Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

hatressssssssssssss hg bitanem..kırkyılda bir boş kaldım gelen giden yok..kendi kendime topicte yazdımda yazdım...

hatressssssssssssss hg bitanem..kırkyılda bir boş kaldım gelen giden yok..kendi kendime topicte yazdımda yazdım...

Slm Leyloşum ben yeni farkettim seni hoşbulduk canım.Yeni uykudan kaktım ben de topice bir bakıp namaz kılayım dedim.Burada bir yağmur varrrrrrrrrrrrrrr sağnak sağnak tam uyunacak hava yani

Slm Leyloşum ben yeni farkettim seni hoşbulduk canım.Yeni uykudan kaktım ben de topice bir bakıp namaz kılayım dedim.Burada bir yağmur varrrrrrrrrrrrrrr sağnak sağnak tam uyunacak hava yani
burdada geceden beri yağıyor tatlım ya...aman yağsın rahmet berekettir tatlım..bu sene doğru düzgün kar bile yağmadı zaten...

hatresim ya buse için yemek tavsiyelerine ihtiyacım var...

hatressssssssssssss uykuyamı daldın yazsana yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nikim takılı kalmış falan deme yemem bu bahaneleri ben...

buse için yemek listesi istiyorum senden tatlişim...

haklısın bahardan dıları attılar kendilerini heralde galiba sanırsam

tatlım menim ya kusura bakma nolur o an aklıma gelenleri yazdım sen her yere yetişiyosun bütün yoğunluğunun içinde Allah razı olsun senden

haklıyım dimi

evet leyloşum malesef öyle ama ne yapalım giden gider kalan sağlar bizimdir

şimdi yine gittim sağlık ocağına dr yeniden ilaç yazdı seneye grip aşısı olmasam dövün beni kızlar

dövecem seni

yemek tavsiyesimi du biraz düşünem akşama bişeyler yazarım sana

selam arkadaşlar.nasılsınız??

hatres sonucun prşmb günü değilmi??

aleyküm selam canım ben iyiyim sen nasılsın

kızlar ikiz bebek sevdim geldim iş yerinden bi arkdaşın ikiz oğlu oldu daha bir yıllık evliler üstelik çok tatlılardı ıııh ggııh diye sızlnıyolardı annesi kucağıma verdi bebeğimin olmadığını öğrenince hep Allah sanada versin diye dua etti kayınvalideside çok tatlıydı Allah isteyen herkese versin kızım diye dua etti durdu ben gelene kadar cennet kokuyolardı yaaaa anlatamam çok güzellerdi maşallah kucağıma aldım yalanıyo meme arıyodu şekey şey

ben hiç iyi değilim saracım

allah bizlerede nasip etsin hayırlısından

selamlar

geçmişi okumadan selam vereyimde ne olur ne olmaz heran elektikler gidebilir
çok kötü gök gürlüyo burda:18:
pat diye çıkarsam haberiniz olsun

niye nolduki neyin var maonyam
üstümden kapkara bi bulut geçioo sanki çok sıkıntılı bi dönem geçiriyorum dualarınıza ihtiyacım var.
selamlar

geçmişi okumadan selam vereyimde ne olur ne olmaz heran elektikler gidebilir
çok kötü gök gürlüyo burda:18:
pat diye çıkarsam haberiniz olsun

aleykümselam.hangi şehirdesin keşke burdada yağmur yağsa.kaç gündür bulutluu hava kapalı ama yağış yok.bu arada ben antepteyim

canım benim kardeşimin oğluda bişey yemezdi ama kabak çorbasına bayılırdı çok güzel yerdi onu sende dene belki sever
hem sağlıklıda bişey

ALLAH en kısa zamanda sanada nasip etsin çifter çifter inşallah

bursadayım canım ben burdada kaçgündür bi açık bi kapalıydı bugün artık yağmaya başladı
neden sıkıntılısın canım anlatılacak bişeyse anlat çok yardımcı olmasakta derdine ortak oluruz rahatlarsın en azından

saram ne kusuru kız şaka yaptım eğerki yaptırmassam aşıyı döv beni saram saram dövEki Görüntüle 655564

Tamam tatlım...
hatrescim sen geldin ama benim çıkmam lazım
eşim izinli biyere kadar gitmişti geliyormuş bende kahvaltı hazırlıyacam sonra görüşürüz

Canım ben senden önce çıkmıştım zaten sanırım takılı kalmış, sonradan gördüm bu mesajını.

Allah şifa versin ona ...

Leyloş ne zamandan beri bu çorba aklımda, Rana severek yiyiyor Buse de sever belki.
Yalancı paça çorbası bu...
1 yumurta
3 yemek kaşığı un
5 su bardağı su
yarım limon suyu
bir kaç diş sarmısak
Yumurtayı unla beraber suyunu da azar azar koyarak karıştır, yoğurt çorbası gibi kaynayıncaya kadar karıştır. Piştikten sonra sarmısağını da ekle. Üzerine tere yağında kızartılmış pulbiber ekle.Gerçekten çok güzel oluyor bu çorba. Ben sarmısağı çok sevdiğim için bolca koyuyorum. Rana çok sevdi umarım Buse de sever.

hatressssssssssssss uykuyamı daldın yazsana yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nikim takılı kalmış falan deme yemem bu bahaneleri ben...

buse için yemek listesi istiyorum senden tatlişim...

Canım ben ana yazdım ama topicte olmayınca namaz için çıktım evet maalesef nikim takılı kalmış

Evet Maonya perşembe canım.

Canım inşallan sen de kendi bebişini koklarsın öyle

Kızlar çok başım ağrıyor,migren tutu gene beni

Son düzenleme:

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞGELECEK
OYY OYYY OYYYYY RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN
ben hiç iyi değilim saracım

allah bizlerede nasip etsin hayırlısından

BENDE İYİ DEĞİLİM BU GÜNLERDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…