Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar kanda gebelik hangi haftada çıkar eğer ayın 7.sindeki adetimde 2 gün sonra 3haftalık oluyor tabi varsa..24ündeyse 4 hafta 2günlüküm kafamda deli sorulaarkorkudan eşimlen bilem....anladınız siz onuu eşim al test yap diyor ama olsa bile henüz erken çıkmaz gibime geliyor,neyse sabredip beklemekten başka çarem yokk..hayırlısı olsun diyorum..inşallah bu yıl hepimizin göbüşleri dolar

bizimki 8,30 12,30 13,30 17,30 olmuş...öğle arasının 1 saat olması çok gıcık ya..niye 1,5 saat yapmıyorlarki?
cok tskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

23e yeni girdim bir buçuk yıllık evliyim 8 aydır bebek düşünüyoruz 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik sin yedi gün bekliyorum iste zaman geçmiyor

bizimki 8,30 12,30 13,30 17,30 olmuş...öğle arasının 1 saat olması çok gıcık ya..niye 1,5 saat yapmıyorlarki?

bende aynı şeyi dedim biliyomusun öğlen arası birbuçuk saat olsaydı iyiydi ama bu şekilde uygun görülmüş demekki sağlık olsun

kızlar sağolun iğne yapıldı ya sabah iyi geldi rahatladım valla

iyiyim canım sağol bahar temizliğine girişesim var ama biraz dahamı beklesem havalar ısınsın diye :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Bence biraz daha beklemelisin, ben de bahar temizliğine girişeyim istiyorum ama havalar hala yağışlı, sildiğimiz camlar anında kirlenecek emeğimize yazık olmasın dimi...

Laleni ve Atatürk çiçeğini at da görelim kız. Atatürk çiçeği öyledir Saram, bir ara kelaynağa döner sonra düzelirler. Çiçeklerinin açmasını yani kırmızı yapraklarının çok olmasının istiyorsan bol güneşe koymalısın.

Prensesim üşütmüşsün geçmiş olsun canım.
Hicran ve Reyhan inşallah test sonucunuz pozitif olur...
Diğer canlar hepinize de çok selamlar...İsim vermiyorum çünkü insanlık hali mutlaka birini unutuyoruz istemeden de olsa üzmeyeyim kimseyi...

Son düzenleme:

Dua edin canım bize

diğer lalelerimde gonca vermiş onlarda açsın öyle çekecem resimlerini o zamana kadar kel tavuğa dönen çiçeğimin yapraklarıda daha büyür daha güzel olur öyle göstereyim size

hatresim özledim seni tızım daha sık gel tamam mı

iyiyim canım sağol bahar temizliğine girişesim var ama biraz dahamı beklesem havalar ısınsın diye :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

bence girişme derim abla çünkü havalar çok karışık hala biras daha düzelsin bence ölee başlarsın

ayyy ne güzelll bi duygu demi abla yaa sen su ver emek ver ona actıgını görmek süper bi duygudur tabiii
ilerde benimde evim olursa lalelerim sümbüllerim nergislerim olur inşşalahh

evet erteledim bahar temziliğini

hoşgeldin canım bende çamaşır serdim kuruyanları katladım yerleştirdim işler hiç bitmiyo

23e yeni girdim bir buçuk yıllık evliyim 8 aydır bebek düşünüyoruz 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik sin yedi gün bekliyorum iste zaman geçmiyor

daha çok gençsin hicrancım yolun başındasın inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin

saracım ne güzel şeyler yazmışın benimde duygularıma tercuman olmuşun
bende senin gibiyim ve ilk baharı çok seviyorum
heryer yemyeşil, çiçekler, kuşlar benimde içim cıvıl cıvıl oluyor

canım takılmıştım sana ama gönlümüde aldın affettim bile

evet erteledim bahar temziliğini

hoşgeldin canım bende çamaşır serdim kuruyanları katladım yerleştirdim işler hiç bitmiyo

hoşbuldum canım kolay gelsin
evet canım bide dağılmasın iş birikmesin diye uğraştıkça hiç bitmiyor
bazen boşveriyorum valla ama sonrada başa çıkmak zor oluyor

hoşbuldum canım kolay gelsin
evet canım bide dağılmasın iş birikmesin diye uğraştıkça hiç bitmiyor
bazen boşveriyorum valla ama sonrada başa çıkmak zor oluyor

sağol canım ev işi bitmez bilirsin ama bazen iş yaparkende stres atıyorum

Inssssss. Kk de güzel haberler duydukça umutlaniyorum bazen halime şükrediyorum allahım dermansız dert vermesin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…