Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Aa gormedim cok saol hayatim
Fazla sekerin tozu varmiydi sende

Sara iyiyim cnm sultan lokumu yapacamda sekeri eledim tozu cikmadi
Varmi bir onerisi olan

iyi eleyememişsin sen ondan çıkmaış ben elesem çıkardı

Saracim balikllarin cok sekerlerrrrr
Bende yuruyus yaptim geldim
Kadin budu koftenin tarifini alabuluuumuuyum :26:

kadınbudu köfte tarifi

kıyma pirinç soğan sarımsak tuz maydanoz pulbiber yumurta ve un
pirinçleri pişiriyosun soğanı kavurup kıymanın yarısını ekleyip pişiriyosun sonra haşlanmış pirinçlerin üzerine kavurduğun soğanlı kıymayı yarısını çiğ olarak ayırdığımız çiğ kıymayı maydanozu sarımsağı tuzu ve pul biberi ekleyip yoğuruyosun güzelce köfteler yapıyosun sonra ayrı bi kapta iki yumurtayı ve iki yemek kaşığı unu çırpıyosun köftelerine bu karışma bulayıp kızartıyosun

ben kıymanın yarısını pişirmeden tümünü çiğden koydum ama yarısını pişirince daha güzel oluyo canım sen öyle yap bende bundan sonra öyle yapacam
Bi sorum daha olacakk sulta lokumunu pisirdikten sonra icine dovulmus findik ceviz felan koysak nasil olur acep :26:

tatlım ben bu tarifi kk da elossanın mutfağından aldım tarifte yoktu ama sanırım koyulabilir fındıklı lokum yokmu buda fındıklı sultan lokumu olur sen dene güzel olursa söylersin bende yaparım

yok daha eklemedim şimdi ekleyecem canım

Cok saol saracim yarin yapayim bari koftenin yanina ne onerirsin
coook iyi eledim ama olmadi denicem valla ewde sut kalmamis
Az sonra gidip alirim

kızlar tüp bebek günlüğümüzdeki arkadaşımın sonucu malesef negatif olmuş çok üzüldüm bu 3.denemsiydi

Son düzenleme:
Aa gormedim cok saol hayatim
Fazla sekerin tozu varmiydi sende

Ben de şekerin tozu yok hayatım ama toz şeker istersen çoooooooook

Saraaaaaaaaa yakınlarda Sara' nın Mutfağı' nı açmaya davet ediyorum seni. Buralarda ziyan olup gitme bacımmmm
O patatesli havuçlu soğanlı tarifi de bi ara yaz he mi?

saram çok şirinler
tekirde yerdi ama gittitatlım ben cep telefonundan yükledim

niye abla kaç kılosun

tatlım 90 ın üstündeyim desem

Yooooooooook olmuyor benim resimleri küçültemiyorum en az % 100 e indirgeyebiliyorum öyle olunca da kk kabul etmiyor büyük deyip Ama men çiçekleyimi görücüye çıkaracaktım yaaaaaaaaaaaaaaaa

bak bi kere daha anlatayım bilgisayarına eklediğin resmi açıyosun üzerine sağ tıklayıp birlikte aç yerde paint proğramını seçiyosun sonra açılan pencerede yakınlaştır uzaklaştır diye bi yer olacak yukarıda görünüm yazan yerde uzaklaştıra tıkla resmi görene kadar sonra giriş bölümünü tıkla yeniden boyutlandır var oraya tıkla 100 yazan yere 50 yaz tamam de sonra resmi farklı kaydet sonrada kkya ekle hepsi bu kadar

çorba tarifine gelince iki orta boy patates bi tane orta boy kuru soğan ve iki orta boy havucu yıka kabuklarını soy iri iri doğra üzerine su alıp pişir sebzeler pişip yumuşayınca blendirle ez hepsini içine ince ince doğradığın maydanozları ve bi çay kaşığının ucunda karabiberi ve tuzunu ekle bi kaç damlada yağ damlat çok fazla değil bi taşım daha kaynat çok harika bi çorba oluyo. çoğu kimse mercimek çorbası zannediyo renginden dolayı

saranın mutfağı haaa kulağa hoş geliyoda ben öyle her yaptığımın resmini çekip uğraşamamki sabırlı değilim yani

kızlar tüp bebek günlüğümüzdeki arkadaşımın sonucu malesef negatif olmuş çok üzüldüm bu 3.denemsiydi

saram çok üzüldüm canım
tatlım dün ayşenuru sormuştun ya grip olmuş canım arzu aradı şimdi ona gitcem senin için öperim canım küçük cadıyı artık akşama gelirim tatlım

hatresim saramın şu şeker tozu hepimizi duman etti

saram köfte çok güzel görünüyodu
akşama görüşürüz kızlar çok

Yok ceptekini de kk kabul etmedi demek sorun başka bir yerde,çünkü ceptekinin ebatı küçük:26::26::26::26:

köftemi beğenmenize sevindim
geçmiş olsun canım ayşenuru öp benim yerime arzuyada selam söyle kendinede iyi bak senide

Son düzenleme:

Canım sorun başka bişey galiba,söylediklerini yine gözden geçirdim, belli bir yerden sonra aynı şekilde ilerlemiyor canım ve yüzde elliye ııııhhhh yapamıyorsun.Çorba tarifin için thanks...

Güle güle canım menim

tekire yedirmem men balıklarımı onların menim tatlişlerim

egunalin sonucu canım 8 yıllık evli 3.denemesi demiştim
Hayırlısı her şeyin böyle negatif sonuçları görünce

o halde senin bilgisayarınla ilgili bişey canım resimleri msnden mail at sen bana ben bakayım küçültebilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…