selamün aleyküm kıslllarrrrrrrrrrrrrrr ben deldimmmm
vuuuuu maşşallahhhhh sübhanaallaahhhhhbayaaaa konusmuşsunuz ben yokken
azcık ucundan gecmişe bi bakamda gelem en iii si ben nolmuş ne bitmiş kaç gündür
selam kızlarrrr.
nasılsınızzzzzz napıosunuz geçmişe çok bakamadımm.
haftaya rahim filmi çektiricem bana dua edinnn.
bide kızlar size sormayı hep unutuyrm hangi şampuanı kullanıyorsunuzz benim saçlarım çok dökülüı ya kendime şampuan arıyorummmmbi geliyorum pir geliyrmmmm
selamün aleyküm kıslllarrrrrrrrrrrrrrr ben deldimmmm
vuuuuu maşşallahhhhh sübhanaallaahhhhhbayaaaa konusmuşsunuz ben yokken
azcık ucundan gecmişe bi bakamda gelem en iii si ben nolmuş ne bitmiş kaç gündür
Hah şöyle,gelecen tabi yoksam topic arşive girer ara ara fırça atmayı da unutma
Canım hayırlısı olsun ne diyelim Mevla ne diyorsa o...Biz O' na sığınmış O'ndan medet umuyoruz...Eveeeeeeeeeeeettttttttttt pes etmek yok yola devammmmmmmmmmmm( öyle dememe bakmayın her tarafım iğnelerden mosmorrrrr:18::18::18::18::18:Ama napalım elimiz mahkum olsun da varsın öyle olsun
Hani demiştim ya kızlar bir tanıdığımız 10 yıl sonra hamile kaldı, şimdi az önce öğrendim ki, 4.tüp bebek denemesi ve Şahin Zeteroğlu'na yaptırmış Sara
Senin oradaki negatif denemelerin kafamı karıştırmıştı ama nasip işte. Sen bu denemende napcan karar verdin mi?
İnşallah en rahat şekilde atlatırsın canım,anestezili yaptıracaksan hele hiç kokma.
Şampuana gelince saçlarının dökülmesi şampuanlar içerisindeki kimyasallardan kaynaklı da olabilir, ben öyle bildiğimiz o pahalı şampuanlardan özellikle uzak duruyorum, çünkü pahalılaştıkça içerisine ekledikleri kimyasallar daha da artıyor, doğal tercih etmeye çalışıyorum.Şampuanla yıkadıktan sonra en son duştan çıkacağım zaman bir maşrapa içerisine 1-2 yemek kaşığı kadar elma sirkesi ekleyip saçlarıma döküyorum hatta vücuduma da.Tarak saçlarımda o kadar rahat dolaşıyor ki anlatamamHa belki diyebilirsin ki sirke kokmaz mı, hayır aksine hiç sirke kokusu almıyoersun bile.
Aleyküm selam canım hoşgeldin kulakların çınlamadı mı bugün? Uuuuuuuuuuu sen yokken neler oldu nelerrrrrrrrrrrr
aleykümselam hoş geldin efsuncum.
hatrescim ben sirke kokusundan hiç rahatsız olmam.evleir silerken bile suya sirke damlatırım.
