Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bu mucizeler bizide bulsun lütfennnnnnnnnnnn

Merhaba kızlar,

9 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bu ayki kutum 2 gün önce bitti, dün eşim yanlışlıkla içime boşaldı. Tam yumurta oluşma süreci bu 7 günlük ilaç arası. Hamile kalma olasılığım mutlaka vardır bir ihtimal.

Benim sorum şu ki, önümüzdeki çarşamba yeni kutuya başlamam gerekiyor ama ya tuttuysa ve bebişim oluşurken ilaç içersem... İlişkiden sonraki birkaç gün içinde hamilelik kanda belli olur mu? ilaca başlamadan önce bunu öğrenme şansım olur mu acaba?

Bilginiz varsa beni de aydınlatmanızı rica ediyorum, olası bir hamilelikle bebeğime zarar vermek istemem çünkü

canımmm ne söylesem bilemedim :26::26::26::26::26: Mutlaka bir açıklaması vardır :44::44::44: ... Sen asla böyle düşünme güzel bir yüreğin Senin için kıymetli olan değerlerin var Bu yüzden merak ediyorsun soruyorsunn dostlarını asla bu tarafından vaz geçme Seni sen yapan özeliklerin bunlar

bu mucizeler bizide bulsun lütfennnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

tatlım doğum kontrol hapı hiç kullanmadım o yüzden bu konuda sana yardımcı olamıyacam ama ilişkiden bi kaç gün sonra gebelik olmuşsa bile kanda belli olmaz gebeliğin kanda çıkması için beta hcg hormonunun kana karışması gerekirki buda hemen olmaz adetinin gecikmesi lazım adetin 1 - 2 gün geçince kanda bakarsan çıkar idrarda ise 7 gün geçmesi gerekir

sağol yeterim güzel sözlerin için sağol ama insan değer verdiğinden aynı değeri görmeyince üzülüyo

Evet kendimizi neden koruyacağımızı şaşırdık artık.

Dimi güzel olurdu ya
bende sizdenim sara ablammmmmm
aynen yaaa her zmn uyulmuyo malesef

Her şey de olunca maalesef uyamıyoruz
canlar size doyum olmaz ama efsun banyoya girecek artık kaçar
kocamnnn öptümmm sizi boolllll muhabbetlerrrrrrrrrrrrrrr
Hadi git cici Efsun ol

Yazarken elektirikler kesildi yeni geldi.
Saram bence üzülme eminim ki kardeşi sana yazamamıştır, bir aksilik olmuştur belki de tam yazacakken. Ya da Zeloş adına bir şeyi kendisinin yazmasının uygun olmadğını mı düşündü acaba:26:
Evet Arzu' yu ben de hatırlıyorum, ben de bu kim diyodum kardeşiymiş demek.Yok yok böyle gerçekten zor birimiz gitti mi ötekiler meraktan çatlıyo, aslında biz mi atağa geçemiyoruz buradaki dostluğumuzu gerçeğe dönüştürmekte acaba:26:
Çünkü başka topiclere giriyorum bakıyorum faceden, telden birbiriyle görüşen o kadar çok kişi var ki. Hatta kk ya girecekleri zaman birbirlerine telden çağrı atıyolamış ne güzel dedim.Biz birbirimizi maalesef böyle durumlarda merak etmekten öteye gidemiyoruz.
İşte dediğin gibi kkda başka bi tanıdık bile olsa o da muallakta bırakıyor.Ne bileyim canım ya inşallah Zeloş gelir de iyi olduğunu yazar.

Teşekkür ederim cevap verdiğin için :) hap kullandığım için pazartesi günü adet olmam gerekiyor. 2 gün önce yaşanan ilişki, 2 gün sonraki adeti etkiler mi acaba?

sağol yeterim güzel sözlerin için sağol ama insan değer verdiğinden aynı değeri görmeyince üzülüyo

BEN SENİN YÜZÜNÜ GÖRMEDİM SESİNİ DUYMADIM ADINIDA BİLMİYORUM AMA SEN VE LEYLA BU KONULARDA ÇOK DAHA HASASINIZ HEKESİ TEK TEK MERAK EDİP SORUYORSUNUZ .......CANIMMMM SENDE BURADAKİ DİĞER KIZLARDA ÇOK KIYMETLİSİNİZZ BİR GÜN ZELAL (veya herhangi bir arkadaşımız ) GELDİĞİNDE AÇIKLAMASINI YAPACATIR HİÇ ÜZME KENDİNİ ZATEN BİR SÜRÜ SIKINTIMIZ VAR BU HAYATA BÖYLE ŞEYLERLE YIPRATMA KENDİNİ

bizim kk de bir grup arkadaşımız vardı sonra burada sorun yaşayıp çider forma gittiler benide çağırdılar oraya bende orayada üye oldum orAdada çok güzel sohbetlerimiz oluyordu sonra face de grup kurmuşlar oraya davet ettiler tabiki gittim bu gruptan dün bir arkadaşımız babası vafat etmiş herkes birbirinden telefon alıp aramış arakadaşımız evet birbirimizi görmüyoruz ama bir gönül bağımız var benim kk dende çok güzel dostlarım oldu yüz yüze örüştüğümde var telefnla görüştüğümde

Son düzenleme:
yeteeeeer*, hazan86, sara_28+, hatres+, maonyaaa+
HERKES YUKARIYA LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

haklısın aslında tüp bebek topiğindeki kızlar gerçetee görüşüyo ve telle face ile zaten görüşüolar ya çok cesaretliler yada kk dan öncede arkadaşlardı gerçekte diye düşünüyorum
arzu istese yazardı diye düşünüyorum hatta zelal bile istese ,ki dakka uğrayıp yazabilir ama sağlık olsun

Teşekkür ederim cevap verdiğin için :) hap kullandığım için pazartesi günü adet olmam gerekiyor. 2 gün önce yaşanan ilişki, 2 gün sonraki adeti etkiler mi acaba?

adete iki gün kala yaşanan ilişkide gebe kalma şansın tıbben çok düşüktür ama pazartesi adet olmazsan bi test yap ve sonucunu bizede yaz tatlım

çok haklısın yazdıklarında bundan sonra aynen dediğin gibi yapacam ama hepiniz benim için çok değerlisiniz hiç birinizi gerçekte tanımasamda çok seviyorum ve merak ediyorum

bebem bende seni seviyorum geçen gün bir yazı vardı diyorduki ÖYLE KARDEŞLERİM VAR Kİ ANNEM DOĞURMAMIŞ çok sevdim bu sözü sizler benim kız kardeşleirmsiniz

Son düzenleme:

evet biliyorum b topiktende son_eceylede görüşüyosunuz telde dimi

yeteeeeer*, hazan86, sara_28+, hatres+, maonyaaa+
HERKES YUKARIYA LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

öyle demişsin ama sen gitmişsin

evet biliyorum b topiktende son_eceylede görüşüyosunuz telde dimi

öyle demişsin ama sen gitmişsin

görüşüyordukkk ama uzun zamandır görüşmüyoruz yok be buradayım arada face bakıyorum

yeterim aşağıda 4 üye yazıyo ama iki üye görünüyo hadi biri sensin demek başka hayalet takipçimizde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…