Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saram biraz uğraştırıcı ama 3saat sürüo.

hamuru için;
1çb süt
1çb yoğurt
2yumurta
1çb sıvı yağ
yarımdanda az yaş maya
1çimdik tuz
1çimdik şeker
1çimdik karbonat
hamuru yoğruyorsun iyce özdeşene kadar.sonra yarım saat bekletiosun daha uzunda olabilir.
dinlenen hamuru 10 eşit parça bölüyorsun.her böldüğün parçayı nişastayla tabakbüyüklüğünde açıp açtığın her hamuru arasına nişasta serpip üst üste koyoyorusun.tekrardan hepsi üst üsteyken aça bildiğin kadar açıyorsunn hamuru büyük bi tepsi kadar oluyor.sonra açılan hamuru rulo yapıyorusun sıkı bi şekilde.dinlenmeye bırakıosun yarım ve 2 saat arası.dinlenen hamurdan 1parmak kalınlığında kesiosun elinle hafif bastırıp ortasına ceviz koyup kapatıosun zaten o hemen midye şeklini alıyor.margarinle yağladığın tepsiye diziosun üstüne 150 gr tereyağı yada margarin eritip üstüne döküyorsun 10 dk kadarda hamurun tereyağını çekmesini bekliosun.180 derece fırında ortalama 25 dk pişio.şerbetide 4 bardak şeker 4 bardak su ama 3 ölçekde yapa bilirsin çünkü biraz fazla oldu şerbeti benimkinin bu sefer

Son düzenleme:
günaydın canım nasılsın bugün musab nasıl daha iyidir inşallah

sağol canım ben iyiyim
musab da iyi çok şükür
gece boyu mızırdanıp durdu
yine uyumadık anlıycağın
güya uyutacaktım beyefendiyi
dün ona külotlu çorap almıştım
kutusunu görünce uykudan vazgeçip oynamak istedi
sen nasılsın hayattım?

hıııım uğraştırıcı ama güzel oluyo baksana canım deneyecem haftasonu bunu
sağol canım tarif için

slm cnm fotosundadanda beli nazik bi çocukk musab.

ayy yerim ben onun oyun oynamasınııııı.bebekli arkadaşlar anlatırken tanımadığım halde bebeklerini ciğerime sokasım geliooooooo

kızlar ben çıkayımda gideyim artıkk.savaşa çıkacammmmmenepozlu kadınlar şimdi hepsi kafayı bana takarrrrrrama ben bugün çok enerjiğim kimseyi takmıcam

saracımmmm yapacan zaman yarım ölçek yapsanda olurçtam ölçekle 43 tane çıktı benimki.

görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorummmmm

Son düzenleme:
maonya tarif harika canım
ama musab yapmama izin vermez
inş boş bir anımda deniyecemm

offff musab bugün hiç durmuyo
kucakta gezdir diyo bana
ama yoruldum

iyi olmanıza sevindim canım

kutuyla oynamak uykudan tatlı gelmiş haaaaa zaten uyumayı sevmiyodu bahanesi olmuş işte

bende iyiyim canım artık herşeyi kafya takmamaya çalışıyorum kendime daha çok vakit ayırıyorum anladımki benden önemlisi yok gereksiz insanlar için değerli vaktimi harcayamam

slm cnm fotosundadanda beli nazik bi çocukk musab.

ayy yerim ben onun oyun oynamasınııııı.bebekli arkadaşlar anlatırken tanımadığım halde bebeklerini ciğerime sokasım geliooooooo
şimdi yürütece koydum
gelmiş zorla teliklerimi ayağımdan çıkarıyor

iyi gezmeler canım
hep böyle ol

hadi gazan mübarek olsun canım gelince yaz tamam mı

evet ya şimdi yine sızlanmaya başladı
çok iyi yapıyosun canım
gerçekten insanın kendinden daha değerlisi yok
ve bu fani dünya için moral bozmaya hiç gerek yok

Tunaydin kizlar nasilsiniz...

Saracim aksam geldim ama yazamadim umut bey altini kirletmis onu yemizledim yemek yedirdim babamizda mac izliyodu onu rahat birakmadigi icin umutu uyut deyip duruyodu bende napayim uyuttum artik sonrada banyoya girdim bole yanii slteminide okudum sik gelemesemde firsat buldugum anlarda geliyorum en azindan kendimden haber veriyorum dimi ama burdan asla vazgemis degilim yani...

Bugun biraz basim agriyo umutu uyutmusken bende yatayin biraz sonra gorusuruz

Canimmm yarinki haberlerini mrkla bekliyorum... allah hayirli haberler vermeyi nasip etsin insallah....

iyi geceler canım tatlı rüyalar eşin başına masaj yapsın iyi gelir belki

Canım kelin ilacı olsa önce kendi kafasına sürermiş Akşam eşim işten döndüğünde zavallım benden perişandı ama Allah razı olsun o haliyle bile pek yemeğim yoktu çıktı dışardan bir şeyler aldı , soframızı kurdu sonra gitti yattı, anlayacağın dün bizim ev hastaneydi sanki

Hiç sorma canım ya bi ton ilaç yiyip duruyoruz Allah akıbetimizi hayretsin...

