ne haber kızlar
iyi akşamlar kızlar
ay canım çok sevindim inş. en kısa zamanda hamiş haberini alalımcanım arkidişim sen bunu hakediyosun yeterim ben anlamadım birazdan sen beni ne yapcan:18::18::18::18:
hafta sonu oldugu için mi araa verildi canım
kızlar yahşi cazibe başladı bi yandanda onu izliyom çay içiyom
bende kıtlama içiyom ama şimdi çukulata ile içiyom sonrada kilo alıyom diye üzülüyom
ya aslında bende geçen yıl üst üste 3 kez tüp bebk deneyince aldım normalde 52 54 oluyordum en fazal ama
canlar yaaaa geçen gün kız kardeşim kahvaltı hazılamış bizide çağırdı
oğlu kızartma istemiş yapımış kıcağız bend ekahvaltıda bir kaç parça aldım eşim elimden tutu yame kızarma sonra kilo alırsın dedi
(bizim evde kızartma yasak yapılmıyor hiç)
iyi akşamlarrr. kızlar benim sonuçç çokkkkkk düşükkk çıktı(((((((((((
inşallahh canımmm yaaaa
kızlar ben çıkıyorum
yatacağım sabahta has gideceğim
iyi geceler
yetercim hoşgeldin.eşin ayaklanmış gözün aydın tatlım.
iyi akşamlar bitanesi
yok canım ben dua listesini düzenleyecem birazdan dün bi karışıklık oldu başım ağrıyodu düzeltemedim.birazdan bakacam ececim.
bende bende
bende lokumla.çikolatayla çay içmeyi seviyom ama şimdi diyetteyim.eşim fındık kırdı şimdide onunla içiyom ne güzel diyet dimi.
yaaaaaa kızartmayı bende çok seviyorum özellikle biber kızartmasına bayılıyorum domates soslu yada sarımsaklı yoğurtlu ohhhhh ayyy canım çekti valla.
geçmiş olsun leylicim.üzülme Allah büyük be tatlım. inşallah sende anne olacaksın.
hoş geldin saracım nasılsınnn
yetercim hoşgeldin.eşin ayaklanmış gözün aydın tatlım.
iyi akşamlar bitanesi
yok canım ben dua listesini düzenleyecem birazdan dün bi karışıklık oldu başım ağrıyodu düzeltemedim.birazdan bakacam ececim.
bende bende
bende lokumla.çikolatayla çay içmeyi seviyom ama şimdi diyetteyim.eşim fındık kırdı şimdide onunla içiyom ne güzel diyet dimi.
yaaaaaa kızartmayı bende çok seviyorum özellikle biber kızartmasına bayılıyorum domates soslu yada sarımsaklı yoğurtlu ohhhhh ayyy canım çekti valla.
geçmiş olsun leylicim.üzülme Allah büyük be tatlım. inşallah sende anne olacaksın.
daha iyiceyim canım sen nasılsın?
kizlar meraba bisi sorucam bnm adetim 14 mart ama acayip gazim var 2 gundurgebelikte gaz olurmus ama erken diilmi nolur bi cvp verebilirmisiniz
daha iyiceyim canım sen nasılsın?
saracım hg canımnasıl oldun bebem sinüzitin ağrısı geçtimi tatlım biber kızartmasına bende bayılırım ama patatesede bayılırım şöle üstüne yoğurt ay olsada yesek:84::84:saracım yarın rejime başlıyayım diyom
allah iyiyilik versin canım bende iyiyim bugün dün biraz bunalımda idim ama allaha şükür iyiyim
saracım hg canımnasıl oldun bebem sinüzitin ağrısı geçtimi tatlım biber kızartmasına bende bayılırım ama patatesede bayılırım şöle üstüne yoğurt ay olsada yesek:84::84:saracım yarın rejime başlıyayım diyom
patates biber kızartıp üstüne yogurttan bahset bide rejim de ohhhh ne güzel zelalcim zor gibi geliyo rejim baanaa
hg canımtatlım bi belirti aramak için daha çok erken biraz daha sabretmelisin:13:inş. hamişsindir canım
allah iyiyilik versin canım bende iyiyim bugün dün biraz bunalımda idim ama allaha şükür iyiyim
kızlarrrrrr ne güzel kalabalıkken buldum siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?