Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne haber kızlar

yetercim hoşgeldin.eşin ayaklanmış gözün aydın tatlım.

iyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar bitanesi

ay canım çok sevindim inş. en kısa zamanda hamiş haberini alalım canım arkidişim sen bunu hakediyosun yeterim ben anlamadım birazdan sen beni ne yapcan:18::18::18::18:

hafta sonu oldugu için mi araa verildi canım

yok canım ben dua listesini düzenleyecem birazdan dün bi karışıklık oldu başım ağrıyodu düzeltemedim.birazdan bakacam ececim.

kızlar yahşi cazibe başladı bi yandanda onu izliyom çay içiyom

bende bende

bende kıtlama içiyom ama şimdi çukulata ile içiyom sonrada kilo alıyom diye üzülüyom

bende lokumla.çikolatayla çay içmeyi seviyom ama şimdi diyetteyim.eşim fındık kırdı şimdide onunla içiyom ne güzel diyet dimi.

yaaaaaa kızartmayı bende çok seviyorum özellikle biber kızartmasına bayılıyorum domates soslu yada sarımsaklı yoğurtlu ohhhhh ayyy canım çekti valla.

iyi akşamlarrr. kızlar benim sonuçç çokkkkkk düşükkk çıktı(((((((((((

geçmiş olsun leylicim.üzülme Allah büyük be tatlım. inşallah sende anne olacaksın.

hoş geldin saracım nasılsınnn

kizlar meraba bisi sorucam bnm adetim 14 mart ama acayip gazim var 2 gundurgebelikte gaz olurmus ama erken diilmi nolur bi cvp verebilirmisiniz

saracım hg canımnasıl oldun bebem sinüzitin ağrısı geçtimitatlım biber kızartmasına bende bayılırım ama patatesede bayılırım şöle üstüne yoğurt ay olsada yesek:84::84:saracım yarın rejime başlıyayım diyom

kizlar meraba bisi sorucam bnm adetim 14 mart ama acayip gazim var 2 gundurgebelikte gaz olurmus ama erken diilmi nolur bi cvp verebilirmisiniz

hg canım tatlım bi belirti aramak için daha çok erken biraz daha sabretmelisin:13:inş. hamişsindir canım

patates biber kızartıp üstüne yogurttan bahset bide rejim de ohhhh ne güzel zelalcim zor gibi geliyo rejim baanaa

canım başını okuyunca rejimdesin sanmıştım ama sona gelince

slm şekerler....biz geldik... muhabbetiniz bol olsun şekerler...

hoşbulduk canım bende patates,patlıcan,kabak kızartmalarınıda severim hemde çoook keşke yakın olsaydık yarın kahvaltıya yapsaydım bütün kızlar bana kahvaltıya gelseydiniz ohhhh ne güzel olurdu.
diyete başlaman iyi olur canım ama kenidini aç bırakma az az ama sık sık ye.

allah iyiyilik versin canım bende iyiyim bugün dün biraz bunalımda idim ama allaha şükür iyiyim

bunalım takılmak yok ececim.racona ters olmaz.no stres yes bebek ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…