Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kız evladı olan çok şanslıdır derler bizim oralarda...kız anaya çok düşkün olur derlerya ondan galiba...inşallah saram seninde kızın olsun...sağlıklı olsunda kız erkek farkı yok aslında ama kız çocuğu ayrı bir tatlı oluyor ya... busede iyi teyzesi çok şükür..bu ara yine diş çıkarmaya çalışıyor..üst arka dişler patlıyor sanırım..biraz onun mızıltısı var..dün dedesi markete götürmüş gezdirmiş..çok sevinmiş eve girmek istemiyor dışarı çıkınca..Rabbim eksikliklerini göstermesin...hayat onlarla ayrı bir güzel oluyor..inşallah bunu sende tadacaksın saram..yürekten inanıyorum ve sana dua ediyorum canım arkadaşım..

amin canım menim çok sağol

yerim men onu ya dişleri çıkıyo yavaş yavaş tabi seni emerken ısırmıyomu leylacım çocukların çok hoşuna gier derler ısırmak

inşallah canım inşallah benimledirler zaman daraldıkça heyecan artıyo:18::18::18::18::18::18:

evet tatlım ama elimde olmayan nedenlerden dolayı oldu

seninde tüp bebek dimi sancılar normal dimi ne bileyim çok korkuyorum hatrescim ya

Evet canım hem benim iki kez oldu, ilkinin kalp atışları durdu, bi daha yaptık Rana geldi, iki denememde de ikizlerdi. Benimde sancım oluyordu adet gibi.

amin inşallah canım az önce duş aldım yine hafif hafif sancı oluyo ama inşallah bebeklerim tutunuyodur

İnşallah canım stresten uzak dur,ilkini o yüzden kaybettim

Offff ya Leyloşum ya senden de alıntı yaptım kayıplara karışmış yine ben de Leyla az önce burdaydı nereye kayboldu diyordum:44::44::44::44::44::44:
Rana bir saattir uyurken emiyor teyzeleri

amin canım menim çok sağol

yerim men onu ya dişleri çıkıyo yavaş yavaş tabi seni emerken ısırmıyomu leylacım çocukların çok hoşuna gier derler ısırmak
ısırıyor valla ısırmazmı teyzesi...emerken oynuyor resmen..aç olmasa bile memeyle oynamak hoşuna gidiyor yaramazın..

uyurken emmek çok hoşlarına gidiyor yaramazların..hatresim sabah 4,30 bir ağlayarak uyandı acıkmış birazda gazı vardı galiba..kucağıma aldım gazını çıkardı sonra emmeye başladı ..yanında uyuya kalmışım..saat 7,30 olmuş baktım hala emiyor ısrarla ben çekiyorum memeyi o çekiyor gülmekten öldüm ya sabah sabah...

buse bu ayın içinde kendi kendine yürümeye başlasa ya..çok istiyorum yürümesini..dün dedesiyle anneannesi kollarından tutup yürütüyorlar öyle hoşuna gidiyorki...kendi yürümek istiyor ama daha zamanı var galiba...

saracım testi evde kendin mi yapacan yoksa hastanede kan mı vereceksin canım?

öperim teyzesi kız bırakmadı hala memeyi yaKızlar çok daha sevimli ve cilveli olurlar Saram

sağlık olsun canım sende kendine dağda bayırda dikkat et aman bu sıralar yağmur yağış sel su aldı başını gidiyo

Allah korusun seni bütün kötülüklerden

Leylacım arazi de olmak daha mı yoruyor seni? Benimde eşim hacizlere çıkınca çok yorulur oairede olunca daha rahatım diyor.ALLAH kolaylık versin inşallah hepinize. Saram ne iştesin acep:44:
Kızlar ya benim pc den ya da siteden her şey birbirine karışıyor ben de böyle karışık yazıyorum idare edin bacılar

Evet canım nasıl kesicez memeden bilemiyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Canım yakında yürür ,yürüyünce de daha yerinde tutamazsın

Canım kanla yapması lazım, daha yeni olduğu için evdeki testle görünmez. Ne kadar heyacan verici böyle şeyler
Ben testi ilk yaptırdığımda kan değerlerinden çoğul gebelik olduğunu bile anlamıştım

