ya kızlar oğlum dün gece ne yediyse kustu çok korktum
devam etse dr a götürecektim
çok şükür şimdi birşey yok
kendime çok sıcak bakıyorum
zaten çok üşüyorum genelde
hala hırka giyiniyorum
soğuk şey de yemiyorum içmiyorum
niye oldu anlamadım
ben iyiyim canım sağol
geçmiş olsun prensesim üşüttünmü acaba
amin sağol canım sizlerde benim dualarımdasınız
bencede dışarda değişik bişey yok en güzel yerdeler şu anda bi bilseler Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlı cadım menim
ben iyiyim canım sağol
geçmiş olsun prensesim üşüttünmü acaba
amin sağol canım sizlerde benim dualarımdasınız
bencede dışarda değişik bişey yok en güzel yerdeler şu anda bi bilseler Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlı cadım menim
canim korkmana gerek yok bebekler fazla tediklerini kusuyor ... sen nasilsin iyimisin ...
AMINNNNNNN canim insalla ALLAH herkeze nasip etsin en bastada sana
canım maşallah senin e az kaldı hadi hayırlısı
al işte bi pinpirikli daha ya tızım çocuktur bu kusar normaldir ha baktın sürekli oluyo o amanda doktora götür korkma canım
bebek işte tatlım insan anlayamıyor..hemencecik çehreleri değişiyor...buluttan nem kapıyorlar yani...bir an iyiyse bir an kötü oluyor...Rabbim sağlıklarını versin inşallah hepimizin yavrularının...terle falanda üşütmüş olabilir...hava sıcak diye cam kapı açıp bebeği ceryanda tutma sakın...Allaha emanet olun canım...ALLAHIM HEPİMİNİZİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN İNŞALLAH...kendime çok sıcak bakıyorum
zaten çok üşüyorum genelde
hala hırka giyiniyorum
soğuk şey de yemiyorum içmiyorum
niye oldu anlamadım
kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepinize afiyet olsun
Kız el kadar şeyde ne reflüsü ya...Allah Allah şaşırdım valla...doktor mu söyledi..nasıl tespit etmiş hemen reflü olduğunu...iyiyim çok şükür
oğlumda reflü var,
o yüzden fazla yedirmiyorum
inş önemli birşey yoktur
evet canim az kaldi ve ben hastane cantasini hazirlamaya korkuyorum sanki hazirlarsam bebisler gelmeye karar verip gelcekler
iyiyim çok şükür
oğlumda reflü var,
o yüzden fazla yedirmiyorum
inş önemli birşey yoktur
tızım daha 1 saat var öğleye..sizin orda mesai erken mi bitiyor...kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepinize afiyet olsun
bebek işte tatlım insan anlayamıyor..hemencecik çehreleri değişiyor...buluttan nem kapıyorlar yani...bir an iyiyse bir an kötü oluyor...Rabbim sağlıklarını versin inşallah hepimizin yavrularının...terle falanda üşütmüş olabilir...hava sıcak diye cam kapı açıp bebeği ceryanda tutma sakın...Allaha emanet olun canım...ALLAHIM HEPİMİNİZİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN İNŞALLAH...Bugün moralim hiç yok..çalışasımda yok...
kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepinize afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?