Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatressssssssssssss hg bitanem..kırkyılda bir boş kaldım gelen giden yok..kendi kendime topicte yazdımda yazdım...
burdada geceden beri yağıyor tatlım ya...aman yağsın rahmet berekettir tatlım..bu sene doğru düzgün kar bile yağmadı zaten...Slm Leyloşum ben yeni farkettim seni hoşbulduk canım.Yeni uykudan kaktım ben de topice bir bakıp namaz kılayım dedim.Burada bir yağmur varrrrrrrrrrrrrrr sağnak sağnak tam uyunacak hava yani
Saram seni çok iyi anlıyorum ben... O yüzden ben hep diyorum ya keşke buradaki dostluklar sanalda kalmakla yetinilen değil de gerçeğe dönüştürebilen dostluklar olsa. Biriyle çok güzel konuşup muhabbet ederken bi gelmez oluyor ,öldü mü acaba diye geçiyor insanın aklından.Ben Zeloşu senin kadar iyi tanımasamda gerçekten merak etmeye başladım, kaldı ki yazdığın gibi sizin ne arkadaşların olmuş ama vefasız olmaya mı başladılar yoksa gerçekten gelmemeleri için çok ciddi nedenleri var , Allah bilir.
Boş ver üzülme canım menim, biz geride kalanlar tek tük de olsak topicimizi ayakta tutarız canım meyak etme
Şimdi biraz bahar havaları ya herkes dışarlara attı herhalde kendini
ne gelmeyenlerin nede gelenlerin içinde beni hatırlamamışsınunutuldum unutuldum hemde GÜZEL YÜREKLİM TARAFINDAN CANIM GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM BEN KK YE İLK GELDİĞİMDE ÖYLE GÜZEL TOPİKLERİMİZ VARDI Kİİ SOHBETLER MUHABETLER O KADAR ÇOK KONUŞURDUK Kİ TEDAVİLERİ TAKİP EDEMEDİĞİMİZ İÇİN GEYİK TOPİKLERİ AÇMIŞTIK AMA ŞİMDİ O TOPİKLERDE BİRLİKTE AĞLAYIP BİRLİKTE GÜLDÜĞÜMÜZ DoSTLARDAN HEMEN HEMEN HİÇ KİMSE KALMADI HERKES GELDİ VE GİTTİ BAZILARI ANNE OLDULAR BAZILARI UZAK KALMAK İSTEDİLER VS VS AMA BENDE ANLADIM Kİ SANAL ALEMİN CİLVESİ BU YAPACAK BİR ŞE YOK MALESEF
aldım ama işe yaramadı
hadi ya
evet gelmezseniz böle olurum ona göre
napıyım beni yalnız bırakıp kaçmasalardı
gemiş olsun canım benim gripte öyledir sağolsun
yerdan göğe kadar haklısın saracım
çalışkan kızın var hatresim çoooook şanslısın
alkış alkış
uzun uzun yazcaktım ama musab ağlıyo
anneeeeeeee beni uyut diye
geliyorum bekleyin anacım
CANIMMMMMMMMMMM...Kız iki gündür giriyorum tam yazacam biri çat kapı geliyor..nefes alacak zamanım olmuyor ya...inan bana...bir kaç kişi izinli tüm işler tepeme bindi yine...zaten yüküm ağır onlarda olmayınca tamamen yoğunlaştım...toplantılar evraklar bitmek bilmiyor ya...geçen akşam eşim bile kapıda yarım saat beni bekledi ya...bazen çıldırıyorum...nasılsın saram umarım iyisindir tatlişim...busenin saçını kestik avaz avaz ağladı kestirmemek için elinden geleni yaptı ama nafile ...çok tatlı oldu benim tontonum..yeni bir oyun arkadaşımız oldu ama onuda çok kıskanıyorum..alt komşunun kızı bize kamp kurdu gece gündüz bizde...onu öyle bir kıskanıyor inanamazsın ya...annem diyor kardeşi olsa uykuda boğacak herhalde...geçen akşam odaya bir girdim oyuncak bebekle kıza vuruyor..Allahtan kız 5-6 yaşlarındada bişey demiyor buseye..öpüyor onu çok seviyor...alışsın diye bende gelmesine bişey demiyorum...
