok kötü yağmur gök gürültüsü şimşekler derken net kesilmişti neyseki şimdi geldide bende hemen size koştum

edancım hoşgelmişsin canım maşallah kızında büyüyomuş annelik nasıl bi duygu canım çok güzel dimi

kızlar ben bu gece suyum geldi diyerekten acile gittim ama gelen su değilmiş anlaşılan,şu an için her şey yolunda ama doğum çok yakında olabilirmiş
dua edin bana

Allah yardımcın olsun canım inşallah bi avazda kurtulursun

tatlım bi defan kaydedim hep aynı tonda yazmak için pro üye olmak gerek bizler pro üye olmadığımız için sürekli seçmek zorundayız

herşeyin yolunda olmasına sevindim kardelencim bol bol dinlen zira bugünleri çok arayacaksın oğluşun gelince

merhaba kızlar

beni merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum

ben iyiyim ara ara birazsancım oluyo ama sanırım normal bu sancılar inşallah bebişlerim bana tutunuyolardır

onları daha şimdiden çok seviyorum

netim olmadığı için gelemedim sizleri merakta bıraktığım içinde kusura bakmayın kızlar

sevindim iyi haberler almana
inş bebeğin hayırlı zamanda gelir
evet temizliğim bitti çok şükür
ama ben de o arada iyi üşütmüşüm
kaburgalarım ağrıyor kaç gündür

iyiymişsin çok şükür
inş doğuma giderken dua edicem

iyi olmana çok sevindim canım
bizde seni seviyoz
inş bebeklerin sana tutunacak
tüm kalbimle inanıyorum

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

88prenses22, sara_28+, hatres+

HU HUUU KIZLAAAAAAARRRRRRRR

sağol teyzeleri çok şükür iyi gidiyo sancısı var gazını çıkaramıyo bide kakasını yapamıyo :26::26:
onun dışında iyiyiz bu arada bugün tam bi aylık oldu kızım

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

88prenses22, sara_28+, hatres+

HU HUUU KIZLAAAAAAARRRRRRRR

slm prenses nasılsın canım, konuya cevap yazıyordum seni gördüğümde ise topicten çıkmışssın.OOOOOFFFFFF ya yaptığım alıntılara o kadar cevap yazdım hepsi gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…