mende tam seni düşünüyodum metukam kalp kalbe karşıymış canım.
heyoooooooooo ben geldimmm
hb bitanem...gezmeye geldik...yok kız babamız ilgisiz bırakmıyor saolsun..ev zaten internet kafe gibi...adam başı 2 pc düşüyor...
zeynom hg bebemay ne iyi ettin geldin bizi çok ilgisiz bırakıyon nasılsın canım
hb bitanem...gezmeye geldik...yok kız babamız ilgisiz bırakmıyor saolsun..ev zaten internet kafe gibi...adam başı 2 pc düşüyor...
hb ececim...önemli değil tatlişim..gönüllerimiz bir sonuçta...
ben hiç öyle erken belirti olarak falan duymadım tatlım...daha bir haftadan fazla var şimdiden zaten hamile olup olmadığın belli olmaz...biraz sabret...ben hamileyim canım...5 aylık...darısı başınıza olsun inşallah pourguacım....
hg metukammmmmmmmmmmm...annen nasıl tatlım..bugün annene gitmiştin dimi canım...
melebe bende simdi geldim ki..
iyi yaptınız seker... nasılsın tatlım?
hmmmm.. sen beni ozlememissin anladıım kadarıylannnn..simdi aglamaya baslicam haberin olsunnnnn
canım ya, internet sorunu yüzünden yanim.... bide gezmelere verdim kendimi, canım sıkılmasın bunalım olmimmm diye.. bi de o yüzden...
annemlerdeyim kusum hala..yarin aksama dogru evde olurum....
annem icin nediyecegimi ben de bilmiyorum....gene de rabbime sukurler olsun...
melebe bende simdi geldim ki..
hmmmm.. sen beni ozlememissin anladıım kadarıylannnn..simdi aglamaya baslicam haberin olsunnnnn
canım ya, internet sorunu yüzünden yanim.... bide gezmelere verdim kendimi, canım sıkılmasın bunalım olmimmm diye.. bi de o yüzden...
saracım gecmis olsun seker,niye basın ağriyo, sinüzit mi? hava rüzgarlıysa agrı yapabilir, biraz masaj bide nefes alıp ver canım, iyi gelir belkim...
Allah yardımcısı olsun canım.
hb saracım...canım ben özelinede yazmıştım ama hatırlamadın sanırım...250 tane ayetel kürsi okudum...yani senin hesabın doğrudur tatlım...başın geçmedimi hala tatlım ya...aynen
hoşgeldiniz canım benim.leyloşum sen gelmişken sorayım benim kafam karıştı cnım yaaa şimdi sen 200 tane dua okudunya ama öncesindede 50 tane okudum demiştin ya bende 250 tane yazdım senin için yanlışmı yazmışım.bu başağrısındanmıdır nedir pek anlamadım.bi daha teyit edersen dua listesine ona göre düzenleyecem tatlım.
ben başağrısından mağdurum.mağduram men mağduram
saol zeynocum...Allaha şükür iyiyiz bitanem..sen nasılsın gülüm?..melebe bende simdi geldim ki..
süper fikir yaaa..ben hiç düşünmemiştim zeloşum...senin pc elbisen ne oldu hemen onu giyleylam gündüzleri evi internet kafe die kiraya ver ek gelir olur
metukacım annen rahatsızmıydı ben gezmeye gittin sanıyordum tatlım..orayı kaçırmışım sanırım kusura bakma bebeğim..bilgi verirsen mutlu olurum..eğer rahatsızsa Rabbim şifasını versin bitanem...annemlerdeyim kusum hala..yarin aksama dogru evde olurum....
annem icin nediyecegimi ben de bilmiyorum....gene de rabbime sukurler olsun...
tsk ederim ilgin icin leylacim.,,,,
eh iste....annemlerdeyim zaten simdi....firsat bulursam giriyorum....sizi hic yalniz birakirmiyim ben
sagol bebegim....ozledim sizi valla..amma alistim size yaaa...bak,, herkes birbirine soz versin oyle
haber vermeden aylarca gelmemek yok tamam mi?
leyla bişey sordum canım cevap bekliyorum.
hb saracım...canım ben özelinede yazmıştım ama hatırlamadın sanırım...250 tane ayetel kürsi okudum...yani senin hesabın doğrudur tatlım...başın geçmedimi hala tatlım ya...
sagol bebegim....ozledim sizi valla..amma alistim size yaaa...bak,, herkes birbirine soz versin oyle
haber vermeden aylarca gelmemek yok tamam mi?
ben seni nasıl özlemem sen geçmişe baktınmı sana ne kadar çok sarıldım öptümaslında sen beni özlemdin deme ben burda senin yolunu gözlim senin yaptıklarına sana yıllarımı verdim saçımı süpürge ettim
en iyi ilac canım, biraz masaj, biraz ilgi... biz de ilac yerine oyle gecirmeye calisiyoruz..evet canım ya sinüzit eşim masaj yaptı başıma az önce iyi geldi cidden.
sagol bebegim....ozledim sizi valla..amma alistim size yaaa...bak,, herkes birbirine soz versin oyle haber vermeden aylarca gelmemek yok tamam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?