evet canım o var ama tüp bebek içinde baya gerginim ya tutmazsa diye düşünmek çok yoruyo insanıtatlım eşin gitcek diyemi sıkılıyosun:26:
hb cnm ama kiz ole bole diil usuttummu nedirama hic bole olmazdim da o bakimdan yani
kizlar meraba bisi sorucam bnm adetim 14 mart ama acayip gazim var 2 gundurgebelikte gaz olurmus ama erken diilmi nolur bi cvp verebilirmisiniz
banada öyle geliyoben ağzımımı diktirsem acaba
hoşgeldin zeynocum.nasılsın bebeğim,çiçeğim.
tatlım çokmu gazın varo kadar kafaya takma stres yapma gününün geçmesini bekle canım
slm şekerler....biz geldik...muhabbetiniz bol olsun şekerler...
canım gaz gebelikten anca 3 cü aydan sonra başlar...benim Allaha şükür nerdeyse hiç gazım olmadı gibi bişey...moralini bozmak istemiyorum ama adet önceside gaz oluşur...ama inşallah sen hamilesindir tatlım...
canım gaz gebelikten anca 3 cü aydan sonra başlar...benim Allaha şükür nerdeyse hiç gazım olmadı gibi bişey...moralini bozmak istemiyorum ama adet önceside gaz oluşur...ama inşallah sen hamilesindir tatlım...
hg leyloşumamanda aman busemiz teyzoşlarına gezmeyemi gelmiş hg miş nasılsın leylacım ne o bu ara eşin seni ilgisizmi bırakıyo sen geceleri pek gelmezdin hadi dökül bakalım
ehehe hehe
iyiyim canım bugün acık havadaydık cok iyi geldi.. sen nasılsın?
hg tatlımben de bayılırım biber kızartmasına
slm şekerler....biz geldik...muhabbetiniz bol olsun şekerler...
ehehe hehe
iyiyim canım bugün acık havadaydık cok iyi geldi.. sen nasılsın?
heyoooooooooo ben geldimmm
hb bitanem...gezmeye geldik...yok kız babamız ilgisiz bırakmıyor saolsun..ev zaten internet kafe gibi...adam başı 2 pc düşüyor...
hg bebemcanım annen nasıldı inş. iyidir
hb ececim...önemli değil tatlişim..gönüllerimiz bir sonuçta...leylacım hoş geldin canım gündüz yazmışsın ama netimde sorun vardı
ben hiç öyle erken belirti olarak falan duymadım tatlım...daha bir haftadan fazla var şimdiden zaten hamile olup olmadığın belli olmaz...biraz sabret...ben hamileyim canım...5 aylık...darısı başınıza olsun inşallah pourguacım....:26lemi diosun himmmm ama bazilarinda erkekn belirti olarak cikmis sizlerden hamile olan var miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?