olur canım okuyalım hatta sıraya onu alalım isterseniz.
metuka Allah şifasını eksik etmesin, Rabbim yanlarımızdan ayırmasın insallah...
kızlar hepinize söyle sevgilerimi yolluyorum....
:78::78:
seni seniiiiiiiiii
tatlım bende ilgilencektim adam grip olmuş pas vermedim oh geziyon kafa dağıtıyon öylemi canım inş. Rabbim bebişinle gezmeler nasip etsin canım sen yaptırcanmı bu testi çok önemli benim gözüm korktu kesin yaptırmaya karar verdim:18::18::18::18:
kız zeynom beni gülmekten öldürdün sen heee...en ilgisiz hatun benim...çünkü kızımla ilgileniyorum artık..babasını rafa kaldırdık...
:103::103::103::103::103::103::103: canım sen bunları da takmayı ihmal etme olur mu....
sizi çok seviyorum ben yaaa sana da tatlım
zeloşum bana ödev ver sen ödevini yapmaoldu mu şimdi ne testi kızlar bu:26:
selincim çayımı beğendinmi:78::78::78:afiyet olsun canım
saracım metukamın annesi içinde okuyalımmı bi şeyler yapalım akidişimiz için
ama benim adam grip olmuş evde kalsa ben onu affetmezdimişe gitcek diye kıyamadım
bence tamam canımtatlım incirle aran nasıl ateşini ölçüyonmu:26::26:
amin bitanem...Rabbim hiç kimseyi sevdiklerinden ayırmasın zeynocum...ben ve busede sana sevgilerimizi yolluyoruz bitanem...:
kizlar sizi sefiyommm
ama benim adam grip olmuş evde kalsa ben onu affetmezdimişe gitcek diye kıyamadım
evet canım biriksin daha bi 10 gün ama ara ara koy istersen...incirle aram iyi kız ben tatlı sevdiğim için tadı bana çok kötü gelmiyo.ateşimi ölçüyom biraz biriksin yazacam buraya.artıkın yorumlarınızı bekliyorum.
okuyalım tabi tatlım...ben hazırım...saracım metukamın annesi içinde okuyalımmı bi şeyler yapalım akidişimiz için
ben halimden memnunum zeloşum...tatlım sen doğum yapana kadar inş. Allahın izniyleemekliye ayrıldın sonra acısını çıkarırsın
ilgilenin zeynocum..hepinizi inşallahkız zaman yaklasıyo tabee altyapı calismaları bunlar..
ah güzelcim evet baktım ki bunalıma giricem, girmeden bi fren yaptım anlayacagin, su doktorun cocuguna üzüldüm, kendimin öyle ortada kalmasına üzüldüm, falan... ee üzülünce zaten kötü olucak en iyisimi biraz kafa dagitayim dedim canım....
yaf zaten bebük olursa bizde de öyle olur herhalde, simdi ilgilenme zamanımız
:103::103::103::103::103::103::103: canım sen bunları da takmayı ihmal etme olur mu....
kizlar sizi sefiyommm
yerim ben sizi sevgü kelebeeem benimmm
miyavvvvvvv
canım atesini koymuyosun sen yada ben görmedim koysana bi bakak durum ney diyee..
evet canım biriksin daha bi 10 gün ama ara ara koy istersen...
kız saram ben incir tatlısını pek severim...gecenin bu saatinde nerde bulam şimdi incir tatlısını..aklıma düşürdün sen...incirle aram iyi kız ben tatlı sevdiğim için tadı bana çok kötü gelmiyo.ateşimi ölçüyom biraz biriksin yazacam buraya.artıkın yorumlarınızı bekliyorum.
yerim ben sizi sevgü kelebeeem benimmm
miyavvvvvvv
canım atesini koymuyosun sen yada ben görmedim koysana bi bakak durum ney diyee..
evet canım biriksin daha bi 10 gün ama ara ara koy istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?