kadınlar günümüz kutlu olsun dünyanın en özel anne ve anne adayları
Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319
Ben de onu diyorum ya canım aileden ayrı olmak yıpratıyor bizi, sorun yokken bile her şeyi kafaya takar oluyoruz maalesef...aaaaah aaaaaah hatresim dışardan evlenmek sorun değilde ailem yanımda olsaydı h,ç kimse beni üzemezdi hiç kimseyi takmazdım ooooof oooooof
eşim ütüdende ev işindende hiç anlamaz canım geldiğinden beride kızıyo bırak yapma dinlen diyo ama benim içime sinmiyo işte
keşke yakın olsaydık hatresim dertleşirdik sabaha kadar ben işten çıkardım seni alır bize giderdik çay demlerdik hem konuşur hem dertleşirdik ne iyi gelirdi yaaaaa
güle güle git efsunum sen hiçte uyuşuk değilsin eşine söyle oraya getirmesin bizi
günaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
Bu güller çok güzel seninde cuman hayır olsun kadınlar günüde kutlu olsun canım.kadınlar günümüz kutlu olsun dünyanın en özel anne ve anne adayları
Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319 Eki Görüntüle 651319
Aminnnnnnn
Eki Görüntüle 651344 Eki Görüntüle 651344 Eki Görüntüle 651344
Eki Görüntüle 651344 Eki Görüntüle 651344
Eki Görüntüle 651344
saram seninde kadınlar günün kutlu olsun
ve bütün kadınların kadınlar gününü kutlarım
Eki Görüntüle 651344 Eki Görüntüle 651344 Eki Görüntüle 651344
Eki Görüntüle 651344 Eki Görüntüle 651344
Eki Görüntüle 651344
saram seninde kadınlar günün kutlu olsun
ve bütün kadınların kadınlar gününü kutlarım
Ben de onu diyorum ya canım aileden ayrı olmak yıpratıyor bizi, sorun yokken bile her şeyi kafaya takar oluyoruz maalesef...
Ahhhhhhhhhhh nerde Sarammmmmmmm,neyse çayını içmiş gibi oldum diyeyim bari... Kim bilir belki bir gün içmek nasip olur...
Bu güller çok güzel seninde cuman hayır olsun kadınlar günüde kutlu olsun canım.
Aminnnnnnn
Senin de Nazcım kutlu ve hayırlı olsun güller harika.....
seninde kadınlar günün kutlu olsun nazoşum
belki bir gün karşılaşırız hatresim
Senin de kadınlar gününü tebrik ediyorum edacım, canım benim Allah razı olsun evet gerçekten de iyi ki varsınız, sizler benim manevi kardeşlerim oldunuz artıkKizlar hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun....
Nazcim saracim guller super otesiiii sizinde cumaniz ve bu guzel gununuz kutlu olsun....
Sara isim bulamiyorum ben yaaaa
hatrescim nasilsin balim ailen yok ama biz variz bak onlardan cok bizle dertlesiyosundur bence...
Bu arada 14 marti iple cekiyorum insallah rabbim gonlundekini gobusune koyar....
Güle güle git Efsuncum kocana sana laf söyleme fırsatı da verme+
aaaaah aaaaaah hatresim dışardan evlenmek sorun değilde ailem yanımda olsaydı h,ç kimse beni üzemezdi hiç kimseyi takmazdım ooooof oooooof
eşim ütüdende ev işindende hiç anlamaz canım geldiğinden beride kızıyo bırak yapma dinlen diyo ama benim içime sinmiyo işte
keşke yakın olsaydık hatresim dertleşirdik sabaha kadar ben işten çıkardım seni alır bize giderdik çay demlerdik hem konuşur hem dertleşirdik ne iyi gelirdi yaaaaa
güle güle git efsunum sen hiçte uyuşuk değilsin eşine söyle oraya getirmesin bizi
selam kızlar
bugün oğlumla sabah olduktan sonra bile olsa uyuduk
ama başım çok ağrıyor
oğlumun çorbasını ocağa koydum şimdi pişiyor
İyi yaptın efferim sana...vermedim canımmmm hemen kalktım hazırlandım o gelmeden çokkkttannn hazırdımm
aslında diğer arkadaşların eşlerine göre en erken hazırlanan benim ama eşime göre yinede uyuşuk muşum demekkiiii
gelin buyrun canımmmm
Kız prenses ne çorbası bu canım çekti birden
İyi yaptın efferim sana...
Kız prenses ne çorbası bu canım çekti birden
İyi yaptın efferim sana...
havuç,patates,kabak ve karnabahar çorbası..............
aferim demiiii
oooo maaşşşallahhh ne güzel bi çorba olmuş bu böleee yarasın musab paşayaa
havuç,patates,kabak ve karnabahar çorbası..............
inş hamişsin kız
aferim demiiii
oooo maaşşşallahhh ne güzel bi çorba olmuş bu böleee yarasın musab paşayaa
henüz içirmedim inş yer ya
o kadar yapıp ediyorum
zorla 2-3 kaşık yediriyorum
Bebeklere ne yapılır başka di mi? Ama keşke yeseler biz bayılıyoruz tatlarına da onlarda bayılsalar.
Evet yaaa
Bugün duş aldım belimi üşüttüm ne ağrıyor biraz, ya bir şey yapamamak çok tötüüüüüüüüü
Canım bugün temizlik yapmak istedi yapacaktım var ya son anda vazgeçtim deli miyim ne dedim
Bebeklere ne yapılır başka di mi? Ama keşke yeseler biz bayılıyoruz tatlarına da onlarda bayılsalar.
Evet yaaa
Bugün duş aldım belimi üşüttüm ne ağrıyor biraz, ya bir şey yapamamak çok tötüüüüüüüüü
Canım bugün temizlik yapmak istedi yapacaktım var ya son anda vazgeçtim deli miyim ne dedim
cinslik olsun diye yemiyolar sanırım genelde aslında çok güzel tadı var yaptıgın çorbanın bence
ben bayılırım hepsine
acaba biberona doldurup versen yer mi ki prensesim
kötü falan değil canımmmmm az daha sabrettt suan yapmaman lasım o yüzden yapmıyorsun keyiften değil yaa
bencede iii ki vazgecmişsin yoksa kızardım hee simdi sanaa olurmu hiç iş yapmak cııssssss
öyle valla
bence de deli misin?
yapma bişey boşver
ben 9 ay elimi doğru düzgün iş falan yapmadım
beni örnek al
öyle valla
bence de deli misin?
yapma bişey boşver
ben 9 ay elimi doğru düzgün iş falan yapmadım
beni örnek al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?