hangi şampuanı kullanıosun peki
hiç korkma canım anestezili olacak zaten inşallah herşey yolunda gider
hoşgeldin canım sefalar getiridin geçmişte çok bişi yok kız
sen menlen alay ediyon he arşiv marşiv diyerektengelmiyecem bidaha görürsün bidahada fırça mırça yok canı isteyen gelsin istemeyen gelmesin galiba ben abartıyorum saçmalıyorum sizler haklsınız boş verdim bundan sonra
doktor konusuna gelince ben şahin zeteroğluyla yola devam edecem sürekli doktor değiştirmekde doğru değil en azından bu beni tanıyor biliyor yeni bi doktora kendimi anlatana kadar ooooo boş ver ben acıbadem ve şahin hocaya karar kıldım ilk zamanlar iki negatifin etkisiyle hocam hakkında şüphelere düştüm ama onun suçu değil Allah Ol diyecek hocamda vesile olacak ddayiye düşünüyorum artık
saçlara elma sirkesi iyi fikir bende deniyim ben pantene nin şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum benimde bi ara saçlarım bayağı döküldü kestirdim saçlarımı sonra dökülmesi durdu :44::44::44::44::44::44::44:
hb canımmmm
valla sara ablam ben onuda tam destek arkandayım abarttıgın sacmaladıgın felan yok yaniiii ama neyse boşver herkes kendi bilir gelen gelir demiiii
benimde saclarım dökülüyodu kestim boyadım hala dökülüyo gerci eskiye göre azaldı ama çokda değil yaaa sıkıntıdan da olabilir mi ki acabaaaa
strestende saç dökülebilir canım mevsimselde olabilir
eeeeeee nasılsın neler yaptın annenlerde eşin özlemişmi seni
Evet ben de her şeyde sirke kullanır oldum artık.Canım şu an elimde ipek adıl bir şampuan var, hani adaçayı, zeytinyağı gibi katkılı olanlar var ya onlardan.aleykümselam hoş geldin efsuncum.
hatrescim ben sirke kokusundan hiç rahatsız olmam.evleir silerken bile suya sirke damlatırım.
hangi şampuanı kullanıosun peki
hiç korkma canım anestezili olacak zaten inşallah herşey yolunda gider
hoşgeldin canım sefalar getiridin geçmişte çok bişi yok kız
sen menlen alay ediyon he arşiv marşiv diyerektengelmiyecem bidaha görürsün bidahada fırça mırça yok canı isteyen gelsin istemeyen gelmesin galiba ben abartıyorum saçmalıyorum sizler haklsınız boş verdim bundan sonra
doktor konusuna gelince ben şahin zeteroğluyla yola devam edecem sürekli doktor değiştirmekde doğru değil en azından bu beni tanıyor biliyor yeni bi doktora kendimi anlatana kadar ooooo boş ver ben acıbadem ve şahin hocaya karar kıldım ilk zamanlar iki negatifin etkisiyle hocam hakkında şüphelere düştüm ama onun suçu değil Allah Ol diyecek hocamda vesile olacak diye düşünüyorum artık
saçlara elma sirkesi iyi fikir bende deniyim ben pantene nin şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum benimde bi ara saçlarım bayağı döküldü kestirdim saçlarımı sonra dökülmesi durdu :44::44::44::44::44::44::44:
Sağol Efsunum hakkımızda hayırlısı buymuş demek...hb canımmm valla bi ara çınlamadı değil ben kv sanmıştım
canımmm hatresimmm öncelikle senin için tek tek okudum sayfaları
ne desem bilemiyorum gercekten ama nolur üzülme Allah büyüktür vakti zmn değildi demekki canım
evet bayaa bişeyler olmuş az cok okudum canım
hb maonyacımmm
aaa evi silerken sirke miii ilk defa duydum canım
denicem ama ne işe yarıyomuş
hb canımmmm
valla sara ablam ben onuda tam destek arkandayım abarttıgın sacmaladıgın felan yok yaniiii ama neyse boşver herkes kendi bilir gelen gelir demiiii
benimde saclarım dökülüyodu kestim boyadım hala dökülüyo gerci eskiye göre azaldı ama çokda değil yaaa sıkıntıdan da olabilir mi ki acabaaaa
Evet ben de her şeyde sirke kullanır oldum artık.Canım şu an elimde ipek adıl bir şampuan var, hani adaçayı, zeytinyağı gibi katkılı olanlar var ya onlardan.
Sarammmm canım beni neden yanlış anladın kiüzüldüm inanır mısın, hem neden alay ettiğimi düşündün anlamadım:44::44::44::44:, aslında sanalda yansıtamadım galiba, tamamen art niyetsiz ve gülmek adına yazmıştım ben. Kesinlikle de yazdıklarına hep hak verdim , abartı olduğunu asla düşünmedim, öyle olduğunu düşünsem burada işim ne ki benim:26::26::26::26::26::26:
İstemiyorsan takılmam artık:26::26::26::26::26:
Aklımdan zerre kadar olsun geçmemişti alay etmek, hem müslüman müslüman kardeşiyle alay eder mi, yakışır mı, ben kimseyle alay etmedim etmekten de Allaha sığınırım ister gerçek ister sanal alem olsun...
