Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hadi gel sarılalım tatlım ilgilen kocişinle ilgisiz bırakma ay bende ne kötüyüm

kız sabırsız saracım..toplu yazdığım için anca yazabildim şekerim..kızma...cevap veriyorum 250 doğru cevap..

kızmadımki bitanem gel öpim men hem seni hem busemizi

kızlar leylikonun ne değeri düşük çıkmış ben anlamadım...:26::26::26: bilgi plssssssssss

canım leylikonun amh testi düşük çıkmış.hani şu yumurtalıklarla ilgili test var ya.inşallah en yakın zamanda herşey yoluna girerde anne olur.

kızlar leylikonun ne değeri düşük çıkmış ben anlamadım...:26::26::26: bilgi plssssssssss

tatlım amh testi yapmıştıya yumurtalarının kalitesi ve rezervi için işte o düşük çıkmış 2 5 arası iyimiş onunki 0 ın altında çıkmış:93::93::93:

selincimmmmmmmmmm sesin çıkmıyor hayırdır pc başındamı değilsin tatlişim...

evet canım ya sinüzit eşim masaj yaptı başıma az önce iyi geldi cidden.

leylam daha genis bir vaktim de sana ayrintili bir ozel msj yazarim olur mu?

bırakmassın tabisen bizim bitanemizsinne zaman döcen annenlerden :26::26:

insallah yari aksam
bencede yaaa burada o kadar alıştıkki birbirimize birbirimizi habersiz bırakmayalım.

evet ya herkes söz versin

metuka Allah şifasını eksik etmesin, Rabbim yanlarımızdan ayırmasın insallah...

kızlar hepinize söyle sevgilerimi yolluyorum....
:78::78:

canım benimmmmmmm...... ilgilendim yeter bu aksamlık....

tatlım bende ilgilencektim adam grip olmuş pas vermedim oh geziyon kafa dağıtıyon öylemi canım inş. Rabbim bebişinle gezmeler nasip etsincanım sen yaptırcanmı bu testi çok önemli benim gözüm korktu kesin yaptırmaya karar verdim:18::18::18::18:

tatlım amh testi yapmıştıya yumurtalarının kalitesi ve rezervi için işte o düşük çıkmış 2 5 arası iyimiş onunki 0 ın altında çıkmış:93::93::93:
anladım canım...bilgi için teşekkürler zeloşum...tüp yaptırabilir sanırım ama dimi...?
evet saracım..inşallah canım ya...Rabbim hepinizin anne olmasını nasip eylesin tatlım...

canım benimmmmmmm...... ilgilendim yeter bu aksamlık....

kız zeynom beni gülmekten öldürdün sen heee... en ilgisiz hatun benim...çünkü kızımla ilgileniyorum artık..babasını rafa kaldırdık...

ben zelalın çayından içtim ama benim kociş de çay istedi ona da hazırladım tatlım hiç gözünden kaçmıo yani
afiyet olsun canım...hiç gözümden kaçmaz selinim...bizde çay içiyoruz eşimle...

leylam daha genis bir vaktim de sana ayrintili bir ozel msj yazarim olur mu?

insallah yari aksam

olur tabiki metukam...öptüm tatlım...

tatlım sen doğum yapana kadar inş. Allahın izniyleemekliye ayrıldın sonra acısını çıkarırsın

zeloşum bana ödev ver sen ödevini yapma oldu mu şimdi ne testi kızlar bu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…