Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çıkıştan çıkmayınca bayağı bi görünüyor altta bende sen geldin ben gidiyorum diye vijdan yapmıştım
çok geçmiş olsun çok zordur heleki çocukla

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞGELECEK

OYY OYYY OYYYYY RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN

BENDE İYİ DEĞİLİM BU GÜNLERDE

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

saram ne kusuru kız şaka yaptım eğerki yaptırmassam aşıyı döv beni saram saram dövEki Görüntüle 655564

ben sana kıyarmıyım sen benim kıymetlimsin

selamlar

geçmişi okumadan selam vereyimde ne olur ne olmaz heran elektikler gidebilir
çok kötü gök gürlüyo burda:18:
pat diye çıkarsam haberiniz olsun

aleyküm selam canım nasılsın

Allah yardımcın olsun maonyam sakin ol herşeyi kafana takmamaya çalış

amiiiiiiiiiiiiiiiiin

sağol canım iyiyim duşumu aldım az bakayım dedim ama uykum var gibi biraz uyusammı ne yapsam
sen ne nasılsın

neyse ben çıkıyorum yeğen gelene kadar azıcık uzanayım akşama dizileremi bırakıp gelebilirsem görüşürüz

sağol canım iyiyim duşumu aldım az bakayım dedim ama uykum var gibi biraz uyusammı ne yapsam
sen ne nasılsın

sıhhatler olsun canım
benimde uykum var havadanmıdır nedir ama evde de işim var yemek yapacam çamaşır katlayacam ütü yapacam ooof ooofff çok çalışmam lazım çoook ama bebeleri sevdim ya bu enerjiyle yaparım hepsini

sağol canım
havadanda olabilir ama insanın işi varkende yatıp uyumak istiyor
bugün bende işim bitmez heralde dedim ama bitti seninde biter hemde bu enerjiyle daha çabuk biter

şimdi yine gittim sağlık ocağına dr yeniden ilaç yazdı seneye grip aşısı olmasam dövün beni kızlar
heee sen de benim gibisin
her gripte aşı olcam diyorum
musab geçen ay 300 gr vermişti
bu ay 200 gr almış
benim kadar yedirmekte ısrarcı yoktur herhalde
1-1,5 saatte anca 5-6 kaşık yediriyorum
bazende hiç............
yediğini püskürtüyor üstümüz başımız batıyor
aslında fazla kasmamak lazım
buse 1 yaşındayken kaç kiloydu
selam arkadaşlar.nasılsınız??

hatres sonucun prşmb günü değilmi??
biz iyiyiz canım sen nasılsın?

ben hiç iyi değilim saracım

allah bizlerede nasip etsin hayırlısından
Allah yüreğine ferahlık versin canım ,paylaşmak ister misin?
Gerçi bu sıralar hemen herkes sıkılıyor anladığım kadarıyla gez dolaş maonyam gerçekten iyi geliyor, ben de bu sıralar çok kötü olmuştum.Gezmek iyi geldi...

Yeyim onları, bal kaymak sanki

Sara sabah ki sitemin işe yaradı bak topic ayağa kalkmış ,iki dakka ayrılıyorum bi dünya çene çalmışsınız gene

saol hatresim iyiki sizler varsınız.
hani kaba bi tabir vardır eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlarmışş bizimkide o hesap.en yakındakiler bile anlamıo.
sıkıntıma gelince evlendiğim günden beri hep çile içindeyim hep ağlıyorum bir gün yüzü görmedim.böyle olucanı bilsem hiç evlenmezdim.
eşimle kişisel bi problemimiz yok ama çok sıkıntı yaşıyoruz bu yüzden birbirimizi çok kırıyoruz.evlendim 3ay vajinusmusla yaşadık.belime iğne takıldı o şekilde ilişkiye girebildim ve omuriliğimden iğne takıldığı için bel fıtığı oldum.aşırı yorulunca bacaklaım adım atmıo yatalak oluyrm.ve bu 3 ay içinde hem eşimin hem benim ailem burnumuzdan getirdiler.vajinusmustan kurtuldumuz hafta eşim trafik kazası geçirdi 3 aylık evliydim eşim ölümden döndü günlerce hastanede yattık.
9aylık evliydim çocuk tedavisine başladım eşim varikoselden amelyat oldu sonra tüplerimin tıkalı oldunu öğrendim doktor 15 dk açarım dedi 2.5 saat süren bi ameliyata girdim annemler içerde bana bişey oldu sanmışlar.olaylar hiç bitmedi.guatırım başarısız tedavilerim tüp bebek aşılama derken 3 yıldan sonra ilk defa bu ay sağ tarafımdan yumurtladım dünyalar benim oldu eşimin ilişkiye girememe gibi bti problemi varya yalvar yakar yumurtlama günlerimde hep ilişkiye girdik çok umutluydum dün adet oldum.bugün doktorum rahim filmi istedi benim gittiğim hastane çekmio.başka bi hastaneye gittim 133 tl kan tahlili parası verdim diğer hastanedeki doktorum kan tahlilide istedi ve hastane rahim filmi için 400 anestezi içinde 150 tl istedi.eşim ne kazanıosa olduğu gibi hastanelere gidio doğalgaz faturasını zor ödüyoruz.keşke tedaviler başarı olsaa için yanmaz çok yıprandım.eşimi çok yıprattım.artık dayanılmaz acılar içindeyim ayrılmak istiyorum eimi bile gözüm görmüo bu acıları çekeceğime bitsin diyorum eşime söylesem kim bilir kalbi nasıl kırılır ama dayanamıyrm

Son düzenleme:
prenses saol cnm.

sizede çok geçmiş olsun
sağol canım

canım çok üzüldüm
Rabbim gönlüne ferahlık versin
sıkıntılarını gidersin

çok tatlılar dimi inşallah benim ve isteyen herkesin böyle güzel kızları olur

maonyam Allah kalbine ferahlık versin çocuk işini bi müddet düşünmeseniz aileleride boş verin icab ederse gidip gelmeyin kafanızı dinleyin rahatlayın belki o zaman sorunların üstesinden daha rahat gelirsiniz eşine de yazık o istermi böyle olsun onunda psikolojiktir sorunları belki sen böyle yaptıkça daha da geriliyodur sakin olun hayatta herşey çocuk değil mutluluğunuzu kimse için bozmayın ayrılmakda ne demek bi daha böyle şeyler duymayım her sorunda ayrılmaya kalkılırsa dünyada evli çift kalmaz kızım daha çok gençsin kendiliğinden hamile kaldın bardağın dolu tarafından bakmayı dene zor olsada dünya sana dar gelsede Allaha sığınarak eşine tutun benden sana abla tavsiyesi

sağol canım

canım çok üzüldüm
Rabbim gönlüne ferahlık versin
sıkıntılarını gidersin

tatlım geçmiş olsun musabımıza Allah şifa versin kuzumuza

kızlar bugün oğlum 9 aylık oldu
kızamık aşımızı olduk
parol verdim inş ateşlenmez

selam canım benimde bebeğim 9 aylık ama 8 aylıkken boy kilo kontrolü yapıldı birde 12 ayında aşısı var acaba eksik mi bizim aşımız aklıma takıldı şimdi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…