günaydın canım nasılsın bugün musab nasıl daha iyidir inşallah
saram biraz uğraştırıcı ama 3saat sürüo.
hamuru için;
1çb süt
1çb yoğurt
2yumurta
1çb sıvı yağ
yarımdanda az yaş maya
1çimdik tuz
1çimdik şeker
1çimdik karbonathamuru yoğruyorsun iyce özdeşene kadar.sonra yarım saat bekletiosun daha uzunda olabilir.
dinlenen hamuru 10 eşit parça bölüyorsun.her böldüğün parçayı nişastayla tabakbüyüklüğünde açıp açtığın her hamuru arasına nişasta serpip üst üste koyoyorusun.tekrardan hepsi üst üsteyken aça bildiğin kadar açıyorsunn hamuru büyük bi tepsi kadar oluyor.sonra açılan hamuru rulo yapıyorusun sıkı bi şekilde.dinlenmeye bırakıosun yarım ve 2 saat arası.dinlenen hamurdan 1parmak kalınlığında kesiosun elinle hafif bastırıp ortasına ceviz koyup kapatıosun zaten o hemen midye şeklini alıyor.margarinle yağladığın tepsiye diziosun üstüne 150 gr tereyağı yada margarin eritip üstüne döküyorsun 10 dk kadarda hamurun tereyağını çekmesini bekliosun.180 derece fırında ortalama 25 dk pişio.şerbetide 4 bardak şeker 4 bardak su ama 3 ölçekde yapa bilirsin çünkü biraz fazla oldu şerbeti benimkinin bu sefer
sağol canım ben iyiyim
musab da iyi çok şükür
gece boyu mızırdanıp durdu
yine uyumadık anlıycağın
güya uyutacaktım beyefendiyi
dün ona külotlu çorap almıştım
kutusunu görünce uykudan vazgeçip oynamak istedi
sen nasılsın hayattım?
sağol canım ben iyiyim
musab da iyi çok şükür
gece boyu mızırdanıp durdu
yine uyumadık anlıycağın
güya uyutacaktım beyefendiyi
dün ona külotlu çorap almıştım
kutusunu görünce uykudan vazgeçip oynamak istedi
sen nasılsın hayattım?
şimdi yürütece koydumslm cnm fotosundadanda beli nazik bi çocukk musab.
ayy yerim ben onun oyun oynamasınııııı.bebekli arkadaşlar anlatırken tanımadığım halde bebeklerini ciğerime sokasım geliooooooo
kızlar ben çıkayımda gideyim artıkk.savaşa çıkacammmmmenepozlu kadınlar şimdi hepsi kafayı bana takarrrrrr ama ben bugün çok enerjiğim kimseyi takmıcam
saracımmmm yapacan zaman yarım ölçek yapsanda olurçtam ölçekle 43 tane çıktı benimki.
görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorummmmm
kızlar ben çıkayımda gideyim artıkk.savaşa çıkacammmmmenepozlu kadınlar şimdi hepsi kafayı bana takarrrrrr ama ben bugün çok enerjiğim kimseyi takmıcam
saracımmmm yapacan zaman yarım ölçek yapsanda olurçtam ölçekle 43 tane çıktı benimki.
görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorummmmm
iyi olmanıza sevindim canım
kutuyla oynamak uykudan tatlı gelmiş haaaaa zaten uyumayı sevmiyodu bahanesi olmuş işte
bende iyiyim canım artık herşeyi kafya takmamaya çalışıyorum kendime daha çok vakit ayırıyorum anladımki benden önemlisi yok gereksiz insanlar için değerli vaktimi harcayamam
iyi geceler canım tatlı rüyalar eşin başına masaj yapsın iyi gelir belki
Hiç sorma canım ya bi ton ilaç yiyip duruyoruz Allah akıbetimizi hayretsin...kaç aydır 28. günde oluyordum geçen ay 29.günün sabahı oldum bu ay 30. günüm bitti bişey yok yani 2 gün geçti sayılır
bende tedavideyken daha çok sinirli oluyordum ama öyle böyle değil
bence sanada ilaçlar yapıyordur siniri neyseki az kaldı testin sonucunundan sonra düzelirsin
evet sakindir ama o sinirliyken ben susarım ben sinirliykende o susar yada ikimizde küseriz öyle geçinip gideriz
Maşallah hep böyle ol inşallah...günaydın kızlar 10 günden sonra baş ağrısız uyanmak süper bişey kendimi çok enerjik hissediyorum hala ateşim olmasına rağmen.hepinizi öpüyorum maonyaaa bacınız bugün 20 tane koca karının çene saldırısına maruz kalacakkkkv toplatısına gidicem.koyabilirsem midye tatlımı göstericem size.
