faceye dalmısım braya unuttum kac gundr cezalydım
nazo abla ben genede eros merak edyrm
sara abla basagın haberı yok oda cezalıydıı
çok geçmiş olsun canımehhh abla pek degıl kuzenım dogum yaptı dun dogumda bebegın omzunu cıkarms doktr bebek hastanede sakat kalma ıhtımalı var cok moralm bozuk ona.. kuzenımıde eve cıkardık gece geldm eve bnde
merhaba begümcüm hgsara ablamm nasılsnnnn ıyımısnnn
herkese merhaba kızlarrr
merhaba ablacım nasılsn ıyımısın
geliriz canım ben orayada burayada gelirim artık rahatım nasıl olsa
evet güzeldi ama eroşta attı kazık gitti
SAYGISIZLIK olmadığı sürece saram bizi kovmaz
ehhh abla pek degıl kuzenım dogum yaptı dun dogumda bebegın omzunu cıkarms doktr bebek hastanede sakat kalma ıhtımalı var cok moralm bozuk ona.. kuzenımıde eve cıkardık gece geldm eve bnde
sağol canımarzunun biraz sıkıntısı vardı kimseye açıklamadı bebek geç göründü hatta salı günüydü tam belli oldu bundan öncede 2 şansızlık yaşadı herkes duydu bu sefer temkinli davrandı bana dedi saraya kızlara söle bende dedim kendin gel müjdeyi ver Rabbim inş. bu sefer hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin hepimizi başına canım
bak beni tanıyo nazoşuuuuuuuuum
geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bişey olmaz bebeğe iyileşir hemen
anladım canım inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip olur arzucuma bebeğide sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah
duanada amin diyorum canım menim
başakdamı cezalıydı niyeki zavallım o ne yaptı :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
sağol canım iyiyim
işlerim var evi topluyacam biraz geç kalktım
sonra yeğeni okula gönderdim kahvaltımı yaptım
kalkıp evi toplasam iyi olacak ama ben halen burdayım
çok korktum napıyon canım erken kalkmışsın
çok geçmiş olsun canımne biçim dr muş o ya Rabbim tez zamanda şifa versin inş. küçük meleğe
merhaba begümcüm hg
bende ediyorum heleki bebeğin cinsiyetini söyleseydi de güzellikle gitseydi keşke
ben çooooook hamarat bi insanım zelal bilirşimdi çıkıcam ütü yapıcam herkesi öptüm ayrıca sevecen bi insanım kimseyi ayırt etmem öperim kaçamazsınız görüşürüz kızlar....
sağol canım iyiyim
işlerim var evi topluyacam biraz geç kalktım
sonra yeğeni okula gönderdim kahvaltımı yaptım
kalkıp evi toplasam iyi olacak ama ben halen burdayım
bak beni tanıyo nazoşuuuuuuuuum
geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bişey olmaz bebeğe iyileşir hemen
anladım canım inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip olur arzucuma bebeğide sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah
duanada amin diyorum canım menim
başakdamı cezalıydı niyeki zavallım o ne yaptı :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
merhaba canım allah razı olsun kurban oldugum nerde varsa hasta sıfa versın..
ben kendıımı tanıtayım hepınıze.
22 yasndaym 1 bucuk yıllk evlıyım bıraz aceleceyım bı yumurtlama takıbı rahım fılmı 2 de asılama yaptrdm sonuc 0
en son gecen ay asılama ılaclarm yuzunden adet oldum bu ay yıne gectı adet olamıyorm pko luyum maleseff
ben çooooook hamarat bi insanım zelal bilirşimdi çıkıcam ütü yapıcam herkesi öptüm ayrıca sevecen bi insanım kimseyi ayırt etmem öperim kaçamazsınız görüşürüz kızlar....
sara ablacım kzımaa:18::18::18::18: sen de face acsan ora daha hızlıyo
nazo belkı dogum yapıca haber verırınsallah ıyıdır
kzılar ben cıkıyorummm snra gene gelırım
boş veeeer nazoşum ne güzel denk gelmişken sohbet edek
ne işiniz var face de hıııı benim facem yok beni seven buradan konuşur tamam mı
olacak canım üzülme belki bu ay hamilesin bellimi olur bi test yapsana günün geçtiyse
merhaba canım allah razı olsun kurban oldugum nerde varsa hasta sıfa versın..
ben kendıımı tanıtayım hepınıze.
22 yasndaym 1 bucuk yıllk evlıyım bıraz aceleceyım bı yumurtlama takıbı rahım fılmı 2 de asılama yaptrdm sonuc 0
en son gecen ay asılama ılaclarm yuzunden adet oldum bu ay yıne gectı adet olamıyorm pko luyum maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?