Sabırla Bebeğini Bekleyenler

benim iyyenleirm hep 5 aylıkta çıkardı ama 5 aylıkta çok erken oluyor.

inş cnm banada rabbim anne olmayı nasip ederrrr tüm isteyenlerede.

burdayım tatlım da pc dondu kaldı
kafasına kafası vur donu çözülsün...
bakma günaydın dediğime bana da öğle oldu
ben iyiyim de musab ı hasta ettim
şükür bugün biraz iyi
sen nasılsın buse nasıl?
buse tamamen yürümeye başladı mı?
geçmiş olsun tatlım ya..havalar soğudu dikkat et valla..buse öyle yaramazlaştı valla düz duvara tırmanıyor..bir dakka yerinde durmuyor zilli...akşam peşinde koşmaktan helak oluyorum valla...
canım benim..Rabbim yar ve yardımcın olsun tez vakitte bebeğini göbeğine kondursun inşallah saram...bütün dualarım seninle canım arkaşadım...
prensessss leylA .................. sizler nasılsınız kızlarrrrrrrrr
saol tatlım biz iyiyiz çok şükür...biraz yorgunum dün toplantım vardı...bugün rahatım..gerçi yarın yine var ama..rutin toplantılar bunlar...sen nasılsın eşinin sonuçları iyi çıkmış sanırım..sevindim canım...inşallah herşey dahada güzel olur...kardeşinin durumu nasıl?transfer yapılmıştı sanırım..yoğunluktan pek takip edemiyorum ama...çok öptüm yeterim...

sağolun kızlar bende iyi olmaya çalışıyorum bazı sıkıntılarım var alahın izini ile onları atlatırsak daha iyi olacağız

sağol canım
valla bu kadar dikkat etmeyle üşüttüm çocuğu
dikkat etmezsemdaha iyiymiş
maşallah buseye
sen çok istiyordun yürümesini annesi olacak o kadar

sağolun kızlar bende iyi olmaya çalışıyorum bazı sıkıntılarım var alahın izini ile onları atlatırsak daha iyi olacağız
yeterimmmmmmmmmmmm
saracığım hamilemisin çok sevindim canım,Allah analı babalı büytsün tamamına erdirsin inş.
deryacımm nasılsınnnnn uzun zamandır seni görmüyodummm.profilindeki oğlunu.
sara şimdi tedavideee inşşş bu ay müjdeli haberi alıcaz ondannnnn
günaydın hatunlar...........

günaydınnnnnn

kan pıhtılaşması sonucum çıkmışşşş :44:

çok korkuyorum artıkkk her gün yeni bi hastalık eklenio bedenimeeee inşş bu temizdirrrrrr.yoksa bu seferde eşimin cahil ailesiii bunu yüzüme vurur.kendi oğullanırının bir sürü sorununu görmeden

inşallah temizdir canım allah kalbine göre versin böle olasın....

yeterimmmmmmmmmmmm

deryacımm nasılsınnnnn uzun zamandır seni görmüyodummm.profilindeki oğlunu.
sara şimdi tedavideee inşşş bu ay müjdeli haberi alıcaz ondannnnn

günaydınnnnnn

canım sonuçalrın temiz çıkar inşş

saracığım hamilemisin çok sevindim canım,Allah analı babalı büytsün tamamına erdirsin inş.
sara şuan tedavide canım..inşallah bu ay hamile kalacak..duamızı eksik etmeyelim..
sağol canım
valla bu kadar dikkat etmeyle üşüttüm çocuğu
dikkat etmezsemdaha iyiymiş
maşallah buseye
sen çok istiyordun yürümesini annesi olacak o kadar
geçmiş olsun canım...aman sen yinede dikkat et...onun yürüyüşüne kurban olurum ben...nefesleri yetiyor valla...

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

niye akşam geldiniz ya...şimdi çıkmak zorundayım ..mesai bitti..sohbet etmek istiyorumdum sizlerle...neyse siz yazın ben gece cepten yazdıklarınızı okurum...hatresimmmmmmmmm özele yaz bana seni çok merak ediyorum..umarım sende yavrunda iyisinizdir bitanem benim...

Edanım yağmur nasıl iyidir inşallah tatlişim...hepinizi çok öpüyorum..ben çıktım Allaha emanet olun canlarım...

kızlar giremiyorum arada bi açıp tekrar çıkıyorum
bu aralar çook kötüyüm geçen hafta annemlere giitim orda kaldım ve eşim o gece saat2ye kadar
lanet olası pcye girip düşündüğüm şeyi yaptı
çook kötü durumdayım eşim netten
okey oynarken kızla yazışmıs arkadaş olalım
d,iye
ve oyun bitsin cam açalım yazmış o
yazıları okuyunca elim ayağım birbirine
dolandı çook kötü oldum üstelik eşim 1 hafta oldu bu olay olalı
gelip gönlümü slıp benden özürbile dilemedi 4gece ağlaya ağlaya
mahf oldum üstelik utanmadan kalkmış o bana seninle konuşmuyorum
diyo ailem arkamda olmayacağı için bırakıp gitmedim kızlar
eşimin abisini çağırdım herşeyi gösterdm bidaha böyle bişi yaparsa direk onu bırak bize gel dedi
ama benm eşimden beklediğim sadece gönlümü alıp özür dilemesi
kalıp bana mesaj atıyo evin içinde hata yaptım biliyorum üstüme çok gelme
sadece stres atmak için yaptım özür dilerim bu konuyu kapat
bi dahada açma diyo yaaaa çıldıracam
kızlar niye dili yokmu kalkıp mesaj atıyo çook kötüyüm şuan
onunla konuşuyorum bana diyoki ben seninle konuşmuyorum,
bu yaptığı insanlığa sıgarmı kızlar ben hala gönlümü alır diye bekliyorum ama tık yok çook kötüyüm kızlar
dua edin bana dualarınızaihtiyacım var hemde çoooookkk

merhaba canımm..

ben yeni bir doktor buldum işde..ona gidiyorum şimdi..o alttan muayene etti beni rahim agzında ufak yara gördü akıntımda çok varmış fitil verdi..onu kullandım bu ay bu yüzden eşimle fazla birlikte olamadık bu aydan ümidim yok yani..dün kan verdim 21.günümdü yumurtlama olmuşmu diye bakcaz..sonuç cuma günü çıkacak...aralık 7 gibi hastalanırım..aşılamaya karar verdik ona başlıcaz hayırlısı ile..benden böyle canımmm.

güzel yüreklimmm tedavin İÇİN YOLA ÇIKMIŞSINNN TEK GİT ÇİFT DÖN İNŞŞŞŞŞŞŞİYİ YOLCULUKLAR SANA SENİ

canım yaaa nahoş bir durum:26::26::26::26::26::26: Bu erkekleri anlamak imkansız aynını eşleri yapsa kıyameti koparıralar

çok şükür temiz çıktı kızlarrrr

offfff ne diyecemi bilemiyrmmm sen stresini neyden atacakmışsınnnnrabbim yardımcın olsun cnm

çok şükür temiz çıktı kızlarrrr

offfff ne diyecemi bilemiyrmmm sen stresini neyden atacakmışsınnnnrabbim yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…