Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, 88prenses22+, caadi+
kızlar bende çıkıyorum yemeğe...yemek bile yiyesim yok ya...bişey kafama takılınca nereye bastığımı bilmiyorum...inşallah busenin şişliği çabucak gider..duanızı eksik etmeyen kızlar...
Kız el kadar şeyde ne reflüsü ya...Allah Allah şaşırdım valla...doktor mu söyledi..nasıl tespit etmiş hemen reflü olduğunu...:26::26:
insalla yoktur canim sen icini ferah tut ......
caadı küsmüyüz hiç pas vermiyorsun tatlım...:26:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, 88prenses22+, caadi+
kızlar bende çıkıyorum yemeğe...yemek bile yiyesim yok ya...bişey kafama takılınca nereye bastığımı bilmiyorum...inşallah busenin şişliği çabucak gider..duanızı eksik etmeyen kızlar...
saol canım ya...evet doğumdan sonra daha iyi anlayacaksın beni tatlım...inşallah çabuk iyileşirde doktora gitmeye falan gerek kalmaz...Rabbim yavrularımızı bağışlasın inşallah...senin ikizler nasıl canım..seni üzüyorlarmı?
geçmiş olsun prensesim ya...Allah kolaylık versin...inşallah iyileşir canım...
ay bugün moralim bozukya herşey gözüme batar gibi oluyor caadım..idare et...
saol canım ya...evet doğumdan sonra daha iyi anlayacaksın beni tatlım...inşallah çabuk iyileşirde doktora gitmeye falan gerek kalmaz...Rabbim yavrularımızı bağışlasın inşallah...senin ikizler nasıl canım..seni üzüyorlarmı?afiyet olsun canim BUSEYEDE gecmis olsun .... cocuktur duserde kalkarda ama annelik budur iste hic aklindan cikmiyor deyilmi .....
geçmiş olsun prensesim ya...Allah kolaylık versin...inşallah iyileşir canım...evet canm dr söyledi
bazı bebedklede olabiliyormuş
devamlı öğürüyordu
sanki yediği ağzına geliyordu
kaç kere fark etmezsem Alah korusun boğuluyordu
şimdi doyurduktan sonra yarım saat kadar dik konumda gezdiriyorum
az yediriyorum
yatağını % 45 dik konuma getirdik
ve ilaç kullanıyoruz
ay bugün moralim bozukya herşey gözüme batar gibi oluyor caadım..idare et...yok canim olurmu oyle sey bak daha yeni yazdim
Allah razı olsun bitanem..sizlerde benim hep dualarımdasınız prensesim...Rabbim senin yavrunada şifa versin inşallah canım benim..
kızlar benim de oğlum uyudu
ben de biraz kestireyim diyorum
inş hemen uyanmaz
Allah razı olsun bitanem..sizlerde benim hep dualarımdasınız prensesim...Rabbim senin yavrunada şifa versin inşallah canım benim..afiyet olsun canım
sen de takma kafana çarptığı için olmuştur
hep dualarımdasınız
saol canım ya...evet doğumdan sonra daha iyi anlayacaksın beni tatlım...inşallah çabuk iyileşirde doktora gitmeye falan gerek kalmaz...Rabbim yavrularımızı bağışlasın inşallah...senin ikizler nasıl canım..seni üzüyorlarmı?
geçmiş olsun prensesim ya...Allah kolaylık versin...inşallah iyileşir canım...
ay bugün moralim bozukya herşey gözüme batar gibi oluyor caadım..idare et...
haklısın canım
efet pinpirikliyim ne var?
tızım daha 1 saat var öğleye..sizin orda mesai erken mi bitiyor...afiyet olsun tatlım...
saol canım...kime söylediysem mesai arkadaşlarımdan falan herkes çarpma etkisiyle oluşmuştur diyor...bir kaç gün bekleyip geçmezse doktora gidecez canım...eşimle öyle karar aldık...herkese merhabalar.leylacım sıkma canını bi yere çarpmıştır belki,yada basit bişeydir.
en iyisi dra git için rahatlasın.baksana ne kadar moralin bozulmuş.
mesai saatlari 8:30-12:30 13:30-17:30 valla bacım bildiğim kadarıyla resmi kurumlarda mesai bu şekilde..en azından bizde böyle yani..resmi yazı var buna dair...
tızım men bu mesajı 11:46 da yazmışım öğlen mesaisi 12:00 da oluyo asıl sizin orda geç bitiyo hıh
saol canım...kime söylediysem mesai arkadaşlarımdan falan herkes çarpma etkisiyle oluşmuştur diyor...bir kaç gün bekleyip geçmezse doktora gidecez canım...eşimle öyle karar aldık...
mesai saatlari 8:30-12:30 13:30-17:30 valla bacım bildiğim kadarıyla resmi kurumlarda mesai bu şekilde..en azından bizde böyle yani..resmi yazı var buna dair...
ben tüm türkiyede aynı biliyorum ama sizin farklı sanırım canım...tatlım mesai saatleri ilden ile değişiklik gösterebiliyo bazen bizdede 08:30 - 12:00 13:00 - 17:30 bu şekilde
ay bende valla..eve gidip kızımla ilgilenmek istiyorum ama malesef iş hayatı buna izin vermiyor saracım...çok uykum var leyloşum eve gitsem uyusam ne güzel olacak çok yorgunum yaaaa dişimde ağrımaya başladı yine oooooofff
ben tüm türkiyede aynı biliyorum ama sizin farklı sanırım canım...
ay bende valla..eve gidip kızımla ilgilenmek istiyorum ama malesef iş hayatı buna izin vermiyor saracım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?