evet canım..kasten gelmeyen insan çok sanırım..ama olsun tatlişim sen canını hiç sıkma..biz birbirimize yeteriz..bende yoğunluktan çok sık giremeyorum ama genede hal hatır edebiliyoruz en azından...öptüm tatlişim...gelmeyen kendi kaybeder bizim kaybedeceğimiz hiç bir şeyimiz yok çok şükür...gelenede gelmeyenede kapımız açık..bir zamanlar çok sevdiğim bir arkadaşımız vardı sende onu iyi tanıyorsun..arada gelip selam verirdi özeldende sohbet ederdik..eski topicte tanışmıştık...sonralara baktım başka topice dadanmış bize selam vermez oldu...olsun kendi kaybetti yapacak bişey yok ...beni tanımayanı ben hiç tanımamda takmamda...o kadarrrrrrrrrrrrrr..sallayacaksın saram boşver tatlişim..bizbize yeteriz tatlım...öptüm senihaksızsam söyle yani....
şimdi yine gittim sağlık ocağına dr yeniden ilaç yazdı seneye grip aşısı olmasam dövün beni kızlar
hatresim ya buse için yemek tavsiyelerine ihtiyacım var...
selam arkadaşlar.nasılsınız??
hatres sonucun prşmb günü değilmi??
kızlar ikiz bebek sevdim geldim iş yerinden bi arkdaşın ikiz oğlu oldu daha bir yıllık evliler üstelik çok tatlılardı ıııh ggııh diye sızlnıyolardı annesi kucağıma verdi bebeğimin olmadığını öğrenince hep Allah sanada versin diye dua etti kayınvalideside çok tatlıydı Allah isteyen herkese versin kızım diye dua etti durdu ben gelene kadar cennet kokuyolardı yaaaa anlatamam çok güzellerdi maşallah kucağıma aldım yalanıyo meme arıyodu şekey şey
ben hiç iyi değilim saracım
allah bizlerede nasip etsin hayırlısından
üstümden kapkara bi bulut geçioo sanki çok sıkıntılı bi dönem geçiriyorum dualarınıza ihtiyacım var.niye nolduki neyin var maonyam
selamlar
geçmişi okumadan selam vereyimde ne olur ne olmaz heran elektikler gidebilir
çok kötü gök gürlüyo burda:18:
pat diye çıkarsam haberiniz olsun
Hay maşallah..birde benim kız kilo alsa YARABBİM...O kadar üstüne titriyorum ama tek yediği şey yoğurt çorbası...çok üzülüyorum... farklı bir tarifi olan varmı kızım için iştahını açabilecek...sara hatres sizler bu konularda uzmansınız...tontişlerim yardım edin plssssssssssss
kızlar ikiz bebek sevdim geldim iş yerinden bi arkdaşın ikiz oğlu oldu daha bir yıllık evliler üstelik çok tatlılardı ıııh ggııh diye sızlnıyolardı annesi kucağıma verdi bebeğimin olmadığını öğrenince hep Allah sanada versin diye dua etti kayınvalideside çok tatlıydı Allah isteyen herkese versin kızım diye dua etti durdu ben gelene kadar cennet kokuyolardı yaaaa anlatamam çok güzellerdi maşallah kucağıma aldım yalanıyo meme arıyodu şekey şey
üstümden kapkara bi bulut geçioo sanki çok sıkıntılı bi dönem geçiriyorum dualarınıza ihtiyacım var.
