- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
canım ense kalınlığının iyi çıkmasına sevindimselam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.bende halsizlik var.yatıp yatıp duruyorum.
bide bişey danıışıcam ben ikili tesst yaptırmadım.allah korusun bişey çıkarsada kıyamamki ona.zaten o testlerde kesin sonuç vermiyo.
ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı.doğrumu yaptım yaptırmamakla?
kızlar bugün diyetisyene gittim çok fazla kilom var diyet listesini elime verdi üç hafta sonra görüşek dedi
inşallah başarabilirim hem belki zayıflarsam daha kolay gelir bebeğim diye düşünüyorum
Merhaba nasılsınız kızlar 88prenses22+, caadi
88prenses22+ bebeğin nasıl biraz alışabildin mi bebişli hayata?caadi sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah...
canım geçmişteydim kusura bakma
çok zor ya
bebeğim çok ağlıyor
geceleri hele hiç uyumuyor
her gün 1 saat ancak uyuyabiliyorum
çok şükür oğlum iyi
napalım artık uykusuzluğa da alışacam
ama başım fena ağrıyor
sen nasılsın kızın nasıl?
Sağol canım ben de kızım da iyiyiz şükür .Canım seni çok iyi anlıyorum benim kızımda hiç uyumazdı neler çektim bu uykusuzluk yüzünden.Eşim de yeterince destek olmadı bana bu yüzden çok kavga ettik.Geçen senin yazdığını görünce kendi halimi hatırladım ve ne kadar zorlandığını düşündüm Allah yardımcın olsun prenses anne olmak çok zor çok meşakkatli bir durum...Ama bebeğin büyüdükçe çektiklerine değdiğini göreceksin.
hoşbuldum.... topiği gördüm ama geçen seneden beri yazıyormuşsunuz doğal olarak hepsini okuyamadım :) bundan sonrasına kısmet:)
canım ense kalınlığının iyi çıkmasına sevindim
ikili testi ben de yaptırmadım hatta üçlüyü de
dr um çok ısrar ettiği halde
ense kalınlığını ölçememişti pozisyondan dolayı
testi de ben istemedim
kafam bulansın istemedim
şimdi olsa yine istemem
canım hayırlı olsun
eminim başarırsın
ilgisi var mıdır bilmem ama
ben diyete başladığım ay gebe kaldım
inş seninki de hemencik gelir
evet canım gerçekten zor
sanırım lohusalık depresyonuna girdim
her şeye ağlıyorum
sanki anneliği beceremiycem gibi geliyor
oysaki ne kadar hazırdım
galiba biz erkeklerden çok şey bekliyoruz
çünkü hiç birini yapmıyorlar
eşimle ufacık tartışalım bebeği kucağına almıyor
onun suçu neyse
yoksa hiç değilse sabahları 1-2 saat o bakıyor
ben de o arada kestiriyorum
canım ense kalınlığının iyi çıkmasına sevindim
ikili testi ben de yaptırmadım hatta üçlüyü de
dr um çok ısrar ettiği halde
ense kalınlığını ölçememişti pozisyondan dolayı
testi de ben istemedim
kafam bulansın istemedim
şimdi olsa yine istemem
iyi yapmışım demekki.sağolun kızlar destekleriniz için.
öümüzdeki ay tıp fakültesine perinotolojiye yollicak doktorum.ilaç kullanıyorum diye ayrıntılı bakılsın iç organlara falan diye.
belki o doktor ısrar edebilir o zamanda 3lü test zamanı oluyo.ayyy hamile kalana kadar stres oldumu olmadımı
sonra keseyi gör boşmu dolumu stres ,2li 3lü test vs vss...doğana kadar stres .hoş doğduktan sonrada bitmiyo.rabbim güzel günler göstersin evlatlatımızla ailemizle sevdiklerimizle inşallahh.
bu aralar çok sıkıldım biliyorsunuz ya bu icra meseleleri falan.halada halledilmiş değil.az bi kısmı ödendi.
