Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kizlar meraba bisi sorucam bnm adetim 14 mart ama acayip gazim var 2 gundurgebelikte gaz olurmus ama erken diilmi nolur bi cvp verebilirmisiniz

canım gaz gebelikten anca 3 cü aydan sonra başlar...benim Allaha şükür nerdeyse hiç gazım olmadı gibi bişey...moralini bozmak istemiyorum ama adet önceside gaz oluşur...ama inşallah sen hamilesindir tatlım...

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

sara_28 LeYLa_21+ son_ece+ zelalca+ pikepolat+ hznbksl pourqua leyliko+ yeteeeeer

maşallahımız var kızlar.misafirimizde var.

slm şekerler....biz geldik... muhabbetiniz bol olsun şekerler...

hg leyloşum amanda aman busemiz teyzoşlarına gezmeyemi gelmiş hg mişnasılsın leylacım ne o bu ara eşin seni ilgisizmi bırakıyo sen geceleri pek gelmezdin hadi dökül bakalım

leylacım hoş geldin canım gündüz yazmışsın ama netimde sorun vardı

:26lemi diosun himmmm ama bazilarinda erkekn belirti olarak cikmis sizlerden hamile olan var miii

hg leyloşum amanda aman busemiz teyzoşlarına gezmeyemi gelmiş hg mişnasılsın leylacım ne o bu ara eşin seni ilgisizmi bırakıyo sen geceleri pek gelmezdin hadi dökül bakalım

hb bitanem...gezmeye geldik...yok kız babamız ilgisiz bırakmıyor saolsun..ev zaten internet kafe gibi...adam başı 2 pc düşüyor...

hg tatlım ben de bayılırım biber kızartmasına

aynen

slm şekerler....biz geldik... muhabbetiniz bol olsun şekerler...

hoşgeldiniz canım benim.leyloşum sen gelmişken sorayım benim kafam karıştı cnım yaaa şimdi sen 200 tane dua okudunya ama öncesindede 50 tane okudum demiştin ya bende 250 tane yazdım senin için yanlışmı yazmışım.bu başağrısındanmıdır nedir pek anlamadım.bi daha teyit edersen dua listesine ona göre düzenleyecem tatlım.

ehehe hehe
iyiyim canım bugün acık havadaydık cok iyi geldi.. sen nasılsın?

ben başağrısından mağdurum.mağduram men mağduram

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka zelalca+ LeYLa_21+ pikepolat+ son_ece+ pourqua Emrivaki hznbksl sara_28+

leylacım hoş geldin canım gündüz yazmışsın ama netimde sorun vardı
hb ececim...önemli değil tatlişim..gönüllerimiz bir sonuçta...
:26lemi diosun himmmm ama bazilarinda erkekn belirti olarak cikmis sizlerden hamile olan var miii
ben hiç öyle erken belirti olarak falan duymadım tatlım...daha bir haftadan fazla var şimdiden zaten hamile olup olmadığın belli olmaz...biraz sabret...ben hamileyim canım...5 aylık...darısı başınıza olsun inşallah pourguacım....
heyoooooooooo ben geldimmm

hg metukammmmmmmmmmmm...annen nasıl tatlım..bugün annene gitmiştin dimi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…