Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hepimizin cuması mübarek olsun kızlar... dua ile...
Rabbim gönlümüzdekiileri versin inşşallahhh bizlere...

günaydın kızlar herkesin cuması mübarek olsun

günaydın cumanızzz mübarek eviniz bebişli olsunnn

Efsuncum yazını işim bitince okuyacağım şimdi uzun die okuyamadımmm.

şal mıdellerimi gördünmü merak ediodunnn efsunnnnnnnnn

ellerine sağlık çok güzeller

ben tuttum
hadi sizde bir dilek tutun

canım inşallah birgün mucize seni bulur ve aranız düzelir

Son düzenleme:
herkes gitti mi?bende yemeğimi yaptım oturdum laptopumun başına kayınvalideme misafir geldi bi ara oraya indim,altlı üstlü oturmak gerçekten külfetli her gelenine inmek zorundasın,inmeyince surat tavır tripsizler nasılsınız bakalım..ben şu 2 aydır hiç çalışmalarda bulunamadım kanamalarım alttan iltihap derken...bakalım düzenli bir çalışma maratonu başlatmalıyım2.çocuk nezaman 2.çocuk nezaman lafları beni dahada geriyor...her gelen bunu sormak zorundamııııbugün cumaa saatinde kendim ve sizler için bol bol dua ettim kızlar Rabbim tez zamanda bebiş versin bizleree

kızlar sağolllllll kızlar iyi dilekleriniz içinnnn

ne güzel olurduuuu 9 ay yerine 3ay sonra bir melek gelse canım bende şaşırdım ya nasıl dr muş diyee

VALLA KIZ ŞU ANDA 6.5 AYLIK HAMİLEYMİŞ SANIRM 3 aylık falanken yapılmış hsg YANİ DR DİYECEK SÖZÜM YOK ZATENNN HAK ETTİĞİNİN Eki Görüntüle 645325 OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM CANIMMMM ALLAH İNŞŞ KAPILAR AÇAR HEPİMİZEE AMACIM SİTEM DEĞİLDİ ŞANSIZIMDIR BİRAZ ONU SÖYLEMEYE ÇALIŞMIŞTIM

Son düzenleme:

insanlar böyledir canım çocuğun yoksa niye yok bi tane varsa ikinci ne zaman iki tane olsa iki çiçekle bahar olmaz üçüncüyüde yapman lazım o yüzden boşverecek insanların ne dediğini

nasılsın yetercim belki saçma bi soru ama nasıl olduğunu merak ediyorum dualrım seninle bilmeni istiyorum

nasılsın yetercim belki saçma bi soru ama nasıl olduğunu merak ediyorum dualrım seninle bilmeni istiyorum

karışığım saram hemde karma karışık bu sonuca hazırım zanediyordum ama değilmişim beni artık negatifler yaralamaz zanediyordum ama eskiden kalan yaralarımı da kanattı içim bir tuhaf sanki çok yakınımdan birini kaybetmişim gibi hani çok sevdiğin birisi gider dönmeyecek bir yere gider sen onu bir daha göremeyeceğine üzülürsün yaaa için burulur ya işte öyle bir şey bir yangın her an geçen her dakika biraz daha alevlenerek büyüyen bir yangın artık ne düşüneceğimi bilmiyorum böyle ne olacağınıda

böyle yapma yeterim anlıyorum çok üzgünsün ama kendini bırakma bi kadın 14 .nü seferde tuturmuş diye okumuştum bi.yerde inşallah o kadar beklemeyiz ama buda umudumuzu kaybetmemiz için bi neden dimi eşinin sağlığı senin salığın önemli olan bebek elbette olacak sadece sabır tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…