hatresim ekledim seni msn ye
o halde senin bilgisayarınla ilgili bişey canım resimleri msnden mail at sen bana ben bakayım küçültebilecekmiyim
Canım peki görünüyor muyum ben sen de?Şimdi msnle skype programı birleştiler ya msnim açık ama aktif görünmüyor sen açıksan ben seni skypetan görürüm
skyp ne kız bende onu bilmiyorum sen bende çevrimdışı görünüyosun ben msn yi açınca skyp ne öyle bişey geldi kabul etmedim proğramı yani
amin canım demekki vakti değilmiş ama bu süreç çok yorucu ve yıpratıcı ben iki defa denedim 3.ye hiç gücüm yok gibi Allahım bizi bu yolda çok bekletmesin inşallah
Kabul et canım skype msnin daha gelişmiş modern hali, ikisi microsoft ve skype böyle kullanım daha rahat olsun diye birleştiler msn yakında tamamen kapanıcakmış bana microsofttan mesaj geldi böyle.
Bak sen skype kabul etmediğin için ben de görünmüyorsun canım
Saracım benim msni skyple birleştirdiğim için artık aktif olarak kullanılmıyormuş, ama eşiminkinden ekledim seni fakat yine göremiyorum .Ben bunu da kullandığım için ekledim Saracım,eşimden çok ben kullanıyorum.
Görüşmeyi başlatabilsek resimleri atıcam.
Evet Leyloş istese cevap yazar...
kızlar tüp bebek günlüğümüzdeki arkadaşımın sonucu malesef negatif olmuş çok üzüldüm bu 3.denemsiydi
tatlım 90 ın üstündeyim desem
bak bi kere daha anlatayım bilgisayarına eklediğin resmi açıyosun üzerine sağ tıklayıp birlikte aç yerde paint proğramını seçiyosun sonra açılan pencerede yakınlaştır uzaklaştır diye bi yer olacak yukarıda görünüm yazan yerde uzaklaştıra tıkla resmi görene kadar sonra giriş bölümünü tıkla yeniden boyutlandır var oraya tıkla 100 yazan yere 50 yaz tamam de sonra resmi farklı kaydet sonrada kkya ekle hepsi bu kadar
çorba tarifine gelince iki orta boy patates bi tane orta boy kuru soğan ve iki orta boy havucu yıka kabuklarını soy iri iri doğra üzerine su alıp pişir sebzeler pişip yumuşayınca blendirle ez hepsini içine ince ince doğradığın maydanozları ve bi çay kaşığının ucunda karabiberi ve tuzunu ekle bi kaç damlada yağ damlat çok fazla değil bi taşım daha kaynat çok harika bi çorba oluyo. çoğu kimse mercimek çorbası zannediyo renginden dolayı
saranın mutfağı haaa kulağa hoş geliyoda ben öyle her yaptığımın resmini çekip uğraşamamki sabırlı değilim yani
o halde gelen adresin eşininkiydi sana özeldende yazdım ama kabul etmedim canım eşinden fazla sen kullanabilirsinde tatlım ben msn nin başında ne zaman sen varsın ne zman eşin var bilemem o yüzden boş ver sen resimleri bana msn olmadanda mail atabilirsin olmuyosada boş ver
allah sabır versın ablacımm ya cok uzuldum
bu arada sen benım balıklarımı gorsen bı ıkı tane aldım bı ıkı tane daha bı baktım 15 tane oldu kocamannnn oldular ılk once kucuk akvaryum aldm olmadı sımdı boy dolabı seklınde akvaryum yaptırdm onlara bnde fotosunu cker koyarmm
bnde 56 kılo olmstm tedavıde ama tedavı sonrası verdm sende tedavılerdn almsısndr abla kılo
arkadaşlar 2.bebek için 8 aydır çalışıyoruz ama henüz bir sonuç elde edemedik her ay adet olduğumda hevesim kırılıyor, 4buçuk yaşındaki ,kızımla teselli buluyorum şubatta 29 uma giricem sizce çok mu acele ediyorum,burda ilk bebeğine hamile kalmaya çalışanlar varken ben densizlik mi yapıyorum acaba diyorum
acele etme demedimmi ben sana olur zamanı gelince
arkadaşlar 2.bebek için 8 aydır çalışıyoruz ama henüz bir sonuç elde edemedik her ay adet olduğumda hevesim kırılıyor, 4buçuk yaşındaki ,kızımla teselli buluyorum şubatta 29 uma giricem sizce çok mu acele ediyorum,burda ilk bebeğine hamile kalmaya çalışanlar varken ben densizlik mi yapıyorum acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?