eşimle hep kavga stres.bu hafta sonu en yakın ark.düğünü var izmitte.kayınvalidemlerde izmitte oturuyo
düğün pazar günü ,arkadaşı illa cumartesiden çağrıyomuş.banada gel diyo,şimdi ben oraya gittimmi kayınvalidelere gitcez orda kalcaz.
ben istemiyorum dedim.kimsenin yüzüne zorla gülemem bu kadar skıntımın sebebi onlar dedim tamam dedi ısrar etmedi.ama bu sefer melikeyi götürcem dedi.yaaaaaa sanki melikeyi özleyen var.tel.de bile sesini duymak için aramıyolar.sinir geldi ne çocukla ilgileniyolar ne yemek yedircekler gün boyu sokakta kalcak.yollayamam dedim .yollamak istemiyorum hala annelerine yaranmaya çalışıyo.
ne yapıp ne edip yollamıcam kararlıyım dünden beri başım ağrıyo.sizce napiyim.çocuk perişan olur orda bensiz yemeğini bile ben yediririm zorla .ilgilkenmicekler orda
Canım ilk bebeğin olduğu için öyle hissediyorsun,bende de aynı hisler vardı ama zamanla göreceksin, çünkü bu biz kadınların annelerin fıtratına verilmiş bir şey, mükemmmel bir anne olacaksın Allahın izniyle...Bu erkekler çocuk olsun diye adamı yer bitiriler, ama bakıma geldi mi sıra köşe bucak kaçacak delik ararlarevet canım gerçekten zor
sanırım lohusalık depresyonuna girdim
her şeye ağlıyorum
sanki anneliği beceremiycem gibi geliyor
oysaki ne kadar hazırdım
galiba biz erkeklerden çok şey bekliyoruz
çünkü hiç birini yapmıyorlar
eşimle ufacık tartışalım bebeği kucağına almıyor
onun suçu neyse
yoksa hiç değilse sabahları 1-2 saat o bakıyor
ben de o arada kestiriyorum
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar
herkesin berat kandili mübarek olsun
Rabbim bu mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza kolay ödeme hamilelerimize kolay doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kötü gözleri hayatımızdan uzak tutsun şeytanın şerrinden ve kötülüklerinden bizi korusun kötü kalpli insanların kalplerine merhamet nasip etsin
bizlere ve sevdiklerimize uzun ve sağlıklı mutluluk ve huzur içinde bi ömür nasip etsin
iyi yapmışım demekki.sağolun kızlar destekleriniz için.
öümüzdeki ay tıp fakültesine perinotolojiye yollicak doktorum.ilaç kullanıyorum diye ayrıntılı bakılsın iç organlara falan diye.
belki o doktor ısrar edebilir o zamanda 3lü test zamanı oluyo.ayyy hamile kalana kadar stres oldumu olmadımı
sonra keseyi gör boşmu dolumu stres ,2li 3lü test vs vss...doğana kadar stres .hoş doğduktan sonrada bitmiyo.rabbim güzel günler göstersin evlatlatımızla ailemizle sevdiklerimizle inşallahh.
bu aralar çok sıkıldım biliyorsunuz ya bu icra meseleleri falan.halada halledilmiş değil.az bi kısmı ödendi.
eşimle hep kavga stres.bu hafta sonu en yakın ark.düğünü var izmitte.kayınvalidemlerde izmitte oturuyo
düğün pazar günü ,arkadaşı illa cumartesiden çağrıyomuş.banada gel diyo,şimdi ben oraya gittimmi kayınvalidelere gitcez orda kalcaz.
ben istemiyorum dedim.kimsenin yüzüne zorla gülemem bu kadar skıntımın sebebi onlar dedim tamam dedi ısrar etmedi.ama bu sefer melikeyi götürcem dedi.yaaaaaa sanki melikeyi özleyen var.tel.de bile sesini duymak için aramıyolar.sinir geldi ne çocukla ilgileniyolar ne yemek yedircekler gün boyu sokakta kalcak.yollayamam dedim .yollamak istemiyorum hala annelerine yaranmaya çalışıyo.
