- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
valla hergün başka çorba yapıyorum
beyefendi yemiyo bile
kendimiz için bu kadar uğraşmıyorum
biberonu 1,5 aylıken bıraktı
bir daha asla biberonda birşey içiremedim
cinslik olsun diye yemiyolar sanırım genelde aslında çok güzel tadı var yaptıgın çorbanın bence
ben bayılırım hepsine
acaba biberona doldurup versen yer mi ki prensesim
kötü falan değil canımmmmm az daha sabrettt suan yapmaman lasım o yüzden yapmıyorsun keyiften değil yaa
bencede iii ki vazgecmişsin yoksa kızardım hee simdi sanaa olurmu hiç iş yapmak cııssssss
Haklısınız biliyorum rana da ben de öyle yaptım prenses, artıkım evimden soğumuştum her yeri kir pas içinde görünceöyle valla
bence de deli misin?
yapma bişey boşver
ben 9 ay elimi doğru düzgün iş falan yapmadım
beni örnek al
he vevet en iyiysimaaaşşallahhh prenseseeee
en iiisi
çok zorlamıyorum valla yerse yer,yemezse yemezgeneli bölee canım bunlarınbenim arkadasında 8 aylık oğluşu var
kdr yapıyo edio kız yokkkk ağzına almıyo beyfendiii
tüühh o kötü olmuş o zmn yaaaa bizim arkadas arada biberonu dayıyo o zmn içiyo essek
napalım biz bebelerimize kolay sahip olmuyoruz ki
Haklısınız biliyorum rana da ben de öyle yaptım prenses, artıkım evimden soğumuştum her yeri kir pas içinde görünce
Hayırlısıyla bu da bir olsun da Allah Kerim yapacağız bi şeyler artık.Transferden önce evi temizledim Allahım 1 haftada böyle oldu 9 ay da benim halim ne olur acepEskinin kadınları ne güçlüymüş ya,bir akrabamın tarladan gelip doğum yaptığını çok iyi hatırlayorum. Ya biz pamuk ipliğine bağlıyız sanki koptu kopacak aman ha aman...Eskiden doğal beslenirlermiş bünyeleri o nedenle de sağlammış ya, biz ne kadar kaçınınsak kaçınalım yine de hormonlardan zararlı şeylerden ne kadar koruyabiliyoruz ki kendimizi
Haklısınız biliyorum rana da ben de öyle yaptım prenses, artıkım evimden soğumuştum her yeri kir pas içinde görünce
Hayırlısıyla bu da bir olsun da Allah Kerim yapacağız bi şeyler artık.Transferden önce evi temizledim Allahım 1 haftada böyle oldu 9 ay da benim halim ne olur acepEskinin kadınları ne güçlüymüş ya,bir akrabamın tarladan gelip doğum yaptığını çok iyi hatırlayorum. Ya biz pamuk ipliğine bağlıyız sanki koptu kopacak aman ha aman...Eskiden doğal beslenirlermiş bünyeleri o nedenle de sağlammış ya, biz ne kadar kaçınınsak kaçınalım yine de hormonlardan zararlı şeylerden ne kadar koruyabiliyoruz ki kendimizi
he vevet en iyiysi
çok zorlamıyorum valla yerse yer,yemezse yemez
napalım biz bebelerimize kolay sahip olmuyoruz ki
kir pasa da katlancaz
Kız prenses ne çorbası bu canım çekti birden
İyi yaptın efferim sana...
Bebeklere ne yapılır başka di mi? Ama keşke yeseler biz bayılıyoruz tatlarına da onlarda bayılsalar.
Evet yaaa
Bugün duş aldım belimi üşüttüm ne ağrıyor biraz, ya bir şey yapamamak çok tötüüüüüüüüü
Canım bugün temizlik yapmak istedi yapacaktım var ya son anda vazgeçtim deli miyim ne dedim
inşallah hamilesin tızım aşermeler başlamış
temizlik falan yok kızarım haaaa 9 ay evi b.k götğrsğn bişey olmaz önemli olansen ve bebeğin unutma
Eki Görüntüle 652372 amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Günaydın canım sana da
Valla canım ben de anlamadım aşeriyor muyum nedir? Hele bugün sabah rüyamda bissssürüüüüüüüüüüü orcik görmüşüm onların hevesiyle uyanır uyanmaz eşimden orcik istemişimOrcik ne derseniz, cevizin pestile bulanmış hali,sucuk gibi bilirsiniz de hani belki isim farklıdır.
