[ı]
inşallah canım...
Hımmm bugün üçüncü günümdeyim.keşke bir mucize olsa da test yanlış olmuş olsa diye geçiyor içimden ama tabi bu bir mucize.adı üzerinde mucize, nadir olan bir durum.
Bayanın biri hamileyken karnında bebeğin kalp atışları duruyor, kürtaj oluyor. Aradan biraz zaman geçiyor ama hamilelik belirtileri aynen devam, doktora tekrar gittiğinde anlaşılıyor ki meğer ikiz gebeymiş ölen bebek ikizlerden biriDiğeri kürtajdan zerre kadar zarar görmemiş ve o bebek şimdi 4 yaşlarında [/ı]
kızlar zelalin kızkardeşide kk üyesiydi ona mesaj atmıştım zelalden haber almak için onu ne kadar merak ettiğimizi iyi olup olmadığını sormuştum şimdi baktımda arzu dün girmiş kk ya ama cevap yazmamış hem üzüldüm hem kırıldım çünkü arzu beni tanıyo zelalle olan arkadaşlığımızı biliyo şmdi ben soruyorum ben çokmu safım ya niye merak eder sorarım ki demekki tek taraflı merak etmeyeceksin karşı tarafında aynı derecede düşünmesi lazım dimi zelalede kırgınım insan bi iyiyim der yada çok sıkıntılıyım beni merak etmeyin der bişey der yani dimi haksızmıyım
bu mucizeler bizide bulsun lütfennnnnnnnnnnn
Merhaba kızlar,
9 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bu ayki kutum 2 gün önce bitti, dün eşim yanlışlıkla içime boşaldı. Tam yumurta oluşma süreci bu 7 günlük ilaç arası. Hamile kalma olasılığım mutlaka vardır bir ihtimal.
Benim sorum şu ki, önümüzdeki çarşamba yeni kutuya başlamam gerekiyor ama ya tuttuysa ve bebişim oluşurken ilaç içersem... İlişkiden sonraki birkaç gün içinde hamilelik kanda belli olur mu? ilaca başlamadan önce bunu öğrenme şansım olur mu acaba?
Bilginiz varsa beni de aydınlatmanızı rica ediyorum, olası bir hamilelikle bebeğime zarar vermek istemem çünkü
canımmm ne söylesem bilemedim :26::26::26::26::26: Mutlaka bir açıklaması vardır :44::44::44: ... Sen asla böyle düşünmegüzel bir yüreğin Senin için kıymetli olan değerlerin var Bu yüzden merak ediyorsun soruyorsunn dostlarını asla bu tarafından vaz geçme Seni sen yapan özeliklerin bunlar
Evet kendimizi neden koruyacağımızı şaşırdık artık.efsunu bilmem ama ben beyılırım keke her çeşidine hemde bende daha çok portakallı kek yapıyorum havuçluda güzel oluyo
organik beslenme konusunda bende seninle hem fikirim ama her zaman buna uyamıyorsunki herşey hormonlu malesef
Dimi güzel olurdu yaben misafir felan gelir diye almıştım eşime kısmetmiş o yedii
maşşallahh canım sana seninki en güzeli kendi yaptıgını bildiğini yemek
sevmez olurmuyum bende severim kek olayını hepsinii
valla olsan süper olurdu heee söleeee bide çay koyardık süper olurdu
afiyet olsunnnn
bende sizdenim sara ablammmmmm
aynen yaaa her zmn uyulmuyo malesef
Hadi git cici Efsun olcanlar size doyum olmaz ama efsun banyoya girecek artık kaçar
kocamnnn öptümmm sizi boolllll muhabbetlerrrrrrrrrrrrrrr
Yazarken elektirikler kesildi yeni geldi.kızlar zelalin kızkardeşide kk üyesiydi ona mesaj atmıştım zelalden haber almak için onu ne kadar merak ettiğimizi iyi olup olmadığını sormuştum şimdi baktımda arzu dün girmiş kk ya ama cevap yazmamış hem üzüldüm hem kırıldım çünkü arzu beni tanıyo zelalle olan arkadaşlığımızı biliyo şmdi ben soruyorum ben çokmu safım ya niye merak eder sorarım ki demekki tek taraflı merak etmeyeceksin karşı tarafında aynı derecede düşünmesi lazım dimi zelalede kırgınım insan bi iyiyim der yada çok sıkıntılıyım beni merak etmeyin der bişey der yani dimi haksızmıyım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
tatlım doğum kontrol hapı hiç kullanmadım o yüzden bu konuda sana yardımcı olamıyacam ama ilişkiden bi kaç gün sonra gebelik olmuşsa bile kanda belli olmaz gebeliğin kanda çıkması için beta hcg hormonunun kana karışması gerekirki buda hemen olmaz adetinin gecikmesi lazım adetin 1 - 2 gün geçince kanda bakarsan çıkar idrarda ise 7 gün geçmesi gerekir
sağol yeterim güzel sözlerin için sağol ama insan değer verdiğinden aynı değeri görmeyince üzülüyo
[ı]
evet kendimizi neden koruyacağımızı şaşırdık artık.
Dimi güzel olurdu ya
Her şey de olunca maalesef uyamıyoruz
Hadi git cici efsun ol
Yazarken elektirikler kesildi yeni geldi.
