Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hahahaa gece gece iyi geldi inanki..18 yaşındaki bacımız ne yapmış ben fransız kaldımda bizde genç olduk sevgilimiz oldu ama asla ailemi utandıracak küçük düşürecek şeyler yaşamadım keşkeee dememek adına...

yaniiii 1 hafta sonra devam nası olsa aynen devam ediyorum gecen ay bitkisel karışımlar yedik ama olmadı bu ay doktuşa gittim progestan kullanıyorum şuan hayırlısı inşşşallah diyelim... yaaa aslında annelik duygusunu yaşamak istiyorum ama çok da korkuyorum ama Rabbim kolaylığını verir inşşşallahhhhh... 2. olsun bence annelik iç güdüsüyle gelir aklına unutttukların merak etme canım...

inşşallah ablacım inşşallahhh fıkra için teşekkürler karıncadan fil heeee

kız ben ne diyim sanaderse bakarsan reyhan senden eski daha o sana ders verirevet ya ah gençlik elden gidince kıymeti biliniyo şimdi aklı bi karış havada

duaların için çok sağol canımreyhancım sonuçta alt yapı var hele bi olsunda gerisi gelir Allahın izniyle inş.

valla bizde tam anlamadık bi hatlar yemiş şimdi onun telaşında... aynen bende eşimle tanıştıgımda 16 yaşındaydım 8 sene sonra evlendik ama dediğin gibi ailemi utandıracak küçük düşürecek şeyler yaşamadım kiii eşimde sağolsun hiç o konuda bişey demedi seven insan zaten o konuma düşürmez bence bunlar heveslik

efsunum herkesi kendine benzetiyon rahat bırak reyhanı belki o öle ayıp şeyler yapmıyodur

o konuda verir tabi canım tecrübe var zaten ortada büyüğe saygım sonsuz ama hala yok benim A
aynen öleee elden gidince anlaşılıyo değeri sonra ahlar vahlar keşkeler alıyo yerini ne bi karış havası bunlar 1 karışıda geçmiş durumda ben çok üzülüyorum gençliğin gittiği duruma valla

yaniii 1. olmuş 2. neden gelmesin demi biz daha 1 beceremedik o kdr bacak dikmeye

Son düzenleme:

olcak inş. bebişin canım
efsun kuzu bence sen gençliğe değilde şu giden büyük a ya üzülüyonne o reyhanın gözünü korkuttun galiba

efsunum herkesi kendine benzetiyon rahat bırak reyhanı belki o öle ayıp şeyler yapmıyodur

aşkolsun zelal abla ben ayıp bişey yapmıyorum kiii bebek yapmaya çalışıyorum sadece

bu arada bizim 18 lik hala sorusuna cevap arıyor
2-3 topiğe daha yazmış sorusunu

aynen canım bende eşimle arkadaş olduğumda henüz 17 imdeydim 21imde de evlendim 28 yaşını doldurmuş bir hatunumun nihayetinde ayıp şeyler bizde biliruk ama şuan o modda değilim kahretsin

aşkolsun zelal abla ben ayıp bişey yapmıyorum kiii bebek yapmaya çalışıyorum sadece

bu arada bizim 18 lik hala sorusuna cevap arıyor
2-3 topiğe daha yazmış sorusunu

efsun efsun öldürcen sen beni
valla onu bende anlamadım 11 haftalık bebek belli olmazmı canımREYHANNNNN içimizde tecrübeli sensin belli olmazmı

aynen canım bende eşimle arkadaş olduğumda henüz 17 imdeydim 21imde de evlendim 28 yaşını doldurmuş bir hatunumun nihayetinde ayıp şeyler bizde biliruk ama şuan o modda değilim kahretsin

canım en doğrusunu yapmışsınız yapmayanlar ortada işte mutsuz mutsuz dolanıyo

olcak inş. bebişin canım
efsun kuzu bence sen gençliğe değilde şu giden büyük a ya üzülüyonne o reyhanın gözünü korkuttun galiba

hayrılısı diyorum ablam ben 1 seneye yakındır korunmuyorum çünkü takmicam artıkk eskisi gibi olursa başımın üstünde yeri var olmazsa takdiri ilahiiii
valla gencliğe daha çok üzülüyorum A 'dan korkmamıştır canımmmmmmm

canım burda çok gördüm stresten gebeliği gecikeni artık yeter diyolardı hamiş haberini alıyoduk en doğrusunu yapıyosun tamam full çalış dr gerekiyosa git ama kafaya takma hep pozitif ol bebişin stresle değil keyifle gelsin:13:

bende 16 da tnaıştım 8 yıl görüştük 24 de evlendim işte... aynen bizde biliyoruz... sen haftayaki maçı düşün şekerim

efsun efsun öldürcen sen beni
valla onu bende anlamadım 11 haftalık bebek belli olmazmı canımREYHANNNNN içimizde tecrübeli sensin belli olmazmı

aayyy sakın ne öldürmesi abla yaaaa tamam sustum sen gülme krizine girme
11 haftalık çoktannnnnnn ben burdayım derdi oooo milletin ki 5. haftada utrasondan el sallıyo nerdeyse

canım en doğrusunu yapmışsınız yapmayanlar ortada işte mutsuz mutsuz dolanıyo

şükürler olsun o günümüze ilk eşimle çıktım konuştum ettim eşimlede evlendim valla
mutsuz dolanmayı bırak o kdr test yaptırmış ultrasona girmiş hala hamiş miyim diyo tövbeeeeee

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin güzel bi bebekle süslesin canım inş.bilmiyorum kuzu ya kafamı yapıyo acaba

evet genç bayanlar ve kendini genç hissedenler ben artıkın kaçar uykuu bana el sallıyor göz kapaklarım kapanmaktaa,hepinize hayırlı huzurlu,sağlıklı, günler diliyorum zira pazar günü memlekete gidicem 15 gün sonra kaldığımız yerden makaraya devammhayırlı gecelerrr innnnnnnnnnnşallah döndüğümde sizlerden hamiş haberleri duyarım Allaha emanet olun bacılar..:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…