- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres
Hani kayfe içiyoduk,:44::44::44::44: hani kahveler hani kızlar neyse ben de namazımı kılıyorum nasıl olsa gelirsiniz de mi:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Benim ki biraz şekerli ve sütlü olsun
bende kahve istiyorummmmmmm
heee işte bu en güzel yaaawwww
valla süper olur sara ablam bende isterimm
benimde bugün bitti regloşummm bende bu akşam temizlencemmm 1 saat sonra felan duşa gircem mis gibi olcam ohhhh
gecmiş olsun abla dikkat et kendine boşverrr toplarsın iii hissedince
Hadi bekliyorum kayfemi
Belli belli regle girdiğin, baksana bi şaka yaptık anammmmmmmmmm duvara mı çarptımm ne:111::111::111::111::111::111::111:
Neyse bundan sonra regl olacağın zaman kesin haberim olsun:86::86::86::86::86:Bi daha başımıza iş açmayalım
Dizini ihmal etme bence daha ciddi bir hale gelmeden, demek tatildeyken zorlamışsın bayağı dizini.Benim topuk dikeni de geçen yıl İstanbula gitmiştim biz de bi yatmaya eve geliyorduk o derece gezdik yani, sonuç topuk dikeni, ama hastalık da bizim için sağlık da, atlatacağız inşallah.Hem bizler anne ve anne adaylarıyız kendimize daha çok dikkat etmemiz lazım di mi
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres
Hani kayfe içiyoduk,:44::44::44::44: hani kahveler hani kızlar neyse ben de namazımı kılıyorum nasıl olsa gelirsiniz de mi:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
tabiki canım hemen yaparım
seninkide hazır tatlım
sanada yaptım efsunum
menisküs zorlanması olmuşmuş canım ne demekse artık:44::44::44::44::44:
Allah kabul etsin namazını çabuk kılda gel
Eki Görüntüle 659399 afiyet olsun kızlar
Namazımı kıldım geldim ben deben buydayımmmm neden gösteymemiş bu kk beni küstüm
Tamam o da güzelsağol canımmmm bende yanına biskrem actım
Eki Görüntüle 659399 afiyet olsun kızlar
Namazımı kıldım geldim ben de
Ne bilimmmmmmmmm ben kk işte nolacak
Tamam o da güzel
Immmmm nefis olmuş ellerine sağlık
sağol canımmmm bende yanına biskrem actım
tabiki canım hemen yaparım
seninkide hazır tatlım
sanada yaptım efsunum
menisküs zorlanması olmuşmuş canım ne demekse artık:44::44::44::44::44:
Allah kabul etsin namazını çabuk kılda gel
Ayyyyyyyy teşekküy edeyim, fincan da pek şıkmış , şık takımlarda içmek daha bir güzelEki Görüntüle 659405 buda hatresime sütlü kahve
sağol canımmmm bende yanına biskrem actım
Allah kabul etsin namazını
kahvede afiyet olsun hepinize
Namazımı kıldım geldim ben de
Ne bilimmmmmmmmm ben kk işte nolacak
Tamam o da güzel
Immmmm nefis olmuş ellerine sağlık
Allah kabul etsin canımmm
yanii kk arada belli olmuyo işine
bayılırım biskreme sağol canım
cidden afiyet olsun tatlım
ben normalde sevmem de eşime verdim çayla kalanı yiyorum bende
Canım eklemlerdeki yarım ay şeklindeki kıkırdakların zedelenmesi menisküs, annemin dizlerinde de var bu problem, biraz da kilolu annem o daha çok zorluyor dizlerini tabi.
Kıldım geldim bak buydayım
Ayyyyyyyy teşekküy edeyim, fincan da pek şıkmış , şık takımlarda içmek daha bir güzel
Aminnnnnnn inşallah , Saram tedavilerin olumsuz sonuçlandığında testten kaç gün sonra adet olmuştun hatırlıyor musun? Şimdi doktorum bana ilaçları bırakınca adet olacaksın dedi ne zaman olucam meraklanmaya başladım, adet gelmeiynce insan yinede acaba diyor:44:
cidden afiyet olsun tatlım
ben normalde sevmem de eşime verdim çayla kalanı yiyorum bende
Ben kafayı organiklerle bozmuşum ya pek almıyorum, ama bazen dayanamayıp kaçamak yaptığım oluyor, hazır browniler var ya onlara bayılıyorum ben de ama genelde hep evde yapmaya çalışıyorum ,ıspanaklı,portakalı,havuçlu artık aklınıza hangi kek gelirse.Yeter ki malzemem olsun kek yapmayı çok seviyorum ya
Geçen gün ıspanaklı yaptım üzerine de puding , güzel olmuştu keşke yanımda olsaydınız da size de yapsaydım gerçi ıspanaklı kek sever misin onu da bilmiyorum ki:26:
Ben kafayı organiklerle bozmuşum ya pek almıyorum, ama bazen dayanamayıp kaçamak yaptığım oluyor, hazır browniler var ya onlara bayılıyorum ben de ama genelde hep evde yapmaya çalışıyorum ,ıspanaklı,portakalı,havuçlu artık aklınıza hangi kek gelirse.Yeter ki malzemem olsun kek yapmayı çok seviyorum ya
Geçen gün ıspanaklı yaptım üzerine de puding , güzel olmuştu keşke yanımda olsaydınız da size de yapsaydım gerçi ıspanaklı kek sever misin onu da bilmiyorum ki:26:
afiyet olsun canım inşallah bi gün gerçekten yapıp ikram etmek nasip olur
tatlım ilaçlarını bıraktıktan 3 ila 5 gün arasında regl oldum ben kişiden kişiye göre değişir ama çok gecikmez diye tahmin ediyorum
sağol canım
efsunu bilmem ama ben beyılırım keke her çeşidine hemde bende daha çok portakallı kek yapıyorum havuçluda güzel oluyo
organik beslenme konusunda bende seninle hem fikirim ama her zaman buna uyamıyorsunki herşey hormonlu malesef
afiyet olsun canım inşallah bi gün gerçekten yapıp ikram etmek nasip olur
tatlım ilaçlarını bıraktıktan 3 ila 5 gün arasında regl oldum ben kişiden kişiye göre değişir ama çok gecikmez diye tahmin ediyorum
sağol canım
İnşallah canım...
Hımmm bugün üçüncü günümdeyim.Keşke bir mucize olsa da test yanlış olmuş olsa diye geçiyor içimden ama tabi bu bir mucize.Adı üzerinde mucize, nadir olan bir durum.
Bayanın biri hamileyken karnında bebeğin kalp atışları duruyor, kürtaj oluyor. Aradan biraz zaman geçiyor ama hamilelik belirtileri aynen devam, doktora tekrar gittiğinde anlaşılıyor ki meğer ikiz gebeymiş ölen bebek ikizlerden biriDiğeri kürtajdan zerre kadar zarar görmemiş ve o bebek şimdi 4 yaşlarında
canlar size doyum olmaz ama efsun banyoya girecek artık kaçar
kocamnnn öptümmm sizi boolllll muhabbetlerrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?