Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ay kıyamam canım benim gel sanada sarılayım hemencecik...
heeey mende burdayam bikerem mesac yazıyodum tamam mı
nikin yoktu tızım ortalıkta..heheheheheh...
kız leyloş gittinmi
buydayım tatlım..ışığın yanıyor ama sen yoksun...
yaptırma ya boşver...ALLAH aşkına benim doğum tarihimi yanlış girmişler haftasonu evde strese girdim..doktor tel açtı.pazartesi gel diye...tanıdık bir arkadaş vardı hastanede...sonuçları ona aldırdık..bir baktım doğum tarihim yanlış girilmiş..pazartesi gidip doktora hemen şarladım niye böyle oluyor..iki gündür evde kabir azabı yaşıyorum ben yavrumu karnımda strese sokuyorsunuz diye bağırdım...hiç strese girme betülüm...kalbini ferah tutacan bunu bilir bunu söylerim...
saol canım..iyiyim şükürler olsun...sen nasılsın?

PRENSES senin yazını seçmiştim ama çıkmamış..bende böyle yazayım bari...canım hiç kendini üzme...başlarda insan gerçekten çok zorlanıyor..sen birde yalnız bakıyorsun benim annem yanımda olduğu halde çok zor olmuştu...gaz sancısı bizi mahvetmişti..iki günün biri acillerdeydik...o günleri düşündükçe ağlayasım geliyor ya...insan gerçekten çok zor imtihanlardan geçiyor...bir gece hiç susmadı buse kucağımda yatak odasına gittim eşim kucağına aldı halbuki onun kucağında mutlaka susardı sanki annesi gibi..koridora çıktım bir ağladım o geceyi hiç unutmam bir yandan bebeğin çantasını hazırladım bir yandan ağladım kafamı duvarlara vurasım geldi...öyle zorki anlatamam...Rabbim herkese yardım etsin çok zor...

Son düzenleme:
SARAAAAAAAAAAAA KİMİNLE ÖZEL MESAJLAŞIYON..TOPİCE GEL BAKAYIM...

tüp bebek topiğinden bi arkadaşla mesajlaşıyodum tızım geldim

amin canım seninde kandilin mübarek olsun
HG tatlımmmmmmm...gelde iki lafın belini kıralım..hazır biraz boşken...valla bu gece hiç uyumadım saracım ya..busenin köpek dişleri çıkıyor..çok zorluyor çocuğu..birde grip olmuş...gece yarım saate bir uyandı mahvoldum valla...burnu falan hep tıkanmıştı yavrumun...biraz ilaç verdim..sabahta antibiyotik verdim doktoru grip için vermişti...

hatres gelmemiş bugün saracım...oda gelseydi keşke... bağırsam duyarmikiii hatressssssssssssssssss topice gellllllllllllll tızımmmmmmmm

geçmiş olsun canım sık sık banyo yaptır yıkanmak diş çıkarmada çok iyi geliyo çocuklara

benimde kaç gündür bu saatlerde acayip uyukum geliyo ya şimdi evde olsamda uyusam havada çok serin hırkayla oturuyorum inanıyomusun

evet canım öyle diyorlar ama banyo yapıncada üşütüyor ya...3-4 güne bir yaptırıyorum o yüzden..bronşit falan olur diye korkuyorum..eşim bana kızıyor sen bu çocuğu bisküvi çocuğu yaptın diye...napayım ya...
valla ben burda terledim...rüzgar var ama hava sıcak canım ya...
hatres bi ara gelmiş gitmiş canım sanırım rana izin vermiyo
olabilir...

saracım tatile çıkacakmışın?...gerçi ramazan geldi çattı

burada şimdi bi yağmur yağıyo görmen gerek

ya leyloş ben çok acıkıyorum bu ne yaaa diyet hiç güzel değil

benim şimdi ara öğün zamanım birazdan gelirim canım

Son düzenleme:
burada şimdi bi yağmur yağıyo görmen gerek

ya leyloş ben çok acıkıyorum bu ne yaaa diyet hiç güzel değil

benim şimdi ara öğün zamanım birazdan gelirim canım
maşallah kandilin bereketi olsa gerek saracım...afiyet olsun canım..
yok canım bu sene çıkamayacaz sanırım ama annemler gelecek benim için en güzel tatil o olacak
gözün aydın canım..Allah kavuştursun sağlıkla inşallah saracım...

hatres gelmemiş bugün saracım...oda gelseydi keşke... bağırsam duyarmikiii hatressssssssssssssssss topice gellllllllllllll tızımmmmmmmm
Bak gaipten bi ses duydum bi geldim bahim dedim anaaaaaaaaaaa leyloş beni çağiri Canım bugün oruçluyuz iftara yemek hazırlıyorum : imam bayıldı yanına ne yapsamki:44:
hatres bi ara gelmiş gitmiş canım sanırım rana izin vermiyo

Sabah gelmiştim bir ara siz yoktunuz nerde bunlar dedim sonra gelmeyince kalktım şimdi de imam bayıldıyı tamamlamam lazım

Allah kabul etsin orucunu canım

imam bayıldının yanına pilav yap bide salata yoğurt tamamdır

haa bide unutmadan bi çorba yap mideniz rahat eder

Allah kabul etsin orucunu canım

imam bayıldının yanına pilav yap bide salata yoğurt tamamdır

haa bide unutmadan bi çorba yap mideniz rahat eder

Pilavı dün yapmıştım salata olabilir,bi de revani mi yapsam haşhaşlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…