Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok sağol canım..Rabbim inşallah en yakın zamanda sorunsuz bi şekilde hamiş kalmayı nasip etsin inşallah.Allah yardımcın olsun..

hepinize kocaman günaydın kızlarrrrrrr
valla ilaçtan öleeee bi uyumuşum ki anca uyandım

çok sağol canım..Rabbim inşallah en yakın zamanda sorunsuz bi şekilde hamiş kalmayı nasip etsin inşallah.Allah yardımcın olsun..
sağol canım da ben şimdi düşünmüyorum
Rabbim topiğimdeki canım arkadaşlarıma nasip etsin

günaydın tatlım
uykucu güzel seni

günaydın canım
inşşallahh gelir musabımda cemremde yollarını gözletmeden... inşşşşşşşşşşşşşşalllllaaahhhhhhhhhhhhhhh

benim ki suan ağızdan bu ay olmazsa doktuş ona göre der herhalde yine bişeyler
valla bende dün akşam içtikten sonra sarfoş gibiydim eşim camiden geldi kapıyı actım hemen anlamış bende bişey oldugunu paytak paytak yürümemden sürekli bana bakıp gülüyo hatta ben ondan önce yattım yataga o gelene kdr uyumuşum bile gece :9.
sabahda alarm falan hiç bişey duymadım kocişime kehvaltıda hazırlayamadım son anda yolcu ettim ama evden çıkarken bile hala gülümsüyodu canımın içi bana

günaydın sara ablam bugünkü hikayende çok güzeldi yüreğine sağlık

kuzu bu ödem alınmıyomu yada antibiyotikle falan geçmiyomu bazı bitkilerde var ödem dağıtan tv de bazen duyuyoz vardır elbet bi çaresi

Canım verdiği ilaç ve tabanlıkla geçmezse gel iğne yapıcam yine olmazsa ameliyat edicez dedi Ayakta ne zormuş ya Nenenler gibi yürüyorum bazen

sanada iyi geceler canım ranişi çok öp benim yerimeben daha unutma beniyi izlicem bugün misafirim var diye izleyemedim bende az kırık değilim yani

Unutma beni şu İlkayla Ali' nin olduğu film dimi?Önceden ben de severdim ama sonra çok saçmalamaya başladılar ya bıraktım konu hep değişiyor ama sanki karakter kıtlığı var gibi aynı şahısları öldürüp tekrar diriltiyorlar:

hatresim her gördüğünü canı isteyenlere nefsiz yada çillek denir doğu tarafında

Canım ben de has be has doğuluyum emme çillek sözünü hiiiiiiiiiiç duymamışım ulen:44:

günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

kaynanamlar gitti
gelin de sohbet edek
evi dip köşe bucak temizliyecem
her yerden tiksiniyorum:120::120:
Günaydın canımkolay gelsin.

Canım kırılma işi bana da mantıksız gelmişti bi de doktor efendi bana bir de artistlik yapmıştı ki hatırlarsan, röngene bakıp kırık nerde diye sorduğumda. Onu ben değil tıpı bitirmiş bir pratisyen hekim bile anlamazmış diye tartışmıştı benimle. Sonradan gittiğim doktora bunları söyledim bir kere bu tür röntgenlerde kırık çıkık anlaşılmazmış
geçmezse iğne o da olmazsa ameliyat canım.Ama Sara ya sanki bana topuk dikeni de değil gibi geliyor,çünkü bu ağrı topuktan geçti arka bilek kemiğine ve parmaklara doğru giden kemiğe doğru yayılmaya başladı,Allah Allah hayırlısıyla atlatırım inşallah.Eşimde hadi bi an önce iyileş de tedaviye başlayalım diyo,sanki elimde

O zaman kaynananlar gelince Musab' ı hep ağlat

Ne kadar enterasan,sen Musa mı musab mı koyacaktın?Bu kadar denk gelir yani
Biz de nişanlıyken eşim oğlum olursa Hamza koymak istiyorum demişti ben de olur dedim, bakalım Hamza' yı arıyoruz şimdi

geçmiş bitti kimse de yok
kalkıp işime bakam bari

ama kızlar nerdesiniz ya
sizi bekliyorum
işede başlamadım
hemen başlıycam
Men deldim

Prenses sen ikiz mi gebe kalmıştın, Allahtan Musab'da düşmemiş.

inş canım
ben de çok kötü mide bulantısı da yapardı
bir tane de gizlice eşine verseydin beraber uyusaydınız
hatta kv ne ve anneanneye de

inş canım
ben de çok kötü mide bulantısı da yapardı
bir tane de gizlice eşine verseydin beraber uyusaydınız
hatta kv ne ve anneanneye de

mide bulantısı yok suan canım sadece uyku
ayyy kıyamam işe gidiyo eşim sonra nası uyansın tekrar bak bana 11 de kalktım
aslında onlara versem süper olur heee bu akşamda misafirim var zaten erkenden uyurlar ne güzel dermişim
ama bilmedikleri hapı asla yutmaz bizimkiler kutusunu mutusunu herseyine bakarlar ikiside

bu arada seninde gözün aydın canım gitmiş seninkiler de kurtulmuşsun sükür

günaydın canım tekrar valla aynen öle oldum bu sabah kocişimin uyuyan güzeli
rabbim mutluluğunuzu daim etsin

çok geçmiş olsun canım
musabın ağlamasına dayanamıyom ki
yoksa o ağlamaya dünden razı
kız musab yazacaktım musa yazmışım
ikimizde musab düşünmüşüz
inş bu seer gelir hamzanız
hamza ve talha isimlerine de bayılırım
yok kız nerden çıkardın
musabdan önce düşük yaptım

Günaydın efsuncum ,nasılsın bakemmmm?

hatres geldin hemen kayboldun
yoksa rana pepe mi açtı?

