Sabırla Bebeğini Bekleyenler

wwawww maşallahhh maşşşallahhhh zeloş ablam yüreciğine sağlıkkkk

valla anlamadım desem kızmazsın demi
hangi üstteki ??? vallahi anlamadım ben

bazayı açıp dikenler bile varmış bacaklarını
oo çok güzel şarkı kime seranat yapıyorsun
tam ben girdim eşim geldi neyse yarın görüşürüz artık iyi geceler

ne bazası beee onu nasıl yapıyolarmış ki bazanın arasına sıkışıp kalmasınlar sonra
valla ben normal dikiyorum

anam nedir bu kocişlerin bu akşam derdi yaaaww bi rahat vermediler

kuzu kociş işte onu özledim galibanazcım tam zengin kalkışı olduiyi geceler canım
kuzu ben bazen bacaklarım ağrıyınca dikiyome tabi sen gençsin bizimle senin bacak dikmen farklı oluyo

aaa kocişin yokmu abla evde hmmm ona desene bu hasretlik özlem

aynen öle olmuş bacak dikme aynı ama amaçlar farklı
naz gitmeseydi keşke yaaa bende su baza olayına çok güldüm heee

kuzu üstte Font size gibi yazılar var , başlık yazısının altında büyük A varya üstüne gel text color yazısı çıkcak tıkla renklerden birini seç onunda üstüne tıkla hadi bu sefer olcak şekerrrrrrr

aaa kocişin yokmu abla evde hmmm ona desene bu hasretlik özlem

aynen öle olmuş bacak dikme aynı ama amaçlar farklı
naz gitmeseydi keşke yaaa bende su baza olayına çok güldüm heee

eşim bir hafta geceye bir hafta gündüze gidiyo kuzuben alıştım artık

canım mesajlara girerek yapıyosun deme

10 kasım tarihinde erkek arkadasımla birşeyler yaşadık ama tam bir ilişki değildi sadece eline meni bulaşmıştı bu şekilde benim cinsel organıma değdirdi fakat elini silmişti değdirmeden önce..daha sonra 26 aralıkta adet gördüm fakat kuruntu yapıp test yaptım 2kez negatifti.doktorada gittim ultrason ile baktı kafama taka taka bazı belirtileri yaşadım sanırım yine dayanamadıp test yaptım arkasından tekrar doktora gittim ultrason ile bakıldı birşey olmadıgı söylendi.Ve dün tekrar eczaneden bir test alıp yaptım negatifti . Ama benim sorunum bazı belirtileri yasamam karnımın alt kısmında bir şişlik var budaha çok sağ ve sol tarafta. göğüslerimde ağrıda var.sık idrar isteğii. Hamilemiyim sizce 5 test ve 2 ultrason sonrasında da ? karnımın altı niye şişiyor? buaralar kilo vermiş olabilirim acaba kemiklerim mi çıktı bu şişlik bu yuzdenmii

ezgi seninki pisikolojik galiba bizlerde bebek istediğimiz için vücudumuz bazen bizi yanıltıyo olmadık belirtiler veriyo seninkide korkudan olmuştur olsa ultrasonda kesin çıkardı bence bi daha kendini böle riske atma

bende font monut görünmüyo beee nerde bu

eşim bir hafta geceye bir hafta gündüze gidiyo kuzuben alıştım artık

hmmm zor oluyodur ama yaa gerçi insan düzen kurdumu alışıyo demi

canım mesajlara girerek yapıyosun deme

valla bulamadım bi türlü bu gece çıldırtcam seni

kesinlikle bu bana büyük bir ders oldu ama degılımdır dımı

değilsindir olsaydın kaç ay olmuş ultrasonda kesin çıkardı bu kadar stres yapma sadece artık kendini düşün ya olsaydın belkide kendini hazır hissetmeden evlenmek zorunda kalcaktın belkide mutsuz olcaktın

bende font monut görünmüyo beee nerde bu

hmmm zor oluyodur ama yaa gerçi insan düzen kurdumu alışıyo demi

valla bulamadım bi türlü bu gece çıldırtcam seni

efsunum alıntı ile cevaplaya gir hemen başlık yazısının altında ben biliyom senin aklın nerde

evet korkum bu zaten hala kendimin hamile oldugunu dusunuyorum. Bugun bir test daha yaptım negatifti, şuan olsaydı 11 hafta olucaktı kesin cıkarmıydı bu testte?

evet korkum bu zaten hala kendimin hamile oldugunu dusunuyorum. Bugun bir test daha yaptım negatifti, şuan olsaydı 11 hafta olucaktı kesin cıkarmıydı bu testte?

ezgi çıkmazmı 5 haftalık bebek çıkıyo 11 haftalık haydi haydi çıkar kendini bu kadar yıpratma artık rahatla ocakta adet olmadınmı

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, zelalca+, LeYLa_21+

vvaaaayyy keylam gelmiş hoşgelmişşşş
nasılsın canım
nerelerdesin kız bakim sende benim gibi kaybolmuşsun

başlığın altında bişey yokki bende yaaa neden yok nedennnnnn
aklım burdada yok işte yaawwww
kuzu senin nasıl olmaz ya
geçen ay 26sında oldum yarın adet günüm ama stres yaptıgım ıcın gecikicek sanırm

hııı bu kadar moralini bozuyosan yarın son kez bi dr a git ve artık bu konuyu kafandan at bence ama kesin hamile değilsin

leyloşşşşşşşşşşşhg canım nerelerdesin kaç gündür ya seni çok merak ettik sen nasılsın busemiz nasıl özledik sizi

dağlarkızı reyhan sende hg canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…