Sabırla Bebeğini Bekleyenler

NAZCIMMMM hg canım nasılsın

hoşbuldum canım geçmişi okudum geldim
şu boşanıpta bebek yapma fikriniz varya şakasına bizde eşimle diyoruz evliyken yapamıyoruz bari evlilik dışı yapalım diye ALLAH korusun tabi
daha öncede vajiyken diyorduk aynısını

hatres bendede var topuk dikeni dediğin gibi sert topuklu ayakkabı yada ince tabanlı giyince yürümek işkence bende onun için topuğu yumuşak ayakkabı seçiyorum
ve rahat ettim ama senin başka bir sorun var heralde ağrı başka yerlere kaydığına göre inşallah tedaviyle geçer ameliyata gerek kalmadan

efsun bende progestanı ilk hamileliğimde doktor ağızdan vermişti uyuyuyordum sürekli
ama 2 sene önce tüp doktoru aşılama yapınca progestanı fitil gibi kullanacaksın dedi
bende daha önce ağızdan almıştım dedim
doktorda fitil olarak daha etkili ağızdan alınınca uykudan başka bişey yapmaz demişti ama ne kadar doğrudur tabii bilemem doktorun dediği bu

sara canım hikayelerini severek okuyorum ama bi ricam var pembe yazıyla uzun hikayeleri okumak biraz zor oluyor daha net bir renk olsa

prenses ve diğer kızlar hepinize selamlar iyisinizdir inşallah

saram hu neredesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
saracım bu bizim kuşumuz çapkının resimleri gerçi tekir geldi diye komşuya vermiştik bizimki tam midyata pirince giderken eldeki burgurdan olmaya benzedi

Canım yönetim yazılan bir cevabı beğenmezse ceza veriyor, bir gün, bir kaç gün duruma göre verilen ceza .Aktif olarak siteye giremiyorsun, ben de banlananları göre göre öğrendim

bende bilmiyordum kk ye ilk geldiğim sıralarda banlanmak diyorlar nedemekki diyorum:44: ama öğrendim

nazcım kendinmi banlıyon yoksa kk mü banlıyo:26:

kk hatres de yazmış zaten cevabı

kızlar işimi halledip anneme gidecem hoşçakalın
tamam canım sana kolay gelsin iyi gezmelerrrrrrr

nazcım bilmemki bendemi eşime sevgili olmayı teklif etsemama yok kafamı kırar o benim

İyi ettin canım hoşgeldin

Hım ben siteye üye olarak da giremeyeceklerini sanıyordum.

önceden sanki üye olarak giremiyorlardı ama şimdi altta ismi görünüyor girip kimler onlayn görebiliyorlar ama cevap yazamıyorlar

tamam canım sana kolay gelsin iyi gezmelerrrrrrr

nazcım bilmemki bendemi eşime sevgili olmayı teklif etsemama yok kafamı kırar o benim

bukadar sene evliyken yapamadığımızı belki bekarken yaparız
tabiki işin şakası eşimde kabul etmez böyle bişeyi biz kaçarak evlendik
hemen gidip yıldırım nikahıyla evlendik ne olur ne olmaz beni alıp götürmesinler diye

aslında nazcım evliliğimize biraz hareket getirsek belkide olabilir örneğin bizim evliliğimiz çok rutinleşti nerdeyse adamla arkadaş olduk o kadar yani korkarım yakında askerlik anılarını anlatmaya başlıcak bana

sağol canım korkma progestan düşüğü önlüyo doktorun söyleyene kadar iç

hepinize kocaman günaydın kızlarrrrrrr
valla ilaçtan öleeee bi uyumuşum ki anca uyandım

uykucu şirine seni

inşallah hamzanızı çok beklemeden kavuşursunuz canım menim
ayağın içinde olmazsa başka bi doktora görün MR falan çeksinler

yok artık

hayırlı günler kızlar:)))))))))
dün saat 2 yi geçiyodu yattığımda anca kendime geldim:) nasılsınız kuzularrrrrrr

sanada hayırlı günler gülüüüüüüüüüüüm nasılsın

hoşgeldin ipekcim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana

olmadı dimi ben dedim tızım evde tedi olmaz en azından benim evimde olmaz bak seninkindede olmamış neyse ben saçmalıyom heralde sağlık olsun canım hem enişte söz vermiş sana bahçeli einiz olunca alacakmış bak

tamam canım yazıları normal renkte yazarım
geçmiş olsun demek sendede topuk dikaeni var haa
nazocum sevinç hamile galiba bugün test yapacakmıydı haberin varmı

oyyyy maşallah çok şirin bu ya işte bak evde bunları besleyecen bende balıklarımın resmini koyarım akşam

maonim tatlım inş. cezan hemen biter senin konuşmaların bana iyi geliyodu hele o kız zeloş demen yokmu beni bitiriyodu

maonya cezamı almış niyeki zaten çok konuşmuyodu kimseyi kıracağınıda sanmıyom ama merak ettim şimdi gelsinde soralım

ozaman hemen harekete geç evliliğini harekete geçir yoksa askerlik anıları seni bekliyor
ama biz halen başbaşa vakit geçirmekten hoşlanırız yeni evliler gibi sarmaş dolaş gezeriz evde bile çoğu zaman el eleyiz:127:

saracım sevinç bugün yada yarın kan testi yaptıracam yazmış

bide yazı rengini söylediğim için kırılmamışındır inşallah

evet saram balıklarını merak ediyorumşöle bi görücüye çıkar bakalımbi ara bende balık besliyodum 4 tane japon balığım vardı sonradan lepides mi neydi adını tam bilmiyorum bitane daha ondan aldık aradan bi kaç gün geçti bi baktık bizim japonların kuyrukları kısalıyo:44: şaşırdık hastalandılar diye düşündük takibe aldıkmeğer bizim lepides sen git zavallı balıkların kuyruklarını ye hemen ayırdık onubalıkları seyretmesi çok zevkli gerçekten ama ben muhabbet kuşunu tercih ederim şimdi bi tane muhabbet kuşu istiyom ama eşime nasıl sölerim bilmiyom adam çapkını benim zorumla komşuya vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…