- 7 Mart 2011
- 7.389
- 8.066
- 398
- 36
NAZCIMMMM hg canım nasılsın
Canım yönetim yazılan bir cevabı beğenmezse ceza veriyor, bir gün, bir kaç gün duruma göre verilen ceza .Aktif olarak siteye giremiyorsun, ben de banlananları göre göre öğrendim
nazcım kendinmi banlıyon yoksa kk mü banlıyo:26:
seni dinledim ortaya çıktım
şimdi banlanınca girip okuyabiliyor altta görünüyor ama cevap yazamıyor
tamam canım sana kolay gelsin iyi gezmelerrrrrrrkızlar işimi halledip anneme gidecem hoşçakalın
hoşbuldum canım geçmişi okudum geldim
şu boşanıpta bebek yapma fikriniz varya şakasına bizde eşimle diyoruz evliyken yapamıyoruz bari evlilik dışı yapalım diye ALLAH korusun tabi
daha öncede vajiyken diyorduk aynısını
hatres bendede var topuk dikeni dediğin gibi sert topuklu ayakkabı yada ince tabanlı giyince yürümek işkence bende onun için topuğu yumuşak ayakkabı seçiyorum
ve rahat ettim ama senin başka bir sorun var heralde ağrı başka yerlere kaydığına göre inşallah tedaviyle geçer ameliyata gerek kalmadan
efsun bende progestanı ilk hamileliğimde doktor ağızdan vermişti uyuyuyordum sürekli
ama 2 sene önce tüp doktoru aşılama yapınca progestanı fitil gibi kullanacaksın dedi
bende daha önce ağızdan almıştım dedim
doktorda fitil olarak daha etkili ağızdan alınınca uykudan başka bişey yapmaz demişti ama ne kadar doğrudur tabii bilemem doktorun dediği bu
sara canım hikayelerini severek okuyorum ama bi ricam var pembe yazıyla uzun hikayeleri okumak biraz zor oluyor daha net bir renk olsa
prenses ve diğer kızlar hepinize selamlar iyisinizdir inşallah
İyi ettin canım hoşgeldin
Hım ben siteye üye olarak da giremeyeceklerini sanıyordum.
tamam canım sana kolay gelsin iyi gezmelerrrrrrr
nazcım bilmemki bendemi eşime sevgili olmayı teklif etsemama yok kafamı kırar o benim
önceden sanki üye olarak giremiyorlardı ama şimdi altta ismi görünüyor girip kimler onlayn görebiliyorlar ama cevap yazamıyorlar
bukadar sene evliyken yapamadığımızı belki bekarken yaparız
tabiki işin şakası eşimde kabul etmez böyle bişeyi biz kaçarak evlendik
hemen gidip yıldırım nikahıyla evlendik ne olur ne olmaz beni alıp götürmesinler diye
çok sağol canımmmmmm.. darısı inşallah sağlıkla sıhhatle sana zelalime tüm evlat sahibi olmak isteyen arkadaşların başına olsun inşallah tatlım...cevap için sağol ..Allah gönlünüze göre herşeyin hayırlısını nasip etsin..zelalden haberlerini alıyorum.valla dr. da iyi dedi ama ne biliyim yüksek olaması zararlımı değil mi bilemedim ben yine..zelal seraya sor o bilir dedi..bende bi sorayım dedim..sağol canımmm..
hepinize kocaman günaydın kızlarrrrrrr
valla ilaçtan öleeee bi uyumuşum ki anca uyandım
Canım verdiği ilaç ve tabanlıkla geçmezse gel iğne yapıcam yine olmazsa ameliyat edicez dediAyakta ne zormuş ya Nenenler gibi yürüyorum bazen
Unutma beni şu İlkayla Ali' nin olduğu film dimi?Önceden ben de severdim ama sonra çok saçmalamaya başladılar ya bıraktım konu hep değişiyor ama sanki karakter kıtlığı var gibi aynı şahısları öldürüp tekrar diriltiyorlar:
Canım ben de has be has doğuluyum emme çillek sözünü hiiiiiiiiiiç duymamışım ulen:44:
Günaydın canımkolay gelsin.
Canım kırılma işi bana da mantıksız gelmişti bi de doktor efendi bana bir de artistlik yapmıştı ki hatırlarsan, röngene bakıp kırık nerde diye sorduğumda. Onu ben değil tıpı bitirmiş bir pratisyen hekim bile anlamazmış diye tartışmıştı benimle. Sonradan gittiğim doktora bunları söyledim bir kere bu tür röntgenlerde kırık çıkık anlaşılmazmış
geçmezse iğne o da olmazsa ameliyat canım.Ama Sara ya sanki bana topuk dikeni de değil gibi geliyor,çünkü bu ağrı topuktan geçti arka bilek kemiğine ve parmaklara doğru giden kemiğe doğru yayılmaya başladı,Allah Allah hayırlısıyla atlatırım inşallah.Eşimde hadi bi an önce iyileş de tedaviye başlayalım diyo,sanki elimde
O zaman kaynananlar gelince Musab' ı hep ağlat
Ne kadar enterasan,sen Musa mı musab mı koyacaktın?Bu kadar denk gelir yani
Biz de nişanlıyken eşim oğlum olursa Hamza koymak istiyorum demişti ben de olur dedim, bakalım Hamza' yı arıyoruz şimdi
Men deldim
Prenses sen ikiz mi gebe kalmıştın, Allahtan Musab'da düşmemiş.
