ne bilem abla yaa nası olmaz kk beni dışlamış mı kiii
pazartesi günü tekrar gidicem sadece ultrasonla bakması yeterli olurmu sence?
değilde efsunum sen bi ara eşine göster acaba bi yerlerimi kapattın sen:44:
hatunlarrr uyumayan varmı...ben pazar günü memlekete gidiyorum 15gün kk da yokum doya doya tadına varayım hiç adetim değildir bu saatte ama..az biraz fiskos ederiz beyaz show eşliğinde laptop kucağımda gece kuşu gibiyim ne uyku var ne bişi.. ve ayrıca enerjik bir gecemdeyim nasıl oldu bende hayretler içerisindeyim neyseee keyifler yerindemi sizinde bakalım
hatunlarrr uyumayan varmı...ben pazar günü memlekete gidiyorum 15gün kk da yokum doya doya tadına varayım hiç adetim değildir bu saatte ama..az biraz fiskos ederiz beyaz show eşliğinde laptop kucağımda gece kuşu gibiyim ne uyku var ne bişi.. ve ayrıca enerjik bir gecemdeyim nasıl oldu bende hayretler içerisindeyim neyseee keyifler yerindemi sizinde bakalım
yeterli aslında gerek bile yokta hadi senin için rahatlasın kaç yaşındasın ezgi
eşim kk anlamaz ki sanırsam yaaaa neresini kurcaladım acep ben buraların yaawww bulamadımda bi türlü
valla şükürler olsun benimde yerinde canım aslında uykum varda benim muhabbet daha ii uykudan suan
lise öğrencisi zelal abla
yeterli aslında gerek bile yokta hadi senin için rahatlasın kaç yaşındasın ezgi
enerjik hıkuzu sen efsuna söyle o nasıl enerji atılcanı iyi biliyo reyhancım sen söyleyince bende beyazı açtım unutmuştum ben onu hadi fiskos edelim
inş. değildir çok üzülürüm gençliğine yazık
REYHANCIMMMM efsunu sana havale ediyom
inş. değildir çok üzülürüm gençliğine yazık
enerjik hıkuzu sen efsuna söyle o nasıl enerji atılcanı iyi biliyo reyhancım sen söyleyince bende beyazı açtım unutmuştum ben onu hadi fiskos edelim
hala yok benim şu büyük A
valla şimdi anlatmim burda
nolur nolmaz zaten biri tutturmuş hamilemiyim değilmiyim diye
efsunum hangi konuda olcak şu renkli yazı konusundahangi konuda abla
malesef abla liseli 18 diyede yazmış zaten
18 yaşındayım. Böyle birşey nasıl yaptım kendimden nefret ediyorum
kızlar anladım ben onuenerji atçak modda değilim şuan offline yanii.. bugün geldi kırmızılar..moralman olarak bozulmuştum ama şimdi keyfim yerinde çok şükür,kocamla kızım uyudular ben free takılıyorum evet tanışalım 29una girecek 4buçuk yaşında kız annesiyim ve 2.bebek çalışmaları yapan aceleci bir hatunum,neyse artık kafaya takmıyorum zamanı değil daha kardeş için demekki..
alem kız valla sende maonim gibi beni çok güldürüyon
kızlar anladım ben onuenerji atçak modda değilim şuan offline yanii.. bugün geldi kırmızılar..moralman olarak bozulmuştum ama şimdi keyfim yerinde çok şükür,kocamla kızım uyudular ben free takılıyorum evet tanışalım 29una girecek 4buçuk yaşında kız annesiyim ve 2.bebek çalışmaları yapan aceleci bir hatunum,neyse artık kafaya takmıyorum zamanı değil daha kardeş için demekki..
efsunum hangi konuda olcak şu renkli yazı konusundaREYHANNNNN imdatttttttttttt
biz inş. değildir derken genç değildir anlamında dedik ama gençmişsin hemde en güzel çağlarındasın kendinden nefret etme ama oku bi mesleğin olsun erkek arkadaş insanın hayatına her zaman girer ama şu yaşın okuma imkanın her zaman olmaz oku mesleğini al eline dimdik ayakta kendine güvenen bir kadın olarak bir ilişkiye başla oda ciddi anlamda seninle evlenmeyi düşünen gerçekten seven bir erkek sana bunları yapmaz seni küçültmez kendine yazık etme ailenin umutlarını boş çıkarma
hmmm demek kırmızı kart adın 1 hatta uzaklaştıma heeeneyse önünüzdeki maçlara bakarsın artıkım
keyif demek = biz demek zaten
aaaa sende mi yenisin canım topişte okeyto tanışalım
bende 25 yaşında bebişi olmayan ama son sürat çalışanev hanımıyım koçişi uyuttum free takılıyorum bende
aslında 4.5 ii bi yaş kardeş için ama Rabbimin izniyle olur inşşallah ama sen takma kafaya en azından bi kızın var canım 2. gelir inşşallahhh
güldürmeyi mutlu etmeyi her zmn çok severim zaten benim felsefem '' gülümse ''
süprizlerede ayrıca bayılırım
gül tabiiii hep gülümse ablacım hayata kiii oda sana gülsün demi
hmmm demek kırmızı kart adın 1 hatta uzaklaştıma heeeneyse önünüzdeki maçlara bakarsın artıkım
keyif demek = biz demek zaten
aaaa sende mi yenisin canım topişte okeyto tanışalım
bende 25 yaşında bebişi olmayan ama son sürat çalışanev hanımıyım koçişi uyuttum free takılıyorum bende
aslında 4.5 ii bi yaş kardeş için ama Rabbimin izniyle olur inşşallah ama sen takma kafaya en azından bi kızın var canım 2. gelir inşşallahhh
güldürmeyi mutlu etmeyi her zmn çok severim zaten benim felsefem '' gülümse ''
süprizlerede ayrıca bayılırım
gül tabiiii hep gülümse ablacım hayata kiii oda sana gülsün demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?