Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kendime çok sıcak bakıyorum
zaten çok üşüyorum genelde
hala hırka giyiniyorum
soğuk şey de yemiyorum içmiyorum
niye oldu anlamadım

al işte bi pinpirikli daha ya tızım çocuktur bu kusar normaldir ha baktın sürekli oluyo o amanda doktora götür korkma canım

sağol canım
bilmiyorum ki
dün yıkadıktan sonra ince giydirdim
acaba üşütümü bilemiyorum

AMINNNNNNN canim insalla ALLAH herkeze nasip etsin en bastada sana

kendime çok sıcak bakıyorum
zaten çok üşüyorum genelde
hala hırka giyiniyorum
soğuk şey de yemiyorum içmiyorum
niye oldu anlamadım
bebek işte tatlım insan anlayamıyor..hemencecik çehreleri değişiyor...buluttan nem kapıyorlar yani...bir an iyiyse bir an kötü oluyor...Rabbim sağlıklarını versin inşallah hepimizin yavrularının...terle falanda üşütmüş olabilir...hava sıcak diye cam kapı açıp bebeği ceryanda tutma sakın...Allaha emanet olun canım...ALLAHIM HEPİMİNİZİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN İNŞALLAH...Bugün moralim hiç yok..çalışasımda yok...

iyiyim çok şükür
oğlumda reflü var,
o yüzden fazla yedirmiyorum
inş önemli birşey yoktur
Kız el kadar şeyde ne reflüsü ya...Allah Allah şaşırdım valla...doktor mu söyledi..nasıl tespit etmiş hemen reflü olduğunu...:26::26:

amin canım
gerçeten öyle
yavaş yavaş alışıcam ben de

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, 88prenses22+, caadi+

kızlar bende çıkıyorum yemeğe...yemek bile yiyesim yok ya...bişey kafama takılınca nereye bastığımı bilmiyorum...inşallah busenin şişliği çabucak gider..duanızı eksik etmeyen kızlar...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, 88prenses22+, caadi+

kızlar bende çıkıyorum yemeğe...yemek bile yiyesim yok ya...bişey kafama takılınca nereye bastığımı bilmiyorum...inşallah busenin şişliği çabucak gider..duanızı eksik etmeyen kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…