Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım bende eve ekmek çok almıyorum 2.3 günde 1 tane onuda genlikle eşim yesin diye kahvaltı hariç ekmek yok

benimmm 1.60 canım biz biraz kısayız ailecek

yetercim benimde boyum 1.60 ailenin en kısası benim kızkardeşlerim ve erkek kardeşlerim maşallah manken gibiler evin bi boduru ben çıkmışım

kızartmayı bende fazla yapmıyom sadece tavuk kızartıyom onuda çok seviyoz odamı yok

yok canım malesef eşim kızartma yaptırmıyor:18::18::18::18::18::18:
balığı bile fırında yapıyorum istemiyor

en iyisi canım herşeyden yiyerek vermek diğer türlü geri alıyosun verdiğini 65 im tatlım bende de fazlalık var yani

kızlar ben makarna ve pilavla ekmek yiyen biriydim o kadar ekmek bagımlısıydım ama bi gün baktım çok terliyorum kilodan dolayı zoruma gitti ve çevrede manken gibi karıları görünce ben neden öyle olmayayım ki dedim ve kızken ben 49 dan yukarı çıkmayan biriydim eski halime dönecem diye bi ahdettim ve başardım

yetercim benimde boyum 1.60 ailenin en kısası benim kızkardeşlerim ve erkek kardeşlerim maşallah manken gibiler evin bi boduru ben çıkmışım

benim en küçük kardeşim benden kısa ama diğerleri uzunlar

[sıze="2"]leylicim sonuçların kaç çıktı sölesene canım:26::26::26:[/sıze]

kızlar ben çıkıyorum
yatacağım sabahta has gideceğim
iyi geceler

0.52(((((((((((((((((((((((((

küstüm sana o gün msn de de yazdım hiç cevap yazmadın

tatlım ben görmedimki görsem yazmazmıyım bazen eşim pcde oluyo ona denk gelmişsindir çünki benim msn açık herzaman tatlım düşük çıkmış ama bugün araştırdım ben kürlerle bu yukarı çekiliyomuş 04 ten bile yukarı çekenler var incir kürü soğan suyu hayıt hepsini denemişler ve çoğunun çocukları kucaklarında sakın üzülme canım dermansız bi sorun değil

Son düzenleme:

inşallahh canımmm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…