Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aleykümselam hoş geldin efsuncum.

hatrescim ben sirke kokusundan hiç rahatsız olmam.evleir silerken bile suya sirke damlatırım.
hangi şampuanı kullanıosun peki

hiç korkma canım anestezili olacak zaten inşallah herşey yolunda gider

hoşgeldin canım sefalar getiridin geçmişte çok bişi yok kız

sen menlen alay ediyon he arşiv marşiv diyerekten gelmiyecem bidaha görürsün bidahada fırça mırça yok canı isteyen gelsin istemeyen gelmesin galiba ben abartıyorum saçmalıyorum sizler haklsınız boş verdim bundan sonra

doktor konusuna gelince ben şahin zeteroğluyla yola devam edecem sürekli doktor değiştirmekde doğru değil en azından bu beni tanıyor biliyor yeni bi doktora kendimi anlatana kadar ooooo boş ver ben acıbadem ve şahin hocaya karar kıldım ilk zamanlar iki negatifin etkisiyle hocam hakkında şüphelere düştüm ama onun suçu değil Allah Ol diyecek hocamda vesile olacak diye düşünüyorum artık

saçlara elma sirkesi iyi fikir bende deniyim ben pantene nin şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum benimde bi ara saçlarım bayağı döküldü kestirdim saçlarımı sonra dökülmesi durdu :44::44::44::44::44::44::44:

Aleyküm selam canım hoşgeldin kulakların çınlamadı mı bugün? Uuuuuuuuuuu sen yokken neler oldu nelerrrrrrrrrrrr

hb canımmm valla bi ara çınlamadı değil ben kv sanmıştım
canımmm hatresimmm öncelikle senin için tek tek okudum sayfaları
ne desem bilemiyorum gercekten ama nolur üzülme Allah büyüktür vakti zmn değildi demekki canım
evet bayaa bişeyler olmuş az cok okudum canım

hatrescim ben sirke kokusundan hiç rahatsız olmam.evleir silerken bile suya sirke damlatırım.

hb maonyacımmm
aaa evi silerken sirke miii ilk defa duydum canım
denicem ama ne işe yarıyomuş

hb canımmmm

valla sara ablam ben onuda tam destek arkandayım abarttıgın sacmaladıgın felan yok yaniiii ama neyse boşver herkes kendi bilir gelen gelir demiiii

benimde saclarım dökülüyodu kestim boyadım hala dökülüyo gerci eskiye göre azaldı ama çokda değil yaaa sıkıntıdan da olabilir mi ki acabaaaa

strestende saç dökülebilir canım mevsimselde olabilir

eeeeeee nasılsın neler yaptın annenlerde eşin özlemişmi seni

strestende saç dökülebilir canım mevsimselde olabilir

eeeeeee nasılsın neler yaptın annenlerde eşin özlemişmi seni

benimki stresten demekki her mevsim var çünküüü
vallaa annemlerde güzel geçti gezdim tozdum iice
özlemiş miii bilemiyrm valla erken gel demişti ama neden bilemiyrm aynı oturuyoruz çünkü her zmn ki gibi
çay demledim içiyor kv ve anneannede oturuyor her zmn ki koltuklarında herkes aynı yerinde yaniii
ben laptop başındayım ya benim sevdiğim diziyi actı gel izle diyor bana da

Evet ben de her şeyde sirke kullanır oldum artık.Canım şu an elimde ipek adıl bir şampuan var, hani adaçayı, zeytinyağı gibi katkılı olanlar var ya onlardan.

Sarammmm canım beni neden yanlış anladın ki üzüldüm inanır mısın, hem neden alay ettiğimi düşündün anlamadım:44::44::44::44:, aslında sanalda yansıtamadım galiba, tamamen art niyetsiz ve gülmek adına yazmıştım ben. Kesinlikle de yazdıklarına hep hak verdim , abartı olduğunu asla düşünmedim, öyle olduğunu düşünsem burada işim ne ki benim:26::26::26::26::26::26:
İstemiyorsan takılmam artık:26::26::26::26::26:
Aklımdan zerre kadar olsun geçmemişti alay etmek, hem müslüman müslüman kardeşiyle alay eder mi, yakışır mı, ben kimseyle alay etmedim etmekten de Allaha sığınırım ister gerçek ister sanal alem olsun...

