saol canımmm
normalde 3-4 aydır çalışmıyorum canım bu ayda abime yardıma geldim işyerine onlara yardım ediyorum
bu arada işde bakıyorum kendime bi iki yerle görüştüm daha haber gelmedi daha...
evde olmak benide bunaltıyo kv çok yüz oldum bu yüzden yani kırdık dururken birbirimizi olaylar büyüdü
ama yalnız olsam bu kdr zor gelmezdi sanırım evde kalmak ama aynı evin içinde 2 kadın zor oluyo gercekten
günaydınnn hanımlarrrbu gün dr gittim:18::18::18: lanet grbim için ve dr bana sen alerji olmuşsun dedi geç kalmışsın 2 aydır çekilirmi bu dedi:44::44::44::44: keşke bana daha önce gelseydin dedi :44::44::44::44::44 bir sürü dr gittim ama )sonra iğne verdi Eki Görüntüle 668399 20 gün sonra görüşelim sana alerji testi yapalım dedii
anladım canım evet ev ev üstüne olmaz derler anne kız bile aynı evde tartışiyor ki sen kv ilesin allah sabır versin benim durum da iyi değil yalnız sabahtan akşama geçmiyor vakit bi bebiş im gelirse muhteşem olacak
günaydınnn hanımlarrrbu gün dr gittim:18::18::18: lanet grbim için ve dr bana sen alerji olmuşsun dedi geç kalmışsın 2 aydır çekilirmi bu dedi:44::44::44::44: keşke bana daha önce gelseydin dedi :44::44::44::44::44 bir sürü dr gittim ama )sonra iğne verdi Eki Görüntüle 668399 20 gün sonra görüşelim sana alerji testi yapalım dedii
selam kızlar
boğazım çok fena ben hastalandım
geçmiş yapamıyorum
inş bir sıkıntı yoktur
çok geçmiş olsunnnn yetercimm dikkat et kendine
her doktor anlamıyo zaten nasıl okul okuyolarsa demiii oda ayrı mesele
amin canım cümlemizeee
canım bıl bol dua et bak yalnızmışsında bebişin gelecektir
günaydın sara ablammm
hımmmmmm doğru canım telden bildirimler falan gözükmüyor..neyse zararı yok...Leylosssssss canım ben telden giriyorum ekranı tam göremiyorum bildirimlere baktım profile baktımus tel olduğu için böyle yada beceremedim :s
Ins bu ay gelirde beni yalnızlıktan kurtarır
efsunum işler nasıl gidiyo çalışmak güzel dimi
selam kızlar nasılsınızsize yazmazsam duramam geçen ay kistimden dolayı ayda 2 kez kanamam oldu ve biri 7sinde biri 24ünde ama ben hangisi adetim bilmiyorum... ikiside 5 gün sürmüştü çünkü, ve bu ay 24ünde olmadım 2 gün geçti kasıklarımda yanmalı ağrı oluyo ara ara göğüslerim çok ağrıyo..ara ara belimde minik ağrılar oluyo yatınca geçiyor sizce hamileee olabilirmiyiim test yapmayı 7sine kadar beklesemmii..yine hüsrana uğramak istemiyorum ama tüm belirtiler mevcut kabızlık sık idrara çıkmalar kızımda da aynısı olmuştum her gebelik aynı değildir ama ne bilim çok karmakarışık durumdayım bide bugün 2 kez öğürdüm..iyice heyecanlandım fakat hayalim yine suya düşer korkusuyla test yapmak istemiyorum bi akıl verin nolur bu belirsizlik beni strese soktu...
hımmmmmm doğru canım telden bildirimler falan gözükmüyor..neyse zararı yok...
