Sabırla Bebeğini Bekleyenler

valla hergün başka çorba yapıyorum
beyefendi yemiyo bile
kendimiz için bu kadar uğraşmıyorum
biberonu 1,5 aylıken bıraktı
bir daha asla biberonda birşey içiremedim

geneli bölee canım bunların benim arkadasında 8 aylık oğluşu var
kdr yapıyo edio kız yokkkk ağzına almıyo beyfendiii
tüühh o kötü olmuş o zmn yaaaa bizim arkadas arada biberonu dayıyo o zmn içiyo essek

öyle valla

bence de deli misin?
yapma bişey boşver
ben 9 ay elimi doğru düzgün iş falan yapmadım
beni örnek al
Haklısınız biliyorum rana da ben de öyle yaptım prenses, artıkım evimden soğumuştum her yeri kir pas içinde görünce
Hayırlısıyla bu da bir olsun da Allah Kerim yapacağız bi şeyler artık.Transferden önce evi temizledim Allahım 1 haftada böyle oldu 9 ay da benim halim ne olur acepEskinin kadınları ne güçlüymüş ya,bir akrabamın tarladan gelip doğum yaptığını çok iyi hatırlayorum. Ya biz pamuk ipliğine bağlıyız sanki koptu kopacak aman ha aman...Eskiden doğal beslenirlermiş bünyeleri o nedenle de sağlammış ya, biz ne kadar kaçınınsak kaçınalım yine de hormonlardan zararlı şeylerden ne kadar koruyabiliyoruz ki kendimizi

maaaşşallahhh prenseseeee
en iiisi
he vevet en iyiysi
çok zorlamıyorum valla yerse yer,yemezse yemez
napalım biz bebelerimize kolay sahip olmuyoruz ki
kir pasa da katlancaz

Benim ki de hiç biberon kullanmadı teyzesi, boşver biberon kullanan çocuklarda diş çürükleri çok fazla olurmuş biberon kaynaklı.Hem zaten biberonların ağızları acaba ne derece sağlıklı ki? Musab işini biliyor demek Ben yemem o zararlı şeyleri diyor

evet eskiden tarladan gelip dogum yaparmış kadınlar ama malesef dediğin gibi şimdiki nesilde hep hastalıklar düşükler falan türedi yeni yeni besinlerden sundan bundan dolayı ama yapacak bişey yok canım malesef dikkat etmekten baska... arada ufaktan ufaktan yaparsın ama sakın zorlayacak sekilde yapma boşver bebeğin ve sen daha önemlisin unutma...

he vevet en iyiysi

çok zorlamıyorum valla yerse yer,yemezse yemez

napalım biz bebelerimize kolay sahip olmuyoruz ki
kir pasa da katlancaz

haklısın canım yemezse yemesin nası olsa açıkıp yiyorlar az da olsa

Kız prenses ne çorbası bu canım çekti birden

İyi yaptın efferim sana...

inşallah hamilesin tızım aşermeler başlamış
temizlik falan yok kızarım haaaa 9 ay evi b.k götğrsğn bişey olmaz önemli olansen ve bebeğin unutma

inşallah hamilesin tızım aşermeler başlamış
temizlik falan yok kızarım haaaa 9 ay evi b.k götğrsğn bişey olmaz önemli olansen ve bebeğin unutma

