Tamam tatlım...
Canım ben senden önce çıkmıştım zaten sanırım takılı kalmış, sonradan gördüm bu mesajını.
Allah şifa versin ona ...
Leyloş ne zamandan beri bu çorba aklımda, Rana severek yiyiyor Buse de sever belki.
Yalancı paça çorbası bu...
1 yumurta
3 yemek kaşığı un
5 su bardağı su
yarım limon suyu
bir kaç diş sarmısak
Yumurtayı unla beraber suyunu da azar azar koyarak karıştır, yoğurt çorbası gibi kaynayıncaya kadar karıştır. Piştikten sonra sarmısağını da ekle. Üzerine tere yağında kızartılmış pulbiber ekle.Gerçekten çok güzel oluyor bu çorba. Ben sarmısağı çok sevdiğim için bolca koyuyorum. Rana çok sevdi umarım Buse de sever.
Canım ben ana yazdım ama topicte olmayınca namaz için çıktım evet maalesef nikim takılı kalmış
Evet Maonya perşembe canım.
Canım inşallan sen de kendi bebişini koklarsın öyle
Kızlar çok başım ağrıyor,migren tutu gene beni
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞGELECEK
OYY OYYY OYYYYY RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN
BENDE İYİ DEĞİLİM BU GÜNLERDE
Tamam tatlım...
Canım ben senden önce çıkmıştım zaten sanırım takılı kalmış, sonradan gördüm bu mesajını.
Allah şifa versin ona ...
Leyloş ne zamandan beri bu çorba aklımda, Rana severek yiyiyor Buse de sever belki.
Yalancı paça çorbası bu...
1 yumurta
3 yemek kaşığı un
5 su bardağı su
yarım limon suyu
bir kaç diş sarmısak
Yumurtayı unla beraber suyunu da azar azar koyarak karıştır, yoğurt çorbası gibi kaynayıncaya kadar karıştır. Piştikten sonra sarmısağını da ekle. Üzerine tere yağında kızartılmış pulbiber ekle.Gerçekten çok güzel oluyor bu çorba. Ben sarmısağı çok sevdiğim için bolca koyuyorum. Rana çok sevdi umarım Buse de sever.
Canım ben ana yazdım ama topicte olmayınca namaz için çıktım evet maalesef nikim takılı kalmış
Evet Maonya perşembe canım.
Canım inşallan sen de kendi bebişini koklarsın öyle
Kızlar çok başım ağrıyor,migren tutu gene beni
saram ne kusuru kız şaka yaptımeğerki yaptırmassam aşıyı döv beni saram saram dövEki Görüntüle 655564
selamlar
geçmişi okumadan selam vereyimde ne olur ne olmaz heran elektikler gidebilir
çok kötü gök gürlüyo burda:18:
pat diye çıkarsam haberiniz olsun
üstümden kapkara bi bulut geçioo sanki çok sıkıntılı bi dönem geçiriyorum dualarınıza ihtiyacım var.
aleykümselam.hangi şehirdesin keşke burdada yağmur yağsa.kaç gündür bulutluu hava kapalı ama yağış yok.bu arada ben antepteyim
canım benim kardeşimin oğluda bişey yemezdi ama kabak çorbasına bayılırdı çok güzel yerdi onu sende dene belki sever
hem sağlıklıda bişey
ALLAH en kısa zamanda sanada nasip etsin çifter çifter inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ben sana kıyarmıyım sen benim kıymetlimsin
aleyküm selam canım nasılsın
Allah yardımcın olsun maonyam sakin ol herşeyi kafana takmamaya çalış
amiiiiiiiiiiiiiiiiin
sağol canım iyiyim duşumu aldım az bakayım dedim ama uykum var gibi biraz uyusammı ne yapsam
sen ne nasılsın
neyse ben çıkıyorum yeğen gelene kadar azıcık uzanayım akşama dizileremi bırakıp gelebilirsem görüşürüz
sıhhatler olsun canım
benimde uykum var havadanmıdır nedir ama evde de işim var yemek yapacam çamaşır katlayacam ütü yapacam ooof ooofff çok çalışmam lazım çoook ama bebeleri sevdim ya bu enerjiyle yaparım hepsini
tamam canım bende çıkıyorum işlerimi yapayım sonra görüşürüz
heee sen de benim gibisinşimdi yine gittim sağlık ocağına dr yeniden ilaç yazdı seneye grip aşısı olmasam dövün beni kızlar
musab geçen ay 300 gr vermişti
Hay maşallah..birde benim kız kilo alsa YARABBİM...O kadar üstüne titriyorum ama tek yediği şey yoğurt çorbası...çok üzülüyorum... farklı bir tarifi olan varmı kızım için iştahını açabilecek...sara hatres sizler bu konularda uzmansınız...tontişlerim yardım edin plssssssssssss
biz iyiyiz canım sen nasılsın?selam arkadaşlar.nasılsınız??
hatres sonucun prşmb günü değilmi??