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkesler nereye kaçmış yaaaaaaaaaaaa
Benüü yalavuz buraktunuz tüstüm size:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Rana memeyi bıratkı şimdi de omuzumda uyumaya devammmmmmmmmmm.Allahım Yarebbim, ohhhhhhhhhhh ne işim var ne gücüm sanki:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Allah' a emanet olun canlarrrrrrrrrrrrrr öpüldünüz
Belkim prensesssssssssss, cadıııııııııııııııııııııı gelir( mi ler acaba):44::44::44::44::44::44::44:
Neyse ben de kaçiiimmmmmmmmmmmmm bari

inşallah benimkilerde ikizdir sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem benim ilk bebeğimde tüp bebk değildi ama stresten gitti malesef

ısırıyor valla ısırmazmı teyzesi...emerken oynuyor resmen..aç olmasa bile memeyle oynamak hoşuna gidiyor yaramazın..

:9

melekcim hg bitanem..nasılsın?

vanilyanın ismi melekmi:26::26::26::26::26::26:

hastanede kan verecem canım sanırım şimdi idrarda çıkmaz ama bi tarafımda diyoki yarın bi idrarda şansını dene hani çıkmasa bile üzülmem çünkü şimdi anca kanda belli olur

canım ben memurum ama 10 gün rapor aldım önümüzdeki haftada evdeyim

çoğul gebelik olunca değerin kaç aralığında olması gerekir:26::26::26::26::26::26:

sağlık olsun canım sende kendine dağda bayırda dikkat et aman bu sıralar yağmur yağış sel su aldı başını gidiyo

Allah korusun seni bütün kötülüklerden
amin bitanem..Allah razı olsun saracım..en çok keneden korkuyor insan ya..başta türlü sorun olmaz da..:18::18:
arazi çok yorucu bitanem ya...bak şimdi ben yem bitkileri tespitine gidecem...her bir dosyada en az 15 tarla var tek tek gezip kroki çizmek lazım ve mühendis olarak onları onaylıyorum..o dosyalar sisteme girmem lazım..işim çok yoğun oluyor benim ya...bıkıyor insan valla..Allah yokluğunu göstermesin ama..severek seçtim bu mesleği ses etmeye hakkım yok diye düşünüyorum ama insan bazen isyana düşüyor tabi...ne olursa olsun Herzaman Rabbime şükrediyorum..bugüne kadar her duamı kabul etti sonsuz şükürler Yüce Yaradanıma...
valla nasıl kesecez bilmiyorum..iki dakka ağzına girmese hemen haykırıyor ya..ben böyle şey görmedim...bu sabah emzirmeden geldim işe uyuyordu..anneme dedim kahvaltı ettir..yavaş yavaş sabah memesini keselim dedim ama bakalım evde durum nedir bilmiyorum..korkudan tel bile açmadım...ağlarsa ara gelirim dedim ama arayan soran olmadı..asayiş berkemal galiba...

dur gitmeeeeeeeee geldşm tızım mesaj yazıyodum Alla Alla yaaaaaa

senden umudu kesmiş yavrum demekki anneannesinin hazırladığı kahvaltı daha hoşuna gitmiş prensesimin

kızlar biliyomusunuz şu anda üzerimde battaniye elimde ılık sütüm sizinle yazışıyorum haziran ayındayız bu ne soğuktur anlamadım yani soba yansa hiç fena olmaz yani

kızlarr tünaydınn hayırlıı cumalarınız olsun inşallah ..
saracım nasılsınn seni çok merak ettim canım ... sen gönlünü ferahh tut bolbol dua et hayırlısıyla güzel sonuçlar alıcaksın inşallah canım .. Güzel gördüğün rüyaların arkasından sabah kalkıp 2 rekat namaz kılmak çok iyiymiş canım hayra yormak lazımmış ki hayır olsun .. kendine çok iyi bak canım dinlen bi güzell kafanı rahat tut güzell şeyler düşün hepp :81:

evet canım vanilyanın ismi melek...inşallah idrardada çıkar canım...
kızlar biliyomusunuz şu anda üzerimde battaniye elimde ılık sütüm sizinle yazışıyorum haziran ayındayız bu ne soğuktur anlamadım yani soba yansa hiç fena olmaz yani
ay valla ben ufo yakıyorum evde saracım..buz gibi...
melekcim hg yazmıştım ama topici okumadın sanırım canım..tekrar hg diyim..nasılsın bakalım?

Efsuncum hg tatlım..ders çalışıyorsun sanırım..nasıl gidiyor bakalım..sınavda başarılar canım..

sanada hayırlı cumalar canım

sağol tatlım hep dua ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…