hatrescim benim tüplerde sorun olduğu için kapalı oluncada çok ağrıyormuş ya onun içn korkuyrm:18:tıp fakültesinden
Sen topice sık gel seni de mesaj bombardımanına tutarız istersen
kız efsuna bu kadar ne özel mesaj atıyorsunuz anlamadım ki..bir sen bir hatres ...meraktan çatlayacam valla...
Demekkkkkk gönlünün has bahçesinin gülüüüüüüüüüüüüüügünaydın gönlümün has bahçesinin gülü leyloşum du sana da bi özel mesaj atam
günaydın leylacımmmmmmmm.
kız sara herkese özel msj atıon banada at anacım benim başım kelmiiisaçlarım çok dökülüoo kel sayılırımda hani
İyi gezmeler....................hepinize günaydın kıslarrrrrr
valla gece öleee bi güzel uyudum kiiimaşşallahhh
demekki olay yalnız yatmaktaymış cidden
şimdide hazırlanıp önce ödemeler felan var onları halletcem
öğleden sonrada anneme geciyorum bi kaç gün kalmak için kafa dinlemek için...
kendinize çokk iii bakın öptüm hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnn
kızlar midye tatlılarımmm.biri pişmemiş biri pişmiş ama şerbeti dökülmemiş haliii.
çok şükür foto yükleye bildim ama bu seferde çifter yüklemişşş.
efsuncummmm hoşçakal cnm umarım bütün stresini atarsın annenlerde
günaydın kızlar
musaba kahvaltı verdim
uyutup gelecem
hıııım uğraştırıcı ama güzel oluyo baksana canım deneyecem haftasonu bunu
sağol canım tarif için
Canimmm yarinki haberlerini mrkla bekliyorum... allah hayirli haberler vermeyi nasip etsin insallah....
Geçmiş olsun Edacım baş ağrısı çok kötüdür yaTunaydin kizlar nasilsiniz...
Saracim aksam geldim ama yazamadim umut bey altini kirletmis onu yemizledim yemek yedirdim babamizda mac izliyodu onu rahat birakmadigi icin umutu uyut deyip duruyodu bende napayim uyuttum artik sonrada banyoya girdim bole yanii slteminide okudum sik gelemesemde firsat buldugum anlarda geliyorum en azindan kendimden haber veriyorum dimi ama burdan asla vazgemis degilim yani...
Bugun biraz basim agriyo umutu uyutmusken bende yatayin biraz sonra gorusuruz
at tabi canım leyloşunuzun başı kel mi?Allah Allah...günaydın gönlümün has bahçesinin gülü leyloşum du sana da bi özel mesaj atam
günaydın tuğbacım...sende yap tatlım saraya sitemini...ha şöyle...günaydın leylacımmmmmmmm.
kız sara herkese özel msj atıon banada at anacım benim başım kelmiiisaçlarım çok dökülüoo kel sayılırımda hani
bunu geçen gün annem yaptı tatlım...birazcık yedi sevdi yani...yedikleri bir kaç kaşıktan öteye geçmiyor..annemde emdiği için öyle diyor ama bilmiyorum valla kafayı sıyıracam ya...yeşil mercimekli erişte çorbası
yeşil mercimekler öncede yıka ve pişir
bitane kuru soğanı küp küp doğra ve yağda sarart sonra içşne bi tatlı kaşığı salça ekle kokusu çıkana kadar kavur
sonra tuzunu ve suyunu ekle kaynayaınca içine mercimekleri ve erişteleri ekle erişteler pişince bi tutam kadar reyhanı katıp bi taşım daha kaynat ocaktan al
çok harika bi çorba oluyo
reyhan şart değil ama ben tadını çok sevdiğimden ekliyorum ve bu çorbaya yakışıyoda buse yemez dersen reyhan ekleme
tızım ben topice senden daha sık geliyorum..heyyyyyyyyyyy ne diyon sen yahuuuuu.Canım kelin ilacı olsa önce kendi kafasına sürermişAkşam eşim işten döndüğünde zavallım benden perişandı ama Allah razı olsun o haliyle bile pek yemeğim yoktu çıktı dışardan bir şeyler aldı , soframızı kurdu sonra gitti yattı, anlayacağın dün bizim ev hastaneydi sanki
Hiç sorma canım ya bi ton ilaç yiyip duruyoruz Allah akıbetimizi hayretsin...