canımmmmmmmmmmleylooooooş
ettik bile...Beni de böyle kabul edin artık
inşşallah canım inşşallahhhhhhhhh
çalışmak güzel her zmn canım ortam güzel olunca
ama bugün çalışmaya gitmedim akşam kv arkadasının kızının sözü nışanı varmış
oraya gitcez evdede az işim var die gitmedim bugün zaten saat4 de gidecekmişiz
sen nasısın abla
aayy inşşallah bebiş vardır canımm inşşallah
uff ne desem bilmiyorum kiii yaawww yapsan negatif çıkabilir üzüleceksin
bence hasta olmayı bekle canım 7 sine kdr derimmm ama bilemedim yaaa
sağol canım
geçmiş olsun tatlım...topicte yoksun hani geçmişe bakıyordun...
sağol tatlımgeçmiş olsun cnm dikkat et kendine biraz dinlen
inşalla bişiyin kalmaz cnm
geçmiş olsungünaydınnn hanımlarrrbu gün dr gittim:18::18::18: lanet grbim için ve dr bana sen alerji olmuşsun dedi geç kalmışsın 2 aydır çekilirmi bu dedi:44::44::44::44: keşke bana daha önce gelseydin dedi :44::44::44::44::44 bir sürü dr gittim ama )sonra iğne verdi Eki Görüntüle 668399 20 gün sonra görüşelim sana alerji testi yapalım dedii
sağol canımgeçmiş olsun canım dikkqt et kendine ve alerji testini mutlaka yaptır
geçmiş olsun canım topiğimize nazarmı değdi ne herkes hasta
bal limon zencefil üçlüsünü yap iç canım çok iyi geliyo soğuk algınlığına
haklısın canım 7sine kadar beklesem daha mantıklı ama içim içimide kemirmiyo değilzaten 21günde bir adet oluyorum bu yıl bu ay çıkıncaya kadar bile beklesem kafi..bide karnımda çok gaz birikiyo özellikle geceleri.pöff bakalım haberdar ederim sizleri inşallah hamişimdir kızım dörtgözle kardeş bekliyo..
canımmmmmmmmmmsara mesai saatleri değişiyor..sizin orda kaç olacak canım..?
ettik bile...
selam kızlar nasılsınızsize yazmazsam duramam geçen ay kistimden dolayı ayda 2 kez kanamam oldu ve biri 7sinde biri 24ünde ama ben hangisi adetim bilmiyorum... ikiside 5 gün sürmüştü çünkü, ve bu ay 24ünde olmadım 2 gün geçti kasıklarımda yanmalı ağrı oluyo ara ara göğüslerim çok ağrıyo..ara ara belimde minik ağrılar oluyo yatınca geçiyor sizce hamileee olabilirmiyiim test yapmayı 7sine kadar beklesemmii..yine hüsrana uğramak istemiyorum ama tüm belirtiler mevcut kabızlık sık idrara çıkmalar kızımda da aynısı olmuştum her gebelik aynı değildir ama ne bilim çok karmakarışık durumdayım bide bugün 2 kez öğürdüm..iyice heyecanlandım fakat hayalim yine suya düşer korkusuyla test yapmak istemiyorum bi akıl verin nolur bu belirsizlik beni strese soktu...
sağol canım
geçmişe bakamıyorum demiştim sen yanlış anladın
sağol tatlım
görümcem bende dinlenemiyorum da
geçmiş olsun
neyseki olay anlaşılmış
sağol canım
ballı süt itim biraz iyi geldi
ama nefes alamıyorum
inş hamilesindir canım
benc bekle 7 sine kadar
inşşallah canım inşşallahhhhhhhhh
çalışmak güzel her zmn canım ortam güzel olunca
ama bugün çalışmaya gitmedim akşam kv arkadasının kızının sözü nışanı varmış
oraya gitcez evdede az işim var die gitmedim bugün zaten saat4 de gidecekmişiz
sen nasısın abla
aayy inşşallah bebiş vardır canımm inşşallah
uff ne desem bilmiyorum kiii yaawww yapsan negatif çıkabilir üzüleceksin
bence hasta olmayı bekle canım 7 sine kdr derimmm ama bilemedim yaaa
cok tskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canımmmmmmmmmmsara mesai saatleri değişiyor..sizin orda kaç olacak canım..?
ettik bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?