inşallah sonucun pozitif olur canım önce hamile kal sonra banda önerirsin
bugün arayacaklar demi yumoşlar için kaç tane toplandı biliyomusun
bilmezmiyim canım bizi bizden iyi kim anlarki zaten ama Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir bizim için ne iyiyse onu verir buna bizim gücüm yetmez ancak Rabbime sığınarak bu zorlukları aşacaz olacak yeterim ben inanıyorum sende inan
gözün aydın tatlım inşallah hamilesin sonucunu yaz buraya tamam mı
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
inşallah sonucun pozitif olur canım önce hamile kal sonra banda önerirsin
bugün arayacaklar demi yumoşlar için kaç tane toplandı biliyomusun
bilmezmiyim canım bizi bizden iyi kim anlarki zaten ama Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir bizim için ne iyiyse onu verir buna bizim gücüm yetmez ancak Rabbime sığınarak bu zorlukları aşacaz olacak yeterim ben inanıyorum sende inan
gözün aydın tatlım inşallah hamilesin sonucunu yaz buraya tamam mı
inşallah olur tabi yazarım.9 ay önce bir düşüğüm oldu 4 ay korundum 5 aydır istiyordum 2 yıllık evliyim 30 yaşındayım.bu ay tatildeydsim pek aklımda bebek fikri yoktu olsa nasıl sevinirim ne adaklar adamışım bilseniz
sarammmmmm inanıyorummmm rabbim kolaylık versin hepimizeee işte ilk günler ya aklımla duygularım farklı şeyler söylüyor ama en kısa zamnada aklımda duygularımda doğru yolu bulacak inş
Amin canım inşallah pozitif görürürüz Allah' ın izniyle.
Ben de sonucu görmeden git diyemem ki, nasip kısmet her şey, doktorlar sadece vesile...
Canım opudan sonra doktor hemen geldi yanıma, 7 tane topladık dedi, kaç embriyo oluştuğunu cuma günü söyleyeceğiz dedi.
Saram Zeloştan hala haber yok mu?İnşallah her şey yolundadır.
Allah gönlüne göre versin inşallah.
şimdi böyle hissetmen kadar doğal hiçbişey yok ama zamanla düzeleceksin geçecek ama şimdi sıkıntını üzüntünü içine atma doya doya yaşa ve unut zamanında yaşanmayan duygular sonra insanın üzerine bi çığ gibi geliyo ve psikolojik rahatsızlıklar olarak ortaya çıkıyo kendini sıkma kimsye karşı suçlu yada sorumlu hissetme bağır çağır ağla nasıl rahatlayacaksan öyle yap ama sonra gerçek hayata dön ve kaldığımız yerde hep beraber devam edelim canım menim
canım evet ağır imtihanlar içndeyiz fakat bizden dahada ağır imtihanı olanlar var işte senin kardeşin gibi yada benim kardeşim gibi benim kardeşimde defa doğal yoldan hamile kaldı ve hep düşükle sonuçlandııı o yüzden ben hep dua ederken ALLAHIM VERİPTE ALMADIĞIN İÇİN ÇOK ŞÜKÜR DERİM allahım kadıramayacak yükler vermesin inş
yeterimmm ne diyeceğimi bilemiyorummmmrabbim sabır versin
7 tane çok iyi maşallah canım inşallah hepsi döllenir dondurmayada yetecek kadar kalır canım
zeloştan haber yok ve ben onu çok merak ediyorum
günaydın kızlarrr.
nolucak bu bizim halimiz bilmiyorumm.ama artık dayanamıyrmmmmillet korunurken hamile kalır biz amuda kalkıyoruz ine olmuo.
dün eşimin ayağı çıtlamış sargıya alındı ve benim yumurtlama haftamdıııyeteride duydumm kendimi paralamak istiyorummm
yok saram içime atmıyorummmm kısmet işte elden gelen bir şey yok malesefff insan olarak gücümüzn yettiği bir yer var kalanı takdiri ilahiii yeniden kaldığım yerden devam edebileceğimi sanmıyorum (en azından şimdilik)maddi olarak zaten hazır değiliz
günaydın kızlarrr.
nolucak bu bizim halimiz bilmiyorumm.ama artık dayanamıyrmmmmillet korunurken hamile kalır biz amuda kalkıyoruz ine olmuo.
dün eşimin ayağı çıtlamış sargıya alındı ve benim yumurtlama haftamdıııyeteride duydumm kendimi paralamak istiyorummm
yok saram içime atmıyorummmm kısmet işte elden gelen bir şey yok malesefff insan olarak gücümüzn yettiği bir yer var kalanı takdiri ilahiii yeniden kaldığım yerden devam edebileceğimi sanmıyorum (en azından şimdilik)maddi olarak zaten hazır değiliz
Evet canım ama inşallah kaliteli embriyo oluşur, hatta doktor ben de gonal f hiç kullanmadı, yumurtalıkları aşırı uyarmanın anlamı yok, az olsun kaliteli olsun bize yeter, dedi. Kız Rana' da 14 tane toplamışlardı 3 tane transfer ettiler gerisini naptılar hiç söylemediler bile, biz çok umutlanmıştık dondururlar diye. Dondurulmuş olsaydı bi daha o kadar hormon almazdım ya.
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin
geçmiş olsun maonyam eşine üzülme canım herşeyin bi zamanı var inan bana olacağı varsa yumurtlama zamanı falan bahane o kadar takip ediyoruzda ne oluyo olmadımı olmuyo o yüzden bunları düşünüp kafanı bulandırma inancını kaybetme yeter canım menim
yeterim özeldemi yaptın devlettemi ne kadara mal oldu sana
tatlım niye sormadınız kalan 11 taneyi büyük ihtimalle atmışlardır donduracak olsalar sizin izninizin alınması ve imzanızın olması gerekir ve ayrı bi ücret ödemeniz gerekir ben acıbademde 1000 liraya dondurdum 6 tanesini ama çözerken bana sormadan hepsini çözmüşler yine 1000 liraya ben iki sefer daha şansım var sanırken bi sordum malesef hepsini çözdük dediler daha iyisini bulmak için çözmüşlermiş
donmuş tedavisi çok kolay sadece rahimi kalınlaştırıcı ilaç kullanıyoun opu falan yok risk yok ama benimde donmuşum kalmadı bu sefer sil baştan yani
hatrescim rabbim rast getirsinn.opuu ney???
kenzül arş duasını oku bol bol ben o duayla tanıştıktan sonra hamile kaldım ve anlamı o kadar güzelki dilek için
saracım hatrescim çok saolun
Canım biz nasılsa dondurmak istediklerinde soracaklardır diye düşünüyorduk ama elimize verdikleri kağıtta gördük ki dondurmamışlar, dondurulmuş yok yazıyordu.Yazık valla o kadar ilaç yükleniyor bünyemize.Canım orası gerçekten o kadar kalabalık bir merkezdi ki istediğin an doktora ulaşmak çok zordu yani.
Evet seninkilerin hepsini çözmeselermiş şimdiye kadar çoktan denemiştin tekrar.Ama hayırlısı canım.Allah' tır her şeyi olduran, her zaman diyorum en azından senin kendiliğinden gebe kalma şansın olmuş inşallah yine öyle bir mucize yaşar ve anne olursun.İnanır mısın senin ve diğer arkadaşlar için anne olmanızı kendi nefsime istediğim kadar istiyorum.
saracım hatrescim çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?