aleykümselam.hangi şehirdesin keşke burdada yağmur yağsa.kaç gündür bulutluu hava kapalı ama yağış yok.bu arada ben antepteyim
saram ne kusuru kız şaka yaptımhaklısın bahardan dıları attılar kendilerini heralde galiba sanırsam
Tatlım menim ya kusura bakma nolur o an aklıma gelenleri yazdım sen her yere yetişiyosun bütün yoğunluğunun içinde allah razı olsun senden
haklıyım dimi
Evet leyloşum malesef öyle ama ne yapalım giden gider kalan sağlar bizimdir
Dövecem seni
Yemek tavsiyesimi du biraz düşünem akşama bişeyler yazarım sana
aleyküm selam canım ben iyiyim sen nasılsın
geçmiş olsun canım dinlenemediğinden tekrarlıyor heralde sürekli koşturuyorsun çünkü
hepsi sizler için
canım dün akşam silmek için girdim
sonra bildirimlerim gözüme ilişti onlara baktım derken unutmuşum
hatrescim sen geldin ama benim çıkmam lazım
eşim izinli biyere kadar gitmişti geliyormuş bende kahvaltı hazırlıyacam sonra görüşürüz
aldım ama işe yaramadı
hadi ya
evet gelmezseniz böle olurum ona göre
napıyım beni yalnız bırakıp kaçmasalardı
gemiş olsun canım benim gripte öyledir sağolsun
yerdan göğe kadar haklısın saracım
çalışkan kızın var hatresim çoooook şanslısın
alkış alkış
uzun uzun yazcaktım ama musab ağlıyo
anneeeeeeee beni uyut diye
geliyorum bekleyin anacım
günaydınlar
musab paşayı uyutmaya çalışıyorum
dün dr a gittik
boğaz enfeksiyonu devam ediyormuş
şükür 200 gr almış
öğleden sonra da kızamık aşısı için sağlık ocağına gidecez
Hay maşallah..birde benim kız kilo alsa YARABBİM...O kadar üstüne titriyorum ama tek yediği şey yoğurt çorbası...çok üzülüyorum... farklı bir tarifi olan varmı kızım için iştahını açabilecek...sara hatres sizler bu konularda uzmansınız...tontişlerim yardım edin plssssssssssss
hatresim ya buse için yemek tavsiyelerine ihtiyacım var...
hatressssssssssssss uykuyamı daldın yazsana yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
nikim takılı kalmış falan deme yemem bu bahaneleri ben...
buse için yemek listesi istiyorum senden tatlişim...
selam arkadaşlar.nasılsınız??
haklısın bahardan dıları attılar kendilerini heralde galiba sanırsam
tatlım menim ya kusura bakma nolur o an aklıma gelenleri yazdım sen her yere yetişiyosun bütün yoğunluğunun içinde Allah razı olsun senden
haklıyım dimi
evet leyloşum malesef öyle ama ne yapalım giden gider kalan sağlar bizimdir
dövecem seni
yemek tavsiyesimi du biraz düşünem akşama bişeyler yazarım sana
aleyküm selam canım ben iyiyim sen nasılsın
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞselam arkadaşlar.nasılsınız??
OYY OYYY OYYYYY RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİNkızlar ikiz bebek sevdim geldim iş yerinden bi arkdaşın ikiz oğlu oldu daha bir yıllık evliler üstelik çok tatlılardı ıııh ggııh diye sızlnıyolardı annesi kucağıma verdi bebeğimin olmadığını öğrenince hep Allah sanada versin diye dua etti kayınvalideside çok tatlıydı Allah isteyen herkese versin kızım diye dua etti durdu ben gelene kadar cennet kokuyolardı yaaaa anlatamam çok güzellerdi maşallah kucağıma aldım yalanıyo meme arıyodu şekey şey
ben hiç iyi değilim saracım
allah bizlerede nasip etsin hayırlısından
[ı]toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)[/ı]
[lıst]
[*][ı]leyla_21[/ı]
[/lıst]
[ı]yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayalet yeterrrrrrrrrrrrrrr ziyaretçi senmisin kızzzzzz.... [/ı]
AYNENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN TATLİŞİM...BİZ BİZE YETERİZ YETERİM....GEÇMİŞ OLSUN CANIM...GRİP OLMUŞSUN..ÇABUCAK İYİLEŞ HEMEN...ÖPTÜM TATLİŞİM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?