Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, sevinc007+, sara_28+, zelalca+
sevoşum gelmiş hoşgelmişşşşşş
kuzucum cepteydim oğlanı hazırladım okula gönderdim derken kk atmış beniiii
sevinçcim hg canımkimyasal geçirmişsin üzülme tatlım bebiş gelecek sinyal veriyo inş. bak zelal dediydi dersin:13:
iyi geceler kızlarrrrrrr
işten tam zamanında geldim ben eve geleli 5 dakika geçmediki yağmur başladı5 dakika geç çıksam ıslak kedilere döncektim kaç gündür izmirde yağmur bitmedi çamaşırları odaya serdim oda resmen çamaşırdan görünmüyo insan böyle durumlarda kurutma makinesini arıyo gerçekten:))))))))
saram bebeğim senin dr bi tuhafmış benim bildiğim pikoda yumurta gelişmiyo yoksa yalnışmı biliyom ben:44:
begümcüm olmayınca herşey bahane nasipilk bende bi şey yoktu eşime sorun buldular o tedavi gördü bu seferde sorun bende çıktı troitten dolayı yumurtlamam bozulmuş adet düzenim hiç yok sebeb istersen bizde çok
canım kocalar öyle hep zaten çocuk isterler ama sadece sevmek için evde hayvan isterler onada aynıbenim eşimde kuşu çok severdi ama nedense yemine kafesine hep ben bakardım
hımm hiç gitmedim bayraklıya bende 3 sene konakta oturdum çok güzel bi şehir izmir
en küçük kız kardeşim 10 gündür falan karın ağrısı var
bugün doktora gitmiş yarın tahlil yapılacakmış yarın belli olacak
belirtilerde apandisiti gösteriyormuş korkuyor biraz ama kocasının gönlü olupta doktara götüremedi bi
kendide gidemiyor almanyada, dil bilmediği için, bugünde bir tanıdığa rica etmişler öyle gitmiş
inşallah kötü bişey değildir
sağol canım sorduğun için
nazcım aynı sorun bendede var yumurtam gelişmediği için progesteron yükselmiyo adet olamıyorum sonrada rahim duvarında kalınlaşma oluyo sürekli kanama görüyorum bir kerede endometrium oldum 3 sene tedavi gördüm bu ay yine 1 ay kanama gördüm ve çok korkuyorum yine tekrarlar diye dr ada gitmedim yine aynı şeyleri yaşarım diye
Gunaydin hanimlar hayirli sabahlar hayirli cumalar
Rabbim gonlunuzun muradini versin aminn.
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden geçeni hayırlısıyla versin inşallah
kızlar hayırlı sabahlar ve cumalarrrrr:))))))))))
Eki Görüntüle 615737 Eki Görüntüle 615738 Eki Görüntüle 615739
tüm dualarına amin diyorum canım menim Allah seninde ne muradın varsa versin
menün çok güzelmiş ellerine sağlık afiyet olsun
sultan lokumu çok güzel evet ben çok seviyorum lokum gibi aynen dimi
Efsuncum ööööllllllllllleeeeeeeeeeeee ayakların havada nasıl uyumuşsun kızanammmmm dün ne kdr sohbet etmişsiniz böleee yaaawww bayaa gecmiş var okudum biraz ama hepsine yetişemiyo insan Rabbim dostlugumuzu daim etsin inşşalaahhhhhh
bu arada ilaçdan yine geç uyandım ben gerçi akşamda baya yoruldum misafirler 11 de gitti yıka topla yerleştir 12ye çeyrek vardı yatarkene
bide malum çalışma dönemindeyizöleee uyuyup kalmışım ayaklar havada ilaçtan dolayı sanırım hala bacaklarım ağrıyo yaaaawww
soracam canım inşallah şifa olur sanada banada kullanan herkesede
amiiiiin canım sağol güzel yürekli arkadaşım bacım canımın içi zeloşum
amiiiiiiiiiiiiiiiiin
beğenmene sevindim canım
bildiğin toz şeker tızım yaaaa
amiiiiiiiiiin
sağol canım inşallah tutmuştur bebeği bu sefer öğlene kadar belli olacak
du ben bi o topiğe bakıp geleyim
Canım ALLAH razı olsun hatırlatma yaptığın için..'' Hz. Peygamber (s.a.v) :
Cuma günü bana çokça salavat getirin
Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür.
Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır. ''
[Ebû Davud,Salat 201,Vitir 26]
kızlar bnde rıze pazarlıyım bı kerecık gıdebıldım ama bayıldım oralara
rizede çok yeşil ve güzelmiş ama rizeye gşitmedim kısmet olursa yaza gezmeye gitmeyi düşünüyoruz
paylaşımın için sağol canım
begümcüm bu hap yumurta geliştiricimi eğer öyleyse bende alırım belki yumurtlama düzelirse adetlerimde düzelir
saracım yine harika bi nasihat ben artık hikaye olarak görmüyorum çünki her yazdığında kulağımıza küpe olcak bi nasihat öğreniyoz Allah razı olsun balım
canım daha çok geçsin du bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerefsuncum toki evleri nasıl malum bizde kiracıyız geçen şu tokiyi araştırdım ama çok açıklayıcı bi şey bulamadım taksitlerin uygun olması süper, artı 15 yıla bölüyolar kira öder gibi
saracım çok sağol balım gene kıyamadın banasenin tariflerini seviyorum sende benim gibi kolay ama lezzetli yemek yada tatlıları seviyosun
efsuncum şu şeker tozunu bende 2 kere okudum saramda yazmış demekki bunun tozuda var ama şekerle oluyomuş bende öyle yaparım çok sağol kuzu çikolatalı yapta sonuca göre bende deniyeyim canım
kolay gelsin canım görüşürüz
bizimde patron rizeli canım gerçekten güzelmiş oralarben hep derim zaten el yurt dışından geliyo toprağımızın her karışını geziyo tadını çıkarıyo yurdum insanı ekmeğinin derdinden çalışmaktan ilçe dışına bile çıkamıyo
ha saram bak seni unutmuşum sen hepimizin adına geziyon zaten
evet canım izmirde güzel gerçekten bizim ev denize 5 dakka yazın bazen eşimle yemekten sonra termosa çay koyuyom doğru deniz kenarına
iyi insan lafının üstüne gelirmişhatresim saçını ben çekmedim saram çekti
hatresim gelmişsin ama konuşmadan gitmişsn canım
Canım hayırlısıyla RABBİM tekrar yeniden nasip etsin inşallah.inşallah canım üzülmüyorum alıştım artık rabbimin bir bildiği vardır elbet
mübarek cuma yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin elini boş çevirmesin inşallah amin.
dütttttttt çekilin yoldan hatresin treni geliyo altında kalmayın dütttttttttttttt
Ben hep evin içine seriyorum kışın Zeloş
Kurtarmışsın kendini neyseki yağmurdan.
Nazemircim canım benim önceden olan çiçeklerim hep kurudular yeniden ektim sen de boş ver kuşları ben gibi yeniden ek
Aynen Zeloşum...
GEçmiş olsun Allah hayırlı şifalar vesin canım kardeşine...
Zeloşum sana da çok geçmiş olsun canım ya...
Sizlere de hayırlı cumalar kızlar...
Bu lokumu yine pasta börek aşkım tuttuğunda deneyeceğim inşallah,Bi de şu soğan patates çorban vardı o da hoş sanki onu da deneyeceğim inşallah ama tarifini yine yazarsın...
Efsuncum ööööllllllllllleeeeeeeeeeeee ayakların havada nasıl uyumuşsun kızayaklarını iple tavana mı bağladın
Bu bebek işleri ne işler açıyor insanın başına
Yani kız haklı sara ben de diyorum toz şeker olsa öyle yazar,olsun ben toz şeker koyarım diyorum yaparsam
Canım ALLAH razı olsun hatırlatma yaptığın için..