Sağol Efsunum hakkımızda hayırlısı buymuş demek...
Ben de destek amaçlı söyledim ama yanlış ifade ettim sanırım:26::26::26::26::26::26:
Evet ben de her şeyde sirke kullanır oldum artık.Canım şu an elimde ipek adıl bir şampuan var, hani adaçayı, zeytinyağı gibi katkılı olanlar var ya onlardan.
Sarammmm canım beni neden yanlış anladın kiüzüldüm inanır mısın, hem neden alay ettiğimi düşündün anlamadım:44::44::44::44:, aslında sanalda yansıtamadım galiba, tamamen art niyetsiz ve gülmek adına yazmıştım ben. Kesinlikle de yazdıklarına hep hak verdim , abartı olduğunu asla düşünmedim, öyle olduğunu düşünsem burada işim ne ki benim:26::26::26::26::26::26:
İstemiyorsan takılmam artık:26::26::26::26::26:
Aklımdan zerre kadar olsun geçmemişti alay etmek, hem müslüman müslüman kardeşiyle alay eder mi, yakışır mı, ben kimseyle alay etmedim etmekten de Allaha sığınırım ister gerçek ister sanal alem olsun...
Sağol Efsunum hakkımızda hayırlısı buymuş demek...
Ben de destek amaçlı söyledim ama yanlış ifade ettim sanırım:26::26::26::26::26::26:
evet canım hayırlısı buymuş demekkiiii
arada olur yanlış anlaşılma sonucta yüzyüze konusmuyrz burda yanii mesajlaştıgımız için olabilir tabiki ama bu sorun değil tabii kimsenin arasında bence canımm
Kendime kızıyorumespri yapmak neyime diyorum , netice de kimse kimseni kalbini bilemiyor, Sara haklı:26::26::26:
ben topik yakında arşivdeki yerini alır diye yazmıştım sende arşive gider yazınca bi an öyle düşündüm ama sana değil kendime kızdım çok abarttığım için
hem istemiyorsan takılmam da ne demek ben öyle bişey demedim istemesem bende gelmem değilmi burası sadece benim senin onun değil hepimizin evi anlaşıldımı hatres hanım gelmem yok geleceksin o kaday
seni üzmek istemedim sanırım yanlış anladık birbirimizi men seni çok seviyoyum bunu biliyosun
sen kendine kız ben kendime kızayım bu sabaha kadar böyle sürer gider en iyisi kendimize kızmayı bırakalım ha ne dersin gel buraya
Bakkkkk ağlayımmmmmm şimdi haHemmm biliyosun zaten melankoli takılıyorum 2 gündür , sizlerle atmaya çalışıyorum men de stresimi....
Men de seni çok sevdiğim için takılmıştım ama şen meni üştünnnnnn:26::26::26::26::26:
kızlar ben bi kahve yapıp gelecem sizde istermisiniz
sen kendine kız ben kendime kızayım bu sabaha kadar böyle sürer gider en iyisi kendimize kızmayı bırakalım ha ne dersin gel buraya
kıyamam bi kahvede sana yapayımda çık artık şu melankoliklikten bende bugün regl oldum canım sıkkın artı bide dizim çok kötü inanmayacaksın belki ama daha yemek masasını bile toplamadım hiç iyi hissetmiyorum ama bi kahve yapıp gelecem bekle tamam mı
kıyamam bi kahvede sana yapayımda çık artık şu melankoliklikten bende bugün regl oldum canım sıkkın artı bide dizim çok kötü inanmayacaksın belki ama daha yemek masasını bile toplamadım hiç iyi hissetmiyorum ama bi kahve yapıp gelecem bekle tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?