hicran kendinden biraz bahsedermisin
bizimki 8,30 12,30 13,30 17,30 olmuş...öğle arasının 1 saat olması çok gıcık ya..niye 1,5 saat yapmıyorlarki?8,30 - 12 12 - 13 13 - 17,30
sizde nasıl oldu mesai saatleri canım
reyhancım inşallah hamilesindir ayın 7 sine çok var test yapsanda şimdi çıkmaz zaten o yüzden bekle ama bişey öğrenirsen sonucu yaz tamam mı canım menim
kıyamam yaaa ben kışın öyle oldum çok hastaydım ama görümceklerim ve kayganam bizdeydi hiç dinlenemediğim gibi bide onlara hizmet ediyodum
tatlım nefesi için ballı limonlu ılık su iç çok faydasını göreceksin
cok tskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bizede haber ver...heyecanla sonucunu bekliyorum hicranım...Rabbim gönlüne göre versin bitanem...Kizlar benin de 7 gün var adete test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
23e yeni girdim bir buçuk yıllık evliyim 8 aydır bebek düşünüyoruz 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik sin yedi gün bekliyorum iste zaman geçmiyor
bizimki 8,30 12,30 13,30 17,30 olmuş...öğle arasının 1 saat olması çok gıcık ya..niye 1,5 saat yapmıyorlarki?
bizede haber ver...heyecanla sonucunu bekliyorum hicranım...Rabbim gönlüne göre versin bitanem...
iyiyim canım sağol bahar temizliğine girişesim var ama biraz dahamı beklesem havalar ısınsın diye :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlar lalerimin biri açmış hemde kırmızı çok şekey görmelisiniz
Atatürk çiçeğimde kurumuştu demiştim ya dllarından yeni yapraklar açmış çok sevinçliyim bu yüzden demekki bu yerini sevdi artık ordan kıpırdatmam yeterki kurumasın
Bence biraz daha beklemelisin, ben de bahar temizliğine girişeyim istiyorum ama havalar hala yağışlı, sildiğimiz camlar anında kirlenecek emeğimize yazık olmasın dimi...
Laleni ve Atatürk çiçeğini at da görelim kız. Atatürk çiçeği öyledir Saram, bir ara kelaynağa döner sonra düzelirler. Çiçeklerinin açmasını yani kırmızı yapraklarının çok olmasının istiyorsan bol güneşe koymalısın.
Prensesim üşütmüşsün geçmiş olsun canım.
Hicran ve Reyhan inşallah test sonucunuz pozitif olur...
Diğer canlar hepinize de çok selamlar...İsim vermiyorum çünkü insanlık hali mutlaka birini unutuyoruz istemeden de olsa üzmeyeyim kimseyi...
Bence biraz daha beklemelisin, ben de bahar temizliğine girişeyim istiyorum ama havalar hala yağışlı, sildiğimiz camlar anında kirlenecek emeğimize yazık olmasın dimi...
Laleni ve Atatürk çiçeğini at da görelim kız. Atatürk çiçeği öyledir Saram, bir ara kelaynağa döner sonra düzelirler. Çiçeklerinin açmasını yani kırmızı yapraklarının çok olmasının istiyorsan bol güneşe koymalısın.
Prensesim üşütmüşsün geçmiş olsun canım.
Hicran ve Reyhan inşallah test sonucunuz pozitif olur...
Diğer canlar hepinize de çok selamlar...İsim vermiyorum çünkü insanlık hali mutlaka birini unutuyoruz istemeden de olsa üzmeyeyim kimseyi...
kızlar sağolun iğne yapıldı ya sabah iyi geldi rahatladım valla
iyiyim canım sağol bahar temizliğine girişesim var ama biraz dahamı beklesem havalar ısınsın diye :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlar lalerimin biri açmış hemde kırmızı çok şekey görmelisiniz
Atatürk çiçeğimde kurumuştu demiştim ya dllarından yeni yapraklar açmış çok sevinçliyim bu yüzden demekki bu yerini sevdi artık ordan kıpırdatmam yeterki kurumasın
bence girişme derim abla çünkü havalar çok karışık halabiras daha düzelsin bence ölee başlarsın
ayyy ne güzelll bi duygu demi abla yaa sen su ver emek ver ona actıgını görmek süper bi duygudur tabiii
ilerde benimde evim olursa lalelerim sümbüllerim nergislerim olur inşşalahh
23e yeni girdim bir buçuk yıllık evliyim 8 aydır bebek düşünüyoruz 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik sin yedi gün bekliyorum iste zaman geçmiyor
gökyüzü masmavi güneş pırıl pırıl ağaçlar yemyeşil olmaya başladı kuşlar ötüyo memleketime bahar geliyo içimede bahar geliyo hoş geliyo sefalar getiriyoumutlar beklentiler güzellikler geliyo artık daha aktif olarak hayata sarılacam yarım kalan el işlerimi bitirecem yenilerini başlayacam kitaplarımı okumaya kaldığım yerden devam edecem tabiki gezmeye eğlenmeye tam gaz devam bahar temizliğine başlayıp evi dip köşe temizleyip detoksa evden başlayacam kaygana görümcek gibi gereksiz insanları hayatımdan mümkün mertebe uzak tutacam:120: :120::120::120::120::120:benden değerlisi yok benden önemlisi yok bu arada bebek gelirse gelsin gelmezse mayıs ayı gibi yeniden tüp bebek tedavisine başlayacam tabi bu arada biraz kiloda verecem yenilenecem güzelleşeceğim
içimden geçenleri sizlerle paylaşmak istedim :112::112::112::112::112::112::112::112:
he öyle söyle uzaylı Leyloşşşşşşşşş...kız benden önce ki mesajda sara yazmıştı geçmiş olsun diye...sadece benmi geride kalmışım he söyle bakayım...neyseeeeeeeee
saol bitanem...sende Allaha emanet ol saram..
ayyyyyyyyyy nazcım çok özür tatlım ya..seni nasıl unutmuşum....canım benim bitanem sen nasılsın?kendimi nasıl affettireyim sana....
hemen anlatıyorum..cumartesi yaptırdım tatlım harika oldu valla...değişiklik iyi oluyor saram...
evet erteledim bahar temziliğini
hoşgeldin canım bende çamaşır serdim kuruyanları katladım yerleştirdim işler hiç bitmiyo
daha çok gençsin hicrancım yolun başındasın inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin
hoşbuldum canım kolay gelsin
evet canım bide dağılmasın iş birikmesin diye uğraştıkça hiç bitmiyor
bazen boşveriyorum valla ama sonrada başa çıkmak zor oluyor
Inssssss. Kk de güzel haberler duydukça umutlaniyorum bazen halime şükrediyorum allahım dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?