Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım bende zaten ara arada olsa geldiğini yazmıştım

menemen yap en basitinden yada bol salçalı maydanozlu makarna yada yoğurda ekmek doğra içine birz tuz biraz maydanoz sarımsak oooooh mis üstünede istersen yağ biber dök

Saram ben biraz organik takıldığıım için yaz bitiminden beri eve yaz sebzelerinden henüz almadım daha, biraz daha beklemem lazım ama ne yalan söyleyim özledim de domates biberi, ama az kaldı dayanacam biraz daha.
şu yoğurda ekmek doğrayıp sarmısak tam benlik bak bu harika
Ama tatlım bi şey hatırlatmak isterim sana hammilelik şüphesi olan ve ya daha henüz hamile kalmış bayanların fazla maydanoz tüketmesi düşüğe sebeb olurmuş, bunu ben de yıllar önce bir sağlıkçı akadaşımdan öğrenmiştim

ah bu kk..kız beni niye atmıyor bu kk...

:26::26::26::26::26::26::26: besle kargayı oysun gözünü al işte...

bana bahane uydurma hatresim..hemen mesaj bekliyorum...

hala bekliyorum halaaaaaaaaaa

Leyloş hanım mesaj bekliyorsun ama mesaj kutunu da boşaltmıyorsun hanımmmmmmmmmmmmmmmm

hadi yaaaa bende maydanozu çok seviyorum salataya yemeklere bol bol koyuyorum

Saraaaaaaaaa bacımmmmmmmmmmm vah vah kız seni kayıp mı ediyoruz ya
Kafam karıştı bu şarkı mıydı türkü müydü, konuşma mıydı
Dur bacım biz daha genciz şimdiden bunama belirtileri göstermeyelimm

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
ocean4000,
eda33,
LeYLa_21+

Bu nick sanki bir denizaltı filmi gibi ocean4000,:44::44::44::44::44:
Şimdi bi de nickin sahibinden fırça yemeyeyim
Neyseki nick sahibi çıkmış, ohhh be fırçadın kurtardım

Son düzenleme:
hatresim bu şarkıydı canım vah vaaaaaaah beni değilde seni kaybettik bacım erken bunamışsın daha ranaya kardeş yapacaktın

unutmadıkki hatırlayalım ara ara bakıyorum ama hep başka topiklerdesşin asıl sen bizi unuttun

geçmiş olsun takma kafanı elbet bundada bi hayır vardır vakti saati gelince olacaktır

canım yaa pek takip edemiyorum arada böyle durumumu yaıyorum işde...sizde nevar yokk..ben gene başarısız oldum..

hadi yaaaa bende maydanozu çok seviyorum salataya yemeklere bol bol koyuyorum

Canım bir şey yokken sorun değil, ama hamile kaldığından şüpheliysen bunu menünden biraz çıkarman gerekiyor, ilk 3 ay, sonra sorun değil zaten.

hatresim bu şarkıydı canım vah vaaaaaaah beni değilde seni kaybettik bacım erken bunamışsın daha ranaya kardeş yapacaktın

Hade ya bunayan ben miyim
E tabi senden 1 gün büyüküm ne de olsa tabi ben daha tez bunayacam bundan normal ne olabilir ki
Bunama sendromları her nekadar baş gösterse de Allah' ın izniyle kızıma kardeş yapıcım inşallah...

evet gene hüsranla kaldım öylee napalımm..sen nasılsın..

Ferah tut yüreğini,Rabbim zamanı gelince verecek inşallah.Sen daha önce bu konuda ne güzel şeyler yazmıştın hatırlarsan sabra yönelik, yine öyle güçlü ol inşallah.
Canım ben de tüp denedim , yarın test yapacağım Rabbim hayrılı bir sonuçla güldürür yüzümüzü inşallah.

boşalttım hatres hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....hala bekliyorum halaaaaaaaaaaa

yaaaa çok sevindim canım inşallah güzel haberler alırsınn..rabbim hayırlısını nasip eder inşallah canım benimm..

mesaj atmamak için kaçtın dimi...öyle olsun bakalım hatres hanım..

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

saracım sen çıkmadın mı tatlım...saat 5 oldu..bende eşimi bekliyorum...eğer gelirse tabi...

kızlar ben çıkıyorum eve gidip yemek yapacam daha menümüde yazayım

ıspanak çorbası
taşlık sote
pirinç pilavı
turşu
yoğurt

sizlerde yazın menülerinizi hadi bakim leyloş sen başla

kızlar ben çıkıyorum eve gidip yemek yapacam daha menümüde yazayım

ıspanak çorbası
taşlık sote
pirinç pilavı
turşu
yoğurt

sizlerde yazın menülerinizi hadi bakim leyloş sen başla
menün güzelmiş canım..benim menüüüüü
biber kabak patlıcan karışık dolma
bakla yemeği
yoğurt
hoşaf
Allah ne verdiyse....

menün güzelmiş canım..benim menüüüüü
biber kabak patlıcan karışık dolma
bakla yemeği
yoğurt
hoşaf
Allah ne verdiyse....

senin menüde süpermiş

hadi komşu tabağı yapalım sen bana bi tabak dolma gönder bende sana pilav ve taşlık sote ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…