Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
SARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ORDAMISIN SES VER BACIM....
BİZLER SENİ NERDE NASIL ANNESİNDEN DÖNDÜMÜ DÖNMEDİMİ DİYE MERAK EDERKEN SEN BURAYA GELİP İKİ SATIR YAZMA LÜTFUNDA BİLE BULUNMAMIŞSIN KARDELEN..AMA BAŞKA BİR TOPİCE BİR KAÇ GÜN ÖNCE GİRİP YAZMIŞSIN...ORASI SENİN İLK GÖZ AĞRIN OLABİLİR AMA BURDA SENİ MERAK EDEN ARKADAŞLARINDA VAR YANİ...SADECE BU KONUYA ÜZÜLDÜM...BUNUDA DİLE GETİRMEK İSTEDİM...TABİ HERKESİN KENDİ TERCİHİDİR AMA İNSAN İSTER İSTEMEZ MERAK EDİP ÜZÜLÜYOR...
Heeeeeeee ne demezsinnnnnnn topic kaç aydır seni doğru dürüst gördü mü uleynnnnnnn,neyse gelmeye başladın ya effetimmmm seni
at tabi canım leyloşunuzun başı kel mi?Allah Allah...
günaydın tuğbacım...sende yap tatlım saraya sitemini...ha şöyle...bak sana karşı nasıl gaza getiyorum topici saracım...
bunu geçen gün annem yaptı tatlım...birazcık yedi sevdi yani...yedikleri bir kaç kaşıktan öteye geçmiyor..annemde emdiği için öyle diyor ama bilmiyorum valla kafayı sıyıracam ya...
tızım ben topice senden daha sık geliyorum..heyyyyyyyyyyy ne diyon sen yahuuuuu.öyle yazmakla olmaz at özel mesaj görelim ..bak saram hemen atmış.. sizler beni gülmekten öldürceksiniz yahuuuu...hepinizi seviyom... yarınki haberle ilgili olarakta Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum canım...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
dikkat dikkat yukardakı sayın ziyaretçi eğer sen hayalet yetersen önce ellerini salla sonra da kafanı sallaki sen olduğunu bileyim... bugünde esprili günümdeyim valla...
Ğeldim işteDİKKAT DİKKAT! SAYIN TOPİC BAŞI VE AHALİSİ...TOPİCTEN BEKLENİYORSUNUZ...DERHAL TOPİCE MARŞ MARŞ...
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
Eki Görüntüle 656399 Eki Görüntüle 656399 HEM ÇALARIM HEM SÖYLERİM BİRDE KENDİM DİNLERİM...
demek topiği üstüme kışkırtıyosun ha vay hain seni
baktım leyloşun bağıra bağıra sesi kısılacak hemen geldim
işte geldim buydayım
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
SARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ORDAMISIN SES VER BACIM....
Heeeeeeee ne demezsinnnnnnn topic kaç aydır seni doğru dürüst gördü mü uleynnnnnnn,neyse gelmeye başladın ya effetimmmm seni
Ğeldim işte
Bize de çal sizin tarafların meşhur türkülerinden de dinleyek
Evet aramızdaki kaçak şimdi de milleti kışkırtmaya başlamış görüyon demi
Saraaa yok yerine men deldim iki dakkalığına kabul edersen
Sinirlenmeyin arkadaşlar sakin olalım bakın hatres bugün süt dökmüş tedi olmuş siz de olunses veriyom kk sesimi çıkarmıyo bacıııım
Evet Saram yarın sabah gidicem kan vermeye, öğlen sonu alırım artık , canım kkk da okuduklarımın çoğunda gördüm ki kan tahlilinde pozitif olduğu halde sırf meraktan idrarda yapıp negatif görenler var , ben de o yüzden varsa var yoksa yok olan net kan tahlilini sabırla bekliyorum, ama rabbim mahrum etmez inşallah bizleri...Belirtilerim çok bariz var ama ben yine de hayal kırıklığı yaşamamak için yarını bekliyorum , çünkü burda bir arkadaşım 3 aydır bütün hamilelik belirtilerini yaşadığı için teste bile gerek görmemişti benim ısrarımla geçen gün yaptı ve sonuç negatif çıktı, o yüzden bir şey söylemek istemiyorum.hatreeeeeeeeeeeees yarın büyük gün bacıııııııııım sabahmı kan verecen bide bu arada hiç idrarda test yapmadınmı seni heyacanlandırmamak için sormuyorum ama hep meraktayım bilesin sinirlenme ve enişteme sarma dışında belirtilerin varmı
hoşgeldinde niye iki dakkalığına geldin hııııı
ya karnım zil çalıyor diye ama sizi görünce 2 dakkam oluyor 20 dakka, sizin cazibenize dayanamıyorum uleynnnnnnnnn, nettiniz baha çabık söyleyinnnnnnnnnnnnnnn
Sinirlenmeyin arkadaşlar sakin olalım bakın hatres bugün süt dökmüş tedi olmuş siz de olun
Bugün
Hava güzel
Kızlar güzel
Yine geldi bahar yaz
demiş şair, ondan heralde ben de çok huzurluyum elhamdülillah, rabbim daim etsin inşallah.