Maşallah hep böyle ol inşallah...
Canım dediğim gibi sen kendini daha iyi bilirsin nasıl istiyorsan öyle yap.Ama inşallah en rahat şekilde atlatırsın.Benimkinde doktor içime sıvıyı verdiğinde sanki içimi bir sıcaklık kapladı rahatladım inanır mısın. inşallah senide öyle olur.

kız efsuna bu kadar ne özel mesaj atıyorsunuz anlamadım ki..bir sen bir hatres ...meraktan çatlayacam valla...
Sen topice sık gel seni de mesaj bombardımanına tutarız istersen
Evet Leyloşum büyük gün yarın Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...İnşallah arzularımız doğrultusunda hakkımızda hayırlı olanı nasip eder...
günaydın gönlümün has bahçesinin gülü leyloşum du sana da bi özel mesaj atam
Demekkkkkk gönlünün has bahçesinin gülüüüüüüüüüüüüüü ( durun biraz da ben cadılık yapammmmm)
Kız ne attın çabuk söleeeeeeeee şimdi de ben çatlaycammmmmmm:84::84::84::84::84:
günaydın leylacımmmmmmmm.

kız sara herkese özel msj atıon banada at anacım benim başım kelmiiisaçlarım çok dökülüoo kel sayılırımda hani

Maonya bak bu da güzeldi, evet bugün enerjiksin hep öyle ol inşallah...

İyi gezmeler....................

Maonyam bunlar çok güzel görünüyorrrrrrrrrrr

Eline sağlık tatlım gerçekten çok hoş görünüyor

günaydın kızlar
musaba kahvaltı verdim
uyutup gelecem

Canım Musabın sürünmemesi geç yürüyeceğini göstermez, çünkü Rana da hiç sürünmedi hatta ben sürünen bebekleri çok sevdiğim için özelllikle sürünmesini istiyordum ama sürünmeden 11. ayına girdiği gün o zaman da Berat kandiliydi o gün başladı yürümeye.
hıııım uğraştırıcı ama güzel oluyo baksana canım deneyecem haftasonu bunu
sağol canım tarif için

Hıh Saram sen yap, derin dondurucaya da biraz ayırıp at, sonra da Bursa' ya gelecen ya al bana detiyyy onlaydan

Kimse bana izin veeeeemiyo kiiiiiiiiiiiii bi şey yapammmmmmmmm, neyse ölmezsek bi gün yaparım heralde....

Canimmm yarinki haberlerini mrkla bekliyorum... allah hayirli haberler vermeyi nasip etsin insallah....

Sağol canımmmmmmmm Rabbim inşallah umutlarımızı yeşertir...Sen nasılsın oğluşun , kızın nasıllar?
Geçmiş olsun Edacım baş ağrısı çok kötüdür ya

günaydın gönlümün has bahçesinin gülü leyloşum du sana da bi özel mesaj atam
at tabi canım leyloşunuzun başı kel mi?Allah Allah...
günaydın leylacımmmmmmmm.

kız sara herkese özel msj atıon banada at anacım benim başım kelmiiisaçlarım çok dökülüoo kel sayılırımda hani
günaydın tuğbacım...sende yap tatlım saraya sitemini...ha şöyle... bak sana karşı nasıl gaza getiyorum topici saracım...
bunu geçen gün annem yaptı tatlım...birazcık yedi sevdi yani...yedikleri bir kaç kaşıktan öteye geçmiyor..annemde emdiği için öyle diyor ama bilmiyorum valla kafayı sıyıracam ya...
tızım ben topice senden daha sık geliyorum..heyyyyyyyyyyy ne diyon sen yahuuuuu. öyle yazmakla olmaz at özel mesaj görelim ..bak saram hemen atmış..sizler beni gülmekten öldürceksiniz yahuuuu...hepinizi seviyom...yarınki haberle ilgili olarakta Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum canım...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

dikkat dikkat yukardakı sayın ziyaretçi eğer sen hayalet yetersen önce ellerini salla sonra da kafanı sallaki sen olduğunu bileyim...bugünde esprili günümdeyim valla...

DİKKAT DİKKAT! SAYIN TOPİC BAŞI VE AHALİSİ...TOPİCTEN BEKLENİYORSUNUZ...DERHAL TOPİCE MARŞ MARŞ...

saraaaaaaaa nereye kayboldun hemen...anne topicine bakıyordum bir baktım biri beğenmiş yazılarımı bir baktım saracım gelmişşş

demek topiği üstüme kışkırtıyosun ha vay hain seni

DİKKAT DİKKAT! SAYIN TOPİC BAŞI VE AHALİSİ...TOPİCTEN BEKLENİYORSUNUZ...DERHAL TOPİCE MARŞ MARŞ...

baktım leyloşun bağıra bağıra sesi kısılacak hemen geldim

saraaaaaaaa nereye kayboldun hemen...anne topicine bakıyordum bir baktım biri beğenmiş yazılarımı bir baktım saracım gelmişşş

işte geldim buydayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…