Maşallah hep böyle ol inşallah...
Canım dediğim gibi sen kendini daha iyi bilirsin nasıl istiyorsan öyle yap.Ama inşallah en rahat şekilde atlatırsın.Benimkinde doktor içime sıvıyı verdiğinde sanki içimi bir sıcaklık kapladı rahatladım inanır mısın. inşallah senide öyle olur.
Sen topice sık gel seni de mesaj bombardımanına tutarız istersen
Evet Leyloşum büyük gün yarın Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...İnşallah arzularımız doğrultusunda hakkımızda hayırlı olanı nasip eder...
Demekkkkkk gönlünün has bahçesinin gülüüüüüüüüüüüüüü( durun biraz da ben cadılık yapammmmm )
Kız ne attın çabuk söleeeeeeeee şimdi de ben çatlaycammmmmmm:84::84::84::84::84:
Maonya bak bu da güzeldi, evet bugün enerjiksin hep öyle ol inşallah...
İyi gezmeler....................
Maonyam bunlar çok güzel görünüyorrrrrrrrrrr
Eline sağlık tatlım gerçekten çok hoş görünüyor
Canım Musabın sürünmemesi geç yürüyeceğini göstermez, çünkü Rana da hiç sürünmedi hatta ben sürünen bebekleri çok sevdiğim için özelllikle sürünmesini istiyordum ama sürünmeden 11. ayına girdiği gün o zaman da Berat kandiliydi o gün başladı yürümeye.
Hıh Saram sen yap, derin dondurucaya da biraz ayırıp at, sonra da Bursa' ya gelecen ya al bana detiyyy onlaydan
Kimse bana izin veeeeemiyo kiiiiiiiiiiiii bi şey yapammmmmmmmm, neyse ölmezsek bi gün yaparım heralde....
Sağol canımmmmmmmm Rabbim inşallah umutlarımızı yeşertir...Sen nasılsın oğluşun , kızın nasıllar?
Geçmiş olsun Edacım baş ağrısı çok kötüdür ya
at tabi canım leyloşunuzun başı kel mi?Allah Allah...
günaydın tuğbacım...sende yap tatlım saraya sitemini...ha şöyle...bak sana karşı nasıl gaza getiyorum topici saracım...
bunu geçen gün annem yaptı tatlım...birazcık yedi sevdi yani...yedikleri bir kaç kaşıktan öteye geçmiyor..annemde emdiği için öyle diyor ama bilmiyorum valla kafayı sıyıracam ya...
tızım ben topice senden daha sık geliyorum..heyyyyyyyyyyy ne diyon sen yahuuuuu.öyle yazmakla olmaz at özel mesaj görelim ..bak saram hemen atmış.. sizler beni gülmekten öldürceksiniz yahuuuu...hepinizi seviyom... yarınki haberle ilgili olarakta Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum canım...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
dikkat dikkat yukardakı sayın ziyaretçi eğer sen hayalet yetersen önce ellerini salla sonra da kafanı sallaki sen olduğunu bileyim... bugünde esprili günümdeyim valla...
DİKKAT DİKKAT! SAYIN TOPİC BAŞI VE AHALİSİ...TOPİCTEN BEKLENİYORSUNUZ...DERHAL TOPİCE MARŞ MARŞ...
saraaaaaaaa nereye kayboldun hemen...anne topicine bakıyordum bir baktım biri beğenmiş yazılarımı bir baktım saracım gelmişşş
hg hayatım...nasılsın saram?demek topiği üstüme kışkırtıyosun ha vay hain seni
baktım leyloşun bağıra bağıra sesi kısılacak hemen geldim
işte geldim buydayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?