Sabırla Bebeğini Bekleyenler

metuka Allah şifasını eksik etmesin, Rabbim yanlarımızdan ayırmasın insallah...

kızlar hepinize söyle sevgilerimi yolluyorum....
:78::78:

amin bitanem...Rabbim hiç kimseyi sevdiklerinden ayırmasın zeynocum...ben ve busede sana sevgilerimizi yolluyoruz bitanem...:

seni seniiiiiiiiii

kız zaman yaklasıyo tabee altyapı calismaları bunlar..

ah güzelcim evet baktım ki bunalıma giricem, girmeden bi fren yaptım anlayacagin, su doktorun cocuguna üzüldüm, kendimin öyle ortada kalmasına üzüldüm, falan... ee üzülünce zaten kötü olucak en iyisimi biraz kafa dagitayim dedim canım....

kız zeynom beni gülmekten öldürdün sen heee... en ilgisiz hatun benim...çünkü kızımla ilgileniyorum artık..babasını rafa kaldırdık...

yaf zaten bebük olursa bizde de öyle olur herhalde, simdi ilgilenme zamanımız

:103::103::103::103::103::103::103: canım sen bunları da takmayı ihmal etme olur mu....

bence tamam canım tatlım incirle aran nasıl ateşini ölçüyonmu:26::26:

incirle aram iyi kız ben tatlı sevdiğim için tadı bana çok kötü gelmiyo.ateşimi ölçüyom biraz biriksin yazacam buraya.artıkın yorumlarınızı bekliyorum.

amin bitanem...Rabbim hiç kimseyi sevdiklerinden ayırmasın zeynocum...ben ve busede sana sevgilerimizi yolluyoruz bitanem...:

yerim ben sizi sevgü kelebeeem benimmm

kizlar sizi sefiyommm

miyavvvvvvv
ama benim adam grip olmuş evde kalsa ben onu affetmezdimişe gitcek diye kıyamadım

canım atesini koymuyosun sen yada ben görmedim koysana bi bakak durum ney diyee..
incirle aram iyi kız ben tatlı sevdiğim için tadı bana çok kötü gelmiyo.ateşimi ölçüyom biraz biriksin yazacam buraya.artıkın yorumlarınızı bekliyorum.
evet canım biriksin daha bi 10 gün ama ara ara koy istersen...

saracım metukamın annesi içinde okuyalımmı bi şeyler yapalım akidişimiz için
okuyalım tabi tatlım...ben hazırım...
tatlım sen doğum yapana kadar inş. Allahın izniyleemekliye ayrıldın sonra acısını çıkarırsın
ben halimden memnunum zeloşum... mesai sizlerde...
ilgilenin zeynocum..hepinizi inşallah böle göreyim tatlım...
kizlar sizi sefiyommm

bizde seni çokkkkkkkkkk seviyossssssssss metukam....

kız saram ben incir tatlısını pek severim...gecenin bu saatinde nerde bulam şimdi incir tatlısını..aklıma düşürdün sen...
yerim ben sizi sevgü kelebeeem benimmm

miyavvvvvvv

canım atesini koymuyosun sen yada ben görmedim koysana bi bakak durum ney diyee..

evet canım biriksin daha bi 10 gün ama ara ara koy istersen...

ii geceler kızlarrr nasılsınız?

ben işten geldim bugün full calıştım o yüzden giremedim...

kardelencim hala giremedi sanırım...ortalarda yok :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…