Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydınnn hanımlarrrbu gün dr gittim:18::18::18: lanet grbim için ve dr bana sen alerji olmuşsun dedi geç kalmışsın 2 aydır çekilirmi bu dedi:44::44::44::44: keşke bana daha önce gelseydin dedi :44::44::44::44::44bir sürü dr gittim ama )sonra iğne verdi Eki Görüntüle 668399 20 gün sonra görüşelim sana alerji testi yapalım dedii

anladım canım evet ev ev üstüne olmaz derler anne kız bile aynı evde tartışiyor ki sen kv ilesin allah sabır versin benim durum da iyi değil yalnız sabahtan akşama geçmiyor vakit bi bebiş im gelirse muhteşem olacak

Leylosssssss canım ben telden giriyorum ekranı tam göremiyorum bildirimlere baktım profile baktımus tel olduğu için böyle yada beceremedim :s

çok geçmiş olsunnnn yetercimm dikkat et kendine
her doktor anlamıyo zaten nasıl okul okuyolarsa demiii oda ayrı mesele

amin canım cümlemizeee
canım bıl bol dua et bak yalnızmışsında bebişin gelecektir

günaydın sara ablammm

geçmiş olsun canım dikkqt et kendine ve alerji testini mutlaka yaptır

selam kızlar
boğazım çok fena ben hastalandım
geçmiş yapamıyorum
inş bir sıkıntı yoktur

geçmiş olsun canım topiğimize nazarmı değdi ne herkes hasta

bal limon zencefil üçlüsünü yap iç canım çok iyi geliyo soğuk algınlığına

Ins bu ay gelirde beni yalnızlıktan kurtarır

Leylosssssss canım ben telden giriyorum ekranı tam göremiyorum bildirimlere baktım profile baktımus tel olduğu için böyle yada beceremedim :s
hımmmmmm doğru canım telden bildirimler falan gözükmüyor..neyse zararı yok...

selam kızlar nasılsınız size yazmazsam duramam geçen ay kistimden dolayı ayda 2 kez kanamam oldu ve biri 7sinde biri 24ünde ama ben hangisi adetim bilmiyorum... ikiside 5 gün sürmüştü çünkü,ve bu ay 24ünde olmadım 2 gün geçti kasıklarımda yanmalı ağrı oluyo ara ara göğüslerim çok ağrıyo..ara ara belimde minik ağrılar oluyo yatınca geçiyor sizce hamileee olabilirmiyiim test yapmayı 7sine kadar beklesemmii..yine hüsrana uğramak istemiyorumama tüm belirtiler mevcut kabızlık sık idrara çıkmalar kızımda da aynısı olmuştum her gebelik aynı değildir ama ne bilim çok karmakarışık durumdayım bide bugün 2 kez öğürdüm..iyice heyecanlandım fakat hayalim yine suya düşer korkusuyla test yapmak istemiyorum bi akıl verin nolur bu belirsizlik beni strese soktu...

Son düzenleme:
Ins bu ay gelirde beni yalnızlıktan kurtarır

inşşallah canım inşşallahhhhhhhhh

efsunum işler nasıl gidiyo çalışmak güzel dimi

çalışmak güzel her zmn canım ortam güzel olunca
ama bugün çalışmaya gitmedim akşam kv arkadasının kızının sözü nışanı varmış
oraya gitcez evdede az işim var die gitmedim bugün zaten saat4 de gidecekmişiz

sen nasısın abla

aayy inşşallah bebiş vardır canımm inşşallah
uff ne desem bilmiyorum kiii yaawww yapsan negatif çıkabilir üzüleceksin
bence hasta olmayı bekle canım 7 sine kdr derimmm ama bilemedim yaaa

haklısın canım 7sine kadar beklesem daha mantıklı ama içim içimide kemirmiyo değil zaten 21günde bir adet oluyorum bu yıl bu ay çıkıncaya kadar bile beklesem kafi..bide karnımda çok gaz birikiyo özellikle geceleri.pöff bakalım haberdar ederim sizleri inşallah hamişimdirkızım dörtgözle kardeş bekliyo..

geçmiş olsun tatlım...topicte yoksun hani geçmişe bakıyordun...
sağol canım
geçmişe bakamıyorum demiştim sen yanlış anladın
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine biraz dinlen
inşalla bişiyin kalmaz cnm
sağol tatlım
görümcem bende dinlenemiyorum da
geçmiş olsun
neyseki olay anlaşılmış
sağol canım
ballı süt itim biraz iyi geldi
ama nefes alamıyorum

inş hamilesindir canım
benc bekle 7 sine kadar

canımmmmmmmmmm sara mesai saatleri değişiyor..sizin orda kaç olacak canım..?

ettik bile...

8,30 - 12 12 - 13 13 - 17,30

sizde nasıl oldu mesai saatleri canım

reyhancım inşallah hamilesindir ayın 7 sine çok var test yapsanda şimdi çıkmaz zaten o yüzden bekle ama bişey öğrenirsen sonucu yaz tamam mı canım menim

kıyamam yaaa ben kışın öyle oldum çok hastaydım ama görümceklerim ve kayganam bizdeydi hiç dinlenemediğim gibi bide onlara hizmet ediyodum

tatlım nefesi için ballı limonlu ılık su iç çok faydasını göreceksin

iyiyim canım sağol bahar temizliğine girişesim var ama biraz dahamı beklesem havalar ısınsın diye :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

kızlar lalerimin biri açmış hemde kırmızı çok şekey görmelisiniz

Atatürk çiçeğimde kurumuştu demiştim ya dllarından yeni yapraklar açmış çok sevinçliyim bu yüzden demekki bu yerini sevdi artık ordan kıpırdatmam yeterki kurumasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…