Sabırla Bebeğini Bekleyenler

heyoooooooooo ben geldimmm

melebe bende simdi geldim ki..

hb bitanem...gezmeye geldik...yok kız babamız ilgisiz bırakmıyor saolsun..ev zaten internet kafe gibi...adam başı 2 pc düşüyor...

iyi yaptınız seker... nasılsın tatlım?
zeynom hg bebem ay ne iyi ettin geldin bizi çok ilgisiz bırakıyonnasılsın canım

hmmmm.. sen beni ozlememissin anladıım kadarıylannnn.. simdi aglamaya baslicam haberin olsunnnnn

canım ya, internet sorunu yüzünden yanim.... bide gezmelere verdim kendimi, canım sıkılmasın bunalım olmimmm diye.. bi de o yüzden...

hb bitanem...gezmeye geldik...yok kız babamız ilgisiz bırakmıyor saolsun..ev zaten internet kafe gibi...adam başı 2 pc düşüyor...

senin pc elbisen ne oldu hemen onu giyleylam gündüzleri evi internet kafe die kiraya ver ek gelir olur

annemlerdeyim kusum hala..yarin aksama dogru evde olurum....

annem icin nediyecegimi ben de bilmiyorum....gene de rabbime sukurler olsun...

saracım gecmis olsun seker, niye basın ağriyo, sinüzit mi? hava rüzgarlıysa agrı yapabilir, biraz masaj bide nefes alıp ver canım, iyi gelir belkim...

ben seni nasıl özlemem sen geçmişe baktınmı sana ne kadar çok sarıldım öptümaslında sen beni özlemdin demeben burda senin yolunu gözlim senin yaptıklarına sana yıllarımı verdim saçımı süpürge ettim

saracım gecmis olsun seker, niye basın ağriyo, sinüzit mi? hava rüzgarlıysa agrı yapabilir, biraz masaj bide nefes alıp ver canım, iyi gelir belkim...

evet canım ya sinüzit eşim masaj yaptı başıma az önce iyi geldi cidden.

hb saracım...canım ben özelinede yazmıştım ama hatırlamadın sanırım...250 tane ayetel kürsi okudum...yani senin hesabın doğrudur tatlım...başın geçmedimi hala tatlım ya...
saol zeynocum...Allaha şükür iyiyiz bitanem..sen nasılsın gülüm?..
senin pc elbisen ne oldu hemen onu giyleylam gündüzleri evi internet kafe die kiraya ver ek gelir olur
süper fikir yaaa..ben hiç düşünmemiştim zeloşum...
annemlerdeyim kusum hala..yarin aksama dogru evde olurum....

annem icin nediyecegimi ben de bilmiyorum....gene de rabbime sukurler olsun...
metukacım annen rahatsızmıydı ben gezmeye gittin sanıyordum tatlım..orayı kaçırmışım sanırım kusura bakma bebeğim..bilgi verirsen mutlu olurum..eğer rahatsızsa Rabbim şifasını versin bitanem...
tsk ederim ilgin icin leylacim.,,,,

rica ederim bitanem..her zaman sorabilirsin...elimden geldiğince dilimin döndüğünce cevaplarım gülüm...dualarımız seninle..inşallah hamilesindir canım...hepiniz tüm kızlar böle olun inşallah....

sagol bebegim....ozledim sizi valla..amma alistim size yaaa...bak,, herkes birbirine soz versin oyle

haber vermeden aylarca gelmemek yok tamam mi?

bencede yaaa burada o kadar alıştıkki birbirimize birbirimizi habersiz bırakmayalım.

kızlar leylikonun ne değeri düşük çıkmış ben anlamadım...:26::26::26: bilgi plssssssssss

hb saracım...canım ben özelinede yazmıştım ama hatırlamadın sanırım...250 tane ayetel kürsi okudum...yani senin hesabın doğrudur tatlım...başın geçmedimi hala tatlım ya...

canım benim özelime baktım şimdi.kusura bakma bitanesi başım şimdi daha iyice ama yazdığını unutmuşum.

canım sizi kacırmayayım diye korkuma gecmisi okumadım benn... bende sizin yolunuzu gözlüyorum seker, (simdide esimi kandırdim girdim, bikac aksamdır küsüyodu bana ilgilenmiyomusum diye... simdi oyun oynuyo pC de ...)

evet canım ya sinüzit eşim masaj yaptı başıma az önce iyi geldi cidden.
en iyi ilac canım, biraz masaj, biraz ilgi... biz de ilac yerine oyle gecirmeye calisiyoruz..

sagol bebegim....ozledim sizi valla..amma alistim size yaaa...bak,, herkes birbirine soz versin oyle haber vermeden aylarca gelmemek yok tamam mi?

kesinlikle katılıyorum.... aylarca ne demek insan 2 gün girmeyince özlüyo yaf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…