ne yapıp ne edip yollamıcam kararlıyım dünden beri başım ağrıyo.sizce napiyim.çocuk perişan olur orda bensiz yemeğini bile ben yediririm zorla .ilgilkenmicekler orda
Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere
BERAT KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN
tatlım testler konusunda rahat ol içinden ne geliyosa öyle yap
melike konusundada eğer yemeğini sen olmadan yemiyorsa eşin bunu bilmiyormu sırf anasına yaranmak için niye çocuğu heba ediyo bu kocaların analarına bacılarına olan düşkünlüğkleri beni deli ediyoevlendikten sonra özellkikle artıyo ne hikmetse göndermek istemiyosan gönderme canım aklın kalacağına çocuğunun yanında olsun daha iyi hiç kimse bi çocuğa anasından daha iyi bakamaz
Canım ilk bebeğin olduğu için öyle hissediyorsun,bende de aynı hisler vardı ama zamanla göreceksin, çünkü bu biz kadınların annelerin fıtratına verilmiş bir şey, mükemmmel bir anne olacaksın Allahın izniyle...Bu erkekler çocuk olsun diye adamı yer bitiriler, ama bakıma geldi mi sıra köşe bucak kaçacak delik ararlarHa canları istedi mi o zaman bakarlar Bizim haşatımız çıkar çıkmaz,uykusuzluktan perişan olur muyuz olmaz mıyız,mühim değil biz anneyiz ya mecburuz onlar değil...Allah anlayış versin bu odunlara.
Benim doğumumda annem- babam yanımdaydı Allah' a şükür onlar bana her zamanki gibi kol kanat gerdiler yine.Bir kaç günlüğüne İstanbul' a dayımlara gittiler.Annem eşime teslim etmiş beni daha 10 gün olmuş doğum yapalı ve sezaryan...Uykusuzluktan doğum sancılarından rahatsızım yine...Eşime bebeğe biraz bak da uykumu alayım dedim.Ramazandı o zaman olmaz ben cüz okuyacağım,sen istiyosun ki bebeğe hep bakayım sen yat,dedi ve bakmdı çocuğa.Sabah da kahvaltıda, sıkıldım ben bu işlerden artık iyisin artık normal hayatına evine,yemeğine başla dedi maalesef...Eşime her sinirlendiğimde geçmişteki olumsuzluklar daha çok geliyor aklıma
Allah razı olsun Saracım senin ve diğer arkadaşlarımızın ben de kutluyorum kandillerini...Ne güzel dualarda bulunmuşsun canım...
Canım bence boşver gönderme ilgilenmeyeceklerini ve çocuğa meraklı olmadıklarını da biliyosun madem, gönderme.Bu erkekler kendi tarafları onlara ne yaparsa yapsın yine de vazgeçmezler, kadın tarafı dört dörtlük de olsa yine de kendi aileleri. Hayır ya aileleri eşlerimiz kadar kendilerine düşkün olsa bari gam yemiycem.
Allah razı olsun nazemir senin de kandilin mübarek olsun...
Merhaba nasılsınız kızlar 88prenses22+, caadi
88prenses22+ bebeğin nasıl biraz alışabildin mi bebişli hayata?caadi sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah...
selam kızlar
bugün oğlumu evde bırakıp kuaföre gittim
saçlarım çok uzamıştı
hem terliyordu hem bakımı zor oluyordu
malum bebek var
ben de omuzlarımda kestirdim
valla çok rahatladım
canım maşallah baya ilerlemişsiniz
30+5 olunca 31.haftandasın demektir
31+0 oluncada 32.haftana girmiş olcan
Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere…
BERAT KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN
Allah razı olsun Saracım senin ve diğer arkadaşlarımızın ben de kutluyorum kandillerini...Ne güzel dualarda bulunmuşsun canım...
Berat kandiliniz mubarek olsun ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?