ay kıyamam canım benim gel sanada sarılayım hemencecik...Kız ben küsmüşüm ona kaç gündür adam da sessiz sedasız işe gidip geliyo,hiç konuyu açmıyo bile hiç bişey yokmuş gibi davranıp normal halimize devam edelim istiyor,daha çok sinirleniyorumBi de o bana sitem eder genelde onunla ilgilenmiyor muşum surat yapıyor muşum diye
Sarılın sarılın siz iki bacı
nikin yoktu tızım ortalıkta..heheheheheh...heeey mende burdayam bikerem mesac yazıyodum tamam mı
buydayım tatlım..ışığın yanıyor ama sen yoksun...kız leyloş gittinmi
yaptırma ya boşver...ALLAH aşkına benim doğum tarihimi yanlış girmişler haftasonu evde strese girdim..doktor tel açtı.pazartesi gel diye...tanıdık bir arkadaş vardı hastanede...sonuçları ona aldırdık..bir baktım doğum tarihim yanlış girilmiş..pazartesi gidip doktora hemen şarladım niye böyle oluyor..iki gündür evde kabir azabı yaşıyorum ben yavrumu karnımda strese sokuyorsunuz diye bağırdım...hiç strese girme betülüm...kalbini ferah tutacan bunu bilir bunu söylerim...selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.bende halsizlik var.yatıp yatıp duruyorum.
bide bişey danıışıcam ben ikili tesst yaptırmadım.allah korusun bişey çıkarsada kıyamamki ona.zaten o testlerde kesin sonuç vermiyo.
ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı.doğrumu yaptım yaptırmamakla?
saol canım..iyiyim şükürler olsun...sen nasılsın?diyetin başarılı olur inş saracımmm.bende çok şişmanım boyum kısa 75kg yum
saol cnm biraz sağlık problemlerim varrr.onlarla uğraşıyrm.sen nasılsın
leylacımmm nasılsınnn
zeloştan haber varmııı:26:
SARAAAAAAAAAAAA KİMİNLE ÖZEL MESAJLAŞIYON..TOPİCE GEL BAKAYIM...
HERKESİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN KIZLAR...
HG tatlımmmmmmm...gelde iki lafın belini kıralım..hazır biraz boşken...valla bu gece hiç uyumadım saracım ya..busenin köpek dişleri çıkıyor..çok zorluyor çocuğu..birde grip olmuş...gece yarım saate bir uyandı mahvoldum valla...burnu falan hep tıkanmıştı yavrumun...biraz ilaç verdim..sabahta antibiyotik verdim doktoru grip için vermişti...tüp bebek topiğinden bi arkadaşla mesajlaşıyodum tızım geldim
amin canım seninde kandilin mübarek olsun
HG tatlımmmmmmm...gelde iki lafın belini kıralım..hazır biraz boşken...valla bu gece hiç uyumadım saracım ya..busenin köpek dişleri çıkıyor..çok zorluyor çocuğu..birde grip olmuş...gece yarım saate bir uyandı mahvoldum valla...burnu falan hep tıkanmıştı yavrumun...biraz ilaç verdim..sabahta antibiyotik verdim doktoru grip için vermişti...
hatres gelmemiş bugün saracım...oda gelseydi keşke...bağırsam duyarmikiii hatressssssssssssssssss topice gellllllllllllll tızımmmmmmmm
evet canım öyle diyorlar ama banyo yapıncada üşütüyor ya...3-4 güne bir yaptırıyorum o yüzden..bronşit falan olur diye korkuyorum..eşim bana kızıyor sen bu çocuğu bisküvi çocuğu yaptın diye...napayım ya...geçmiş olsun canım sık sık banyo yaptır yıkanmak diş çıkarmada çok iyi geliyo çocuklara
benimde kaç gündür bu saatlerde acayip uyukum geliyo ya şimdi evde olsamda uyusam havada çok serin hırkayla oturuyorum inanıyomusun
hatres bi ara gelmiş gitmiş canım sanırım rana izin vermiyo
evet canım öyle diyorlar ama banyo yapıncada üşütüyor ya...3-4 güne bir yaptırıyorum o yüzden..bronşit falan olur diye korkuyorum..eşim bana kızıyor sen bu çocuğu bisküvi çocuğu yaptın diye...napayım ya...
valla ben burda terledim...rüzgar var ama hava sıcak canım ya...
olabilir...
saracım tatile çıkacakmışın?...gerçi ramazan geldi çattı
maşallah kandilin bereketi olsa gerek saracım...afiyet olsun canım..burada şimdi bi yağmur yağıyo görmen gerek
ya leyloş ben çok acıkıyorum bu ne yaaa diyet hiç güzel değil
benim şimdi ara öğün zamanım birazdan gelirim canım
gözün aydın canım..Allah kavuştursun sağlıkla inşallah saracım...yok canım bu sene çıkamayacaz sanırım ama annemler gelecek benim için en güzel tatil o olacak
Bak gaipten bi ses duydum bi geldim bahim dedim anaaaaaaaaaaa leyloş beni çağirihatres gelmemiş bugün saracım...oda gelseydi keşke...bağırsam duyarmikiii hatressssssssssssssssss topice gellllllllllllll tızımmmmmmmm
hatres bi ara gelmiş gitmiş canım sanırım rana izin vermiyo
Bak gaipten bi ses duydum bi geldim bahim dedim anaaaaaaaaaaa leyloş beni çağiriCanım bugün oruçluyuz iftara yemek hazırlıyorum : imam bayıldı yanına ne yapsamki:44:
Sabah gelmiştim bir ara siz yoktunuz nerde bunlar dedim sonra gelmeyince kalktım şimdi de imam bayıldıyı tamamlamam lazım
Allah kabul etsin orucunu canım
imam bayıldının yanına pilav yap bide salata yoğurt tamamdır
haa bide unutmadan bi çorba yap mideniz rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?