Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ehhh abla pek degıl kuzenım dogum yaptı dun dogumda bebegın omzunu cıkarms doktr bebek hastanede sakat kalma ıhtımalı var cok moralm bozuk ona.. kuzenımıde eve cıkardık gece geldm eve bnde
çok geçmiş olsun canım ne biçim dr muş o ya Rabbim tez zamanda şifa versin inş. küçük meleğe
sara ablamm nasılsnnnn ıyımısnnn
herkese merhaba kızlarrr
merhaba begümcüm hg

geliriz canım ben orayada burayada gelirim artık rahatım nasıl olsa

evet güzeldi ama eroşta attı kazık gitti

SAYGISIZLIK olmadığı sürece saram bizi kovmaz

bak beni tanıyo nazoşuuuuuuuuum

ehhh abla pek degıl kuzenım dogum yaptı dun dogumda bebegın omzunu cıkarms doktr bebek hastanede sakat kalma ıhtımalı var cok moralm bozuk ona.. kuzenımıde eve cıkardık gece geldm eve bnde

geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bişey olmaz bebeğe iyileşir hemen

anladım canım inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip olur arzucuma bebeğide sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah
duanada amin diyorum canım menim
faceye dalmısım braya unuttum kac gundr cezalydım
nazo abla ben genede eros merak edyrm

sara abla basagın haberı yok oda cezalıydıı

başakdamı cezalıydı niyeki zavallım o ne yaptı :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ben çooooook hamarat bi insanım zelal bilirşimdi çıkıcam ütü yapıcamherkesi öptüm ayrıca sevecen bi insanım kimseyi ayırt etmem öperim kaçamazsınızgörüşürüz kızlar....

begum yorum yaptı kafana takma gıbısınde ceza aldık ıste

sağol canım iyiyim
işlerim var evi topluyacam biraz geç kalktım
sonra yeğeni okula gönderdim kahvaltımı yaptım
kalkıp evi toplasam iyi olacak ama ben halen burdayım

boş veeeer nazoşum ne güzel denk gelmişken sohbet edek
faceye dalmısım braya unuttum kac gundr cezalydım
nazo abla ben genede eros merak edyrm

sara abla basagın haberı yok oda cezalıydıı

ne işiniz var face de hıııı benim facem yok beni seven buradan konuşur tamam mı

çok geçmiş olsun canım ne biçim dr muş o ya Rabbim tez zamanda şifa versin inş. küçük meleğe

merhaba begümcüm hg

merhaba canım allah razı olsun kurban oldugum nerde varsa hasta sıfa versın..

ben kendıımı tanıtayım hepınıze.

22 yasndaym 1 bucuk yıllk evlıyım bıraz aceleceyım bı yumurtlama takıbı rahım fılmı 2 de asılama yaptrdm sonuc 0

en son gecen ay asılama ılaclarm yuzunden adet oldum bu ay yıne gectı adet olamıyorm pko luyum maleseff

bende ediyorum heleki bebeğin cinsiyetini söyleseydi de güzellikle gitseydi keşke

kim bebeğinin cinsiyetini söyleseydi ben anlamadım nazocum

ben çooooook hamarat bi insanım zelal bilirşimdi çıkıcam ütü yapıcamherkesi öptüm ayrıca sevecen bi insanım kimseyi ayırt etmem öperim kaçamazsınızgörüşürüz kızlar....

kolay gelsin canım bana ütü deme geçen iki günde zor bitirdim belim koptu resmen

insallah ablam ya sakat kalma ıhtımalı varmıs umarm ole bısey olmaz

sara ablacım kzımaa:18::18::18::18: sen de face acsan ora daha hızlıyo

nazo belkı dogum yapıca haber verır ınsallah ıyıdır

kzılar ben cıkıyorummm snra gene gelırım

olacak canım üzülme belki bu ay hamilesin bellimi olur bi test yapsana günün geçtiyse

kolay gelsin canım ablayı öp benim içinsenin ne kadar hamarat olduğunu bilmezmiyimyine gel canım

bende seni öpeyim
hadi kolay gelsin sana ozaman

boş veeeer nazoşum ne güzel denk gelmişken sohbet edek

ne işiniz var face de hıııı benim facem yok beni seven buradan konuşur tamam mı

benimde kalkasım yok ama çamaşırlar var toplayıp yerleştirecem
bulaşık makinasını boşaltacam evi süpürecem toz alacam dün eşim evdeydi hiç bişey yapamadım
kardeşimle kamera açacaz az onunlada konuşayım rahatsızdı nasıl olmuş
ve daha yemek yapacam ama ara sıra girerim işlerimi halledersem
sonra görüşürüz kızlar kendinize iyi davranın

olacak canım üzülme belki bu ay hamilesin bellimi olur bi test yapsana günün geçtiyse

abla ben buna cok gulerm he valla kurban oldugum ol dese olur bunu cok ıyı bılıorm hep namaz kılıp herkese dua edıyorm ama saka gbı gelıyo bana ancak bu..
ayrıca testte yapmam yapıorm sonra aglıorm en ıyısı unutmak.. duzenlı adet olsam onada razıyım ama

tanıştığımıza sevindim canımdaha çok gençsin bu kadar sabırsızlık yapma yeni evlisin evliliğinin tadını çıkar eşinle gezin tozun stres yapmayın bak nasıl kendiliğinden gelcek bebişin:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…