Yok kız bu kadar erken olmaz ki aşerme :44::44::44: Rana da 1,5 aylıkken başlamıştı bu var mı yok mu daha o meçhul :44:
Heralde ben oturup yatmaktan sıkıntıdan aşeriyorum
Valla canım sıkılıyor böyle ya, yat yat, otur otur hiç bir şey yapama
Neyse inşallah bebiş tutsun da bari çektiklerimiz boşa gitmesin inşallah.
Oyyyyyyyyy Saram oyyyyyyyyyyy evimi temizleyememek çok kötü ufffffffffffffff
Yemek yapmayı bazen, ama temizlik yapmayı her zaman burçok sevmişimdir bıkmam temizlikten, bu yüzden herif bana psikopat bilem der bazen:26:
Şimdi de öööööööööööölllleeeeeeeeeeee dağınık ve kirlenmeye yüz tutmuş görmek
Kız adamakıllı bi temizlikçi bulsam temizlettirecem de temizlikçilerde az iş çok para istiyor mübarekler, iki kez aldım temizlikçi ikisinden de memnun kalmamıştım şimdi de artık temizlikçi çağırasım bile gelmiyor, içime sinen bi temizlik yapsalar bari.
Allan kerim ben içimi ferah tutayım, hayırlısıyla kızımın kardeşi olsun da varsın ev pis olsun de mi
Sonra kızımla birlikte temizlerik di mi teyzeleri
Kız Leyloş merak ettim senin kociş nereli, yoksa benim koca tarafımdan hemşom mu
Yüzsüzlük olur mu hiç gerçekten yakın olsaydık ne kekler yapardım size
Aynen Nazcım kızın hevesini kursağında bıraktım
Canım niye dokunsun ki, aksine ben çok faydalı olduğunu bildiğim için tavsiye ettim ama sen araştır belki de benim bilmediğim bir şey vardır bana da söylersin tatlım.
İnşallah diyelim canım...Evet ya Sara teyzesi
SAğol canım sen nasılsın çok geçmiş olsun eşine.
Akşama girdik sayılır ben iyi akşamlar diyeyim
7 numara diye bir dizi vardı bilir misiniiz kızlar, ordaki Haydar tiplemesi gibi: " galiba, sanursam , heralde..."
Canım merak etme taze gelinliği gözünde kalan tek sen değilsin.
Evet inşallah hamarat olur teyzesi
Naz bence de Karadenizi'in doğusun görmemiş, görse
Arada bir benimki de yardım ediyor ama nedeyim öyle
Canım derselerin için hayırlısı olsun...Ailevi durumun için de Rabbim yardım etsin inşallah...
Yani....Bizim taraflardaki yeni gelinlere yapılan rağbeti düşünüp öyle olacağını sandım ama
Ne yapalım bizim de nasibimiz böyleymiş canım ya.
Ehhhh işte valla evde otur otur kafayı sıyıracağım yakındırBizim herife de sorsan ne güzel karışanım yok ohh ne ala imiş?
kızlar her yerim ağrıyo elim yüzüm yanıyo midem bulanıyo sanırım üşüttüm sabah duş alıp işe gittim saçlarımı falan kuruttum ama demekki fayda etmedi eve geldim sobayı yaktım yemeğimi yaptım şimdi de ütü yapayım diyorum ama hiç halim yok dün akşamda yapmadım ütüyü o yüzden yapmam gerek daha fena olmadan yapayım en iyisi aslında yatıp dinlenmek istiyorum hatresim bak bende şimdi annemi özledim burda olsaydı bana bakardı ama kaygana ve görümcekler bırak bakmayı bi telefon bile etmiyolar tatilden döndüğümden beri bi surat bi surat görsen doğru düzgün konuşmuyolar bile benimle :44::44::44::44ysa ben onlara bişey yapmadım tatile gittim sadece
Ah canım ya duş alıp işe gitmek ha, çok kötü etki yapar öyle yaO enişteme de söyle seni çalıştığın günler rahat bıraksın, öyle işe gitmek zorunda kalma canım. Gerçi kim takar di mi?
