Sabırla Bebeğini Bekleyenler

emekler canim merak etme her cocuk farkli zamanlarda yapiyo herseyi bizimki 6,7aylikti emeklediginde fakat disi cikmiyodu ben artik telaslanmaya baslamistim nie cikmiyo diyodum 11 aylikti disi ciktiginda ....

haklısın cnm benim cadıda dişini geç çıkardı sağlık olsunda
çok zor günler geçirdik valla onunla su çiçeği falan derken çoook şükğür rabbim daha beterini vermesin
seninki nasıl şimdi yaramazlık yapıyolardır :)
benimki şimdi kızıyo niye benimle ilgilenmiyon diye kucağıma alıncada durmuyo
klavyelere basıp basıp duruyo teyzeleriyle yazışmak istiyo cadıı

sağol leyla teyzesi bizde seni
çok şükür cnm eskisi gibi değil söz verdi bi daha öyle olmayacak diye inşalla
sözünde durur canım bu arada saçlarında yapmıssın güle güle yıprat diyim artık
Içinde huzurlu ve sağlıklı olursun inşalla bu arada benim yerimede o fıstığı çooook

kızlarrrrrrr nasılsınız has gittik çok yoruldum ayakalrım şişti valla yarında kendim için gideceğimmm çok yorgunum şşimdiçıkıyorum öpüldünüz

Leylosss beni arkadaş olarak ekleyecekti vazgeçti galiba kızlar yaaa
ekledim tatlım..senin kabul etmen lazım...tekrar bakar yazarım sana...niye vazgeçeyim ki?
sevindim canım..hep böyle huzurlu ve mutlu ol inşallah...saçlar içinde saol bitanem..yağmuru öp yerime annesi...
Belki unutmuştur cnm
unutmadım canım..ekledimde o kabul etmeyi bilemedi sanırım yeni olduğu için...
saol bitanem...

Leylosss beni arkadaş olarak ekleyecekti vazgeçti galiba kızlar yaaa
tatlım tekrar ekle yerini tıkladım...arkadaş olarak eklediniz lütfen karşı tarafın cevabını bekleyin diyor..yani sen daha kabul etmemişsin...sol tarafta profilinde arkadaş talepleri vardır yada yukarda bildirileriniz kısmını tıklarsan görürsün arkadaş talebimi...yapamazsan haber ver...

öncelikle bu mesajı içiniz rahat olsun ve az da olsa size umut versin diye yazıyorum,belki içinizden birilerine yardımcı olabilirim... arkadaslar ben de bu forumlara coook takıldım, yazdım,çizdim, agladım... her ay adet oldugumda yasadıgım duyguları size anlatamam, hoş anlatmasam da her ay aynı duyguları yasamıyor muyuz zaten... 2 yıl boyunca bebegimi bekledim.. kutu kutu klomenler mi dersiniz, gliforlar mı dersiniz, ovitrelleler mi dersişniz.. kullanmadıgım ilaç yemedigim iğne kalmadı.. hem maddi hem manevi zorlu bir sürecti..
dün öğrendim hamile oldugumu ve neler yaptıgımı burda sizinle paylaşmak istedim..
1.kesinlikle bu ay hiiiç düsünmedim. olur ya da olmaz dedim, ben elimden geleni yapayım gerisi allaha kalmıs dedim..
2.ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü takip ettim. bu gercekten coook önemli. çünkü bugune kadar uzmanından tutun da profuna kadar hiçbir doktor bana yumurtlama günümü söyleyemedi. hepsi adetinin 14. günü dediler. oysa ben 22. günü yumurtluyormusum meger..
3.gün aşırı ilişki.. bu da gercekten cok önemli..
4.bal-tarcın-cörek otu... bu karısımı gercekten tavsiye ediyorum. adetin ikinci günü basladım sabah ac karnına kocaman bir kasık yedim...

allah herkesin yardımcısı olsun...

bebeğin hayırlı olsun canım..sağlıkla kucakla inşallah...senin yaşadıklarını bende yaşadım...kızım 2 yaşına girecek teyzesi...darısı başına inşallah sende sağlıkla kucaklarsın yavrunu...

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

selam kızlar
boğazım çok fena ben hastalandım
geçmiş yapamıyorum
inş bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…