Sabırla Bebeğini Bekleyenler

BİZLER SENİ NERDE NASIL ANNESİNDEN DÖNDÜMÜ DÖNMEDİMİ DİYE MERAK EDERKEN SEN BURAYA GELİP İKİ SATIR YAZMA LÜTFUNDA BİLE BULUNMAMIŞSIN KARDELEN..AMA BAŞKA BİR TOPİCE BİR KAÇ GÜN ÖNCE GİRİP YAZMIŞSIN...ORASI SENİN İLK GÖZ AĞRIN OLABİLİR AMA BURDA SENİ MERAK EDEN ARKADAŞLARINDA VAR YANİ...SADECE BU KONUYA ÜZÜLDÜM...BUNUDA DİLE GETİRMEK İSTEDİM...TABİ HERKESİN KENDİ TERCİHİDİR AMA İNSAN İSTER İSTEMEZ MERAK EDİP ÜZÜLÜYOR...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

SARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ORDAMISIN SES VER BACIM....

aaaahhhhhh leylacım çok siniriliym bu kaçıncıdır kk beni dışarı atıyo yazdığım mesajları göndermiyo

sana belki on defa hoşbulduk şaşkınım yazdım ama her seferinde şutlandım bakalım bu mesaj gelecekmi

her cümlesine ayne katılıyorum

hatreeeeeeeeeeeees yarın büyük gün bacıııııııııım sabahmı kan verecen bide bu arada hiç idrarda test yapmadınmı seni heyacanlandırmamak için sormuyorum ama hep meraktayım bilesin sinirlenme ve enişteme sarma dışında belirtilerin varmı

Heeeeeeee ne demezsinnnnnnn topic kaç aydır seni doğru dürüst gördü mü uleynnnnnnn,neyse gelmeye başladın ya effetimmmm seni

DİKKAT DİKKAT! SAYIN TOPİC BAŞI VE AHALİSİ...TOPİCTEN BEKLENİYORSUNUZ...DERHAL TOPİCE MARŞ MARŞ...
Ğeldim işte

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Eki Görüntüle 656399 Eki Görüntüle 656399 HEM ÇALARIM HEM SÖYLERİM BİRDE KENDİM DİNLERİM...

Bize de çal sizin tarafların meşhur türkülerinden de dinleyek
demek topiği üstüme kışkırtıyosun ha vay hain seni

baktım leyloşun bağıra bağıra sesi kısılacak hemen geldim

işte geldim buydayım

Evet aramızdaki kaçak şimdi de milleti kışkırtmaya başlamış görüyon demi
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

SARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ORDAMISIN SES VER BACIM....

Saraaa yok yerine men deldim iki dakkalığına kabul edersen

hoşgeldinde niye iki dakkalığına geldin hııııı

ses veriyom kk sesimi çıkarmıyo bacıııım
Sinirlenmeyin arkadaşlar sakin olalım bakın hatres bugün süt dökmüş tedi olmuş siz de olun
Bugün
Hava güzel
Kızlar güzel
Yine geldi bahar yaz
demiş şair, ondan heralde ben de çok huzurluyum elhamdülillah, rabbim daim etsin inşallah.

Evet Saram yarın sabah gidicem kan vermeye, öğlen sonu alırım artık , canım kkk da okuduklarımın çoğunda gördüm ki kan tahlilinde pozitif olduğu halde sırf meraktan idrarda yapıp negatif görenler var , ben de o yüzden varsa var yoksa yok olan net kan tahlilini sabırla bekliyorum, ama rabbim mahrum etmez inşallah bizleri...Belirtilerim çok bariz var ama ben yine de hayal kırıklığı yaşamamak için yarını bekliyorum , çünkü burda bir arkadaşım 3 aydır bütün hamilelik belirtilerini yaşadığı için teste bile gerek görmemişti benim ısrarımla geçen gün yaptı ve sonuç negatif çıktı, o yüzden bir şey söylemek istemiyorum.

Son düzenleme:
hoşgeldinde niye iki dakkalığına geldin hııııı

ya karnım zil çalıyor diye ama sizi görünce 2 dakkam oluyor 20 dakka, sizin cazibenize dayanamıyorum uleynnnnnnnnn, nettiniz baha çabık söyleyinnnnnnnnnnnnnnn

ya karnım zil çalıyor diye ama sizi görünce 2 dakkam oluyor 20 dakka, sizin cazibenize dayanamıyorum uleynnnnnnnnn, nettiniz baha çabık söyleyinnnnnnnnnnnnnnn

dit o zaman karnını doyur öyle gel canım seni düşündüğümden değil yeğenlerimi düşündüğümden

demek bariz belirtilerin var ne güzel canım o zaman yarın güzel ve mutlu bi gün olacak hepimiz için

SARAAAAAAAAAAAAAAAAA
ve
LEYLAAAAAAAAAAAAAAAAA
HANFENDİLER KOYVERİP GİTTUNUZ MENİ
Ama men sizin için iki dakkamı 20 dakkaya çıkarmıştım
Peki öyle olsun, peki öyle olsunnn

Leyloş Saraya mesaj attım sana da atıyodum ki 10 dakkaya takıldım, offffff bugün dakkalar bırakmadı beni yawwww

merhaba kızlarrr beni hatırladınız mı...bu sabah hastalandım gene olmadı

Evet Talihacım hatırladım seni, ama hayırlısı olsun canım bu sefer olmadı diye olmayacak değil Allah' ın izniyle olacak inşallah...

merhaba kızlarrr beni hatırladınız mı...bu sabah hastalandım gene olmadı

unutmadıkki hatırlayalım ara ara bakıyorum ama hep başka topiklerdesşin asıl sen bizi unuttun

geçmiş olsun takma kafanı elbet bundada bi hayır vardır vakti saati gelince olacaktır

Gidip doyurayım da karnımı ama canımın istediği bi şey yok evde , kaç gündür de doğru dürüst yemek bile yapmamışım, ne yapayım bilmiyorum ki ya:26::26::26::26:
İnşallah SARAM inşallahhhhhh....
hatresim mesajına cevap vermek isterdim ama 10 dakkaya takıldım

Ben de o yüzden Leyloşa yazamadım yaaaaaaaa

menemen yap en basitinden yada bol salçalı maydanozlu makarna yada yoğurda ekmek doğra içine birz tuz biraz maydanoz sarımsak oooooh mis üstünede istersen yağ biber dök

ah bu kk..kız beni niye atmıyor bu kk...
:26::26::26::26::26::26::26: besle kargayı oysun gözünü al işte...
bana bahane uydurma hatresim..hemen mesaj bekliyorum...
hala bekliyorum halaaaaaaaaaa

ah bu kk..kız beni niye atmıyor bu kk...

:26::26::26::26::26::26::26: besle kargayı oysun gözünü al işte...

bana bahane uydurma hatresim..hemen mesaj bekliyorum...

hala bekliyorum halaaaaaaaaaa

kk nın gıcıklığı bana o zaman seni seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…