Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hatrescim sen geldin ama benim çıkmam lazım
eşim izinli biyere kadar gitmişti geliyormuş bende kahvaltı hazırlıyacam sonra görüşürüz

kızlar topiğin haline baktıkça üzülüyor ve artık bende gelmek istemiyorum bi zamanlar ayda bin sayfa yazarken beraber gülüp beraber eğlenirken şimdi günlerce bi sayfa bi ilerlemediği gibi kimsede uğramıyo burada birbirimize bebek sahibi olmak için dualar etmedikmi hamile kalan arkadaşlarımızı duydukça kendimiz hamile kalmış gibi sevinmedikmi heyecanlarını üzüntülerini korkularını paylaşmadıkmı doğum haberlerinde hep beraber halay çekmedikmi ama şimdi .............................

bebeği olanlar birer birer gittiler ilk zamanlar bebekle ilgilenmekten gelememelerini anlarız hepimiz ama bebek büyüdükten sonra unutmak doğrumu anlıyorum herkesin işi vardır kendince sebepleri vardır herkes kendince haklıdır belkide sende bu topik işini ammada abartıyosun diyecek kiminiz ama ben burada çok güzel insanlar tanıdım hepinizi tanımaktanda çok mutlu oldum birbirini hiç görmeden hiç tanımadan birbirini bu kadar anlayan insanların olması insanlığın ölmediğine dair bi umuttu ama burası sanal dünya herkes geldiği gibi gidince bi kez daha anlıyosunuzki herşey yalan hiç kimseye bağlanmamak gerek merak etmemek gerek mesela nehir vardı bebeği doğdu bi gün geldi evde astım krizi geçirdiğini ama iyi olduğunu artık geleceğini söyledi gitti gidiş o gidiş öldümü kaldımı belli değil pikepolat bebeği doğdu arada bir gelip gitti artık hiç gelmediği gibi geçen msn si açıktı selam verdim cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı ki ben zeynoya çok değer veriyodum metuka burayı beraber açtığımız arkadaşlarımızdan çok sevdiğim biriydi ama selamsız sabahsız gitti zelal benim çok değer verdiğim sevdiğim arkdaşım iki seneye yakın gelmedi ben yine unutmadım sonra geldi ama tekrar gitti anlıyorum sorunları var ama en azından bi cümle yazabilir ben iyiyim diyebilir diye düşünüyorum ama bebeği olupta burayı unutmayanlarda var prenses gibi leyla gibi eda33 gibi eda da sık gelmesede arada kendini hatırlatıyo en azından edan vardı onun neti olmayabilir onu anlıyorum o yüzden gelmiyodur kardelen uzun zamandır ondanda haber yok umarım iyidir maonya hatres efsun sizlerde olmasanız topikte arşivdeki yerini alır yakında.......................

neyse içimden gelenleri yazmak istedim amacım kimseyi kırmak üzmek değil sadece bi arkadaşın sevdiği arkadaşlarına ince sitemi....................................

Saram seni çok iyi anlıyorum ben... O yüzden ben hep diyorum ya keşke buradaki dostluklar sanalda kalmakla yetinilen değil de gerçeğe dönüştürebilen dostluklar olsa. Biriyle çok güzel konuşup muhabbet ederken bi gelmez oluyor ,öldü mü acaba diye geçiyor insanın aklından.Ben Zeloşu senin kadar iyi tanımasamda gerçekten merak etmeye başladım, kaldı ki yazdığın gibi sizin ne arkadaşların olmuş ama vefasız olmaya mı başladılar yoksa gerçekten gelmemeleri için çok ciddi nedenleri var , Allah bilir.
Boş ver üzülme canım menim, biz geride kalanlar tek tük de olsak topicimizi ayakta tutarız canım meyak etme
Şimdi biraz bahar havaları ya herkes dışarlara attı herhalde kendini

Kız men deldim sin ditmişsin dakka farkıyla kaçıydım seni ,yatalayamadımmmmmmmmmmmmmmmm
Neyse zaten kuşum da:
- anneeeeeeeeeeee noluyyyyyyyyyyyy kapatttttttttttt
diye elimi çekiştirip duruyo,
- annnneeeeeeeeeee hadi evi süpürge yapalım diyo

ne gelmeyenlerin nede gelenlerin içinde beni hatırlamamışsın unutuldum unutuldum hemde GÜZEL YÜREKLİM TARAFINDAN CANIM GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM BEN KK YE İLK GELDİĞİMDE ÖYLE GÜZEL TOPİKLERİMİZ VARDI Kİİ SOHBETLER MUHABETLER O KADAR ÇOK KONUŞURDUK Kİ TEDAVİLERİ TAKİP EDEMEDİĞİMİZ İÇİN GEYİK TOPİKLERİ AÇMIŞTIK AMA ŞİMDİ O TOPİKLERDE BİRLİKTE AĞLAYIP BİRLİKTE GÜLDÜĞÜMÜZ DoSTLARDAN HEMEN HEMEN HİÇ KİMSE KALMADI HERKES GELDİ VE GİTTİ BAZILARI ANNE OLDULAR BAZILARI UZAK KALMAK İSTEDİLER VS VS AMA BENDE ANLADIM Kİ SANAL ALEMİN CİLVESİ BU YAPACAK BİR ŞE YOK MALESEF