Sağol Efsunum hakkımızda hayırlısı buymuş demek...

Ben de destek amaçlı söyledim ama yanlış ifade ettim sanırım:26::26::26::26::26::26:

evet canım hayırlısı buymuş demekkiiii

arada olur yanlış anlaşılma sonucta yüzyüze konusmuyrz burda yanii mesajlaştıgımız için olabilir tabiki ama bu sorun değil tabii kimsenin arasında bence canımm

ben topik yakında arşivdeki yerini alır diye yazmıştım sende arşive gider yazınca bi an öyle düşündüm ama sana değil kendime kızdım çok abarttığım için

hem istemiyorsan takılmam da ne demek ben öyle bişey demedim istemesem bende gelmem değilmi burası sadece benim senin onun değil hepimizin evi anlaşıldımı hatres hanım gelmem yok geleceksin o kaday

seni üzmek istemedim sanırım yanlış anladık birbirimizi men seni çok seviyoyum bunu biliyosun

Kendime kızıyorum espri yapmak neyime diyorum , netice de kimse kimseni kalbini bilemiyor, Sara haklı:26::26::26:

Kendime kızıyorum espri yapmak neyime diyorum , netice de kimse kimseni kalbini bilemiyor, Sara haklı:26::26::26:

sen kendine kız ben kendime kızayım bu sabaha kadar böyle sürer gider en iyisi kendimize kızmayı bırakalım ha ne dersin gel buraya

Bakkkkk ağlayımmmmmm şimdi haHemmm biliyosun zaten melankoli takılıyorum 2 gündür , sizlerle atmaya çalışıyorum men de stresimi....
Men de seni çok sevdiğim için takılmıştım ama şen meni üştünnnnnn:26::26::26::26::26:

sen kendine kız ben kendime kızayım bu sabaha kadar böyle sürer gider en iyisi kendimize kızmayı bırakalım ha ne dersin gel buraya

Tamam o şaman deldim:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118:

kıyamam bi kahvede sana yapayımda çık artık şu melankoliklikten bende bugün regl oldum canım sıkkın artı bide dizim çok kötü inanmayacaksın belki ama daha yemek masasını bile toplamadım hiç iyi hissetmiyorum ama bi kahve yapıp gelecem bekle tamam mı

heee işte bu en güzel yaaawwww

kızlar ben bi kahve yapıp gelecem sizde istermisiniz

valla süper olur sara ablam bende isterimm

benimde bugün bitti regloşummm bende bu akşam temizlencemmm 1 saat sonra felan duşa gircem mis gibi olcam ohhhh
gecmiş olsun abla dikkat et kendine boşverrr toplarsın iii hissedince

Hadi bekliyorum kayfemi
Belli belli regle girdiğin, baksana bi şaka yaptık anammmmmmmmmm duvara mı çarptımm ne:111::111::111::111::111::111::111:
Neyse bundan sonra regl olacağın zaman kesin haberim olsun:86::86::86::86::86:Bi daha başımıza iş açmayalım
Dizini ihmal etme bence daha ciddi bir hale gelmeden, demek tatildeyken zorlamışsın bayağı dizini.Benim topuk dikeni de geçen yıl İstanbula gitmiştim biz de bi yatmaya eve geliyorduk o derece gezdik yani, sonuç topuk dikeni, ama hastalık da bizim için sağlık da, atlatacağız inşallah.Hem bizler anne ve anne adaylarıyız kendimize daha çok dikkat etmemiz lazım di mi

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres
Hani kayfe içiyoduk,:44::44::44::44: hani kahveler hani kızlar neyse ben de namazımı kılıyorum nasıl olsa gelirsiniz de mi:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…