gazozlarına kat(zelal kulağın çınlasın)
göz açıklar desene
benim kv de ne ilaç görse kullanır
hatta doğumdan sonra göğüs uçlarım yara olmuştu
dr krem vermişti
o da alıp nemlendirici niyetine ellerine sürmüştü
evet ya çok şükür
hayırlı günler kızlar:)))))))))
dün saat 2 yi geçiyodu yattığımda anca kendime geldim:) nasılsınız kuzularrrrrrr
Burada uykusuzları görünce yalnız olmadığımı bilmek ne güzelbiri karnımdakine oradan çıktığı zaman geceleri annelik yapabilecekse çok mutlu olurum çünkü ben yakışıklıma dahi yetişemiyorum mahvoldum :18::18:
HATERESİM inş. ameliyata gerek kalmadan geçer şu diken yarahatsızlığın her türü zor Allah şifa versin tedaviye gerek kalmadan bide bebiş versin inş.
PRENSESİM seni hain gelindemek kv deler gitti diye zil takıp oynuyon ha
EDACIM altta ışığını görüyomyağmurumuz nasıl oldu canım inş. iyidir
SARACIM ben söylemedim deme tekiri biz aldığımız yere bıraktık eşim rahat edemedi bi türlü seninde dediğin gibi eşimden kıymetli değildiama gerçekten ben tekiri çok sevmiştim eşim söz verdi bigün bahçeli bi evimiz olursa bana kedi alcakmış :8
hoşbuldum canım geçmişi okudum geldim
şu boşanıpta bebek yapma fikriniz varya şakasına bizde eşimle diyoruz evliyken yapamıyoruz bari evlilik dışı yapalım diye ALLAH korusun tabi
daha öncede vajiyken diyorduk aynısını
hatres bendede var topuk dikeni dediğin gibi sert topuklu ayakkabı yada ince tabanlı giyince yürümek işkence bende onun için topuğu yumuşak ayakkabı seçiyorum
ve rahat ettim ama senin başka bir sorun var heralde ağrı başka yerlere kaydığına göre inşallah tedaviyle geçer ameliyata gerek kalmadan
efsun bende progestanı ilk hamileliğimde doktor ağızdan vermişti uyuyuyordum sürekli
ama 2 sene önce tüp doktoru aşılama yapınca progestanı fitil gibi kullanacaksın dedi
bende daha önce ağızdan almıştım dedim
doktorda fitil olarak daha etkili ağızdan alınınca uykudan başka bişey yapmaz demişti ama ne kadar doğrudur tabii bilemem doktorun dediği bu
sara canım hikayelerini severek okuyorum ama bi ricam var pembe yazıyla uzun hikayeleri okumak biraz zor oluyor daha net bir renk olsa
prenses ve diğer kızlar hepinize selamlar iyisinizdir inşallah
saram hu neredesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
saracım bu bizim kuşumuz çapkının resimleri gerçi tekir geldi diye komşuya vermiştik bizimki tam midyata pirince giderken eldeki burgurdan olmaya benzediEki Görüntüle 614927 Eki Görüntüle 614928 Eki Görüntüle 614929
aslında nazcım evliliğimize biraz hareket getirsek belkide olabilir örneğin bizim evliliğimiz çok rutinleşti nerdeyse adamla arkadaş olduk o kadar yani korkarım yakında askerlik anılarını anlatmaya başlıcak bana
slmm
nazo ablaa sara abla nasılsınızzz
aslında nazcım evliliğimize biraz hareket getirsek belkide olabilir örneğin bizim evliliğimiz çok rutinleşti nerdeyse adamla arkadaş olduk o kadar yani korkarım yakında askerlik anılarını anlatmaya başlıcak bana
evet saram balıklarını merak ediyorumsağol canım korkma progestan düşüğü önlüyo doktorun söyleyene kadar iç
uykucu şirine seni
inşallah hamzanızı çok beklemeden kavuşursunuz canım menim
ayağın içinde olmazsa başka bi doktora görün MR falan çeksinler
yok artık
sanada hayırlı günler gülüüüüüüüüüüüm nasılsın
hoşgeldin ipekcim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana
olmadı dimi ben dedim tızım evde tedi olmaz en azından benim evimde olmaz bak seninkindede olmamış neyse ben saçmalıyom heralde sağlık olsun canım hem enişte söz vermiş sana bahçeli einiz olunca alacakmış bak
tamam canım yazıları normal renkte yazarım
geçmiş olsun demek sendede topuk dikaeni var haa
nazocum sevinç hamile galiba bugün test yapacakmıydı haberin varmı
oyyyy maşallah çok şirin bu ya işte bak evde bunları besleyecen bende balıklarımın resmini koyarım akşam
hoşgeldin belinaysucum nasılsın canım ben iyiyim
iyim ablacımmbızım topık kısme yok buraya bakayım dedım
slmm
nazo ablaa sara abla nasılsınızzz
iyim ablacımmbızım topık kısme yok buraya bakayım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?