Aslında sadece sanal alemin cilvesi değil ki bunlar...Gerçek hayatta da unuttuğumuz unutulduğumuz nice dostuklar yok mu sanki. İnsan güzel anlarını ve dostlarını asla kaybetmek istemez ama biz ne kadar istemesek de hayatın kuralı bu. Zaman geçiyor ,insanlar değişiyor hayat değişiyor...Hiç bir şey eskisi gibi olmuyor maalesef...Ve geçmişte kalan her şey nedense acı bile olsa insanın gözüne hoş gelmeye başlıyor, çünkü geçmiştir artık maziye karışmıştır maalesef...
Eskiden bekarken ailem yanımdaydı kardeşlerim, yeğenlerim onlarla çok mutluydum ama o zamanlarda da eşimin kendi yuvamın hayalini kurar dururdum, bir yanım hep eksikti sanki. Şimdi çok şükür eşim çocuğum yuvam elhamdülillah oldu ama bu kez ailemden uzak düştüm yine bir yanım eksik...Yani şunu demek istiyorum bu 3 günlük fani dünyada insanın yüreğinin bir köşesinde mutlaka bir şeyler eksik kalır, kalır da Allah bizleri zor şeylerle daraltmasın kaldıramayacağımız yük vermesin...Dostlarımız da keşke hep bizimle olsa...Olamasa da Rabbim bizleri dostsuz bırakmasın inşallah. Çünkü bu dünyanın içerisinde o kadar çok nimet ve güzelllik var ki ama hepsi de dostlarla güzel...Dostlar olmayınca o güzellikler kendini farkettirmiyor sanki...

geldim canım kendine gel sakin ol derin derin nefes al
aldım ama işe yaramadı
benmişimdir o çünkü çevrim dışı olmuşum
hadi ya
kıyamam senidemi kaybettik vah vah oysa çok iyi bi insandın
evet gelmezseniz böle olurum ona göre
napıyım beni yalnız bırakıp kaçmasalardı
gemiş olsun canım benim gripte öyledir sağolsun
yerdan göğe kadar haklısın saracım
çalışkan kızın var hatresim çoooook şanslısın

alkış alkış
uzun uzun yazcaktım ama musab ağlıyo
anneeeeeeee beni uyut diye
geliyorum bekleyin anacım

günaydınlar
musab paşayı uyutmaya çalışıyorum
dün dr a gittik
boğaz enfeksiyonu devam ediyormuş
şükür 200 gr almış
öğleden sonra da kızamık aşısı için sağlık ocağına gidecez

Son düzenleme:
CANIMMMMMMMMMMM...Kız iki gündür giriyorum tam yazacam biri çat kapı geliyor..nefes alacak zamanım olmuyor ya...inan bana...bir kaç kişi izinli tüm işler tepeme bindi yine...zaten yüküm ağır onlarda olmayınca tamamen yoğunlaştım...toplantılar evraklar bitmek bilmiyor ya...geçen akşam eşim bile kapıda yarım saat beni bekledi ya...bazen çıldırıyorum...nasılsın saram umarım iyisindir tatlişim...busenin saçını kestik avaz avaz ağladı kestirmemek için elinden geleni yaptı ama nafile ...çok tatlı oldu benim tontonum..yeni bir oyun arkadaşımız oldu ama onuda çok kıskanıyorum..alt komşunun kızı bize kamp kurdu gece gündüz bizde...onu öyle bir kıskanıyor inanamazsın ya...annem diyor kardeşi olsa uykuda boğacak herhalde... geçen akşam odaya bir girdim oyuncak bebekle kıza vuruyor..Allahtan kız 5-6 yaşlarındada bişey demiyor buseye..öpüyor onu çok seviyor...alışsın diye bende gelmesine bişey demiyorum...

evet canım..kasten gelmeyen insan çok sanırım..ama olsun tatlişim sen canını hiç sıkma..biz birbirimize yeteriz..bende yoğunluktan çok sık giremeyorum ama genede hal hatır edebiliyoruz en azından...öptüm tatlişim...gelmeyen kendi kaybeder bizim kaybedeceğimiz hiç bir şeyimiz yok çok şükür...gelenede gelmeyenede kapımız açık..bir zamanlar çok sevdiğim bir arkadaşımız vardı sende onu iyi tanıyorsun..arada gelip selam verirdi özeldende sohbet ederdik..eski topicte tanışmıştık...sonralara baktım başka topice dadanmış bize selam vermez oldu...olsun kendi kaybetti yapacak bişey yok ...beni tanımayanı ben hiç tanımamda takmamda...o kadarrrrrrrrrrrrrr..sallayacaksın saram boşver tatlişim..bizbize yeteriz tatlım...öptüm seni haksızsam söyle yani....

çok doğru demişsin kuzummm elbette hayatımıza giren çıkanlar olacak bizde birleirnin hayatına girip çıkıyoruzdur :44::44::44::44: RABBİM BİZLERİ DOSTSUZ BIRAKMASIN

şimdi yine gittim sağlık ocağına dr yeniden ilaç yazdı seneye grip aşısı olmasam dövün beni kızlar

BİZ BİZE YETERİZ

Hay maşallah..birde benim kız kilo alsa YARABBİM...O kadar üstüne titriyorum ama tek yediği şey yoğurt çorbası...çok üzülüyorum...farklı bir tarifi olan varmı kızım için iştahını açabilecek...sara hatres sizler bu konularda uzmansınız...tontişlerim yardım edin plssssssssssss

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayalet yeterrrrrrrrrrrrrrr ziyaretçi senmisin kızzzzzz....

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

heyyyyyyyyyy ziyaretçi nikinle gelde sohbet edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…