Tunaydin kizlar nasilsiniz...
Saracim aksam geldim ama yazamadim umut bey altini kirletmis onu yemizledim yemek yedirdim babamizda mac izliyodu onu rahat birakmadigi icin umutu uyut deyip duruyodu bende napayim uyuttum artik sonrada banyoya girdim bole yanii slteminide okudum sik gelemesemde firsat buldugum anlarda geliyorum en azindan kendimden haber veriyorum dimi ama burdan asla vazgemis degilim yani...
Bugun biraz basim agriyo umutu uyutmusken bende yatayin biraz sonra gorusuruz
menemen yap en basitinden yada bol salçalı maydanozlu makarna yada yoğurda ekmek doğra içine birz tuz biraz maydanoz sarımsak oooooh mis üstünede istersen yağ biber dök
ah bu kk..kız beni niye atmıyor bu kk...
:26::26::26::26::26::26::26: besle kargayı oysun gözünü al işte...
bana bahane uydurma hatresim..hemen mesaj bekliyorum...
hala bekliyorum halaaaaaaaaaa
Saram ben biraz organik takıldığıım için yaz bitiminden beri eve yaz sebzelerinden henüz almadım daha, biraz daha beklemem lazım ama ne yalan söyleyim özledim de domates biberi, ama az kaldı dayanacam biraz daha.
şu yoğurda ekmek doğrayıp sarmısak tam benlik bak bu harika
Ama tatlım bi şey hatırlatmak isterim sana hammilelik şüphesi olan ve ya daha henüz hamile kalmış bayanların fazla maydanoz tüketmesi düşüğe sebeb olurmuş, bunu ben de yıllar önce bir sağlıkçı akadaşımdan öğrenmiştim
Leyloş hanım mesaj bekliyorsun ama mesaj kutunu da boşaltmıyorsun hanımmmmmmmmmmmmmmmm
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yııııııprandık yıprandık
unutmadıkki hatırlayalım ara ara bakıyorum ama hep başka topiklerdesşin asıl sen bizi unuttun
geçmiş olsun takma kafanı elbet bundada bi hayır vardır vakti saati gelince olacaktır
hadi yaaaa bende maydanozu çok seviyorum salataya yemeklere bol bol koyuyorum
Evet Talihacım hatırladım seni, ama hayırlısı olsun canım bu sefer olmadı diye olmayacak değil Allah' ın izniyle olacak inşallah...
hatresim bu şarkıydı canım vah vaaaaaaah beni değilde seni kaybettik bacım erken bunamışsın daha ranaya kardeş yapacaktın
evet gene hüsranla kaldım öylee napalımm..sen nasılsın..
boşalttım hatres hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....Saram ben biraz organik takıldığıım için yaz bitiminden beri eve yaz sebzelerinden henüz almadım daha, biraz daha beklemem lazım ama ne yalan söyleyim özledim de domates biberi, ama az kaldı dayanacam biraz daha.
şu yoğurda ekmek doğrayıp sarmısak tam benlik bak bu harika
Ama tatlım bi şey hatırlatmak isterim sana hammilelik şüphesi olan ve ya daha henüz hamile kalmış bayanların fazla maydanoz tüketmesi düşüğe sebeb olurmuş, bunu ben de yıllar önce bir sağlıkçı akadaşımdan öğrenmiştim
Leyloş hanım mesaj bekliyorsun ama mesaj kutunu da boşaltmıyorsun hanımmmmmmmmmmmmmmmm
Ferah tut yüreğini,Rabbim zamanı gelince verecek inşallah.Sen daha önce bu konuda ne güzel şeyler yazmıştın hatırlarsan sabra yönelik, yine öyle güçlü ol inşallah.
Canım ben de tüp denedim , yarın test yapacağım Rabbim hayrılı bir sonuçla güldürür yüzümüzü inşallah.
mesaj atmamak için kaçtın dimi...öyle olsun bakalım hatres hanım..Ferah tut yüreğini,Rabbim zamanı gelince verecek inşallah.Sen daha önce bu konuda ne güzel şeyler yazmıştın hatırlarsan sabra yönelik, yine öyle güçlü ol inşallah.
Canım ben de tüp denedim , yarın test yapacağım Rabbim hayrılı bir sonuçla güldürür yüzümüzü inşallah.
menün güzelmiş canım..benim menüüüüükızlar ben çıkıyorum eve gidip yemek yapacam daha menümüde yazayım
ıspanak çorbası
taşlık sote
pirinç pilavı
turşu
yoğurt
sizlerde yazın menülerinizi hadi bakim leyloş sen başla
menün güzelmiş canım..benim menüüüüü
biber kabak patlıcan karışık dolma
bakla yemeği
yoğurt
hoşaf
Allah ne verdiyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?