Sabırla Bebeğini Bekleyenler

adet duzensizli icin dok. gitinmi canim benimde gecikiyordu doom kontrol hapi veriyordu ayda 5 hap iciyordum ve duzene giriyordu ...cok cok gecmis olsun sacin icin birsey verdilermi mutlara ilaci vardir ..... ben iyim canim idare ediyorum kilo alip buyuyoruz iste ........

geçmiş olsun canım ben iyiyim iş güç koşturmaca hep aynı
evet zelal sağolsun bana özel mesaj yazmıştı negatif sonucu aldığım gün destek olmak için yazmıştı oda buradaki gerçek dostlarımdan biraz sıkıntıları varmış ama yakında gelecek hepinize selamı vardı o zamanda yazmıştım ama sanırım sen okumamışsın.

AMINNNNNNNNNNN insalla canim ALLAH en kisa zamanda sanada nasip etsin .... su anda bende tam 90 kiloyum canim 30 haftada 20 kilo almisim simdi kiloyu hic dusunmuyorum onlari sonra dusunurum .....

amiiiiiiiiiiiin canım sağol doğum anında dularında unutma bizi cadıcım

gittim kistim yokmuş.trioidim varya ondan olsa gerek die düşünüyrm.
saçlarımada iilaç aldım.humic die şampuan yazdı ama onuda bulamıyrm

zelalle ilgili msjını görmemiştim.bugünlerde topikten birazz kopuğum sıkıntılarımdan dolayııı

gittim kistim yokmuş.trioidim varya ondan olsa gerek die düşünüyrm.
saçlarımada iilaç aldım.humic die şampuan yazdı ama onuda bulamıyrm

triod olunca adeti etkiliyormu bilmiyorum ...ama bukadar gecikmesi 20 gun cok bence .... sampuanida bulursun ya olmadi gidip baska yazdirirsin........

olurmu siz herzaman aklimdasiniz dua okudum zaman hepimiz icin okuyorum ........ alekum selam bende gormemistim zelal icin yazdiklarini ama gelecek olmasi cok iyi bir haber insalla en yakin zamanda gelir cok ozledik onu

olurmu siz herzaman aklimdasiniz dua okudum zaman hepimiz icin okuyorum ........ alekum selam bende gormemistim zelal icin yazdiklarini ama gelecek olmasi cok iyi bir haber insalla en yakin zamanda gelir cok ozledik onu

amin canım sağol

evet zeloşumu bende çok özledim

hoşbuldum.... topiği gördüm ama geçen seneden beri yazıyormuşsunuz doğal olarak hepsini okuyamadım :) bundan sonrasına kısmet:)

Merhaba nasılsınız kızlar 88prenses22+, caadi
88prenses22+ bebeğin nasıl biraz alışabildin mi bebişli hayata?caadi sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah...

selam kızlar
bugün oğlumu evde bırakıp kuaföre gittim
saçlarım çok uzamıştı
hem terliyordu hem bakımı zor oluyordu
malum bebek var
ben de omuzlarımda kestirdim
valla çok rahatladım
orda 31 cikiyor ama ben 30 um 30 +5 evet cabuk gecti

canım maşallah baya ilerlemişsiniz
30+5 olunca 31.haftandasın demektir
31+0 oluncada 32.haftana girmiş olcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…