- 22 Ekim 2007
- 441
- 1
- 116
hep beraber gülelim canım inş.dur bi fıkra anlatayım filin bi tanesi karınca yuvasını ezmiş karıncalardan biri çok kızmış çıkmış filin üstüne göz göze gelmişler ve birbirlerine aşık olmuşlar fil dişi karıncayı babasından istemeye gitmiş karıncanın babası fili kovmuş sana verilecek kızım yok demiş fil boynunu büküp gitmiş sonradan karınca file kaçmış dişi karıncanın babası bunları bulmuş silshını file doğrultmuş dişi karınca kendini filin önüne atmış baba baba bana acımıyosan karnımdaki file acı demiş
aslında cicişler ben çok eski kkcılardanım fakat bi kaç yıldır aktif değilim sadecekırmızı kart yedi kocam napam artık gelecek maçlara bakçaz çalışmalara son sürat devam bacım pes etmekk yook Rabbim inşallah sizlerede anneliği tattıracak emin ol isteyen herkeslere versin mevlam ben bebek bakmayı unuttum bakalım 2.olduğunda naparım rahata çok alıştım doğrusu
hep beraber gülelim canım inş.dur bi fıkra anlatayım filin bi tanesi karınca yuvasını ezmiş karıncalardan biri çok kızmış çıkmış filin üstüne göz göze gelmişler ve birbirlerine aşık olmuşlar fil dişi karıncayı babasından istemeye gitmiş karıncanın babası fili kovmuş sana verilecek kızım yok demiş fil boynunu büküp gitmiş sonradan karınca file kaçmış dişi karıncanın babası bunları bulmuş silshını file doğrultmuş dişi karınca kendini filin önüne atmış baba baba bana acımıyosan karnımdaki file acı demiş
kız ben ne diyim sanabende sey konusunda sandımdıvalla reyhancım biliyosan el at cidden
evet çok genç daha hersey tozpembe
aynen katılıyorum abla sana değer veren zaten o konuma sokmaz bencede...
kendine yazık etmeyi bırak aileyi küçük düşürmek apayrı bi sıkıntı dert...
gençlik işte bizde genç olduk ama böle değil
aslında cicişler ben çok eski kkcılardanım fakat bi kaç yıldır aktif değilim sadecekırmızı kart yedi kocam napam artık gelecek maçlara bakçaz çalışmalara son sürat devam bacım pes etmekk yook Rabbim inşallah sizlerede anneliği tattıracak emin ol isteyen herkeslere versin mevlam ben bebek bakmayı unuttum bakalım 2.olduğunda naparım rahata çok alıştım doğrusu
hahahaa gece gece iyi geldi inanki..18 yaşındaki bacımız ne yapmış ben fransız kaldımda bizde genç olduk sevgilimiz oldu ama asla ailemi utandıracak küçük düşürecek şeyler yaşamadım keşkeee dememek adına...
hahahaa gece gece iyi geldi inanki..18 yaşındaki bacımız ne yapmış ben fransız kaldımda bizde genç olduk sevgilimiz oldu ama asla ailemi utandıracak küçük düşürecek şeyler yaşamadım keşkeee dememek adına...
yaniiii 1 hafta sonra devam nası olsaaynen devam ediyorum gecen ay bitkisel karışımlar yedik ama olmadı bu ay doktuşa gittim progestan kullanıyorum şuan hayırlısı inşşşallah diyelim... yaaa aslında annelik duygusunu yaşamak istiyorum ama çok da korkuyorum ama Rabbim kolaylığını verir inşşşallahhhhh... 2. olsun bence annelik iç güdüsüyle gelir aklına unutttukların merak etme canım...
inşşallah ablacım inşşallahhh fıkra için teşekkürler karıncadan fil heeee
kız ben ne diyim sanaderse bakarsan reyhan senden eski daha o sana ders verir evet ya ah gençlik elden gidince kıymeti biliniyo şimdi aklı bi karış havada
duaların için çok sağol canımreyhancım sonuçta alt yapı var hele bi olsunda gerisi gelir Allahın izniyle inş.
o konuda verir tabi canım tecrübe var zaten ortadabüyüğe saygım sonsuz ama hala yok benim A
aynen öleee elden gidince anlaşılıyo değeri sonra haler vahlar keşkeler alıyo yerini ne bi karış havası bunlar 1 karışıda geçmiş durumda ben çok üzülüyorum gençliğin gittiği duruma valla
yaniii 1. olmuş 2. neden gelmesin demi biz daha 1 beceremedik o kdr bacak dikmeye
efsunum herkesi kendine benzetiyon rahat bırak reyhanı belki o öle ayıp şeyler yapmıyodur
valla bizde tam anlamadık bi hatlar yemiş şimdi onun telaşında... aynen bende eşimle tanıştıgımda 16 yaşındaydım 8 sene sonra evlendik ama dediğin gibi ailemi utandıracak küçük düşürecek şeyler yaşamadım kiii eşimde sağolsun hiç o konuda bişey demediseven insan zaten o konuma düşürmez bence bunlar heveslik
aşkolsun zelal abla ben ayıp bişey yapmıyorum kiii bebek yapmaya çalışıyorum sadece
bu arada bizim 18 lik hala sorusuna cevap arıyor
2-3 topiğe daha yazmış sorusunu
aynen canım bende eşimle arkadaş olduğumda henüz 17 imdeydim 21imde de evlendim 28 yaşını doldurmuş bir hatunumun nihayetinde ayıp şeyler bizde bilirukama şuan o modda değilim kahretsin
olcak inş. bebişin canım
efsun kuzu bence sen gençliğe değilde şu giden büyük a ya üzülüyonne o reyhanın gözünü korkuttun galiba
aynen canım bende eşimle arkadaş olduğumda henüz 17 imdeydim 21imde de evlendim 28 yaşını doldurmuş bir hatunumun nihayetinde ayıp şeyler bizde bilirukama şuan o modda değilim kahretsin
reyhancım efsuna renkli yazı yazmayı öğretsene:86:
hayrılısı diyorum ablam ben 1 seneye yakındır korunmuyorum çünkü takmicam artıkk eskisi gibi olursa başımın üstünde yeri var olmazsa takdiri ilahiiii
valla gencliğe daha çok üzülüyorum A 'dankorkmamıştır canımmmmmmm
efsun efsun öldürcen sen beni
valla onu bende anlamadım 11 haftalık bebek belli olmazmı canımREYHANNNNN içimizde tecrübeli sensin belli olmazmı
canım en doğrusunu yapmışsınız yapmayanlar ortada işte mutsuz mutsuz dolanıyo
renkli yazı ne yaff ben anlamadıısizin telaffuzlara cahilim dahaaa giden A neyyy
bende 16 da tnaıştım 8 yıl görüştük 24 de evlendim işte... aynen bizde biliyoruz... sen haftayaki maçı düşün şekerim
aayyy sakın ne öldürmesi abla yaaaatamam sustum sen gülme krizine girme
11 haftalıkçoktannnnnnn ben burdayım derdi oooo milletin ki 5. haftada utrasondan el sallıyo nerdeyse
şükürler olsun o günümüze ilk eşimle çıktım konuştum ettim eşimlede evlendim valla
mutsuz dolanmayı bırak o kdr test yaptırmış ultrasona girmiş hala hamiş miyim diyo tövbeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?