Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Efsunum ya sana mesaj atmak istedim her seferinde bi pürüz çıktı ya, biraz bekleyim yine deneyeceğim.

kız şimdi de mesaj kutunun dolu olduğunu söyledi kk bana

Kendini niye kaybettin tatlım ya

Valla canım bilsem gelsin de kerata bak kıçına kıçına nasıl vuruyorum teyzeleri

İnşalllah canım Allah hepimizin gönlündekileri versin.

evin kalabalıgından
vuymaaa annesi onun tıcınaaaaa

Efsunum ya sana mesaj atmak istedim her seferinde bi pürüz çıktı ya, biraz bekleyim yine deneyeceğim.

tamam canımm

Kızlar midem aç kalınca kazınıyor resmen, acaba bebiş tutun du mu dersiniz?Ama mide kazınması için biraz erken bir dönem bence di mi?

Kızlar midem aç kalınca kazınıyor resmen, acaba bebiş tutun du mu dersiniz?Ama mide kazınması için biraz erken bir dönem bence di mi?

inşşşalllahhh tutunmuştur canım inşşallahhh bebişin seni açıktıryodur
bütün dualarım seninle canımmmmmm inşşallahhhh inşşallahhhh gelir bebişinnnn
valla ben hamiş kalmadım hiç bilemiyrm erken mi gec mi

evin kalabalıgından
vuymaaa annesi onun tıcınaaaaa

tamam canımm

Sağol Efsunum Allah hepimize benim gibilere tekrar senin gibilere de ilk olarak yaşatsın bu duyguları inşallah.

çok acıkma hamilelik belirtisidir diyim diğer topiktende bi çok arkadaş hep yiyip yiyip doymadıklarını söylediler onlar şimdi ya doğurdular yada doğumlarına az kaldı darısı başına canım

çok acıkma hamilelik belirtisidir diyim diğer topiktende bi çok arkadaş hep yiyip yiyip doymadıklarını söylediler onlar şimdi ya doğurdular yada doğumlarına az kaldı darısı başına canım

Amin Saram ama darısı başımıza inşallah ben hamile kalmakla yetinmeyip bütün topic hamile oluruz inşallah hep öyle diyorum inşallah.
Gerçi testin pozitif olması ile bitmiyor ki, asıl ondan sonra başlıyor her şey, kese göründü mü, kalp atışı var mı, organları yerinde mi, normal bir bebek mi....Böyle uzar gider bunlar.Rana' da doğuma gireceğim zaman hiç bir aksilik olmamasına rağmen çok korkmaya başlamıştım acaba nasıl bir bebek olacak diye, ya anormal bir durum olursa naparım diye bayağı bir endişelenmiştim.

kızlar her yerim ağrıyo elim yüzüm yanıyo midem bulanıyo sanırım üşüttüm sabah duş alıp işe gittim saçlarımı falan kuruttum ama demekki fayda etmedi eve geldim sobayı yaktım yemeğimi yaptım şimdi de ütü yapayım diyorum ama hiç halim yok dün akşamda yapmadım ütüyü o yüzden yapmam gerek daha fena olmadan yapayım en iyisi aslında yatıp dinlenmek istiyorum hatresim bak bende şimdi annemi özledim burda olsaydı bana bakardı ama kaygana ve görümcekler bırak bakmayı bi telefon bile etmiyolar tatilden döndüğümden beri bi surat bi surat görsen doğru düzgün konuşmuyolar bile benimle :44::44::44::44ysa ben onlara bişey yapmadım tatile gittim sadece

kalbini ferah tut herşey yolunda gidecek sana özelden yazacam ama şimdi işlerim var gece yazacam tamam mı canım

duana amin diyorum bi kızım olsun istiyorum yaşlılığımda bana babasına bakar dimi insan hasta olunca evladında ananında bacında kıymetini daha iyi biliyo sanki

topikce miiii vvvaavvvv süper olurdu heeee
çok haklısın hatresim yaaa bebek ana rahmine düşünce tüm bu sorular geliyo insanın

kıskanmıslardır canım ondandır tavırları yanınızda götürseniz olmazdı
boşver bi gece daha beklesin ablam yaaa yat dinlen çok yorgun buldum bugün seni ben

hakkatende yorgunum halsizim efsunum ama yarına kocişinde benimde giyecek bişeyimiz yok ütülemem gerek yani kalkıp yapabildiğim kadarını yapayım gelirim ben yine

kızlar eşim geliyormuş bi arkadasında toplanılacakmış bu akşam ben gidim de hazırlanim bariiii
sonra uyuşuk diyor bana beyfendiii öptüm hepicinizzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ah canım ya duş alıp işe gitmek ha, çok kötü etki yapar öyle ya O enişteme de söyle seni çalıştığın günler rahat bıraksın, öyle işe gitmek zorunda kalma canım. Gerçi kim takar di mi?
Kaynana görümcelere de ALLAH anlayış versin ne diyelim ,onlar şimdi tatilin stresini henüz hazmedememişler demek ki...
Oyyyyyyyyyyy Saram oyyyyyyyyyyyyy valla bendeki bu ana hasreti içimi dağlıyor, kız küçük çocuk gibi annemi istiyorum hep,bunları bile sana yazıyorum ya gözlerim dolu doluAnam da beni keşke öyle nazlamasaymış diyorum bak şimdi dayanamıyorum gurbet ellerde

Aynen öyle canım zaten evlendikten sonra daha iyi anladığımız gibi çoluk çocuğa karışınca daha iyi anlıyoruz ama iş işten geçtikten sonra.Kız düşünüyorumda hangi akla hizmet dışardan evlendik ki biz Bunu eşten yana söylemiyorum aileden uzağa düşme açısından diyorum,aileye hasret yaşayıp duruyoruz böyle.Ne bileyim yine de her şeyin hayırlısı, yakın olup mutsuz olmaktansa uzak olup mutlu olalım inşallah.
İnşallah canım kızın da olur oğlunda...hamilelikten şüphelerin hala var mı canım.

Evet canım öyle ya.

hakkatende yorgunum halsizim efsunum ama yarına kocişinde benimde giyecek bişeyimiz yok ütülemem gerek yani kalkıp yapabildiğim kadarını yapayım gelirim ben yine
Canım eşine yaptırsan yapmaz mı, gerçi kaç gündür Karadeniz erkeği muhabbeti yapıp duruyoruz , bakarsın o da ben yapmam der

Güle güle git Efsuncum kocana sana laf söyleme fırsatı da verme+

aaaaah aaaaaah hatresim dışardan evlenmek sorun değilde ailem yanımda olsaydı h,ç kimse beni üzemezdi hiç kimseyi takmazdım ooooof oooooof
eşim ütüdende ev işindende hiç anlamaz canım geldiğinden beride kızıyo bırak yapma dinlen diyo ama benim içime sinmiyo işte

keşke yakın olsaydık hatresim dertleşirdik sabaha kadar ben işten çıkardım seni alır bize giderdik çay demlerdik hem konuşur hem dertleşirdik ne iyi gelirdi yaaaaa

kızlar eşim geliyormuş bi arkadasında toplanılacakmış bu akşam ben gidim de hazırlanim bariiii
sonra uyuşuk diyor bana beyfendiii öptüm hepicinizzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

güle güle git efsunum sen hiçte uyuşuk değilsin eşine söyle oraya getirmesin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…