Kaynana görümcelere de ALLAH anlayış versin ne diyelim ,onlar şimdi tatilin stresini henüz hazmedememişler demek ki...
Oyyyyyyyyyyy Saram oyyyyyyyyyyyyy valla bendeki bu ana hasreti içimi dağlıyor, kız küçük çocuk gibi annemi istiyorum hep,bunları bile sana yazıyorum ya gözlerim dolu doluAnam da beni keşke öyle nazlamasaymış diyorum bak şimdi dayanamıyorum gurbet ellerde
Aynen öyle canım zaten evlendikten sonra daha iyi anladığımız gibi çoluk çocuğa karışınca daha iyi anlıyoruz ama iş işten geçtikten sonra.Kız düşünüyorumda hangi akla hizmet dışardan evlendik ki bizBunu eşten yana söylemiyorum aileden uzağa düşme açısından diyorum,aileye hasret yaşayıp duruyoruz böyle.Ne bileyim yine de her şeyin hayırlısı, yakın olup mutsuz olmaktansa uzak olup mutlu olalım inşallah.
İnşallah canım kızın da olur oğlunda...hamilelikten şüphelerin hala var mı canım.
Evet canım öyle ya.
Canım eşine yaptırsan yapmaz mı, gerçi kaç gündür Karadeniz erkeği muhabbeti yapıp duruyoruz , bakarsın o da ben yapmam der
Kizlar hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun....
Nazcim saracim guller super otesiiii sizinde cumaniz ve bu guzel gununuz kutlu olsun....
Sara isim bulamiyorum ben yaaaa
hatrescim nasilsin balim ailen yok ama biz variz bak onlardan cok bizle dertlesiyosundur bence...
Bu arada 14 marti iple cekiyorum insallah rabbim gonlundekini gobusune koyar....
günaydın canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bebişden haber alana kdr ve sonrası için mecburen biraz pasaklı olacak ev canım
el mahkum çünkü yapacak bişey yokama bebiş için herseye deger demiiii
temizlikçi ben almadım hiç bu güne kdr ama çevremde gidenler var tanıdıklarım
lasım olursa kesin onlardan alırım ben çünkü tanıdıgım bildiğim temizlik sonucta
senin cevrende yok mu hiç giden komsun veya tanıdıgın onlardan çağır canım
eşinin ailesinden kimse yokmu canım sana yakın onlarda yardım edebilir sanırım
aynneeennn hayırlısıyla ranoşa kaydeş gelsinde evde temizlenir ocaktaa
Nazcım çok şükür dediğin gibi dayak yok Allah muhafaza etsin öyle şeylerden...Ya her evlilikte inişler çıkışlar olur mutlaka Allah kaldırılamayacak yüklerden muhafaza etsin.o diziyi ben biliyorum çokta severek izlerdim
görmedim ama enişte giresunlu ve onu görünce doğusunu görmeye gerek yok demekki çünkü hiç yardımcı olmaz
saygısı yoktur çok sinirlidir ve döverdi, ablamın psikolojisini bozdu
ama sizinkilere yinede şükür dayak yok
senin nereli olduğunu merak ettim özelden mesaj olarak atarsın gelince
sen onlarıda götürseydin bak surat asıyorlarmıydı
aman boşver hayatın tadını çıkart eşinle onlarda surat astıklarıyla kalsın
benim bir tanıdığımı izmirden biri istemiş o da annemi bırakıp okadar uzağa evlenemem demiş
sonra kendi memleketinden evlendi ama yıllar sonra izmire taşınmak zorunda kaldı eşi isteyince nasip işte
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?