Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben buydayımmmm neden gösteymemiş bu kk beni küstüm

Benim ki biraz şekerli ve sütlü olsun

tabiki canım hemen yaparım

bende kahve istiyorummmmmmm

seninkide hazır tatlım

sanada yaptım efsunum

menisküs zorlanması olmuşmuş canım ne demekse artık:44::44::44::44::44:

Allah kabul etsin namazını çabuk kılda gel

Canım eklemlerdeki yarım ay şeklindeki kıkırdakların zedelenmesi menisküs, annemin dizlerinde de var bu problem, biraz da kilolu annem o daha çok zorluyor dizlerini tabi.
Kıldım geldim bak buydayım
Ayyyyyyyy teşekküy edeyim, fincan da pek şıkmış , şık takımlarda içmek daha bir güzel
sağol canımmmm bende yanına biskrem actım

Allah kabul etsin namazını

kahvede afiyet olsun hepinize

Aminnnnnnn inşallah , Saram tedavilerin olumsuz sonuçlandığında testten kaç gün sonra adet olmuştun hatırlıyor musun? Şimdi doktorum bana ilaçları bırakınca adet olacaksın dedi ne zaman olucam meraklanmaya başladım, adet gelmeiynce insan yine de acaba diyor:44:

Namazımı kıldım geldim ben de
Ne bilimmmmmmmmm ben kk işte nolacak

Tamam o da güzel

Immmmm nefis olmuş ellerine sağlık

Allah kabul etsin canımmm
yanii kk arada belli olmuyo işine

bayılırım biskreme sağol canım

cidden afiyet olsun tatlım
ben normalde sevmem de eşime verdim çayla kalanı yiyorum bende

Ben kafayı organiklerle bozmuşum ya pek almıyorum, ama bazen dayanamayıp kaçamak yaptığım oluyor, hazır browniler var ya onlara bayılıyorum ben de ama genelde hep evde yapmaya çalışıyorum ,ıspanaklı,portakalı,havuçlu artık aklınıza hangi kek gelirse.Yeter ki malzemem olsun kek yapmayı çok seviyorum ya
Geçen gün ıspanaklı yaptım üzerine de puding , güzel olmuştu keşke yanımda olsaydınız da size de yapsaydım gerçi ıspanaklı kek sever misin onu da bilmiyorum ki:26:

afiyet olsun canım inşallah bi gün gerçekten yapıp ikram etmek nasip olur

tatlım ilaçlarını bıraktıktan 3 ila 5 gün arasında regl oldum ben kişiden kişiye göre değişir ama çok gecikmez diye tahmin ediyorum

sağol canım

efsunu bilmem ama ben beyılırım keke her çeşidine hemde bende daha çok portakallı kek yapıyorum havuçluda güzel oluyo

organik beslenme konusunda bende seninle hem fikirim ama her zaman buna uyamıyorsunki herşey hormonlu malesef

ben misafir felan gelir diye almıştım eşime kısmetmiş o yedii
maşşallahh canım sana seninki en güzeli kendi yaptıgını bildiğini yemek
sevmez olurmuyum bende severim kek olayını hepsinii
valla olsan süper olurdu heee söleeee bide çay koyardık süper olurdu

afiyet olsunnnn

bende sizdenim sara ablammmmmm
aynen yaaa her zmn uyulmuyo malesef

canlar size doyum olmaz ama efsun banyoya girecek artık kaçar
kocamnnn öptümmm sizi boolllll muhabbetlerrrrrrrrrrrrrrr

İnşallah canım...
Hımmm bugün üçüncü günümdeyim.Keşke bir mucize olsa da test yanlış olmuş olsa diye geçiyor içimden ama tabi bu bir mucize.Adı üzerinde mucize, nadir olan bir durum.
Bayanın biri hamileyken karnında bebeğin kalp atışları duruyor, kürtaj oluyor. Aradan biraz zaman geçiyor ama hamilelik belirtileri aynen devam, doktora tekrar gittiğinde anlaşılıyor ki meğer ikiz gebeymiş ölen bebek ikizlerden biri Diğeri kürtajdan zerre kadar zarar görmemiş ve o bebek şimdi 4 yaşlarında

kızlar zelalin kızkardeşide kk üyesiydi ona mesaj atmıştım zelalden haber almak için onu ne kadar merak ettiğimizi iyi olup olmadığını sormuştum şimdi baktımda arzu dün girmiş kk ya ama cevap yazmamış hem üzüldüm hem kırıldım çünkü arzu beni tanıyo zelalle olan arkadaşlığımızı biliyo şmdi ben soruyorum ben çokmu safım ya niye merak eder sorarım ki demekki tek taraflı merak etmeyeceksin karşı tarafında aynı derecede düşünmesi lazım dimi zelalede kırgınım insan bi iyiyim der yada çok sıkıntılıyım beni merak etmeyin der bişey der yani dimi haksızmıyım

inşallah bi mucize olmuştur canım kim istemezki bunu

cidden mucizeymiş buda demek oluyorki Yüce Rabbim korursa gerisi hikaye eğer Yaradan Ol demişse olur canım inşallah bizi çok bekletmez içimizdeki bu hasret biter

canlar size doyum olmaz ama efsun banyoya girecek artık kaçar
kocamnnn öptümmm sizi boolllll muhabbetlerrrrrrrrrrrrrrr

tamam canım sıhhatler olsun bende seni öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…