Allah yüreğine ferahlık versin canım ,paylaşmak ister misin?ben hiç iyi değilim saracım
allah bizlerede nasip etsin hayırlısından
sağol canımprenses saol cnm.
sizede çok geçmiş olsun
saol hatresim iyiki sizler varsınız.
hani kaba bi tabir vardır eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlarmışş bizimkide o hesap.en yakındakiler bile anlamıo.
sıkıntıma gelince evlendiğim günden beri hep çile içindeyim hep ağlıyorum bir gün yüzü görmedim.böyle olucanı bilsem hiç evlenmezdim.
eşimle kişisel bi problemimiz yok ama çok sıkıntı yaşıyoruz bu yüzden birbirimizi çok kırıyoruz.evlendim 3ay vajinusmusla yaşadık.belime iğne takıldı o şekilde ilişkiye girebildim ve omuriliğimden iğne takıldığı için bel fıtığı oldum.aşırı yorulunca bacaklaım adım atmıo yatalak oluyrm.ve bu 3 ay içinde hem eşimin hem benim ailem burnumuzdan getirdiler.vajinusmustan kurtuldumuz hafta eşim trafik kazası geçirdi 3 aylık evliydim eşim ölümden döndü günlerce hastanede yattık.
9aylık evliydim çocuk tedavisine başladım eşim varikoselden amelyat oldu sonra tüplerimin tıkalı oldunu öğrendim doktor 15 dk açarım dedi 2.5 saat süren bi ameliyata girdim annemler içerde bana bişey oldu sanmışlar.olaylar hiç bitmedi.guatırım başarısız tedavilerim tüp bebek aşılama derken 3 yıldan sonra ilk defa bu ay sağ tarafımdan yumurtladım dünyalar benim oldu eşimin ilişkiye girememe gibi bti problemi varya yalvar yakar yumurtlama günlerimde hep ilişkiye girdik çok umutluydum dün adet oldum.bugün doktorum rahim filmi istedi benim gittiğim hastane çekmio.başka bi hastaneye gittim 133 tl kan tahlili parası verdim diğer hastanedeki doktorum kan tahlilide istedi ve hastane rahim filmi için 400 anestezi içinde 150 tl istedi.eşim ne kazanıosa olduğu gibi hastanelere gidio doğalgaz faturasını zor ödüyoruz.keşke tedaviler başarı olsaa için yanmaz çok yıprandım.eşimi çok yıprattım.artık dayanılmaz acılar içindeyim ayrılmak istiyorum eimi bile gözüm görmüo bu acıları çekeceğime bitsin diyorum eşime söylesem kim bilir kalbi nasıl kırılır ama dayanamıyrm
Allah yüreğine ferahlık versin canım ,paylaşmak ister misin?
Gerçi bu sıralar hemen herkes sıkılıyor anladığım kadarıyla gez dolaş maonyam gerçekten iyi geliyor, ben de bu sıralar çok kötü olmuştum.Gezmek iyi geldi...
Yeyim onları, bal kaymak sanki
Sara sabah ki sitemin işe yaradı bak topic ayağa kalkmış ,iki dakka ayrılıyorum bi dünya çene çalmışsınız gene
saol hatresim iyiki sizler varsınız.
hani kaba bi tabir vardır eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlarmışş bizimkide o hesap.en yakındakiler bile anlamıo.
sıkıntıma gelince evlendiğim günden beri hep çile içindeyim hep ağlıyorum bir gün yüzü görmedim.böyle olucanı bilsem hiç evlenmezdim.
eşimle kişisel bi problemimiz yok ama çok sıkıntı yaşıyoruz bu yüzden birbirimizi çok kırıyoruz.evlendim 3ay vajinusmusla yaşadık.belime iğne takıldı o şekilde ilişkiye girebildim ve omuriliğimden iğne takıldığı için bel fıtığı oldum.aşırı yorulunca bacaklaım adım atmıo yatalak oluyrm.ve bu 3 ay içinde hem eşimin hem benim ailem burnumuzdan getirdiler.vajinusmustan kurtuldumuz hafta eşim trafik kazası geçirdi 3 aylık evliydim eşim ölümden döndü günlerce hastanede yattık.
9aylık evliydim çocuk tedavisine başladım eşim varikoselden amelyat oldu sonra tüplerimin tıkalı oldunu öğrendim doktor 15 dk açarım dedi 2.5 saat süren bi ameliyata girdim annemler içerde bana bişey oldu sanmışlar.olaylar hiç bitmedi.guatırım başarısız tedavilerim tüp bebek aşılama derken 3 yıldan sonra ilk defa bu ay sağ tarafımdan yumurtladım dünyalar benim oldu eşimin ilişkiye girememe gibi bti problemi varya yalvar yakar yumurtlama günlerimde hep ilişkiye girdik çok umutluydum dün adet oldum.bugün doktorum rahim filmi istedi benim gittiğim hastane çekmio.başka bi hastaneye gittim 133 tl kan tahlili parası verdim diğer hastanedeki doktorum kan tahlilide istedi ve hastane rahim filmi için 400 anestezi içinde 150 tl istedi.eşim ne kazanıosa olduğu gibi hastanelere gidio doğalgaz faturasını zor ödüyoruz.keşke tedaviler başarı olsaa için yanmaz çok yıprandım.eşimi çok yıprattım.artık dayanılmaz acılar içindeyim ayrılmak istiyorum eimi bile gözüm görmüo bu acıları çekeceğime bitsin diyorum eşime söylesem kim bilir kalbi nasıl kırılır ama dayanamıyrm
sağol canım
canım çok üzüldüm
Rabbim gönlüne ferahlık versin
sıkıntılarını gidersin
kızlar bugün oğlum 9 aylık oldu
kızamık aşımızı olduk
parol verdim inş ateşlenmez
kızlar bugün oğlum 9 aylık oldu
kızamık aşımızı olduk
parol verdim inş ateşlenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?