Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Canım peki görünüyor muyum ben sen de?Şimdi msnle skype programı birleştiler ya msnim açık ama aktif görünmüyor sen açıksan ben seni skypetan görürüm

skyp ne kız bende onu bilmiyorum sen bende çevrimdışı görünüyosun ben msn yi açınca skyp ne öyle bişey geldi kabul etmedim proğramı yani

skyp ne kız bende onu bilmiyorum sen bende çevrimdışı görünüyosun ben msn yi açınca skyp ne öyle bişey geldi kabul etmedim proğramı yani

Kabul et canım skype msnin daha gelişmiş modern hali, ikisi microsoft ve skype böyle kullanım daha rahat olsun diye birleştiler msn yakında tamamen kapanıcakmış bana microsofttan mesaj geldi böyle.

Bak sen skype kabul etmediğin için ben de görünmüyorsun canım

Kabul et canım skype msnin daha gelişmiş modern hali, ikisi microsoft ve skype böyle kullanım daha rahat olsun diye birleştiler msn yakında tamamen kapanıcakmış bana microsofttan mesaj geldi böyle.

Bak sen skype kabul etmediğin için ben de görünmüyorsun canım

sen benim msn adresimi gördünmü özelden yazdım sana skypsizde konuşuluyo yani ben arkadaşlarımla konuşuyorum sen msn ni kapat yeniden aç benim davetimi göreceksin kabul et konuşalım

kızlar leylanın profiline baktım şimdi dün gece 20:58 de girmiş kk ya ama yine bişey yazmamış onu çok merak ediyorum madem kk ya geliyosun iki satır yaz öyle git ne olduda gelmiyo niye böyle yapıyo anlamadım ama çok meraktayım leyla okuyosan bu mesajımı lü tfen cevap yaz

Saracım benim msni skyple birleştirdiğim için artık aktif olarak kullanılmıyormuş, ama eşiminkinden ekledim seni fakat yine göremiyorum .Ben bunu da kullandığım için ekledim Saracım,eşimden çok ben kullanıyorum.
Görüşmeyi başlatabilsek resimleri atıcam.

Evet Leyloş istese cevap yazar...

o halde gelen adresin eşininkiydi sana özeldende yazdım ama kabul etmedim canım eşinden fazla sen kullanabilirsinde tatlım ben msn nin başında ne zaman sen varsın ne zman eşin var bilemem o yüzden boş ver sen resimleri bana msn olmadanda mail atabilirsin olmuyosada boş ver

Son düzenleme:
kızlar tüp bebek günlüğümüzdeki arkadaşımın sonucu malesef negatif olmuş çok üzüldüm bu 3.denemsiydi

allah sabır versın ablacımm ya cok uzuldum

bu arada sen benım balıklarımı gorsen bı ıkı tane aldım bı ıkı tane daha bı baktım 15 tane oldu kocamannnn oldular ılk once kucuk akvaryum aldm olmadı sımdı boy dolabı seklınde akvaryum yaptırdm onlara bnde fotosunu cker koyarmm

bnde 56 kılo olmstm tedavıde ama tedavı sonrası verdm sende tedavılerdn almsısndr abla kılo

Tamam canım sonunda oldu

sağol canım menim
tatlım resimlerini görmek isterim

bnde 56 kılo olmstm tedavıde ama tedavı sonrası verdm sende tedavılerdn almsısndr abla kılo

ben kendim bileli kiloluyomdur ama tedavilerle daha fazla oldu tabi

arkadaşlar 2.bebek için 8 aydır çalışıyoruz ama henüz bir sonuç elde edemedik her ay adet olduğumda hevesim kırılıyor, 4buçuk yaşındaki ,kızımla teselli buluyorum şubatta 29 uma giricem sizce çok mu acele ediyorum,burda ilk bebeğine hamile kalmaya çalışanlar varken ben densizlik mi yapıyorum acaba diyorum

acele etme demedimmi ben sana olur zamanı gelince

estağfurullah densizlik değilde tezcanlısın sanırım ne güzel bi evladın var Allah onu sana bağışlasın ikincide vakti geldiğinde olur elbet sabırlı ol derim ben yaşında çok geç değil

Canim bende ikinci bebek icin 3, 5 senedir mucadele veriyorum 3 duduk yasadim ve su anda kimyasal gebelik geciriyorum oglum bana rabbimin mucizesiymis hergun daha iyi anliyorum bunu sabret zamani gelmeden olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…