Karadeniz de görülmesi gereken çok yer var Samsun gerçekten çok güzel bir şehir, Rize de öyle.Rize önce bana yarım saatlik mesafedeydi.Karadeniz de en çok görülmesi gereken yerlerden biri Trabzon- Uzungöl ve Sümela manastırı.Müthiş doğa harikası yerler.Oraları bizim insanımızdan çok Avrupalılar geziyor, adamlar işini biliyor valla.
Yav bacılar o kadar çok sohbet etmişsiniz ki cevap yazmaktan sohbete katılamayrum2013 mü Zeloşun fırtınası mı dır nedir bizim topicte sohbet patlaması var.Önceden kaybolanlar aynı anda çıktılar ortaya teker teker gelseydiniz ya
inşallah canım üzülmüyorum alıştım artık rabbimin bir bildiği vardır elbet
mübarek cuma yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin elini boş çevirmesin inşallah amin.
Canım ben burdayım bir yere gitmedim iki saattir size cevap yazıyorum parmaklarım uyuşacak gene yav.Saçımı çekmeyin uleynnnnn zatene çok uzun canımı daha çok acıtmayın
Canım hayırlısıyla RABBİM tekrar yeniden nasip etsin inşallah.
Biz kahvaltı yapalım bacılar fırsat bulursam çiçekleyimi ekleyecem daha...
dütttttttt çekilin yoldan hatresin treni geliyo altında kalmayın dütttttttttttttttopiğimiz hep şen olsun bebiş müjdeleriyle dolsun canım hatresim ne senin çiçekleri ne saramın balıkları göremedik daha
amin canım Rabbim bi sıkıntı verince sabrınıda veriyo kimseye taşıyamayacağı yük vermiyo ne mutluki bizimde sabrımız bol Rabbim mükafatınıda verir inş. sevinçcim
Ahhh Sara ahhhhhh benim yerime herifunun saçini çeksene ula, he benimkileri buldun uzun doladın eline dimiafiyet olsun canım sana ve ranişe
tatlım bende diyom saram hatresin saçı uzun çekme canı yanar diye dinleyen kim
cnm pko larda ınsulın dırencı oluyomus buda kılo almalarını saglıyoms bu hapta saglıklı yumurta gelısmesını ve adetı duzene sokuyorms doktor oyle dedı nette cok arastrdm bı cogunun adetı duzene gırms coguda hamıle kalms 1 sene olmadan bnım ılk ayım bu hapı kullanalı bıde kıloluları cok zayıflatıyorms bu hap
ha saram bak seni unutmuşum sen hepimizin adına geziyon zaten
evet canım izmirde güzel gerçekten bizim ev denize 5 dakka yazın bazen eşimle yemekten sonra termosa çay koyuyom doğru deniz kenarına
hayirli cumalar arkadaslar....
ben cok kotuyum dun gorumceme gitmistik aksam oturmaya cikarken apartmanin kapisinda midem bulandi ve kendimi disari zor attim midemde hic bisi kalmadi eve geldik pi postada evde tam yatacaz dedik tekrar kendimi banyoya attim sonra esim nane limon yapti ictim uyuduk gece umut kalkti onu salladim tam uyudu dedim yine bulanti basladi gece 3 tu...
simdi ise zar zor bisiler yedim onlarida cikarmamak icin uyuycam biraz hazir umutta uyumusken...