Evet Saram yarın sabah gidicem kan vermeye, öğlen sonu alırım artık , canım kkk da okuduklarımın çoğunda gördüm ki kan tahlilinde pozitif olduğu halde sırf meraktan idrarda yapıp negatif görenler var , ben de o yüzden varsa var yoksa yok olan net kan tahlilini sabırla bekliyorum, ama rabbim mahrum etmez inşallah bizleri...Belirtilerim çok bariz var ama ben yine de hayal kırıklığı yaşamamak için yarını bekliyorum , çünkü burda bir arkadaşım 3 aydır bütün hamilelik belirtilerini yaşadığı için teste bile gerek görmemişti benim ısrarımla geçen gün yaptı ve sonuç negatif çıktı, o yüzden bir şey söylemek istemiyorum.
merhaba kızlarrr beni hatırladınız mı...bu sabah hastalandım gene olmadı
merhaba kızlarrr beni hatırladınız mı...bu sabah hastalandım gene olmadı
dit o zaman karnını doyur öyle gel canım seni düşündüğümden değil yeğenlerimi düşündüğümden
demek bariz belirtilerin var ne güzel canım o zaman yarın güzel ve mutlu bi gün olacak hepimiz için
hatresim mesajına cevap vermek isterdim ama 10 dakkaya takıldım
Gidip doyurayım da karnımı ama canımın istediği bi şey yok evde , kaç gündür de doğru dürüst yemek bile yapmamışım, ne yapayım bilmiyorum ki ya:26::26::26::26:
İnşallah SARAM inşallahhhhhh....
Ben de o yüzden Leyloşa yazamadım yaaaaaaaa
ah bu kk..kız beni niye atmıyor bu kk...aaaahhhhhh leylacım çok siniriliym bu kaçıncıdır kk beni dışarı atıyo yazdığım mesajları göndermiyo
sana belki on defa hoşbulduk şaşkınım yazdım ama her seferinde şutlandım bakalım bu mesaj gelecekmi
Ğeldim işte
Bize de çal sizin tarafların meşhur türkülerinden de dinleyek
Evet aramızdaki kaçak şimdi de milleti kışkırtmaya başlamış görüyon demi
Saraaa yok yerine men deldim iki dakkalığına kabul edersen
bana bahane uydurma hatresim..hemen mesaj bekliyorum...SARAAAAAAAAAAAAAAAAA
ve
LEYLAAAAAAAAAAAAAAAAA
HANFENDİLER KOYVERİP GİTTUNUZ MENİ
Ama men sizin için iki dakkamı 20 dakkaya çıkarmıştım
Peki öyle olsun, peki öyle olsunnn
Leyloş Saraya mesaj attım sana da atıyodum ki 10 dakkaya takıldım, offffff bugün dakkalar bırakmadı beni yawwww
hala bekliyorum halaaaaaaaaaaGidip doyurayım da karnımı ama canımın istediği bi şey yok evde , kaç gündür de doğru dürüst yemek bile yapmamışım, ne yapayım bilmiyorum ki ya:26::26::26::26:
İnşallah SARAM inşallahhhhhh....
Ben de o yüzden Leyloşa yazamadım yaaaaaaaa
ah bu kk..kız beni niye atmıyor bu kk...
:26::26::26::26::26::26::26: besle kargayı oysun gözünü al işte...
bana bahane uydurma hatresim..hemen mesaj bekliyorum...
hala bekliyorum halaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?