Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sevinçcim hg canım kimyasal geçirmişsin üzülme tatlım bebiş gelecek sinyal veriyo inş. bak zelal dediydi dersin:13:

inşallah canım üzülmüyorum alıştım artık rabbimin bir bildiği vardır elbet
mübarek cuma yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin elini boş çevirmesin inşallah amin.

Ben hep evin içine seriyorum kışın Zeloş
Kurtarmışsın kendini neyseki yağmurdan.

Nazemircim canım benim önceden olan çiçeklerim hep kurudular yeniden ektim sen de boş ver kuşları ben gibi yeniden ek

Aynen Zeloşum...

GEçmiş olsun Allah hayırlı şifalar vesin canım kardeşine...

Zeloşum sana da çok geçmiş olsun canım ya...

Gunaydin hanimlar hayirli sabahlar hayirli cumalar
Rabbim gonlunuzun muradini versin aminn.
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden geçeni hayırlısıyla versin inşallah

Sizlere de hayırlı cumalar kızlar...

tüm dualarına amin diyorum canım menim Allah seninde ne muradın varsa versin

menün çok güzelmiş ellerine sağlık afiyet olsun
sultan lokumu çok güzel evet ben çok seviyorum lokum gibi aynen dimi

Bu lokumu yine pasta börek aşkım tuttuğunda deneyeceğim inşallah,Bi de şu soğan patates çorban vardı o da hoş sanki onu da deneyeceğim inşallah ama tarifini yine yazarsın...

Efsuncum ööööllllllllllleeeeeeeeeeeee ayakların havada nasıl uyumuşsun kız ayaklarını iple tavana mı bağladın
Bu bebek işleri ne işler açıyor insanın başına

Yani kız haklı sara ben de diyorum toz şeker olsa öyle yazar,olsun ben toz şeker koyarım diyorum yaparsam
Canım ALLAH razı olsun hatırlatma yaptığın için..

kızlar bnde rıze pazarlıyım bı kerecık gıdebıldım ama bayıldım oralara

rizede çok yeşil ve güzelmiş ama rizeye gşitmedim kısmet olursa yaza gezmeye gitmeyi düşünüyoruz

paylaşımın için sağol canım

Karadeniz de görülmesi gereken çok yer var Samsun gerçekten çok güzel bir şehir, Rize de öyle.Rize önce bana yarım saatlik mesafedeydi.Karadeniz de en çok görülmesi gereken yerlerden biri Trabzon- Uzungöl ve Sümela manastırı.Müthiş doğa harikası yerler.Oraları bizim insanımızdan çok Avrupalılar geziyor, adamlar işini biliyor valla.

Yav bacılar o kadar çok sohbet etmişsiniz ki cevap yazmaktan sohbete katılamayrum 2013 mü Zeloşun fırtınası mı dır nedir bizim topicte sohbet patlaması var.Önceden kaybolanlar aynı anda çıktılar ortaya teker teker gelseydiniz ya

iyi insan lafının üstüne gelirmişhatresim saçını ben çekmedim saram çekti

hatresim gelmişsin ama konuşmadan gitmişsn canım

Canım ben burdayım bir yere gitmedim iki saattir size cevap yazıyorum parmaklarım uyuşacak gene yav.Saçımı çekmeyin uleynnnnn zatene çok uzun canımı daha çok acıtmayın

mübarek cuma yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin elini boş çevirmesin inşallah amin.
Canım hayırlısıyla RABBİM tekrar yeniden nasip etsin inşallah.

Biz kahvaltı yapalım bacılar fırsat bulursam çiçekleyimi ekleyecem daha...

dütttttttt çekilin yoldan hatresin treni geliyo altında kalmayın dütttttttttttttttopiğimiz hep şen olsun bebiş müjdeleriyle dolsun canımhatresim ne senin çiçekleri ne saramın balıkları göremedik daha

amin canım Rabbim bi sıkıntı verince sabrınıda veriyo kimseye taşıyamayacağı yük vermiyo ne mutluki bizimde sabrımız bol Rabbim mükafatınıda verir inş. sevinçcim

afiyet olsun canım sana ve ranişe
tatlım bende diyom saram hatresin saçı uzun çekme canı yanar diye dinleyen kim

Benim şu pc yi kaldırp camdan aşaaaaaaaaaa atcam
resimler büyük deyip yüklemiyo kk küçülteyim diyorum o da olmuyo., siz de dijitalden çekip atmıyor musun? bu benimki niye böyle sorun çıkarıyo ya

Ahhh Sara ahhhhhh benim yerime herifunun saçini çeksene ula, he benimkileri buldun uzun doladın eline dimi

Oyyy oyyy yeyim onlayı men yeyim yeyim

o zaman benim hapı kullanmam şart oldu

ha saram bak seni unutmuşum sen hepimizin adına geziyon zaten

evet canım izmirde güzel gerçekten bizim ev denize 5 dakka yazın bazen eşimle yemekten sonra termosa çay koyuyom doğru deniz kenarına

heee geziyom ne yapayım zeloşum çocuk yokken gezeyim velet gelince dahada böyle gezemem
izmir güzeldir güzel olmazmı çok seviyorum ben o şehiri

geçmiş olsun edacım nane kaynat iç mide bulantısına iyi gelir bide tuzlu kraker ye canım

canım hikayeleri beğenmeniz beni çok mutlu ediyo en ufak bi faydam dokunuyosa ne mutlu bana
tızım ya ha toz şeker ha şeker tozu aynı şey aaaaaaaa

saraaaaaaaaaaaaam öyle bi kaçıyonki arkana bile bakmıyon ne ara gittin yaaaaaaaaaa

öğlene yemek yapmaya gittim tızım

seni seviyoyuuuuuuuuuuuuuuuuum

iyi insan lafının üstüne gelirmişhatresim saçını ben çekmedim saram çekti

zelooooooooooooş

kuzucum cepteydim oğlanı hazırladım okula gönderdim derken kk atmış beniiii

nasılsın sevinçcim

inanmıyorum sen sigara içiyomusun ne ayıp ağzına biber sürerim senin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

toz şeker tızım

eveeeeeeeeet çiçeklerini gösteeeeeeeeeeeer

Yooooooooook olmuyor benim resimleri küçültemiyorum en az % 100 e indirgeyebiliyorum öyle olunca da kk kabul etmiyor büyük deyip Ama men çiçekleyimi görücüye çıkaracaktım yaaaaaaaaaaaaaaaa

balıklarım şekey dimiiiiii

bende digital makinayla çekiyorum ama paint proğramıyla küçültüyorum sana anlatmışım ama senin pc farklı sanırım

Sara iyiyim cnm sultan lokumu yapacamda sekeri eledim tozu cikmadi
Varmi bir onerisi olan

Saracim balikllarin cok sekerlerrrrr
Bende yuruyus yaptim geldim
Kadin budu koftenin tarifini alabuluuumuuyum :26:

Bi sorum daha olacakk sulta lokumunu pisirdikten sonra icine dovulmus findik ceviz felan koysak nasil olur acep :26:

balıklarım şekey dimiiiiii

bende digital makinayla çekiyorum ama paint proğramıyla küçültüyorum sana anlatmışım ama senin pc farklı sanırım

Evet ya sinirlerim tepeme çıkıyo ya.Canım msn ni ekledin mi:26::26::26::26:Bi Saram daha var sen sandım da:26::26:

Sara iyiyim cnm sultan lokumu yapacamda sekeri eledim tozu cikmadi
Varmi bir onerisi olan

Sara kız milletin beynini sulandırdın ulennnnn
Sevinçcim sana geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim görmemişsen tekrar geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…