begümcüm bu hap yumurta geliştiricimi eğer öyleyse bende alırım belki yumurtlama düzelirse adetlerimde düzelir
saracım yine harika bi nasihat ben artık hikaye olarak görmüyorum çünki her yazdığında kulağımıza küpe olcak bi nasihat öğreniyoz Allah razı olsun balım
canım daha çok geçsin du bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerefsuncum toki evleri nasıl malum bizde kiracıyız geçen şu tokiyi araştırdım ama çok açıklayıcı bi şey bulamadım taksitlerin uygun olması süper, artı 15 yıla bölüyolar kira öder gibi
saracım çok sağol balım gene kıyamadın banasenin tariflerini seviyorum sende benim gibi kolay ama lezzetli yemek yada tatlıları seviyosun
efsuncum şu şeker tozunu bende 2 kere okudum saramda yazmış demekki bunun tozuda var ama şekerle oluyomuş bende öyle yaparım çok sağol kuzu çikolatalı yapta sonuca göre bende deniyeyim canım
saraaaaaaaaaaaaam öyle bi kaçıyonki arkana bile bakmıyon ne ara gittin yaaaaaaaaaa
canım ya kıyamam sana mide bulantısından nefret ederim insan kendini çok kötü hissediyo Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla sıkıntısız şu dönemi geçirmeni nasip etsin tuzlu kraker ye canım saramdan öğrendim mide bulantısına iyimişumut paşayıda çok öp benim için tatlım
iyi insan lafının üstüne gelirmişhatresim saçını ben çekmedim saram çekti
kuzucum cepteydim oğlanı hazırladım okula gönderdim derken kk atmış beniiii
mola vakti
inşallah canım üzülmüyorum alıştım artık rabbimin bir bildiği vardır elbet
Ben hep evin içine seriyorum kışın Zeloş
Kurtarmışsın kendini neyseki yağmurdan.
Nazemircim canım benim önceden olan çiçeklerim hep kurudular yeniden ektim sen de boş ver kuşları ben gibi yeniden ek
Aynen Zeloşum...
GEçmiş olsun Allah hayırlı şifalar vesin canım kardeşine...
Zeloşum sana da çok geçmiş olsun canım ya...
Sizlere de hayırlı cumalar kızlar...
Bu lokumu yine pasta börek aşkım tuttuğunda deneyeceğim inşallah,Bi de şu soğan patates çorban vardı o da hoş sanki onu da deneyeceğim inşallah ama tarifini yine yazarsın...
Efsuncum ööööllllllllllleeeeeeeeeeeee ayakların havada nasıl uyumuşsun kızayaklarını iple tavana mı bağladın
Bu bebek işleri ne işler açıyor insanın başına
Yani kız haklı sara ben de diyorum toz şeker olsa öyle yazar,olsun ben toz şeker koyarım diyorum yaparsam
Canım ALLAH razı olsun hatırlatma yaptığın için...
Karadeniz de görülmesi gereken çok yer var Samsun gerçekten çok güzel bir şehir, Rize de öyle.Rize önce bana yarım saatlik mesafedeydi.Karadeniz de en çok görülmesi gereken yerlerden biri Trabzon- Uzungöl ve Sümela manastırı.Müthiş doğa harikası yerler.Oraları bizim insanımızdan çok Avrupalılar geziyor, adamlar işini biliyor valla.
Yav bacılar o kadar çok sohbet etmişsiniz ki cevap yazmaktan sohbete katılamayrum2013 mü Zeloşun fırtınası mı dır nedir bizim topicte sohbet patlaması var.Önceden kaybolanlar aynı anda çıktılar ortaya teker teker gelseydiniz ya
Canım ben burdayım bir yere gitmedim iki saattir size cevap yazıyorum parmaklarım uyuşacak gene yav.Saçımı çekmeyin uleynnnnn zatene çok uzun canımı daha çok acıtmayın
Canım hayırlısıyla RABBİM tekrar yeniden nasip etsin inşallah.
Biz kahvaltı yapalım bacılar fırsat bulursam çiçekleyimi ekleyecem daha...
afiyet olsun canım sana ve ranişe
tatlım bende diyom saram hatresin saçı uzun çekme canı yanar diye dinleyen kim
Benim şu pc yi kaldırp camdan aşaaaaaaaaaa atcam
resimler büyük deyip yüklemiyo kkküçülteyim diyorum o da olmuyo., siz de dijitalden çekip atmıyor musun? bu benimki niye böyle sorun çıkarıyo ya
Ahhh Sara ahhhhhh benim yerime herifunun saçini çeksene ula, he benimkileri buldun uzun doladın eline dimi
Oyyy oyyy yeyim onlayı men yeyim yeyim
balıklarım şekey dimiiiiii
bende digital makinayla çekiyorum ama paint proğramıyla küçültüyorum sana anlatmışım ama senin pc farklı sanırım
Sara iyiyim cnm sultan lokumu yapacamda sekeri eledim tozu cikmadi
Varmi bir onerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?