Burdayım canım da geçmişe yazıyordum, geçmiş yapmadan yazınca eksik kalıyor sanki bir şeyler.Rana daha uyuyor teyzesi,Şimdi pepeden çok Kayu' ya takmış kafayı
İzliyor bitince hemen yanıma gelip " Annnnneeeeeeee delllllllllllllllllllllllll,Kayu aç"
Prensesim benim Rana da Musab gibi hiççççççççççç uyumazdı 2 yaşından sonra ara ara birkaç ay sonrada tamamen uykuya alıştı inşallah senin Musab' da çok geçmeden alışır canım. Ama senin maşallahın var uykusuzluğa iyi dayanıyorsun ve sakinsin ya da çok fazla yansıtmıyorsun bize.Allahım sabrının gücünü artırsın kardeşim, kardeşim dedim evet içimizdeki en genç sensin çünkü

Ben çıkarmadım kız
Sen yazmışsın ya hamileyken düşük yaptım diye, ne bilemmmmmmmm ben yannış annamışım işte:26::26::26::26:

gazozlarına kat(zelal kulağın çınlasın)
göz açıklar desene
benim kv de ne ilaç görse kullanır
hatta doğumdan sonra göğüs uçlarım yara olmuştu
dr krem vermişti
o da alıp nemlendirici niyetine ellerine sürmüştü
evet ya çok şükür

amin canım cümlemizinnnnnn

ayyy ne güzel denk gelmiş yaaaa ikinizde musab
biz önce miraç koyacaktık sonra eşim musabın hayatını okuyunca etkilenmiş
banada dedi oku diye okuyunca hemen musab ismine döndük bizde
ama miraçı da boşlamadık yaniii
sağolsun abimin oğluşu oldu yengem kırmadı yeğenime verdim miraç ismini
ama bi tatlı kiiii oyyyyyyyyşşşşşş özledim şimdi miraçımı
benimki musab olacak inşşşalllahhhhhh

günaydın hatrescimm nasıl olam bollll uykulu
sen nasılsın rana nasıl canım öp benim yerime ranoşu

aslında akşam sıcak çikolata yapmıştım herkese ii olurdu
hem göz açıklar hemde zaten bi sürü ilaç kullanıyolar yan etkisi varmı yokmu hep bakarlar o yüzden diğerlerinden dolayı
hasbinaaallah yaaaaaaaaaaaaaaaa ne desem bilemedim ki kv şimdi ama çok güldümmmm

ne kdr zmndır sendeydi canım kv ler dogumdan beri deme nolur neyseki kurttuldun insanın kendi düzeni gibi yok
wc masraba alacaktık duvar taşlarım falan mavi benim dün pazardan koyu sarı ortasında çiçekler olna masraba almış bizimki
ve bu akşam misafirim gelecek
zelal abla kiminkine katmış ki

Son düzenleme:
hayırlı günler kızlar:)))))))))
dün saat 2 yi geçiyodu yattığımda anca kendime geldim:) nasılsınız kuzularrrrrrr

maonya yazamıyosun ama burdasın
tatlım seni çok seviyorum bil
kayucu rana öyle mi?
şimdi ne güzel konuşuyordur
rabbiim sana bağışlasın
ne yani 2 yaşını mı bekliycem uyumak için
inş canım
ben çok uyku düşkünü değilimdir
hatta pek sevmem kendilerini
musabdan önce uyumamak için bir sürü bahane bulurdum
şimdi bile musab uyuyunca çoğu zaman uyumuyorum
ama birkaç gün sonra dayanamıyorum artık
en azından delikli de olsa 5 saatalan uyumam lazım
amin canım çok sağol
ebet ben senin kardeşinim
Ben çıkarmadım kız
Sen yazmışsın ya hamileyken düşük yaptım diye, ne bilemmmmmmmm ben yannış annamışım işte:26::26::26::26:

hayırlı günler kızlar:)))))))))
dün saat 2 yi geçiyodu yattığımda anca kendime geldim:) nasılsınız kuzularrrrrrr

günaydınnnnnn zelal abla
vvavvvv maşallahhhhh bende 11:15 gibi uyumuşum 11 de anca uyanabildim
valla benim misafirim gelcek temizlik yemekle ugrascam birazdan az daha sizle sohbet edemde

aha bir uykucu şirin daha
arkadaşınız 1,5 saatlik uykuyla dursun siz uyuyun
oldu mu hiç?

ama senin musabın vvayyyyy
merak etme inşşallahhh benim bebişim olur o zmn musab da 2 yaşına gelir zaten
ben 1.5 saat uykuyla dururum sen uyursun
sırayla bu işler

Al benden de o kadar kaç gündür 12 lerde uyanıyorum, adet olunca tansiyonum düşüyor ondan olsa gerek, yoksa bu aralar çok güzel bir şekilde sabah namazından sonra uyumazdım.

Biz ikiyi bulduk canım ama senin bulmaz inşallah.Hımmmmmmmmmm ben de diyorum bu kız nasıl böyle sakin karşılayabiliyor bu uykusuzluğu:44: Desene sen de uykusuz şirinmişsin ya

Prenses bi bebeğim daha olursa ( inşallah ama uyuyan bi bebek inşallah) ve uyumazsa getirip sana vericem geceleri sen bak diye madem dayanıyorsun
Kız benim kafayı üşütmeme az kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…