canım benim özelime baktım şimdi.kusura bakma bitanesi başım şimdi daha iyice ama yazdığını unutmuşum.
canım sizi kacırmayayım diye korkuma gecmisi okumadım benn... bende sizin yolunuzu gözlüyorum seker, (simdide esimi kandırdim girdim, bikac aksamdır küsüyodu bana ilgilenmiyomusum diye... simdi oyun oynuyo pC de ...)
en iyi ilac canım, biraz masaj, biraz ilgi... biz de ilac yerine oyle gecirmeye calisiyoruz..
kesinlikle katılıyorum....aylarca ne demek insan 2 gün girmeyince özlüyo yaf....
kız sabırsız saracım..toplu yazdığım için anca yazabildim şekerim..kızma...cevap veriyorum 250 doğru cevap..
kızlar leylikonun ne değeri düşük çıkmış ben anlamadım...:26::26::26: bilgi plssssssssss
kızlar leylikonun ne değeri düşük çıkmış ben anlamadım...:26::26::26: bilgi plssssssssss
hadi gel sarılalımtatlım ilgilen kocişinle ilgisiz bırakma ay bende ne kötüyüm
evet canım ya sinüzit eşim masaj yaptı başıma az önce iyi geldi cidden.
hb saracım...canım ben özelinede yazmıştım ama hatırlamadın sanırım...250 tane ayetel kürsi okudum...yani senin hesabın doğrudur tatlım...başın geçmedimi hala tatlım ya...
saol zeynocum...Allaha şükür iyiyiz bitanem..sen nasılsın gülüm?..
süper fikir yaaa..ben hiç düşünmemiştim zeloşum...
metukacım annen rahatsızmıydı ben gezmeye gittin sanıyordum tatlım..orayı kaçırmışım sanırım kusura bakma bebeğim..bilgi verirsen mutlu olurum..eğer rahatsızsa Rabbim şifasını versin bitanem...
rica ederim bitanem..her zaman sorabilirsin...elimden geldiğince dilimin döndüğünce cevaplarım gülüm...dualarımız seninle..inşallah hamilesindir canım...hepiniz tüm kızlarböle olun inşallah....
bırakmassın tabisen bizim bitanemizsin ne zaman döcen annenlerden :26::26:
bencede yaaa burada o kadar alıştıkki birbirimize birbirimizi habersiz bırakmayalım.
evet ya herkes söz versin
canım sizi kacırmayayım diye korkuma gecmisi okumadım benn... bende sizin yolunuzu gözlüyorum seker, (simdide esimi kandırdim girdim, bikac aksamdır küsüyodu bana ilgilenmiyomusum diye... simdi oyun oynuyo pC de ...)
en iyi ilac canım, biraz masaj, biraz ilgi... biz de ilac yerine oyle gecirmeye calisiyoruz..
kesinlikle katılıyorum....aylarca ne demek insan 2 gün girmeyince özlüyo yaf....
canım benimmmmmmm...... ilgilendim yeter bu aksamlık....
anladım canım...bilgi için teşekkürler zeloşum...tüp yaptırabilir sanırım ama dimi...?tatlım amh testi yapmıştıya yumurtalarının kalitesi ve rezervi için işte o düşük çıkmış 2 5 arası iyimiş onunki 0 ın altında çıkmış:93::93::93:
evet saracım..inşallah canım ya...Rabbim hepinizin anne olmasını nasip eylesin tatlım...kızmadımki bitanem gel öpim men hem seni hem busemizi
canım leylikonun amh testi düşük çıkmış.hani şu yumurtalıklarla ilgili test var ya.inşallah en yakın zamanda herşey yoluna girerde anne olur.
metuka Allah şifasını eksik etmesin, Rabbim yanlarımızdan ayırmasın insallah...
kızlar hepinize söyle sevgilerimi yolluyorum....
:78::78:
selincimmmmmmmmmm sesin çıkmıyor hayırdır pc başındamı değilsin tatlişim...
seni seniiiiiiiiii
afiyet olsun canım...hiç gözümden kaçmaz selinim...bizde çay içiyoruz eşimle...ben zelalın çayından içtim ama benim kociş de çay istediona da hazırladım tatlım hiç gözünden kaçmıo yani
leylam daha genis bir vaktim de sana ayrintili bir ozel msj yazarim olur mu?
insallah yari aksam
anladım canım...bilgi için teşekkürler zeloşum...tüp yaptırabilir sanırım ama dimi...?
evet saracım..inşallah canım ya...Rabbim hepinizin anne olmasını nasip eylesin tatlım...
kız zeynom beni gülmekten öldürdün sen heee...en ilgisiz hatun benim...çünkü kızımla ilgileniyorum artık..babasını rafa kaldırdık...
saracım metukamın annesi içinde okuyalımmı bi şeyler yapalım akidişimiz için
tatlım bende ilgilencektim adam grip olmuş pas vermedim oh geziyon kafa dağıtıyon öylemi canım inş. Rabbim bebişinle gezmeler nasip etsin canım sen yaptırcanmı bu testi çok önemli benim gözüm korktu kesin yaptırmaya karar verdim:18::18::18::18:
ben zelalın çayından içtim ama benim kociş de çay istediona da hazırladım tatlım hiç gözünden kaçmıo yani
afiyet olsun canım...hiç gözümden kaçmaz selinim...bizde çay içiyoruz eşimle...
olur tabiki metukam...öptüm tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?