Günaydın canım sana da
Valla canım ben de anlamadım aşeriyor muyum nedir? Hele bugün sabah rüyamda bissssürüüüüüüüüüüü orcik görmüşüm onların hevesiyle uyanır uyanmaz eşimden orcik istemişimOrcik ne derseniz, cevizin pestile bulanmış hali,sucuk gibi bilirsiniz de hani belki isim farklıdır.
Yok kız bu kadar erken olmaz ki aşerme :44::44::44: Rana da 1,5 aylıkken başlamıştı bu var mı yok mu daha o meçhul :44:
Heralde ben oturup yatmaktan sıkıntıdan aşeriyorum
Valla canım sıkılıyor böyle ya, yat yat, otur otur hiç bir şey yapama
Neyse inşallah bebiş tutsun da bari çektiklerimiz boşa gitmesin inşallah.
Oyyyyyyyyy Saram oyyyyyyyyyyy evimi temizleyememek çok kötü ufffffffffffffff
Yemek yapmayı bazen, ama temizlik yapmayı her zaman çok sevmişimdir bıkmam temizlikten, bu yüzden herif bana psikopat bilem der bazen:26:
Şimdi de öööööööööööölllleeeeeeeeeeee dağınık ve kirlenmeye yüz tutmuş görmek
Kız adamakıllı bi temizlikçi bulsam temizlettirecem de temizlikçilerde az iş çok para istiyor mübarekler, iki kez aldım temizlikçi ikisinden de memnun kalmamıştım şimdi de artık temizlikçi çağırasım bile gelmiyor, içime sinen bi temizlik yapsalar bari.
Allan kerim ben içimi ferah tutayım, hayırlısıyla kızımın kardeşi olsun da varsın ev pis olsun de mi
Sonra kızımla birlikte temizlerik di mi teyzeleri

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 652372 amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

günaydın canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebişden haber alana kdr ve sonrası için mecburen biraz pasaklı olacak ev canım
el mahkum çünkü yapacak bişey yok ama bebiş için herseye deger demiiii
temizlikçi ben almadım hiç bu güne kdr ama çevremde gidenler var tanıdıklarım
lasım olursa kesin onlardan alırım ben çünkü tanıdıgım bildiğim temizlik sonucta
senin cevrende yok mu hiç giden komsun veya tanıdıgın onlardan çağır canım
eşinin ailesinden kimse yokmu canım sana yakın onlarda yardım edebilir sanırım
aynneeennn hayırlısıyla ranoşa kaydeş gelsinde evde temizlenir ocaktaa

o diziyi ben biliyorum çokta severek izlerdim
görmedim ama enişte giresunlu ve onu görünce doğusunu görmeye gerek yok demekki çünkü hiç yardımcı olmaz
saygısı yoktur çok sinirlidir ve döverdi, ablamın psikolojisini bozdu
ama sizinkilere yinede şükür dayak yok

senin nereli olduğunu merak ettim özelden mesaj olarak atarsın gelince

sen onlarıda götürseydin bak surat asıyorlarmıydı
aman boşver hayatın tadını çıkart eşinle onlarda surat astıklarıyla kalsın

benim bir tanıdığımı izmirden biri istemiş o da annemi bırakıp okadar uzağa evlenemem demiş
sonra kendi memleketinden evlendi ama yıllar sonra izmire taşınmak zorunda kaldı eşi isteyince nasip işte

sağol canım

Haklısın Efsuncum artık hayırlısıyla bebişim olsun da katlanacaz mecburen, Test günüm yaklaştıkça :18::18::18::18::18:

Nazcım çok şükür dediğin gibi dayak yok Allah muhafaza etsin öyle şeylerden...Ya her evlilikte inişler çıkışlar olur mutlaka Allah kaldırılamayacak yüklerden muhafaza etsin.
Nazcım posta kutun dolu mesaj gönderilemiyor sana.
Aslında kaderde uzak olmak varsa aynı memlekettten de olsa boş gerçekten, ne bileyim biliyoruz bilmesine her şeyi de, insan bir bunaldı mı şeytan her şeyi sokuyor aklına işte.

Kızlarrrrr hepiceğinize günaydın, hayırlı sabahlar, mutlu hafta sonları hepsinden işteeeeeee
Dün arkadaşımla çarşıya çıktık kendimi yormadan gezdik dolaştık , Rana' ya alıştırma kilotlarından aldım yine...
Akşamda eşim okuldan çıkınca yanımıza geldi ordan da başka bir arkadaşlarımıza davetliydik oraya gittik, anlayacağınız moral depoladım daha iyiyim sizler nasılsınız, Saram ışığın yanıyor ama topic dışındaydın galiba ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…