Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hatunlarrr uyumayan varmı...ben pazar günü memlekete gidiyorum 15gün kk da yokum doya doya tadına varayım hiç adetim değildir bu saatte ama.. az biraz fiskos ederiz beyaz show eşliğinde laptop kucağımda gece kuşu gibiyim ne uyku var ne bişi..ve ayrıca enerjik bir gecemdeyim nasıl oldu bende hayretler içerisindeyimneyseee keyifler yerindemi sizinde bakalım

değilde efsunum sen bi ara eşine göster acaba bi yerlerimi kapattın sen:44:

eşim kk anlamaz ki sanırsam yaaaa neresini kurcaladım acep ben buraların yaawww bulamadımda bi türlü

valla şükürler olsun benimde yerinde canım aslında uykum varda benim muhabbet daha ii uykudan suan

enerjik hıkuzu sen efsuna söyle o nasıl enerji atılcanı iyi biliyo reyhancım sen söyleyince bende beyazı açtım unutmuştum ben onu hadi fiskos edelim

enerjik hıkuzu sen efsuna söyle o nasıl enerji atılcanı iyi biliyo reyhancım sen söyleyince bende beyazı açtım unutmuştum ben onu hadi fiskos edelim

hala yok benim şu büyük A
valla şimdi anlatmim burda
nolur nolmaz zaten biri tutturmuş hamilemiyim değilmiyim diye

kızlar anladım ben onu enerji atçak modda değilim şuan offline yanii..bugün geldi kırmızılar..moralman olarak bozulmuştum ama şimdi keyfim yerinde çok şükür,kocamla kızım uyudular ben free takılıyorum evet tanışalım 29una girecek 4buçuk yaşında kız annesiyim ve 2.bebek çalışmaları yapan aceleci bir hatunum,neyse artık kafaya takmıyorum zamanı değil daha kardeş için demekki..

hangi konuda abla

malesef abla liseli 18 diyede yazmış zaten
efsunum hangi konuda olcak şu renkli yazı konusunda REYHANNNNN imdatttttttttttt
18 yaşındayım. Böyle birşey nasıl yaptım kendimden nefret ediyorum

biz inş. değildir derken genç değildir anlamında dedik ama gençmişsin hemde en güzel çağlarındasın kendinden nefret etme ama oku bi mesleğin olsun erkek arkadaş insanın hayatına her zaman girer ama şu yaşın okuma imkanın her zaman olmaz oku mesleğini al eline dimdik ayakta kendine güvenen bir kadın olarak bir ilişkiye başla oda ciddi anlamda seninle evlenmeyi düşünen gerçekten seven bir erkek sana bunları yapmaz seni küçültmez kendine yazık etme ailenin umutlarını boş çıkarma

hmmm demek kırmızı kart adın 1 hatta uzaklaştıma heee neyse önünüzdeki maçlara bakarsın artıkım
keyif demek = biz demek zaten
aaaa sende mi yenisin canım topişte okeyto tanışalım
bende 25 yaşında bebişi olmayan ama son sürat çalışan ev hanımıyım koçişi uyuttum free takılıyorum bende
aslında 4.5 ii bi yaş kardeş için ama Rabbimin izniyle olur inşşallah ama sen takma kafaya en azından bi kızın var canım 2. gelir inşşallahhh

alem kız valla sende maonim gibi beni çok güldürüyon

güldürmeyi mutlu etmeyi her zmn çok severim zaten benim felsefem '' gülümse ''
süprizlerede ayrıca bayılırım
gül tabiiii hep gülümse ablacım hayata kiii oda sana gülsün demi

tanıştığımıza sevindim canımkızını bizim için öp tatlımreyhancım kızın daha küçük hemen stres yapma sakin sakin ilerle bebiş yolunda canım bir şeyler yap ama kendini yıpratmadan :13:kuzu ben 36 yaşındayım 14 yıllık evliyim 3 aşılama 2 tüp denedim olmadı şimdilik hiç birşey yapmıyorum ve daha rahatım

bende sey konusunda sandımdı valla reyhancım biliyosan el at cidden

evet çok genç daha hersey tozpembe
aynen katılıyorum abla sana değer veren zaten o konuma sokmaz bencede...
kendine yazık etmeyi bırak aileyi küçük düşürmek apayrı bi sıkıntı dert...
gençlik işte bizde genç olduk ama böle değil

aslında cicişler ben çok eski kkcılardanım fakat bi kaç yıldır aktif değilim sadecekırmızı kart yedi kocam napam artık gelecek maçlara bakçaz çalışmalara son sürat devam bacım pes etmekk yook Rabbim inşallah sizlerede anneliği tattıracak emin ol isteyen herkeslere versin mevlamben bebek bakmayı unuttum bakalım 2.olduğunda naparım rahata çok alıştım doğrusu

hep beraber gülelim canım inş.dur bi fıkra anlatayım filin bi tanesi karınca yuvasını ezmiş karıncalardan biri çok kızmış çıkmış filin üstüne göz göze gelmişler ve birbirlerine aşık olmuşlar fil dişi karıncayı babasından istemeye gitmiş karıncanın babası fili kovmuş sana verilecek kızım yok demiş fil boynunu büküp gitmiş sonradan karınca file kaçmış dişi karıncanın babası bunları bulmuş silshını file doğrultmuş dişi karınca kendini filin önüne atmış baba baba bana acımıyosan karnımdaki file acı demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…