sara herkesi sormuşsun bir benim adım yok
men sana tüstüm
Canlar hayırlı sabahlar hepinize
Bugün opum var benim, birazdan hazırlanıp çıkıcağım. Dualarınızı bekliyorum, daha önce de söylemiştim, opu ben de çok ağır geçiyor.
Hepinizi öpüyorum, Allah' a emanet olun emi.
Gidiyorummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn..........................................
canım allah büyük inşş güzel ahber almayı ve silere vermeyi çok isterim ama dün idrardan baktım negatifdi bu günde adet ağrılarım varr kısmet mevla neylerse güzel eyler
tatlım menim haklısın unutmuşum
bu demek değilki seni sevmiyom sen bizim prensesimizsin biliyosun o anlık bi dalgınlık olmuş sadece
bana küsme olurmu öpemde barışak
tatlım büyük ihtimalle şu anda opudan çıkmışsın inşallah herşey yolunda gitmiştir ve kaliteli bir sürü yumoşun olmuştur sonrada onlar bebiş olup beni teyze yapacaklar dualarım seninle
kalbini ferah tut inşallah yarın güzel haberi vereceksin ben inanıyorum sen bu mutluluğu çoktan hakettin
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
allah sabır versin canım ya çoook zor gerçekten....ben 4 kez yaşadım bu olayı o an tüm dünya duruyo ve yapacak hiç bişey olmuyo ....hayattan zevk almıyosun allahım sabır versin sana.........
allah büyük yapacak bir şey yok malesef
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
canım ya özelden yazamıyorum 10 dk engeli çoook fazla yıpranmışsın dır canım allah kolaylık versin 6 deneme dile kolay gerçekten yaşmayan bilemez.....
Sanırım sen bi sıra kardeşinin de tüp bebekten hamile olduğunu yazmıştın...o ne oldu devam ediyomu hamileliği...
Bide size niye pgt yapmadılar ki.....
yeterim ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzgün olduğumu bil yeter canım şu anda hiçbir söz seni teselli etmez biliyorum ama allah sabır versin içini ferahlatsın canım elbet gelecek bebeklerimiz buna inancımız tam ama bize düşen biraz sabır
malesef ama bu süreçte bu sonuçta insanı yıpratıyor bizim burada pgt olan merkez yok malesef kız kardeşimde düşükle sonuçladı malesef
inş canım
bliyorum canım musab istediğinizi konuşmuştuk
benimkinden olursa zaten yandınız
Canlar hayırlı sabahlar hepinize
Bugün opum var benim, birazdan hazırlanıp çıkıcağım. Dualarınızı bekliyorum, daha önce de söylemiştim, opu ben de çok ağır geçiyor.
Hepinizi öpüyorum, Allah' a emanet olun emi.
Gidiyorummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn..........................................
Amin canım inşallahcanım inşşş yumoşalrın kaliteli olup dölensinler
tatlım menim haklısın unutmuşum
bu demek değilki seni sevmiyom sen bizim prensesimizsin biliyosun o anlık bi dalgınlık olmuş sadece
bana küsme olurmu öpemde barışak
tatlım büyük ihtimalle şu anda opudan çıkmışsın inşallah herşey yolunda gitmiştir ve kaliteli bir sürü yumoşun olmuştur sonrada onlar bebiş olup beni teyze yapacaklar dualarım seninle
kalbini ferah tut inşallah yarın güzel haberi vereceksin ben inanıyorum sen bu mutluluğu çoktan hakettin
sarammmm yine yeniden sözün bittiği yerdeyimburada olmaktan hiç hoşlanmasamda yine işte tamda oradayım Ama yapacak bir şey yok ....rabbimden gelen için rabbime sığınmaktan başka elimden hiç bir şey gelmiyor
hayırlısı diyelim prensesim sağlık sıhhatli olsun da senin musab gibi olsun
canımmmm hatresimmmm inşşallahhhh yumuşlarınla hersey yolunda gider ve teyze oluruz canım yaaaaa hadi hayırlısı...
hatresim nasılsın opu nasıl geçti
Amin canım inşallah
Canım sabah 9.30 da girdim 10 da çıktım.Eve ancak saat 3 gibi dönebildim.Merkezdekilerin tutumundan memnun kaldım Allah razı olsun diyorum.Amin canım ben seni sen de beni teyze yapalım inşallah.
Yeterim canım, Allah sabırlar versin o güzel yüreğine...Dualarım hep seninleydi inan yine öyle olacak. Söylediğin gibi bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor...
Sağol Efsunum inşallah burdaki arkadaşlar hepimiz birbirimize teyzoş olma haberlerini verelim.
Canım inanır mısın en rahat geçirdiğim a olacak opu bu oldu, hem doktorun hem de diğer ekibin her şeyinden çok memnun kaldık.3 e kadar dinlendim, uyudum, yemeğimi getirdiler, sağolsun oradaki hemşire Rana hep altına yapmıştı rica ettim altını kıyafetlerini hep değiştirdi.Tam kendime geldim öyle çıktım merkezden.Yani bu kez hiç de korktuğum gibi olmadı çok şükür.
Amin canım inşallah
Canım sabah 9.30 da girdim 10 da çıktım.Eve ancak saat 3 gibi dönebildim.Merkezdekilerin tutumundan memnun kaldım Allah razı olsun diyorum.Amin canım ben seni sen de beni teyze yapalım inşallah.
Yeterim canım, Allah sabırlar versin o güzel yüreğine...Dualarım hep seninleydi inan yine öyle olacak. Söylediğin gibi bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor...
Sağol Efsunum inşallah burdaki arkadaşlar hepimiz birbirimize teyzoş olma haberlerini verelim.
Canım inanır mısın en rahat geçirdiğim opu bu oldu, hem doktorun hem de diğer ekibin her şeyinden çok memnun kaldık.3 e kadar dinlendim, uyudum, yemeğimi getirdiler, sağolsun oradaki hemşire Rana hep altına yapmıştı rica ettim altını kıyafetlerini hep değiştirdi.Tam kendime geldim öyle çıktım merkezden.Yani bu kez hiç de korktuğum gibi olmadı çok şükür.
inşşallahhh hatresim inşşallahh yaaa bende vermek istiyorum ama kafam çok karışık benim
senin adına çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşşşallahhhhh bu defa ranoşa kaydeş gelecekkkk
Aminnnnnnnnnnnnnn canım menim, hiç bebişi olmayan bebişini alsın inşallah kucağına, benim gibi çocuğu olup da kardeş isteyenlerhe de Rabbim ikincileri nasip etsin.
hatresim canım menim iyi olmana sevindim inşallah hep böyle sorunsuz bi şekilde sürer tedavn ve ranaya kardeş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?