Saram bence üzülme eminim ki kardeşi sana yazamamıştır, bir aksilik olmuştur belki de tam yazacakken. Ya da zeloş adına bir şeyi kendisinin yazmasının uygun olmadğını mı düşündü acaba:26:
Evet arzu' yu ben de hatırlıyorum, ben de bu kim diyodum kardeşiymiş demek.yok yok böyle gerçekten zor birimiz gitti mi ötekiler meraktan çatlıyo, aslında biz mi atağa geçemiyoruz buradaki dostluğumuzu gerçeğe dönüştürmekte acaba:26:
çünkü başka topiclere giriyorum bakıyorum faceden, telden birbiriyle görüşen o kadar çok kişi var ki. Hatta kk ya girecekleri zaman birbirlerine telden çağrı atıyolamış ne güzel dedim.biz birbirimizi maalesef böyle durumlarda merak etmekten öteye gidemiyoruz.
Işte dediğin gibi kkda başka bi tanıdık bile olsa o da muallakta bırakıyor.ne bileyim canım ya inşallah zeloş gelir de iyi olduğunu yazar.
[/ı]
Evet kendimizi neden koruyacağımızı şaşırdık artık.
Dimi güzel olurdu ya
Her şey de olunca maalesef uyamıyoruz
Hadi git cici Efsun ol
Yazarken elektirikler kesildi yeni geldi.
Saram bence üzülme eminim ki kardeşi sana yazamamıştır, bir aksilik olmuştur belki de tam yazacakken. Ya da Zeloş adına bir şeyi kendisinin yazmasının uygun olmadğını mı düşündü acaba:26:
Evet Arzu' yu ben de hatırlıyorum, ben de bu kim diyodum kardeşiymiş demek.Yok yok böyle gerçekten zor birimiz gitti mi ötekiler meraktan çatlıyo, aslında biz mi atağa geçemiyoruz buradaki dostluğumuzu gerçeğe dönüştürmekte acaba:26:
Çünkü başka topiclere giriyorum bakıyorum faceden, telden birbiriyle görüşen o kadar çok kişi var ki. Hatta kk ya girecekleri zaman birbirlerine telden çağrı atıyolamış ne güzel dedim.Biz birbirimizi maalesef böyle durumlarda merak etmekten öteye gidemiyoruz.
İşte dediğin gibi kkda başka bi tanıdık bile olsa o da muallakta bırakıyor.Ne bileyim canım ya inşallah Zeloş gelir de iyi olduğunu yazar.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için :) hap kullandığım için pazartesi günü adet olmam gerekiyor. 2 gün önce yaşanan ilişki, 2 gün sonraki adeti etkiler mi acaba?
BEN SENİN YÜZÜNÜ GÖRMEDİM SESİNİ DUYMADIM ADINIDA BİLMİYORUM AMA SEN VE LEYLA BU KONULARDA ÇOK DAHA HASASINIZ HEKESİ TEK TEK MERAK EDİP SORUYORSUNUZ .......CANIMMMM SENDE BURADAKİ DİĞER KIZLARDA ÇOK KIYMETLİSİNİZZ BİR GÜN ZELAL (veya herhangi bir arkadaşımız ) GELDİĞİNDE AÇIKLAMASINI YAPACATIR HİÇ ÜZME KENDİNİ ZATEN BİR SÜRÜ SIKINTIMIZ VAR BU HAYATA BÖYLE ŞEYLERLE YIPRATMA KENDİNİ
haklısın aslında tüp bebek topiğindeki kızlar gerçetee görüşüyo ve telle face ile zaten görüşüolar ya çok cesaretliler yada kk dan öncede arkadaşlardı gerçekte diye düşünüyorum
arzu istese yazardı diye düşünüyorum hatta zelal bile istese ,ki dakka uğrayıp yazabilir ama sağlık olsun
adete iki gün kala yaşanan ilişkide gebe kalma şansın tıbben çok düşüktür ama pazartesi adet olmazsan bi test yap ve sonucunu bizede yaz tatlım
çok haklısın yazdıklarında bundan sonra aynen dediğin gibi yapacam ama hepiniz benim için çok değerlisiniz hiç birinizi gerçekte tanımasamda çok seviyorum ve merak ediyorum
bizim kk de bir grup arkadaşımız vardı sonra burada sorun yaşayıp çider forma gittiler benide çağırdılar oraya bende orayada üye oldum orAdada çok güzel sohbetlerimiz oluyordu sonra face de grup kurmuşlar oraya davet ettiler tabiki gittim bu gruptan dün bir arkadaşımız babası vafat etmiş herkes birbirinden telefon alıp aramış arakadaşımız evet birbirimizi görmüyoruz ama bir gönül bağımız var benim kk dende çok güzel dostlarım oldu yüz yüze örüştüğümde var telefnla görüştüğümde
yeteeeeer*, hazan86, sara_28+, hatres+, maonyaaa+
HERKES YUKARIYA LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bebem bende seni seviyorum geçen gün bir yazı vardı diyorduki ÖYLE KARDEŞLERİM VAR Kİ ANNEM DOĞURMAMIŞ çok sevdim bu sözü sizler benim kız kardeşleirmsiniz
evet biliyorum b topiktende son_eceylede görüşüyosunuz telde dimi
öyle demişsin ama sen gitmişsin
görüşüyordukkk ama uzun zamandır görüşmüyoruzyok be buradayım arada face bakıyorum
hıııııım boş ver face bu akşam bize takıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?